106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
winnie #16103 sorry, még egyszer a linket...
ami szerintem majd 2005-ben kötelező képregényes adaptáció lesz, az a sin city - robert rodriguez-től. (főbb szerepekben abc-sorrendben: Benicio Del Toro, Brittany Murphy, Bruce Willis, Carla Gugino, Clive Owen (arthur király), Elijah Wood, Jaime King, Jessica Alba, Josh Hartnett, Michael Clarke Duncan, Mickey Rourke, Nick Stahl (T3), Rosario Dawson, Maria Bello (vészhelyzet), Michael Madsen, Devon Aoki (halálos iramban 2).
Sin City - Előzetes (kötelező) -
winnie #16102 ami szerintem majd 2005-ben kötelező képregényes adaptáció lesz, az a sin city - robert rodriguez-től. (főbb szerepekben abc-sorrendben: Benicio Del Toro, Brittany Murphy, Bruce Willis, Carla Gugino, Clive Owen (arthur király), Elijah Wood, Jaime King, Jessica Alba, Josh Hartnett, Michael Clarke Duncan, Mickey Rourke, Nick Stahl (T3), Rosario Dawson, Maria Bello (vészhelyzet), Michael Madsen, Devon Aoki (halálos iramban 2).
Sin City - Előzetes (kötelező) -
Ramza #16101 Nem olvasod el az üzeneteimet, vagy nem értelmezed őket?
Akkor nézzük számszerűsítve:
Művészi hatás (nálam) - GyU 10/10, Hős 11/10
-> ebből szerinted le lehet vonni azt a következtetést, hogy "Lehet hogy neked nem művészi"? -
Nekem a GYU is GYÖNYÖRŰ. -
"Amúgy (ha nem tudnád) rengetegett dolgoztak a készítők azzal, hogy felépítsék a különböző falvakat és városokat, szal azt állítani, hogy az összeset csak bepötyögték a kompjúterbe, azért az túlzás"
tökmindegy, ha a HERO-ban sokkal több művészi kép van, amitől az a film GYÖNYÖRŰ.
A GYU meg csak szimplán FASZA a sok CGI-től és magától a nagy volumenü sztoritól... -
Peter Jackson ertett hozza hogy mit hova , mikepp es mikor kell hasznalni.
Naon kivancsi leszek am erre a King Kong-ra. -
Lol erről a Brian Élete jutott eszembe:
"de a csatornázáson, útakon, közbiztonságon, boron, egészégünyön ....mit tettek a rómaiak értünk???"
:-D
Amúgy (ha nem tudnád) rengetegett dolgoztak a készítők azzal, hogy felépítsék a különböző falvakat és városokat, szal azt állítani, hogy az összeset csak bepötyögték a kompjúterbe, azért az túlzás.
Ramza: Lehet hogy neked nem művészi, de szvsz nagyon is az. Persze a Hőst is annak tartom, de néha tényleg olyan érzésem volt a GYU-nál, mintha festményeket néztem volna. -
ugye?? Én is láttam vmelyik nap, és nagyon nem tetszett... sz*r film nagyon, és a bődületesen elhúzott jelenetekkel nagyon felidegeltek. Aki nem látta még, az tartsa meg ezt a jó szokását és ne is nézze meg, mert nem éri meg. (szvsz) -
Nekem bejött a Bad Boys 2. -
Jesszus... Én tuti kihagyom, az első része is katasztrófa volt szerintem is... -
A DD nem annyira rosz de nem is jo. A Catwoman meg... errol megint nem tudok nyilatkozni a jouizles hatarain belul. -
Ramza #16092 Nálam igen.
A GyU monumentálisabb, de nem annyira művészi. (és ettől még a GyU tökéletes, nem az a rossz, hanem a Hős jó, durván) -
Miért?
A sok sok szép CGI tájon/épületen/barlangon/seregen kívülmiben SZEBB a GYU??? -
Hát hogy képivilágban "erősen" odaverné a Gyűrűk Urát, azt igencsak megkérdőjelezném. -
A Daredevil nem rosszabb a Hulknál szvsz de nem is jobb -
Ramza #16088 Becsatlakoznék Sephi mellé: a Hulk szerintem is az eddigi legrosszabb képregényadaptáció volt (bár a Catwomant és a Daredevilt még nem láttam, azok valószínűleg rosszabbak). -
Ramza #16087 Megnéztem megint a Hős-t.
Még mindig le vagyok nyűgözve, bár az kétségtelen, hogy szinte csak a képi világával érte el ezt a hatást. Ebben erősen veri még a Gyűrűk urát és a Mátrixot is nálam. -
szerintem is a hulk otszorr jobb mint egy pokember vagy egy punisher vagy a tobbi. -
winnie #16085 nekem sokkal jobban tetszett mint a pók 1-2 pl. szerintem nagyon jól sikerült. persze ízlések és pofonok, de ez volt az egyetlen, ahol sikerült elkapni a képregényes jelleget. -
winnie #16084 nemtom, hogy meghalt-em szerintem nem, de ki mondta, hogy az egésznek a daredevil után kell játszódnia? -
Az jo film? Jezus... szerintem eddig az elso olyan film a marvel kategoriaban ami tokeletesen unalmas volt. Meg lama is. -
Hé!
Az igenis egy jó film volt!
-
Hulk 2??? Hogy lehet egy olyan szeme
tet folytatni ??? -
Igen, de lehet, hogy a kevésbé népszerű comic filmadaptációjára a kutya se lesz kíváncsi... -
Magyarán már ellőtték a híres szuperhősöket, most jönnek a második sorban állók és így tovább...
Mondjuk egy kevésbé népszerű comic-ból szvsz jobb filmet lehet csinálni.
Hogy miért, az monst nincs kedvem elmagyarázni :-) -
"ezenkívül egy spin-off is készül majd Elektra kalandjaiból, akit mind a Daredevil 2-ben, mind pedig az előbb említett moziban Jennifer Garner alakít."
Jó vicc.
Nem halt meg a Daredevil 1-ben????????
-
nagyon is zsir es most megy a mozikban a masodik resze.. igaz mar az usteamon is megvan..soot az elso cd mar duborog is lefele
mondjuk a trailerekbol is latszott de az elobb beleneztem es kiakadtam..gyonyoru!!!! istentelenul zsirul meg lett csinalva!!!! -
ah, megvan:
"A Marvel kiadó egy sajtótájékoztató keretein belül elárulta, mely képregényeit kívánja a közeljövőben megfilmesíteni.
Folytatások:
A Hulk második része 2006-ban várható, és vele együtt az X-Men harmadik része.
Új képregény adaptációk:
Amerika Kapitány, Nick Fury, Namor és az Iron Fist.
A 20th Century Fox azonban későbbre halasztotta a Fantastic Four kalandjainak megfilmesítését: az eredetileg 2004 karácsonyára tervezett filmet csupán 2005 nyarán mutatják be.
A Daredevil folytatásának előmunkálatai is folyamatban vannak; ezenkívül egy spin-off is készül majd Elektra kalandjaiból, akit mind a Daredevil 2-ben, mind pedig az előbb említett moziban Jennifer Garner alakít."
kepregeny.net
Mondjuk ez már 1 éves hír, de lehet, hogy még aktuális.
-
winnie #16075 2005-ben tuti nem lesz -
Unschlagbare Fünf, Die Rächer, nemtom az angol nevüket. -
Nekem rémlik Amerika Kapitány is, vagy csak álmodtam? -
2005-ben jön a Sin City is, mint adaptáció. Na, az egy érdekes film lesz, sztem olvassatok utána, ha még nem hallottatok róla. Kiindulásnak ajánlom ezt a linket, plusz a kepregeny.net megfelelő oldalait. :)
-
winnie #16071 nem kell vélemény, hiszen tudjuk, hogy mik lesznek a ff-n kívül. decemberben penge 3, februárban elektra, a batman-nek már az előzetese is tölthető, és a man-thing, green hornet, ghostrider 3-asból is egy tuti kész lesz. aztán kétezerhatban xmen3 és superman. -
Skacok!
Véleményeket várok, milyen képregényadaptációkat várhatunk még az elkövetkező 1-2 évben! :-)
Nekem már csak 1 tippem van, amit ismerek is. Ez a Fantastic Four
Egyéb szuperhősös feldolgozandó cucc nem ugrott be (már amit ismernék).
Ja és nem az X-Men harmadik részére vagy a Batman 5-re gondolok...
-
ellégé=eléggé
sorry -
Ott rontották el a Spawnt, hogy a téma ellenére ellégé gyerekfilmre csinálták. -
Egy fickó végig a dublőre és CW színesbőrű lett !Szerinted ?!! -
Nekem a Spawn film is tetszett, csak a végén a pokol valami szürnyű....nagyon gyengék az animációk!:) -
Mittomén, csak a teszt rémlim úgy hogy kb 1 éve volt a konzolba....:) -
Saved! -
Hat Culkin gyerek nekem mindig is szimpi volt bar nem foszerpelo volt. Lenyegeben nagyon jo film es egyben talan vigjatek is. Vallasos kereszteny emberekrol szol es bemutatja mennyire eltulozak es hogy mennyire maniakusok tudnak lenni az emberek Istenert. Szerintem alapbol tulzas amit azok csinalnak es ami szomoru hogy ez a valos eletben is igy van. A film mondanivaloja is kb a fentebb leirt gondolatokat emliti. Jo film!