106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Olvasd el a könyveket, akkor tudod, h mi lesz :D
?Spoiler?
5.ben HP akkora egy balfaszként viselkedik, h oldalanként pofánvágnám :) -
Ramza #16544 Ööööö...arról hallottatok már, hogy ez egy hétrészes könyvsorozat (amiből eddig öt jelent meg)?
-
kircsi -
jah, lesz 4 is -
Harry Potter 3
haaat szerintem ez nagyon jo volt!!!
lattam az elozo kettot sosem voltam elszallva toluk.. oke csodas meg minden.. de most hogy meglestem a 3. at is most hirtelenjeben tok tetszik az egesz sorozat.. kivancsi vagyok hogy lesz a folytatas.. bar tudom mar korosodnak a kolkok.. bar hermionet szivesen meglesnem par ev mulva mikor mar csocsos meg minden:) hehehe
lehetne folytatni azzal hogy draco kolok gonosz lesz (nagyon mar nem tud gonoszabb lenni)
vagy hogy a voroske valik harry ellensegeve...gyenge baratbol legerosebb ellenfel. -
Oz -
Negyedik evad. Kezd egyre durvabb lenni bake :( (meg mindig nem untam meg:) -
Christopher Reeve -
En csak aze' sajnalom mert tenyleg nagyon kuzdott...
Egy kurva baleset es az egesz eleted a tet... :(
-
Ehhhh
Francba, úgy tudtam elkezdett épülni...
Sajnálom -
épp most olvastam én is :((( -
Meghalt Superman :(((( -
szerintem meg rettenetesen sötét -
Hideghegy
7/10
nem tudom, jól megcsinált film, szépen fényképezett, mégis olyan semmilyen -
White Chicks -
A story naon bena a jelmezek itt ott nehol nagyon is jok. Sokszor mosojogtam de a Vanessa Paradise jeleneteknel szirva rohogtem :) Talan csak azert neztem vegig mert voltak benne rohogos jelenetek :) -
ja, a bíbor folyók 2-t nehogymegnézze valaki, ritka gyenge
10/1 -
Dodgeball
Szerintem mostansag az egyik legjobb vigjaték.
Ennyi hülyeséget régen láttam.
10/8.5 -
A zagyvaságot nem arra értettem,értettem a történetet. -
A Gothika zagyvaság? Hát szerintem pedig annyira érthetőre leredukált sztorija van hogy már fáj!
Ettől függetlenül tányleg nem volt egy hű de jó film. -
Kolbasz #16527 Most láttam a Dűnét. Állítólag ez az egyetlen Lynch film, ami szar. Hát nem! Nagyon király. Érezni lehet benne a mester kezét, de mégis más, mint a tipikus Lynch-filmek. Pont olyan, amilyennek lennie kell! -
Bwezzeg aki a lurdyban dógozik...
-
Roll #16525 Ez nem az, ez egy tavalyi film.
Az eltűntek (The missing) -
volt,nem is egy:)
CSak az utóbbi időkben kifogtam a szar filmeket:) -
The Village
Ha valaki úgy ül be erre a filmre, hogy egy jó horror-thrillert akar látni az biztosan csalódni fog. Ha viszont ettől a műfaji besorolástól eltekintünk, és a film valódi értékeit nézzük, akkor egész kellemes élményben lehet részünk. Nagyon sokan, akik megnézték ezt a filmet, arra panaszkodtak, hogy átverve érezték magukat a film után. Nos van benne valami, ha a film előzetes műfaji besorolását nézzük. Ez a film semmiképpen nem horror, de még csak nem is nevezném thrillernek sem. A falu történetvezetését, karakterközpontúságát nézve leginkább dráma. És drámának jó. A film elég lassan indul be, és a továbbiakban sem pörög föl eléggé, viszont akinek van türelme kivárni a film végét, annak két, viszonylag ötletes, ámde kiszámítható csavarban lesz része. A filmre jellemzőek még továbbá a csodálatos képek, kamerabeállások, az operatőr kétségkívül jó munkát végzett. A színészekre sem lehet panasz, nekem leginkább Adrien Brody játéka fogott meg. Szóval ez a film horrornak pocsék, de drámának jó. Éppen ezért szerintem megérdemel:
7,5 pontot a 10-ből. -
az elmúlt 10 évben volt olyan film ami tetszett neked? :) -
Megnéztem a Gothikat,hát mi is mondjak?
Ekkora és ennyi zagyvaságot még életemben nem láttad egy filmben,ráadásul elég lassan ment a cselekmény is,úgyhogy alig vártam,hogy vége legyen!
2/10
-
forgotten?bocsa ha hulyeseget kerdezek de abban van ilyen eltunesi okossag es hasonlorol hirtelen nemtok -
Roll #16519 Az eltűntek
Meglestem ez a filmet, de nem volt egy nagy durranás, nagyon el volt nyújtva az egész, és a történet se valami nagy szám.
2/10 -
Aki hallott a filmről tuti pipa volt, hogy csak a Lurdy adta le (aminek okát még mindig nem tudom), többek közt én is, és ismeretségi körben is. Ennyi. Majd videón. :/ -
winnie #16517 nem. kint sem volt anyagi tényező a film, pedig a jim carrey-kultusz magasabban szárnyal, mint itthon -
Szerintem azért szimplán Jim Carrey miatt is sokan megnézték volna. -
winnie #16515 miért játszották csak a lurdy-ban? (az ilyen film nem számíthat mondjuk széles közönségre) -
Passz, én vidéken néztem, ketten(!) voltunk a haverral a moziban. -
Mentol #16513 Engem speciel rendkívül idegesít amikor csak foltokat látok a képen, mert az operatőrre rátör a Parkinson-kór. Már elnézést, de ez élvezhető? Sajnos úgy látom ez már trend a filmekben, pedig szerintem nem kéne erőltetni. -
Tudja Walaki, hogy miért csak a Lurdyban játszották? Hogy képzelik ezt? -
Ghost in The Shell (1) immaron magyar szinkronnal:) nagyon zsir film meg mindig. .es egyaltalan nem olyan gaz a szinkron!
-
nekem az 1. rész jobban teccett, de a csapda is nagyon bejött nekem. kívácnsi vagyok elkészítik-e a 3. részt
-
Egyetértek. Nálam is benne van az idei TOP 10-ben. Sokakat pl. idegesített a közeli, gyors kameramozgások, de szerintem ezáltal sokkal emberközelibb, élethűbbek lettek az akciók, és főleg az autósüldözés a végén nagyon ott van :)) Szvsz jobb lett, mint az 1. rész, sokkal profibban lett megcsinálva, és itt már nem az akción van a fő hangsúly, hanem a sztorin.
Nálam: 8/10 -
Bourne-csapda: nekem nagyon bejött, egyáltalán nem nézek sok filmet, de nekem idén az év filmje eddig.
Vagy a Lotr 3 is idén ment? :) mindegy, szal mostanában nem láttam ilyen kurva jó filmet :) -
Jim Carrey POWA!!!! 

-
Egy makulátlan elme örök ragyogása
Bakker, ez a film teljesen beteg, hihetetlen képek vannak benne... amikor törlődik a faszi emléke és a könyvesboltban eltűnnek a könyvekről a feliratok és az ehhez hasonló jelentek sokasága, állat!!
9/10