106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Ez nehéz kérdés.
    Egyértelműen nekik sem ajánlható, de még mindig nagyobb sikert fog náluk aratni, mint a Ceasar-salátán élő, újságot ritkán forgató, de annál gyakrabban olvasó kisnyugdíjas réteg körében.
  • winnie
    a film horrornak készült. oda is van írva. horrorfilm.
  • winnie
    nálam több Oscar -t is megérdemel. (nem is értem miért nem kapot egyet se, pedig jelölésben nem volt hiány)

2 szó: forrest gump. a 8 jelölésből 5-ször a forrest gump vitte el a díjat, egyszer az oroszlánkirály, egyszer a féktelenül és egyszer a szenvedélyek viharában.

mellesleg nem véletlenük 2. a remény rabjai az imdb 'minden idők' listáján (a keresztapa mögött), ráadásul a rá leadott szavazatok darabszámában is második.
  • Tatyla
    Pontosan annak készült!
  • Braveheart
    Tegnap megnéztük a Holtak Hajnala c. "horrort"
    Csak ennyit róla:
    :) inkább vígjáték
  • Blasta
    És akik pl. szeretik a mezőgazdasági kisgépeket és baráti társaságban szívesen beszélgetnek a tapétázás fortélyairól, ámde kifejezetten útálják a teniszt és a raggie-e, azok mit tegyenek?

Megnézhetik / nem nézhetik...
  • Sephi
    IMDB forumok?
  • Serpa
    cinematrix, mozinet ?
  • Punker
    a gyüjtő oldalon nincs info :(
  • Serpa
    szeritem inkább mozis oldalakon kérdezz utána.
  • Serpa
    ennyit találtam eddig:
    "elég annyi, hogy öt bakis jelenetet tartalmaz, valamint kétoldalnyi szöveges infot a filmben található hibákról (ember legyen a talpán, aki mind észrevette!).
    "
  • Sephi
    Ugy ahogyan The Mole-nak sikerult kiasni egy teljes alagutat az Oswald Allami Fegyencintezetbol :))))))
  • Punker
    azt nem tudjátok hogy a DVD-n hol vannak a rejtett extrák?
  • Serpa
    azt a filmet nem lehet elégszer megnézni.
    mindig magával ragad.

nálam több Oscar -t is megérdemel. (nem is értem miért nem kapot egyet se, pedig jelölésben nem volt hiány)
  • Punker
    régi rosdás csövet szét lehet verni
  • Bandew
    Megnéztem tegnap A Remény Rabjai-t.
    Tényleg nem rossz film, csak egy dolog nem tetszett benne.
    Mégis hogyan lehet betörni egy vascsövet egyetlen kővel úgy, hogy még át is férjen rajta az ember?
  • Punker
    na megnéztem a pókfaszi2-őt sokat nem vártam tőle de ez még az elsőrésznél is gagyibb, nem ajánlom senkinek.
  • CSOCSO
    Hero
    nah vegiglestem.. nem is tudom.... mikor negyedig neztem 1 hete nagyon nem tetszett most osszezavart.. marmint.. ugyerzem tetszik:)
    sok szempontbol jo a film..fordulatos.. szep helyek, szep zene.. csak az a franya dragon ball fele repulesek akasztanak ki...
    nem adok ra pontot
  • Sephi
    Nem tudok feliratrol sajnos.

Nekem a haver hozta egy hete a Oz - Season 1 cimu DVD-et. Aszonta megeri megnezni. En nem hittem neki aztan hout unalombol nekifogtam az elso resznek. Azota sem tudok megalni. En holnap reggel melozok de meg mindig nezem.

Nekem ami megvan az 3 DVD amin az elso harom Evad van rajta. 8 reszes mind. A DVD-eken van valami menu de sehol sincs felirat....
  • Nyiri
    feliratok vannak hozza?

En igy vagyok a Friends-el. Majdnem minden reszet mar lattam vagy 6x... ha unatkozok es nincs mit csinalni, akkor meg megnezek egyet. Tenyleg fuggo lettem :) Nagyon sajnaltam hogy vege lett :(
  • Sephi
    Oz -

Most fejeztem be a masodik evadot es mar kezdem azt hinni hogy tisztra fuggo lettem. Mar most nekifogok a hamradik evadnak mert egyszeruen olyan mint a kabitoszer. Nem lehet abbahagyni mert mindig tortenik valami hogy leesik a pofam!

Az egyetlen baj az hogy meg van 3 evad (osszesen 6) de azok meg nincsnek meg csak ket het mulva kapom meg oket.

Aszem addig meghalok :(
  • Gery1980
    Pont tegnap egy beszélgetés kapcsán merült fel ez a film:)

Nekem is a kedvenceim közé tartozik!
  • Ramza
    Az ítélet eladó - tetszett, csak a vége volt kicsit szirupos, azt azért nem kellett volna.
    Aki nem szeret gondolkodni filmeken, elsősorban a pergő ritmusú alkotásokat igényli és az egyszerűbb forgatókönyveket, az kerülje el.
    Aki unatkozni szokott az olyan filmeken, amikben nem basznak szét néhány épületet, autót és a lőfegyverekről csak beszélnek, de nem fél percenként használják, na szóval ők is kerüljék el.

6,5/10
  • Sephi
    Az egyik legjobb a temaban!

Igaz en amiota nagy Oz fan vagyok minden mas bortonos film hidegen hagy...bar az is igaz hogy ez sorozat szal :)
  • Seth
    Ez egy fasza film...főleg a végén a csattanó..
  • Hentes Bill #16399
    m1-en most kezdődik mingyá a remény rabjai

• Sephi
    Pl a TrasMidi Keyboard progival :)
  • CSOCSO
    osregen volt valami kis porig amivel lehetett ilyen tucc tucc zeneket csinalni nagyon konnyen..
  • fifi
    Jó a film! de Uma Thurrman/nemtom hogy írják/ alakítása valami vérlázítóan szar volt!
  • Blasta
    Én anno (mikor még gépzenéltem) csináltam abból egy kis techno rettenetet :-))
    "
    DUM DUM DUM DUM... beszélhetnék önnel uram?
    Mitakar?
    BAJVAN A RADARRAL! Tuc tuc tuc tuc tuctuctuctuc"

iszonyat volt :-D

• CSOCSO
    NAH IGEN:) az hatalmas volt. attol visitoztam:))))))
  • Roll
    Felejtés bére

Megnéztem ma, és nagyon tetszett. Szeretem az ilyen pörgős filmeket, amin nem lehet unatkozni.
    7/10
  • Seth
    "-Most a mostban vagyunk!
    -De mikor?
    -Hát most!"
  • Sephi
    :))))))))
  • Nyiri
    "Hello my baby, hello my honey..."
  • Ramza
    Ja, alap!
    Meg kellene néznem megint, régen láttam.
  • Sephi
    Nekem egyik kedvenc muvim. Naon sokat rohogtem :P
  • Ramza
    Hasonlót csinált Al Lowe a Larry széria negyedik-ötödik darabjával annak idején :)
  • Blasta
    Valami bajvan a radarral!

:-)))))
    Kész voltam attól a poéntól
  • CSOCSO
    nahja... szerintem se ubazz film..volt jopar polyen benne.. de amugy nem egy nagy istencsaszar polyen film..igy vagyok a brian eletevel is.. es a holy grail al is...