106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • fifi
    Walking tall
    Bárki bármit mond sztem ez nem rossz film. Persze olyan történetvezetési kliséket, és rég elcsépelt dolgokat halmoz fel, hogy hihetetlen. De ha az ember csak leül egy jobb akciófilmet megnézni, akkor ez sztem tökéletes a célra...
    Viszon nem pontozom, mert valszeg később megbánnám! :)
  • Sephi
    Soul Plane -

Hahahahahahahahaahaha :)) Ez mar akkora baromsag volt hogy egyenesen elveztem :))) Csak "kicsit" raszista de na :)
  • Ramza
    Nem, csak zsibbasztó :)
  • Loál János #16184
    Tényleg ennyire gyenge poén volt?
  • Blasta
    Tán had pontozzon már úgy ahogy szeretne!!!!
    Hm?

Arra vagyok kiváncsi, hogy emberek mikor értik már meg, hogy ha NEM ÉRTENEK MEG EGY FILMET, AZ NEM 100% A FILM HIBÁJA!!!!!!!!!!
  • Hentes Bill #16182
    elsőre nekem se nagyon jött be a film, de másodszorra megnézve nagyon állat volt. ki nevel a végén sztem nem volt annyira gány film, szódával elmegy
  • Ramza
    Lehet, hogy azért írta így Freak, mert az Elveszett jelentés egy igényes film, míg a Ki nevel a végén egy tucatvígjátéknak is gyenge alkotás?
  • Roll
    Freak:
    Az elveszett jelentés és a Ki nevel a végén pontszámát cseréld fel!!!

Elveszett jelentés: egy szenvedés volt, nem tudom neked mi tetszett benne, én a film alatt már ültem feküdtem, alig vártam hogy vége legyen.
  • Blasta
    DECC RÁJT
  • Bandew
    SZÜZET SZÜNTESS (The Girl Next Door)

Na ma ezt kukkantottam meg a moziban. Tetszett, hogy nem volt teljes egészében az a túl idióta amcsi vígjáték, hanem néha kicsit elkalandozott a reálisabb, nyomasztó világba (persze ezt nem vitték túlzásba).
    A poénok is egész jók voltak, nem voltak túleröltetve, néha rendesen meg is nevettetett. Igaz pindurit nyálaska, de hát ezt el is várja az ember egy efféle szórakoztató filmtől.
    A főszereplő lány bizony nem egy utolsó látvány, szóval már ezért megéri megnézni.
    Amúgy semmi extra, de a célnak egész jól megfelel.

6.5/10
  • winnie
    csodálatos elme: egy nagyon manipulatív és hatásvadász (és sablonos), de kifejezetten szórakoztató, érdekes film.

makulátlan elme: nagyon eredeti, sokaknak nehezebben emészthető, nagyon szép FILM.
  • winnie
    azért nem mindegy. mert egy werckmeister harmóniákat, vagy egy torzókat azért nem überel. szerintem.
  • Sephi
    Pahh...
  • CSOCSO
    ja tenyleg szal a csoadalatos elme uberjo. a jim carreyes makulatlan elme ragyogasa meg .. haat.. nezheto
  • PetruZ
    Már mrs. :) Tudtommal hozzáment ahhoz a vörös hajú fickóhoz, aki volt a filmben is és a főszereplő barátja volt (és pl. ő volt a Lovagregényben a pucér írnok, később kikiáltó meg intéző :) ).
  • FREAK
    az első valóban "perfect" film, és a lényeg mellett ott figyel miss Connelly
  • LezLee
    Te most melyik filmre gondolsz? Az Egy csodálatos elmére, vagy Egy makulátlan elme örök ragyogása? Mert nem mindegy :))
    Amúgy nekem az előbbi nagyon bejön, megható, az utóbbit épp most néztem meg. Hát nekem valahogy nem jött le a film mondanivalója. Nekem is az az érzésem, hogy a készítők kimondottan művészi filmet akartak csinálni, és ez néhol már idegesítő. Voltak benne ötletes, eredeti megoldások, de igazából a sztoritól nem vágódtam hanyatt. Egy teljesen átlagos szerelmi történet egy ún. "művészi" csomagolásban. Nagyon sokaknak bejött, nekem nem. Vagy csak nem voltam olyan hangulatban :)
  • FREAK
    egyedül meg se nézted volna, így meg végigröhögtük, nem értem, mit problémázol ennyit

túlgörcsölöd a témát :)
  • FREAK
    az első percben már bevillant a 28nk... ahogy kezdődik, azok a felvételek..... a vége csak rátett egy lapáttal, bizonyos felvételek meg a film közben is erősen ismerősek voltak (a közeledő rohanó zombik elnyúló árnyéka a falon, teljesen valószerűtlen fényforrással...)
  • Blasta
    "ez az a mélypont, amiről a fight clubban szó volt :) most megtapasztaltuk, én ezért örülök, hogy nem hagytam ki :)"

Igazából én is örülök, hogy megtapasztaltam a magyar filmkészítés mocskát, csak ezt inkábbb egyedül, magamban tettem volna, nem egy jó kis szombat este, haverokkal.

De basszus majdnem írtam egy szaftos levelet a készítőknek... :-)))
  • CSOCSO
    ?????????
    szerintem nagyon jo film!! lesd meg azonnal!
  • Ramza
    Nagyon kicsit nyálas csak, picit romantikus, de nem poénkodós. Ha szereted az életrajzi filmeket, tetszeni fog.
    Jó film!
  • Tikal #16165
    egy csodálatos elme ragyogása - jo film vagy ilyen nyálas romantikus gagyi poénos? :)
  • Tikal #16164
    az amerikai népbutitás következő hulláma... de nem is a filmkészitok a szánalmasak, hanem akik megnézik.

Fight Club
    régen láttam, megint megnéztem tb-ben, és a véleményem nem változott rola, ötös :)

Nem vagyok egy muvész/kezdőfilmes rajongo de megnéztem a Felhő a gangesz felett cimu alkotást :) Téma jo, de a megvalositás pocsék, nem is értem ilyen munkát hogy adhat ki vki a kezéből. :)
  • The Garrett
    btw akkor enis "" be teszem a : minden van benne ami egy ilyen filmbe "KELL" szot! :)

16131 be lemaradt..
  • The Garrett
    igen és a 3 ba is ő lesz! :)
  • The Garrett
    hát ne tőlem kérdezd... :)
  • LezLee
    Hát nem tom én láttam a Holtak hajnala remaket és a 28 nappal később-et is, és egyátalán nem éreztem, hogy koppintás lenne. Max az eredeti dawn of the dead koppintása lehet :))
    A Holtak hajnala szerintem egy picit komolytalanabb, afféle zombiparódia, míg a 28 nappal később komolyabb, parás, lélekreható múvi volt, nem sok közös van szerintem a két filmben.
  • FREAK
    akkor biztosan az a jobb
  • Loál János #16158

Eye, Robot
  • Ramza
    Abból kiindulva, hogy ezerrel több szavazat van az imdb-n az eredetire, mint az újra, talán olyan kevesen mégsincsenek, akik látták.
  • FREAK
    hát erről beszélek, az ilyenek olyan kevesen vannak, hogy gyakorlatilag nincsenek
  • Ramza
    Azokat mindenki ismeri és látta, aki nem csak azért néz horrort, mert van egy aktuális siker
  • sigmavirus1
    Horrorfilmtől el is várom hogy ne legyen humoros!

Austin Powers-ben amúgy elég jól érzékeltették!
  • FREAK
    sokkal keményebb, persze még sehol sincs a te sugárzó, humoros egyéniségedtől.... azt nem lehet filmvásznon érzékeltetni
  • sigmavirus1
    Szóval kétszer olyan kemény mint a te beszólásaid?
  • FREAK
    két-három vérkulával....
  • sigmavirus1
    28 Day az mennyivel jobb?
  • FREAK
    de azokat senki sem látta :) legalábbis statisztikailag inszignifikáns azok száma, akik ismerik, így nyugodtan nem létezőnek nyilváníthatjuk :)
  • Loál János #16148
    Nem, az egy koppintás az eredeti Dead-trilógiáról (Night, Day, Dawn of the Dead). :D