106868

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nahja... szerintem se ubazz film..volt jopar polyen benne.. de amugy nem egy nagy istencsaszar polyen film..igy vagyok a brian eletevel is.. es a holy grail al is... -
Persze ezt az 1. részre értettem, a 2. rész nem tudom milyen lesz... -
Hát nekem ez a fajta poén nem igazán jön be.Az Űrgolyhók számomra tele volt infantilis bugyutaságokkal(eleve az a Morzsa kutya, Joghurt nevű dzsedáj másztör, meg úgy cuzámen)Csak pár poén és Rick Moranis, mint Darth Vader tetszett benne. -
The title is not set in stone either. Brooks has mentioned in the past that he'd like make a sequel called Spaceballs III: The Search for Spaceballs II. One pithy fan suggested the new movie be called "Spaceballs I", and the original one renamed Spaceballs It-Was-Always-Episode-IV. We'll let you know what Brooks decides on. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ejdzsbíón most néztem emg a Félholt-at, hogy ez mekkora lol film volt :DDDDD -
Mel Brooks filmje volt!
Remelem a kovetkezo is ove lesz! imadom azt az embert :) -
Mármint: Űrgolyhók
:-D -
Lesz Űrgolhyók 2?
-
nah emberek. mar a screenplayt csinaljak az urgolyhok 2 hoz ( jar jar vissszavag) -
Roll #16376 Hideghegy
Meglestem a filmet, eléggé lehangolt. Jó kis film.
6/10 -
Oz -
Ujra leirom es kozpen probalom a nepet teriteni! Aki tud angolul szerezze meg a sorozatokat mert hihetettlen mennyire el vannak talava. Minden sorozat egy ora es mind ugy fejezodik be hogy alig varjad a kovetkezo reszt.
6 evad van osszesen mind 8-9 reszel. Egyszeruen fenomenalisak! -
winnie #16374 egy szó. philip k dick (szárnyas fejvadász, emlékmás, különvélemény, felejtés bére). a csávó, anno az 50-es években veszett jó sztorikat tudott kitalálni - szerencsére le is írta őket:) persze, ha elolvasod a könyvet, akkor rájössz, hogy jobb is lehetett volna, plusz, aki rájön a lényegre az annyira azért nem veri a fejét a falba.
gary sinise.
-
Impostor -
BAAAAAAZZZZ!!!!!!!!!! Mekkora film!!! Meg most is verem a fejemet a falba hogy mekkora szivatas a vege :))))
Nagyon jo muvi! -
Barbárok a kapuk előtt
Uncsi volt, semmi plusz.
4/10 -
Roll #16371 Majd 2035-ben megtudod.
Nincs tulaj. :D -
Hell Boy
jóak volt
szeretem az ilyen "szuperhősös", no meg a "gonosz" filmeket ;) -
A Jelek is jó volt, de nem paráztam rajta annyira, mint a Hatodik Érzéken. Az viszont jópár hétre kikészített. :-D -
super size......
hát ezt ajánlom mindenkinek -
nah en a jeleket kokemenyen vegigizgultam.. de a hatodik erzeken csak neha neha paraztam...
de a jelek nagyon kemenyen odabaszott:) -
Nekem van egy filmes kérdésem, ezért megosztom veletek itt, mielőtt a nagyvilág elé terjeszteném:
I, Robot.
Miért rombolnak le egy kompletten berendezett villát?
-
winnie #16365 a magyar nagykövetségen csinálták az elején a terrorista ellenes gyakorlatot:) -
lény 2
brutálszar -
HI!
Bocs de nem tudtam hova írni,hogyan tudom lejátszani az mkv fájlokat? -
Vette! Találkoztunk az ecserin... :) -
Az bisztos! :) -
én nem arról beszéltem, elnézted a sorszámot ;) -
Na ja, imdb-n (meg perzse máshol is) lehet találkozni igencsak 'érdekes' eszmefuttatásokkal, olyan kérdésekről, ami kb. annyira kapcsolódik a filmhez, hogy szerepel benne az egyik szereplő neve... :)
Pl. az egyik legloálabb: "Donnie Darko honnan szerezte meg a repülő hajtóművét? Felmászott egy létrára, és leszakította az éppen felette elszálló repülőgépről?" -
antijedi #16358 ott a pont 
gattaca rulz -
Ramza #16357 Gattaca másodszor.
Még mindig nem nagyon találok hibát ebben a csodálatos anti-utópiában.
Persze amerikai vígjátékok és akciófilmek rajongói kilométerekről kerüljék el.
Egyébként szerintem minden idők egyik legjobban félreértett (vagy meg nem értett) filmje. Az imdb-n olvasgattam a fórumait, és nem akartam hinni a szememnek.
Néhány topik és hozzászólás ízelítőül:
- Az orvos valójában Vincent apja volt
- Vajon mi történt hősünkkel a film után (ez a kedvenc kérdésem, bármilyen filmről is legyen szó. Az egész úgy kerek, ahogy van, a befejezés pedig azért nyílt, hogy lehessen gondolkozni rajta. Csak hát sokan lusták.)
- Miért égette el magát Jude Law (ez pedig akkora LOL kérdés, hogy már szinte TROLL, aki ilyet feltesz, az nem értett SEMMIT a lényegből)
Na mindegy, nem húztam fel magamat, csak éppen nagyokat tudok csodálkozni az emberi hülyeségen.
Néhány filmet nem korhatárhoz, hanem értelmi szinthez kellene kötni :) -
Azok nem tudgyak miro' maradnak lefele! -
Te lattad oket?
En most neztem vegig az elso evadot! Hihetettlen de megszeretem az osszes szereplot! Eszmeletlen hogy minden csapatnak mas a jelleme. Most volt a lazadas! Ejjel kezdem a masodik evadot! Alig varom! Tobias rulez!!: ))
-
Akkor nézd meg a Predatort Svarcitól. :-D -
winnie #16353 szerintem is nagyon nagy, de van egy olyan érzésem, hogy kevesen fogják ismerni. -
hát te magad is leírod, hogy más a véleményed a reklámról és a filmről, akkor miről vitatkozunk?
a reklám nagyon jó a Falu esetében is, a film messze nem olyan jó
ez KÉT vélemény KÉT külön dologról, a reklám alapján én nem a filmet ítéltem meg, és a kérdésedre válaszolva:
NEM, az előítélet nem vélemény, az előítélet egy KÉPZELT vélemény, ami sok esetben teljesen eltér a valós élmények után kialakuló véleménytől -
Az előítélet az önmagában nem vélemény? Ne már... :)
Mondok másik példát: The One. A reklám alapján a véleményem az volt, hogy ezt a filmet látni kell, mert a bemutató baromira tetszett. A film megnézése után már más volt a véleményem, pláne, hogy itt is megesett az, ami több más esetben is: a reklám ellőtte az összes puskaport.
-
az nagyon jól indult, de a végére abba is beleszart a mindenható hálivud..... -
Oz -
Epp most nezem oket. Szerintem zsenialis! Egyszeruen nem lehet abbahagyni!
Akarki aki szereti a bortonos sztorikat kezdje el tolteni ezeket a sorozatokat mert eszmeletlenek! De kotelezo sorba nezni mert nagyon osszefugnek. Egyenlore tudtomal 3 evad etezik neten jo minosegben... -
A Signs tenyleg para volt bake... huuu esku en aszitem mar nem tudok parazni de megis... -
a reklám (trailer, plakát) alapján egyértelműen para/light-horror filmet vártam, úgy mint sokan mások
eleve nem szokás drámákat Pesti Est címlapon reklámozni... a trailerbe belevágták a filmből az ÖSSZES ijesztő jelenetet, ez lett fél perc, a maradék meg tömény unalom, ami még csak titokzatos sem tud lenni, mert az ember NEM KÍVÁNCSI a megoldásra - mert nincs probléma, ami megoldásra várna
az egyetlen kérdés, hogy kik az idegenek és hogyan néznek ki, erre meg elég hamar megkapjuk a választ.... -
ez nem vélemény a filmről, ez egyfajta előítélet a reklám alapján, csak épp itt fordítva működik (illetve itt valszeg JÓL működik, mert a reklám alapján ugyanolyan gagyi, mint valójában)