106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repro
    Olvasd el a könyveket, akkor tudod, h mi lesz :D

?Spoiler?

5.ben HP akkora egy balfaszként viselkedik, h oldalanként pofánvágnám :)
  • Ramza
    Ööööö...arról hallottatok már, hogy ez egy hétrészes könyvsorozat (amiből eddig öt jelent meg)?
  • CSOCSO
    kircsi
  • Hentes Bill #16542
    jah, lesz 4 is
  • CSOCSO
    Harry Potter 3
    haaat szerintem ez nagyon jo volt!!!
    lattam az elozo kettot sosem voltam elszallva toluk.. oke csodas meg minden.. de most hogy meglestem a 3. at is most hirtelenjeben tok tetszik az egesz sorozat.. kivancsi vagyok hogy lesz a folytatas.. bar tudom mar korosodnak a kolkok.. bar hermionet szivesen meglesnem par ev mulva mikor mar csocsos meg minden:) hehehe

lehetne folytatni azzal hogy draco kolok gonosz lesz (nagyon mar nem tud gonoszabb lenni)
    vagy hogy a voroske valik harry ellensegeve...gyenge baratbol legerosebb ellenfel.
  • Sephi
    Oz -

Negyedik evad. Kezd egyre durvabb lenni bake :( (meg mindig nem untam meg:)
  • Blasta
    Christopher Reeve
  • Sephi
    En csak aze' sajnalom mert tenyleg nagyon kuzdott...

Egy kurva baleset es az egesz eleted a tet... :(

• Blasta
    Ehhhh
    Francba, úgy tudtam elkezdett épülni...

Sajnálom
  • Alien
    épp most olvastam én is :(((
  • Sephi
    Meghalt Superman :((((
  • Mike
    szerintem meg rettenetesen sötét
  • Mike
    Hideghegy

7/10
    nem tudom, jól megcsinált film, szépen fényképezett, mégis olyan semmilyen
  • Sephi
    White Chicks -

A story naon bena a jelmezek itt ott nehol nagyon is jok. Sokszor mosojogtam de a Vanessa Paradise jeleneteknel szirva rohogtem :) Talan csak azert neztem vegig mert voltak benne rohogos jelenetek :)
  • a shot
    ja, a bíbor folyók 2-t nehogymegnézze valaki, ritka gyenge

10/1
  • a shot
    Dodgeball

Szerintem mostansag az egyik legjobb vigjaték.
    Ennyi hülyeséget régen láttam.

10/8.5
  • BADE
    A zagyvaságot nem arra értettem,értettem a történetet.
  • fifi
    A Gothika zagyvaság? Hát szerintem pedig annyira érthetőre leredukált sztorija van hogy már fáj!
    Ettől függetlenül tányleg nem volt egy hű de jó film.
  • Kolbasz
    Most láttam a Dűnét. Állítólag ez az egyetlen Lynch film, ami szar. Hát nem! Nagyon király. Érezni lehet benne a mester kezét, de mégis más, mint a tipikus Lynch-filmek. Pont olyan, amilyennek lennie kell!
  • Blasta
    Bwezzeg aki a lurdyban dógozik...
  • Roll
    Ez nem az, ez egy tavalyi film.

Az eltűntek (The missing)
  • BADE
    volt,nem is egy:)
    CSak az utóbbi időkben kifogtam a szar filmeket:)
  • LezLee
    The Village

Ha valaki úgy ül be erre a filmre, hogy egy jó horror-thrillert akar látni az biztosan csalódni fog. Ha viszont ettől a műfaji besorolástól eltekintünk, és a film valódi értékeit nézzük, akkor egész kellemes élményben lehet részünk. Nagyon sokan, akik megnézték ezt a filmet, arra panaszkodtak, hogy átverve érezték magukat a film után. Nos van benne valami, ha a film előzetes műfaji besorolását nézzük. Ez a film semmiképpen nem horror, de még csak nem is nevezném thrillernek sem. A falu történetvezetését, karakterközpontúságát nézve leginkább dráma. És drámának jó. A film elég lassan indul be, és a továbbiakban sem pörög föl eléggé, viszont akinek van türelme kivárni a film végét, annak két, viszonylag ötletes, ámde kiszámítható csavarban lesz része. A filmre jellemzőek még továbbá a csodálatos képek, kamerabeállások, az operatőr kétségkívül jó munkát végzett. A színészekre sem lehet panasz, nekem leginkább Adrien Brody játéka fogott meg. Szóval ez a film horrornak pocsék, de drámának jó. Éppen ezért szerintem megérdemel:

7,5 pontot a 10-ből.
  • Punker
    az elmúlt 10 évben volt olyan film ami tetszett neked? :)
  • BADE
    Megnéztem a Gothikat,hát mi is mondjak?
    Ekkora és ennyi zagyvaságot még életemben nem láttad egy filmben,ráadásul elég lassan ment a cselekmény is,úgyhogy alig vártam,hogy vége legyen!
    2/10
  • CSOCSO
    forgotten?bocsa ha hulyeseget kerdezek de abban van ilyen eltunesi okossag es hasonlorol hirtelen nemtok
  • Roll
    Az eltűntek

Meglestem ez a filmet, de nem volt egy nagy durranás, nagyon el volt nyújtva az egész, és a történet se valami nagy szám.

2/10
  • Loál János #16518
    Aki hallott a filmről tuti pipa volt, hogy csak a Lurdy adta le (aminek okát még mindig nem tudom), többek közt én is, és ismeretségi körben is. Ennyi. Majd videón. :/
  • winnie
    nem. kint sem volt anyagi tényező a film, pedig a jim carrey-kultusz magasabban szárnyal, mint itthon
  • Loál János #16516
    Szerintem azért szimplán Jim Carrey miatt is sokan megnézték volna.
  • winnie
    miért játszották csak a lurdy-ban? (az ilyen film nem számíthat mondjuk széles közönségre)
  • artschiatwork
    Passz, én vidéken néztem, ketten(!) voltunk a haverral a moziban.
  • Mentol
    Engem speciel rendkívül idegesít amikor csak foltokat látok a képen, mert az operatőrre rátör a Parkinson-kór. Már elnézést, de ez élvezhető? Sajnos úgy látom ez már trend a filmekben, pedig szerintem nem kéne erőltetni.
  • Loál János #16512
    Tudja Walaki, hogy miért csak a Lurdyban játszották? Hogy képzelik ezt?
  • CSOCSO
    Ghost in The Shell (1) immaron magyar szinkronnal:) nagyon zsir film meg mindig. .es egyaltalan nem olyan gaz a szinkron!

• Hentes Bill #16510
    nekem az 1. rész jobban teccett, de a csapda is nagyon bejött nekem. kívácnsi vagyok elkészítik-e a 3. részt
  • LezLee
    Egyetértek. Nálam is benne van az idei TOP 10-ben. Sokakat pl. idegesített a közeli, gyors kameramozgások, de szerintem ezáltal sokkal emberközelibb, élethűbbek lettek az akciók, és főleg az autósüldözés a végén nagyon ott van :)) Szvsz jobb lett, mint az 1. rész, sokkal profibban lett megcsinálva, és itt már nem az akción van a fő hangsúly, hanem a sztorin.
    Nálam: 8/10
  • dikki*yysw
    Bourne-csapda: nekem nagyon bejött, egyáltalán nem nézek sok filmet, de nekem idén az év filmje eddig.
    Vagy a Lotr 3 is idén ment? :) mindegy, szal mostanában nem láttam ilyen kurva jó filmet :)
  • CalebJoe
    Jim Carrey POWA!!!!
  • artschi
    Egy makulátlan elme örök ragyogása

Bakker, ez a film teljesen beteg, hihetetlen képek vannak benne... amikor törlődik a faszi emléke és a könyvesboltban eltűnnek a könyvekről a feliratok és az ehhez hasonló jelentek sokasága, állat!!

9/10