106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • winnie
    Mindenesetre szerintem pont azért jó a film mert élethűen ábrázolja Jézus szenvedéseit és halálát, már a tököm televolt a régi filmekkel amik ugyanezt próbálták bemutatni 1 deka vér nélkül...

rég rossz lenne, ha egy film a vér mennyiségétől lenne hiteles:)
  • sigmavirus1
    PASSIÓ

Hát mikor elkezdtem nézni akkor nem voltam benne a témába mert utoljára talán 7-8 éves koromban olvastam bibliát, akkoriban tetszettek a történetek amik benne vannak, azóta persze enyhén kinőttem de kb a film második órájában megint 7-8 évesnek éreztem magam és látni akartam hogy hogyan dolgozták fel a törénetet.... Hát enyhén brutális módon de nem annyir amint amilyennek halottam egy havertól pár nappal elötte, ő ugy nyilatkozott a filmről hogy a korbácsolós résznél majdnem rosszul lett, én csak azon csodálkoztam hogy ezt így le merték vetíteni a mozikban...
    Mindenesetre szerintem pont azért jó a film mert élethűen ábrázolja Jézus szenvedéseit és halálát, már a tököm televolt a régi filmekkel amik ugyanezt próbálták bemutatni 1 deka vér nélkül...

8/10
  • Arch
    Terminál

Aranyos. Bár kicsit rövidebben is pont jó lenne. Tom Hanks jó, mint mindig. 7/10
  • Mike at home
    Getno

felejtheto, bealvos alkotas
  • Blasta
    "az I robotot ami magasan e két szutyok felé emelkedik,"

FÖLÉ emelkedik, tehát JOBB
  • Nyiri
    A ryan nem egyszeruen jo kis film, hanem ALAP! :)
  • CSOCSO
    ??? ezt ugy ertsem hogy az i robot szarabb volt mint a garfield meg a resi??????

szerintem az i robot siman volt egy 7es film..nem kell 6.8asozni... jo kis film volt.. es nem is emlitenem egy lapon a resivel ami max 5 pontot kap tolem...de inkabb 4 mert nemhogy kozepesen semmilyen hanem meg idegesito is volt szamomra...

garfield.. mast vartam de lnem volt annyira ubergaz..

es most lestem a ryan kozlegeny megmenteset!!!! jo kis film volt!8/10
  • CSOCSO
    igy van... szar az egesz resi dolog.. az elso resz is de a masodik asztan uuultrafosadek.. templomos resz??? naneeeee... en majdnem kikapcsoltam mikor a csaj ott beugrat meg leloki a mocival a zombit meg a temetoben hatrafele rug es pont fejbe a hulye zombit.. AARGHHH.. .megegyszer meg nem nezem!
  • Kandurex
    őőő...hát megnéztem a resident 2, az olyan szerdaestenincsjobbdolgom típusú film lett, szal 1x nézhető. Aztán a garfieldet amin szépen halálra is untam magam. ja és az I robotot ami magasan e két szutyok felé emelkedik, azt már értékelem is: 10 / 6.8
  • Blasta
    Ezt a kommentet azért ne nagyon reklámozd az önéletrajzodban, még a végén komolyan veszik és IQ fighternek fox láccani...
  • Roll
    Nem hümmögjé.

Abban a filmben nem volt mit megérteni, mivel semmi nem történt benne. De tőlem nézheted reggeltől-estig.
    Ok?
  • Ramza
    Zombifilmnek gyenge.
    Sci-finek (???) közepes.
  • Sephi
    Mert pl messze nem mind1 ha akanaperol nezed vagy a fotelbol! :))))
  • Davidus
    Elveszett jelentésen nincs mit megérteni. Színész faszi meg egy csaj akinek egy balfasz a férje elvannak japánban és nem tudják eldönteni hogy most mit is éreznek egymás iránt. Ennyi a sztori:P A színészek viszont nagyon ott vannak szal akinek van ízlése és tudja hogy kell nézni annak tetszeni fog.
  • Loál János #16210
    Mazo! :O
  • VinylToy #16209
    Gondolkodom még a Garfieldon is?! :D Na...hm?hm?mi? :D
  • Loál János #16208
    Mét vagy ilyen kegyetlen önmagadhoz?! :D
  • VinylToy #16207
    Délután Gothika-t nézek, már láttam egyszer, de most (szinkronosan) kiváncsi vagyok rá. :)
  • Alien
  • Alien
    A remake-re gondoltam :)
  • sigmavirus1
    RE-ben? Talán 3 db!
    1.fél feje hiányzott
    2.a baltás, kibicsaklott a lába és azon járt
    de igazából csúnya talán csak az volt amelyiket a Licker szétszedett a végén mikor a faszi a vonathoz ment hogy meglógjon a vírussal!
  • Loál János #16203
    Szerintem még a 'közepes' jelző is túlzás.
    Példának az (emlékeim szerint, bár nem sokszor láttam a filmet) első zombitalálkozást hoznám fel, ahol beindul a metálzene, és a baromikemény kiscsaj (aszittem a plafonra mászok, annyira felb*szta az agyamat az egész figura - bár ha ez volt a cél, akkor gratula) gépfegyverrel lelövi a sorban álló (!) zombikat. Ez ultrafos.
    Tegnap megint belenézegettem a Beyond-ba, és tudom, hogy összehasonlíthatatlan a két film (több okból is), de míg a RE-nél a szánalom legalját éreztem, a Beyond alatt fosok, ahogy ezt egy horrorfilmtől el lehet várni.

Volt egyáltalán jó csúnya zombi a RE-ben?
  • sigmavirus1
    Kell? Elküldöm postán ha te elküldöd a RESI 2-t!:)
  • sigmavirus1
    Gondolom az újrafeldolgozás!
  • winnie
    az eredeti vagy az újrafeldolgozás?
  • Alien
    Pedig érdekelne
  • Alien
    Én még nem láttam a Holtak Hajnalát :(
  • sigmavirus1
    Inkább jobban megcsinálhatták volna a zombikat, a játékban undorító rohadt fejük van meg kilóg a csonjuk meg mittomén, itt meg csak egy kis smink meg pár spéci trükk de semmi egyéb!:/ Ezért tetszett most a Holtak Hajnala jobban, az azért sokkal dúrvább!
  • Alien
    Nézd meg majd ha tudod a második részét, abban még több dolgot kihagyott lehetőség van szerintem :)

Különben én a folytatást vhogy úgy képzeltem volna el, mint a 28 napppal később-ben. Ott marha jól eltalálták szerintem a város feelingjét, hogy sehol senki, csak csupa szemét az utcán. A Resident Evil 2-ben is megvolt pedig ez, mert nagyon jól néz ki a város, én főleg ilyen irányba vittem volna a történetet, persze úgy, hgoy ne tűnjön koppintásnak hanem új dolgokat kellett volna belevinni. De mostmár mindegy :)
  • Ramza
    Pont éjszaka néztem meg az első részt újra (ha már utánamvágták ezer forintért a MM-ban).
    Az a véleményem, hogy a film a kihagyott lehetőségek mintapéldája. Millió energiát és pénzt beleöltek a díszletek megcsinálásába (ami nem is lett rossz), de valahogy nem sikerült az izgalomkeltés tökéletesen, így elég közepes lett az összkép.
    Több zonbit akarok!!!
  • sigmavirus1
    Megtorló

Szokásos bosszúállós történet de türhető megvalósításban, nem rossz egy film!;)
  • Alien
    Resident Evil - Apocalypse

Nos, nem is tudom igazából mit mondjak a filmről. Tualjdonképpen vannak benne jó jelenetek (pl a templomos nem rossz, illetve az iskolában) de ezekkel szerintem az a baj, hogy túl keveset voltak ott, sokkal jobban kellett volna húzni szerintem. Aztán, valahogy jobban is kilehetett volna hozni a város hangulatát, mert jól nézett ki minden (mint a játékban) de szerintem kellett volna több paráztatós jelenet amikor a városban bóklásznak, mert nem igazán volt ilyen.

Talán SPOILER

A vége kicsit az alien 4-re emlékeztetett, ami itt nem igazán jött be nekem.
    Az egész film teljesen más, mint az első rész volt. A kaptárnak megvolt a hangulata, hogy a föld alatt volt, zártan, eldugva. Itt meg hirtelen ki a városba. Mondom szerintem jól nézett ki a város, de sokkal többet kilehetett volna hozni belőle, ha kicsit kóborolnak még ott, aztán a suliban illetve a templomban is húzzák kcisit az időt. A végén amikor Alice verekedett azzal a szörnnyel, (Nemezis vagyis a csávó az első részből ugye, Matt volt a neve asszem) szóval valahogy az sem jött be igazán, hogy összekellett verekedniük.

Na lényeg a lényeg, tulajdonképpen nem olyan rossz a film szerintem, de sokkal jobban kilehetett volna hozni pár dolgot, mint ahogy itt megtették, több paráztatós jelenet kellett volna (alig volt, talán egy-két dolgon lehet megijedni a hirtelen történés miatt) Szóval aki látta az első részt végül is megnézheti ezt is, amely nem jobb mint az első rész, de azért nézhető :)
  • Ramza
    Mert más a véleménye?
  • Sephi
    En teged nem szeretlek mondam mar?
  • fifi
    Tényleg az!
  • CSOCSO
    mondjatok akarmit de a hatodik erzek szerintem nagyon jo film...nekem nagyon tetszik
  • Blasta
    Az hát :-)
  • fifi
    Walking tall
    Bárki bármit mond sztem ez nem rossz film. Persze olyan történetvezetési kliséket, és rég elcsépelt dolgokat halmoz fel, hogy hihetetlen. De ha az ember csak leül egy jobb akciófilmet megnézni, akkor ez sztem tökéletes a célra...
    Viszon nem pontozom, mert valszeg később megbánnám! :)
  • Sephi
    Soul Plane -

Hahahahahahahahaahaha :)) Ez mar akkora baromsag volt hogy egyenesen elveztem :))) Csak "kicsit" raszista de na :)
  • Ramza
    Nem, csak zsibbasztó :)