106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #16424 Ez nehéz kérdés.
Egyértelműen nekik sem ajánlható, de még mindig nagyobb sikert fog náluk aratni, mint a Ceasar-salátán élő, újságot ritkán forgató, de annál gyakrabban olvasó kisnyugdíjas réteg körében.
-
winnie #16423 a film horrornak készült. oda is van írva. horrorfilm. -
winnie #16422 nálam több Oscar -t is megérdemel. (nem is értem miért nem kapot egyet se, pedig jelölésben nem volt hiány)
2 szó: forrest gump. a 8 jelölésből 5-ször a forrest gump vitte el a díjat, egyszer az oroszlánkirály, egyszer a féktelenül és egyszer a szenvedélyek viharában.
mellesleg nem véletlenük 2. a remény rabjai az imdb 'minden idők' listáján (a keresztapa mögött), ráadásul a rá leadott szavazatok darabszámában is második. -
Pontosan annak készült! -
Braveheart #16420 Tegnap megnéztük a Holtak Hajnala c. "horrort"
Csak ennyit róla:

:) inkább vígjáték -
És akik pl. szeretik a mezőgazdasági kisgépeket és baráti társaságban szívesen beszélgetnek a tapétázás fortélyairól, ámde kifejezetten útálják a teniszt és a raggie-e, azok mit tegyenek?
Megnézhetik / nem nézhetik...
-
IMDB forumok? -
cinematrix, mozinet ? -
a gyüjtő oldalon nincs info :( -
szeritem inkább mozis oldalakon kérdezz utána. -
ennyit találtam eddig:
"elég annyi, hogy öt bakis jelenetet tartalmaz, valamint kétoldalnyi szöveges infot a filmben található hibákról (ember legyen a talpán, aki mind észrevette!).
" -
Ugy ahogyan The Mole-nak sikerult kiasni egy teljes alagutat az Oswald Allami Fegyencintezetbol :)))))) -
azt nem tudjátok hogy a DVD-n hol vannak a rejtett extrák? -
azt a filmet nem lehet elégszer megnézni.
mindig magával ragad.
nálam több Oscar -t is megérdemel. (nem is értem miért nem kapot egyet se, pedig jelölésben nem volt hiány)
-
régi rosdás csövet szét lehet verni -
Megnéztem tegnap A Remény Rabjai-t.
Tényleg nem rossz film, csak egy dolog nem tetszett benne.
Mégis hogyan lehet betörni egy vascsövet egyetlen kővel úgy, hogy még át is férjen rajta az ember? -
na megnéztem a pókfaszi2-őt sokat nem vártam tőle de ez még az elsőrésznél is gagyibb, nem ajánlom senkinek. -
Hero
nah vegiglestem.. nem is tudom.... mikor negyedig neztem 1 hete nagyon nem tetszett most osszezavart.. marmint.. ugyerzem tetszik:)
sok szempontbol jo a film..fordulatos.. szep helyek, szep zene.. csak az a franya dragon ball fele repulesek akasztanak ki...
nem adok ra pontot -
Nem tudok feliratrol sajnos.
Nekem a haver hozta egy hete a Oz - Season 1 cimu DVD-et. Aszonta megeri megnezni. En nem hittem neki aztan hout unalombol nekifogtam az elso resznek. Azota sem tudok megalni. En holnap reggel melozok de meg mindig nezem.
Nekem ami megvan az 3 DVD amin az elso harom Evad van rajta. 8 reszes mind. A DVD-eken van valami menu de sehol sincs felirat.... -
Nyiri #16405 feliratok vannak hozza?
En igy vagyok a Friends-el. Majdnem minden reszet mar lattam vagy 6x... ha unatkozok es nincs mit csinalni, akkor meg megnezek egyet. Tenyleg fuggo lettem :) Nagyon sajnaltam hogy vege lett :( -
Oz -
Most fejeztem be a masodik evadot es mar kezdem azt hinni hogy tisztra fuggo lettem. Mar most nekifogok a hamradik evadnak mert egyszeruen olyan mint a kabitoszer. Nem lehet abbahagyni mert mindig tortenik valami hogy leesik a pofam!
Az egyetlen baj az hogy meg van 3 evad (osszesen 6) de azok meg nincsnek meg csak ket het mulva kapom meg oket.
Aszem addig meghalok :( -
Pont tegnap egy beszélgetés kapcsán merült fel ez a film:)
Nekem is a kedvenceim közé tartozik!
-
Ramza #16402 Az ítélet eladó - tetszett, csak a vége volt kicsit szirupos, azt azért nem kellett volna.
Aki nem szeret gondolkodni filmeken, elsősorban a pergő ritmusú alkotásokat igényli és az egyszerűbb forgatókönyveket, az kerülje el.
Aki unatkozni szokott az olyan filmeken, amikben nem basznak szét néhány épületet, autót és a lőfegyverekről csak beszélnek, de nem fél percenként használják, na szóval ők is kerüljék el.
6,5/10 -
Az egyik legjobb a temaban!
Igaz en amiota nagy Oz fan vagyok minden mas bortonos film hidegen hagy...bar az is igaz hogy ez sorozat szal :) -
Ez egy fasza film...főleg a végén a csattanó.. -
m1-en most kezdődik mingyá a remény rabjai
-
Pl a TrasMidi Keyboard progival :) -
osregen volt valami kis porig amivel lehetett ilyen tucc tucc zeneket csinalni nagyon konnyen.. -
Jó a film! de Uma Thurrman/nemtom hogy írják/ alakítása valami vérlázítóan szar volt! -
Én anno (mikor még gépzenéltem) csináltam abból egy kis techno rettenetet :-))
"
DUM DUM DUM DUM... beszélhetnék önnel uram?
Mitakar?
BAJVAN A RADARRAL! Tuc tuc tuc tuc tuctuctuctuc"
iszonyat volt :-D
-
NAH IGEN:) az hatalmas volt. attol visitoztam:)))))) -
Roll #16393 Felejtés bére
Megnéztem ma, és nagyon tetszett. Szeretem az ilyen pörgős filmeket, amin nem lehet unatkozni.
7/10 -
"-Most a mostban vagyunk!
-De mikor?
-Hát most!" -
:)))))))) -
Nyiri #16390 "Hello my baby, hello my honey..."
-
Ramza #16389 Ja, alap!
Meg kellene néznem megint, régen láttam. -
Nekem egyik kedvenc muvim. Naon sokat rohogtem :P -
Ramza #16387 Hasonlót csinált Al Lowe a Larry széria negyedik-ötödik darabjával annak idején :) -
Valami bajvan a radarral!
:-)))))
Kész voltam attól a poéntól
-
nahja... szerintem se ubazz film..volt jopar polyen benne.. de amugy nem egy nagy istencsaszar polyen film..igy vagyok a brian eletevel is.. es a holy grail al is...