106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szvsz a reklám igenis ítéletet alkot. Egyszerűt, de alkot: megnézed, vagy nem nézed (mert tetszett a reklám, vagy nem tetszett). Ez máris ítélet, nem elvárás. Ez utóbbi csak akkor jön, ha úgy döntesz, hogy megnézed és máris megvannak az elvárásaid.
Például én biztosan nem fogom megnézni az amerikai Taxi remake-et. A reklám alapján döntöttem úgy, hogy ez engem nem érdekel, holott az eredetit kedvelem. De úgy ítélem meg, hogy ócska vacak lesz és nem érdekel.
-
tv-ben néztem A John Malkovich menet-et :)
kicsit betéptem rá, de még igy is elég kész volt a film, kár hogy eddig még nem láttam :D
4/5 -
azért ácsi, nem a reklám alapján ítéljük meg a filmet, hanem a reklám alapján megszületnek az elvárásaink
ha pl. egy autóreklámban egy versenypályán köröz a "termék" füstölgő gumikkal és hörgő kipufogóval, de valójában egy 1.2 diesel családi autóról van szó, az igenis átbaszás... és ez történt itt is, a reklámmal egy thrillert adtak el, közben maga a film egy közepesen szar dráma, amit max tévében néztem volna meg -
winnie #16341 a wide awake kábé fél éve volt a tévében -
Praying with anger ?
Vagy a
Wide awake
[NEMLÁTTA 1IKETSE] -
Eddig úgy néz ki minden második filmje tetszik nekem :-) -
Hát én csak két olyan filmjét ismerem ahol lehet rettegni. Az egyik a Hatodik Érzék (tényleg nagyon para) a másik A Jelek (embere válogatja). De pl A Sebezhetetlen már más tészta, meg az a filmje (címe sajna nem jut eszembe) amiben a kiccsávó keresi Istent. -
Legközelebb...!!!
-
Ehh, elfelejtettem. SORRY!
És már letelt a 4 perc is... -
Nem arról van szó.
Shyamalaná-tól megszoktunk egy bizonyos szintet, egy bizonyos minőségű rettegést majd a végén egy jó kis csattanót.
Ezt a plakátokon, bemutatókban szépen elénk is tárták és ismerve a rendezőt nem kételkedtem a dologban.
VESZTEMRE.
Általában átlátok a marketingesek "frankó" film-trailer-ein, most nem sikerült (és nem csak nekem)... -
Hátrébb a spoilerekkel nyúlszájúak!!! -
De könyörgöm, megtalálják a helyet, összeszedik a csapatot, közben látjuk az idegen ürhajó közeledését.
A csapat megérkezik, kicsit megismerjük a jellmeket, indítékokat, megkedveljük, megutáljuk akit kell, majd felfedezik a templomot, próbálják összerakni a mozaikokat, megtudni hol is vannak, majd megtörténik a BAJ és EKSÖN.
Akinek ez nem fér be 50 percbe azzal van a gond és nem a filmmel.
Tény, hogy lehetett volna benne több akció is. De nekem nem volt unalmas. (lehet, hogy egy bizonyos kor felett már nem csak az eksön érdekel??)
De le fogom mérni otthon, hogy hány perc után kezdődik a para és ha 50 percen belül van, akkor jajj nektek! :-D
(amúgy szerintem sem egy ász film, egyszer nézhető de addig engem teljesen elszórakoztatott) -
Nem tanították meg nektek az oviban, hogy nem kell mindent készpénznek venni?
Az emberek többsége színészek/plakátok/reklámok alapján ítél meg egy filmet (még mielőtt látta volna). Ez média, semmi köze a filmhez. -
Arról a filmről ne is essék szóóó :-) -
Jo ezt mar megszoktuk!
En pl a Van Helsing-el voltam igy. Alig vartam... osztan meg jaj. -
Az Avp a két végletről szól. Az első 50 perc az totális unalom, valami érdekes sztori alapot akartak a készítők, de szerintem nem igazán jött össze. Aztán az utolsó 30 perc meg tömény akció, tehát aki az alienes filmek sejtelmes, parás hangulatát várja az nagyot fog csalódni. Én is csalódtam. Igazán korrektek meg jól meg vannak csinálva az akciójelenetek, de szerintem egy ilyen filmnél ez kevés. Meg mivel asszem 80 perc az egész film, gondolom a durvább, parásabb, véresebb jeleneteket kivágták. A 13-as besorolás miatt ugye. Ugyanez volt a Riddickel is :( -
"de a legdurvább akkor is az, hogy egyszerűen átbasznak a reklámmal, totál nem az, aminek beállítják"
Így van!!! -
Legelő hősei
Háát...izé....Disney....:)
8/10 -
50 perc után kezdődik el igazán a film... -
Egyebkent amikor ezt irtam naon sok sor volt bennem :PPP
Szal ne nezze' igy vazze! -
-
Star Wars : Episode III The Revenge Of The Sith -
Hat mit is mondjak... igy elsore talan az jutt eszembe hogy nagyon erdekes es jol megvan csinalva. Igaz kicsit talan tul rovidre sikeredett bar ezeket nem tudom bisztosan mert meg nem lattam. -
Roll #16322 Pokolfajzat: ahhoz képest, hogy mostanában mennyi képregényadaptációt látni, egész türhető volt.
Szüzet szüntess: hát én ettől a filmtől többet vártam, főleg hogy mindkenki dícsérte. Nem igazán tetszett.
A Bajos csajokat érdemes meglesni?
-
Nyiri #16321 MOKUS AZ ISTEN!!! :) -
megnéztem újra az Office Space-t kész ez a film, ja és nekem is piros tűzőgépem van melóhelyen :) -
Takezó #16319 AvP: olyan 50 percnél abbahagyam... lehet, hogy utána már király film, de nagyon nem bejövős :S 3/10 -
hát nemtom, a SP egyértelműen iszlám-ellenes, ilyen téren Bush és USA párti -
pedig a lényegre már fél óra után rájöttem, utána egy órán keresztül azon szenvedtem, hogy mikor derül már ki.... picsa unalmas, ráadásul a benne szereplő nagy színészek pályájának fájdalmas mélypontja...... erre bőven elég lett volna pár ismeretlen arc
de a legdurvább akkor is az, hogy egyszerűen átbasznak a reklámmal, totál nem az, aminek beállítják -
Nekem nagyon bejött. Jó témát dolgoz fel, amit nem lehet fél órában érzékeltetni. -
én is kiváncsi leszek a Team America-ra. Megint valami Bush ellenes kis móka a south park rendezőitől, nomeg az elmaradhatatlan szinkronhangok (sok híres emebr atta hangját a marionett bábukhoz) 
-
A FALU sux
ha rendes tempóban beszélnének, fél órás lenne, az alapötlet jó, de jól elbaszták
OKT 15 - TEAM AMERICAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! -
En is megneztem a falut a tegnap de nem volt semmi erdekes. Joli neni jol van es Mariskaek is. Tobi szomszedhoz nem mentem de de megkinalt Pista batyam egy sorrel szal kint ultunk... szerintem jo volt! -
Az a baj, hogy túlságosan konkrét dolgot írtál.("Nem volt benne..." nem folytatom)Egyébként meg simán lehet bármilyen filmről több oldalas kritikát írni anélkül, hogy spoileres dolgokat árulnál el.Nézz csak meg egy akármilyen mozis oldalt!
Azt meg szerintem nagyjából el kell tudni dönteni, hogy mikor "évül el" egy film esetében a spoiler szó használata.Egy 20 éves filmnél mindenképp, de egy olyan filmnél ami pár napja megy a moziban, nem igazán... -
Most láttam a Shrek 3D-t. Sajna szemüveg nélkül eléggé virtuál votl a dolog. Nem tudja valaki véletlenül, hol lehet ilyen szemüveget kapni... Anno ingyé osztogatták, ha valami extra volt. (moziban pl. Freddy halála előtt) Venni hol lehet ? -
Oki,nemsértődtem meg.Remélem szent a béke! -
Különben igaz,hogy mostanában ritka a kiugróan jó film,amire csettintünk.
Régen mintha jobbak lettek volna,bár lehet csak nosztalgia.
Jó a mai szemmel sok gagyibb,de mégis.
Lehet az elvárások nőttek meg a filmekkel szemben.
-
A kérés az, hogy ha a filmből olyan dolgokat árulsz el, ami lelőheti a film poénját, akkor írd oda elé, hogy SPOILER. Ennyi az egész. Ezen nem megsértdni kell, hanem betartani, ahogy mindenki más. -
Hero tetszett,a hangulata,és a sztori is jó volt,érdekes.
Nekem az operatőri munka tetszetta legjobban.voltak szép képek benne.Jet li-t meg komálom. -
Bocsi ha elrontottam a szórakozásod.
De akkor felesleges irkálni ide a filmekről.
Azthiszem többek gyetértenek.
Vagyis csak annynit írjunk,hogy jó volt,szar volt,és akkor jaj d ejó kis topik!Igen bőbeszédű emberekkel.
Én eleve tudtam mi lesz a Falu lényege,mert millió helyenolvastam,leültem megnéztem,és nemazért nemtetszett mert tudtam.
Ellenpélda:I robot,az nagyonjó kis film volt,pedig nemúgymentem moziba,hogy csupa titok.
Szóval nemkell itt az embereket lecseszni,hogy elrontják a te szórakozásod!
Nemkell elolvasni és kész,vagy amikor megnézted utánna.
Megnézed az IMDB-n a pontokat,aztán a te véleményeddel összeveted.Ja.,és akkor nemirhatunk le egy filmből sem..hmm pedig a hét mesterlövészt kielemeztem volna..lehet valaki még nemlátta..nemakarom lelőni a végét. -
Megnéztem a Falut.
Kivételesen kicsit csalódtam Shyamalan-ban.
Maga a film nem egy rossz film, ötletes meg minden, faszán van elmesélve.
Annyi a gond, hogy NEM ERRE SZÁMÍTOTTAM!
A bemutató, a plakátok és természetesen a rendező neve nem ezt sejtette.
Reméltem, hogy egy csavaros történetet kapunk amin még jókat is fogunk borzongni, de ebből csak a csavaros történet valósult meg, az is elég szolidan.
Így egy 5/10 a pontozásom sajna.
Nem ez a kedvenc Shyamalan filmem.
(Adrian Brody azért rulez volt!!!)