106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
DENEMAZ!
-

-
winnie #16302 szerintem k* jó a hangulata. -
Ramza #16301 Azt hiszem, ez tipikusan az a film, amit csak imádni és utálni lehet. -
Ramza #16300 Jó, majd egy hónap múlva vitatkozunk megint egyet :) -
a Falu érdekes film volt, bár nem mondhatni jónak. Egy-két csavaron kívül teljesen unalmas, hosszú beszélgetések, persze ezeknek nem volt sok értelmük. Tehát csalódás, szerposzttás sem volt kiugróan nagy. 4/10 ... -
Én most néztem meg a Fahrenheit 9/11-et. Mondjuk ez dokumentumfilm volt, de nekem nagyon tetszett. -
sztarszki szerintem jobb volt egy 5 pontnal de mindegy:)
tegnap a HERO-t ultunk le meglesni... hat en erdekesnek talaltam ( bar en se csipem a dragon ball fele repulgeteseket) de a tobbiek mar szidtak magukban.. negyedenel ki is kapcsoltattak velem hogy ezt a szart marpedig ok nem nezik meg.. mondjuk engem se nagyon izgatott a dolog -
Melyik??? Az a régi feketefehér ...azasztán nemjobb -
winnie #16295 a dologból azért mégis az eredetit ajánlom, jobb az újrafeldolgozásánál. -
Roll #16294 Megnéztem délután két filmet:
Strasky és Hutch: szerintem jó kis film, egyszer bőven nézhető. 5/10
A dolog: ez már egy régebbi film, Kurt Russel főszereplésével, még csak most láttam először és ahhoz képest hogy régi, jó volt. -
Az egy dolog, hogy nem tetszett a Falu, de nem igaz, hogy mindenkinek fel kell hívni a figyelmét a rohadt S P O I L E R szó használatára!!!
Mondjuk már a HW-n is az egyik gyerek puszta szórakozásból is berakta néhány hónapja a film rövid lényegét, annak ellenére, hogy senki nem kérte.Nem olvastam el, de akaratlanul is észrevettem 1-2 szót ami szerintem a sztori csattanója lehet.
Nagyon kíváncsian vártam a filmet, de asszem most már végképp elmarad a meglepi:(
Kösz srácok
-
uhum :) -
Roll #16291 A Csendes amerikai c. filmet érdemes megnéznem? -
Amen! De tudd hogyakkorsem volt szandekomba megserteni teged! Fatylat rea! -
Ramza #16289 Oké, ennek örülök, de akkor kérlek mellőzd az olyan mondatokat, aminek a lényege az, hogy mennyire hülye a másik (mert akárhogy magyarázod, az ominózus mondatnak ez az értelme).
Én tiszteletben tartom mások véleményét, még ha el is tér a sajátomtól (nagyon ritkán van, hogy elborul az agyam), de azt tényleg nem tudom elviselni, ha valaki ilyen mondatokat ír. Hidd el, én sem vagyok az a kötekedős típus, van nekem jobb dolgom is annál (pl. játszhatnék vagy nézhetnék filmet, azok jobban felizgatnak, mint a kötekedés :)
Mad Max - én most néztem meg mind a hármat újra, és tényleg nem rosszak!
Még a harmadik rész is rendben volt, pedig arról elég rossz emlékeim voltak. -
Tudtonmal annak harom ressze is van :)
En is latom oket anno az HBO-n de mar nem emlekszem rajuk :( -
Nyiri #16287 Azert vannak olyan filmek melyek nem evulnek el :)
Nagyon reg ota kedvencem a MAD MAX 1. Mai szemmel nezve egy gagyi film, mert nem nagy story es a megvalositas sem hype-s.
De annak a filmnek akkora nagy SZAR AZ ELET alap hangulata van, hogy hihetetlen. Akarmikor nezem mindig megfog es az elene az autos uldozes valami isten.
Mult heten megmutattam a filmet egy havernak aki arrol hires hogy minden filmet fikaz, de komolyan. Utalok vele filmet nezni, mert nem birja befogni a szajat, folyton mondja, hogy ez + az nem jo benne.
Meglepo mondon tetszett neki a film :)
Pedig ha joltom 78-s :) -
Es! Ha logikusan gondolkozol szerinted nekem mi a jo abban hogy beled kotok es aztan leirsz a sarga foldig? Szerinted en elvezem hogy mindig neked van igazad? :))))
Nem birom hangujozni hogy en NEM kotekedek veled mert nincs miert es azert meg ugysem tudok veled szovitaba kezdeni!
Te sokkal ertelmesebb vagy mint en ez teny , tobett tanulhatal vagy mashogy nevelkedtel! En megeskuszom mindenre ami szent hogy nem kioktatas kepett irtam es reszemrol ez a dolog le van zarva!
Pisz! :) -
Ramza #16285 Nem magazinhoz adják, 3 rugó simán.
Az "akkor jobb volt" vitát pedig nem akarom újrakezdeni, én ugyanis ebben nem hiszek.
Egy sci-fi esetében esetleg (vagy ahol a vizuális dolgokon - is - van a hangsúly), de thrillerek között nem.
Egyébként emlékeim szerint nem szidtam le, nem adtam rá rossz pontot, nem írtam, hogy szar film, szóval nem értem a felháborodást.
Én sem kezdek el senkit téríteni, hogy a Donnie Darko 10 pontos film, még ha az is
-
Ramza #16284 "Mily erdekes hogy emezek a diskuciok soha sem tudnak befejezodni. Engem nem erdekel a kotekedesed mert en elvbol nem kotekedek hanem te erted felre."
Oké.
Akkor kérlek ne szólj hozzám, mindkettőnknek ez lesz a legjobb.
Majd én sem szólok hozzád, és akkor nem fogok "félreérteni" semmit.
Kiváncsi vagyok, mikor fogod megérteni, hogy ha leírsz egy bunkózó mondatot, akkor azt bunkózásnak fogják tartani annak ellenére is, hogy esetleg te nem gondoltad úgy.
"En is a 199X -es filmekrol beszeltem."
Idézek tőled:
"hany uj filmet szamolsz 1990-tol idaig"
Nálam az idáig 2004-et jelent.
Biztosan megint félreértettem valamit, és csak kötekedek.
"Szamold ossze hany keszult 2000-ig es meglatod melyik a jo es melyik a stilusos jo."
Köszönöm a tanácsot, majd én eldöntöm, hogy melyik film tetszik és melyik nem.
Mint ahogy mindenki maga eldöntheti. Nem kell, hogy megmondják senkinek.
"A regi filmek az igaziak! A mostanik nagy szarok egy ket kivetellel."
Ez is egy vélemény.
Én nem értek vele egyet, de mindegy.
Amúgy ha a mostaniak szarok, akkor nem értem, hogyan lehet az, hogy a Közönséges bűnözők "ha most nezed meg akkor persze hogy gyenge".
Hiszen ha valaminek nincsen erős konkurenciája, akkor ma is jónak kellene lennie. Magadnak mondasz ellent, vagy szimplán csak logikátlan vagy.
Mindegy, magánügyed.
-
Nóóóóóóóóóóóóóóóóóóóórmáááááááááááááális?!
Hozzá tenném, hogy már szerintem cirka 10 éves filmről van szó, és akkoriban még más volt a krimi-thrillerek úgymond "divattya" :-D
Lényeg, hogy ha AKKORIBAN látod mint én, Te is totál készlettél volna.
(valami magazinhoz adják? Meg kell vennem) -
Izlesek es pofonok! Nekem is teccet de nem annyira hogy vegig nezem! Pedig tudom hogy szegyen de nem tudtam :( -
Tudod , en akar mit irok le te bele tudsz kotni ha akarsz! Tehat engem mar hidegen hagy es nem fogom a szivemre venni az irasaidat. Egyszer tok rendes vagy maskor meg annyira arrogans es undok hogy az ember nem tudgya mi bajod lett.
Nem tudod felfogni azt hogy en nem bantani akarlak es nem kotekedni. :(((( -
Mily erdekes hogy emezek a diskuciok soha sem tudnak befejezodni. Engem nem erdekel a kotekedesed mert en elvbol nem kotekedek hanem te erted felre.
En is a 199X -es filmekrol beszeltem. Szamold ossze hany keszult 2000-ig es meglatod melyik a jo es melyik a stilusos jo.
A regi filmek az igaziak! A mostanik nagy szarok egy ket kivetellel.
-
Nyiri #16279 Akkor veled lehet baj mert en tavaly lattam eloszor a keresztapa sorozatot es azt kell mondjam, hogy minden idok legjobb filmjei kozott vannak. Mind a harom. Pedig nem vagyok idos. 22 voltam akkor. -
Ramza #16278 Pedig igaza van.
Néha észrevehetnéd, hogy amit leírsz, az mást jelent, mint amit magadban gondolsz róla. -
Ramza #16277 "Nezd meg az Imdb top-ot is... hany uj filmet szamolsz 1990-tol idaig?"
Miről beszélsz?
A tíz legjobb között pl. 5 darab készült 1990 után.
Arra most nincs időm, hogy mind a 250-ről pontos statisztikát készítsek...
Egyébként nem voltam berúgva, egy kortyot sem ittam.
Csak egyszerűen elegem van abból, hoghy állandóan "megtalálsz", ráadásul néha érdekes stílusban.
Tudom, erre azt mondod, hogy te nem is "azt" akartad mondani, de ha egyszer száz emberből 99-nél ugyanazt jelenti az adott mondat, akkor feltehetőleg úgy kell értelmezni. Tudod, erre szokták azt mondani, hogy ha leírod a neten, hogy "kurva anyád", és utánaraksz egy szmájlit, attól az még ugyanazt jelenti. -
Bizony! Teli van gyulolletel es tiszteletlenseggel! Hogy voltam kepes ilyet irni?
Bazi nagy bun volt! Bocsas meg Istenem hogy igy kezdtem amondatomat!
Baz... -
Ahétvége termése:
Beavatás: Nem új film,nekem tetszett,bár gondoltam,hogy Pacino a hunyó.
Hellboy: Rászántam magam,és ez is tetszett,kis humor,meg nemkellkomolyanvenni,de szórakoztató.
Resident 2: Az elsőnél sokkal pörgősebb,több akció,több zombi.Úgy leültet arra az időre.Milla nagyonkemény benne.
A Falu: Ez nekem nemjött be,valahogy..hmmm.nemtudom,többet vártam,és nem a szörnyek hiánya,mert tudtam,hogy nincsenek benne,már a rendező neve sejtette,egy kis csattanó a végére.Azért meglehet nézni.
-
Asszem senki nem veszi jó néven, ha egy felé intézett komment így kezdődik: "Most butasagot mondtal. De ezt mar megvitattuk." -
De figyej miert van az hogy akkoriban egy film bazi nagy sikereket aratott es akar mindegyikrol ami hiresseb el lehet mondani hogy ultra brutal es a mai idokben megsem jon ki semmi emlitesre melto (tisztelet a par kivetelnek).
Nezd meg az Imdb top-ot is... hany uj filmet szamolsz 1990-tol idaig?
Egyebkent megjegyzem hogy verig meg vagyok rola gyozodve hogy az este be voltal csipve mert te nem szoktal ilyen alpari modon beszelni :) -
Ramza #16272 De miért lenne ma gyenge?
Én sem szóltam le, csak egyszerűen arról van szó, hogy nálam nem ütött akkorát.
Keresztapa - tetszés szerint lehet bármilyen régi klasszikust beilleszteni a példámba. Az pedig, ha valakinek nem tetszik, az elfogadható természetesen, de ettől még olyan filmről van szó, ami kidolgozottságának, színészeinek és monumentalitásának köszönhetően ma is nagy film (még ha nem is tetszik mindenkinek, olyan film talán nincs is a világon, ami mindenkinek tetszene). -
Na majd én zsűrizek, mert (csodával határos módon) én még nem láttam a Kersztapa egyik részét sem. :-DDD -
Oktat teged a banat! Majd pont teged foglak en oktatni! :)))))
Bocs de nem kioktatos jellegel mondtam.
En most par hete fogtam neki a Keresztapanak! Meg van mind a harom resz DVD-en! Es mi tortent? A masodik resz felenel beleuntam es nem neztem tovabb! Egyszeruen unalmas lett a film! De garantalom hogy ha 199X evekbe neztem volna es talan oregebbel ettem volna akkor elveztem volna!
A Usual Suspect pedig akkoris nagyon rulez muvi volt a maga idejeben de ha most nezed meg akkor persze hogy gyenge!
-
Ramza #16269 Bocs, de kurvára elegem van a kioktatásaidból.
A Keresztapa ugyanolyan jó film volt 30 éve mint most.
A remény rabjai 10 éve is akkora élményt jelentett, mint ma.
Ha szerinted nem, akkor gondold így.
De a kioktató mondataidat tartsd meg magadnak. -
Most butasagot mondtal. De ezt mar megvitattuk. Hozza nem lehet hasonlitani a mostani filmeket a regebiekkel. Mas elet volt es mas felfogas! :) -
A csaknem egy éve kész és várva várt új Jet Li film (a Danny The Dog), úgy néz ki, végre révbe ér - Unleashed címmel. Megjelent az első hivatalos trailer, elérhető pl. itt.
-
Ramza #16266 Feliratos a magyar dvd, de amúgy is úgy néztem volna meg.
A "hogyan" tényleg zseniális volt, de ezt több filmről is el tudnám mondani (pl. Hatodik érzék). -
winnie #16265 ermélem nem szinkronosan láttad:) nálam ez A minden idők legnagyobb filmje, de egyértelmű, hogy ha megvan valakinek a befejezés, akkor nem üt akkorát, de gondolom azért a 'hogyan' nem volt meg? a végén az a csészés jelenet szerintem filmtörténelem:)