106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Takezó #16625 ti pajzson gördeszkázó Legolast képzeltetek? :DDDD -
És lehet, hogy senkinek se tetszene.
-
En mindig elkepzelem amit olvasok es igy egy olyan vilag tarul elem ami nekem teccik. Ha nekem lenne penzem tuti meg tudnam oldani :) -
ez így van. a lotr képi világa filmen is olyan volt, mint amit magam elé képzeltem olvasás közben. bár lehet, hogy ez nem jackson, hanem tolkien érdeme, lehet, ha bárki más rendezte volna, hasonlóan jó lett volna. de mivel a volnákat nem számoljuk, ezért így is nagyon jó!
amit nagyon várok, az a Világok Harca.. -
Még nincs rendezője. -
Én a legedvesebb könyveimet tuti nem filmesíteném meg, mert csak elrontanám az egész képét. Csak Peter Jacksonnak sikerült a lehetetlen. -
Eddig ugy volt hogy o fogja... :(
Hol olvastad hogy megse? -
azt én is meg akarom nézni -
winnie #16617 azt már most megmondom, hogy nem ő fogja rendezni. -
Megvettem a Seconhand Lions-t
Jó kis film, tetszett
8/10 -
Ramza #16615
-
en csak beleolvastam ( ugyertem elkezdtem) de nem fogtak meg..pedig anyamnak sztan annyi konvye van hogy JUJJ
leslie l meg mittom en milyen konyvek -
En imadok olvasni! Ez talan azert van mert marhala bele tudom magam elni :)
Ha nekem lenne penzem szivem szerint osszes konyvet ami teccet azt megfilmesitenem :) Ezert is orvendek hogy Spielberg fogja rendezni a Talizman filmet ami Stephen King es Peter Straub egyik legnagyobb muve! -
halcyon.. ha jol emlekszem orbitaltol.. -
Mean Girls
hat .. erdekes volt... de azert tetszett.. olyan 7 est adnek neki.. aztan a legutolso szam miatt (halcyn +on+on)
felertekelodott 7.5/10 re
[hackers c. filmben hallottam eloszor azt a zenet.. mar akkora teljesen odabaszott az a zene] -
Fluga a müanyagfilm imádó. Ez sajna nem lol -
[nem olvas konyveket]
leginkabb azert mert en meg konyven nem ilyedtem meg meg sosem.. de filmeken lehet parazni... plusz nincs uberzsir hatterzene stb...
konyv olyan mint a recska... akarmit eltudsz kepzelni... nahde ha alattad fexik a csaj.. azer mindjart jobb latni hallani a dolgokat -
könyhöz=könyvhöz
-
Szerintem csak Steven Seagal arckifejezései überelik.
-
Ramza #16606 Jó :) -
Nekem az nem tetszett, hogy a könyhöz képest elég sokat változtattak benne, illetve kimaradt pár dolog. Szóval nekem kicsit csalódás volt, és szerintem páran így vannak vele akik olvasták a könyvet.
Majd meglátjuk milyen lesz a negyedik rész, bár szerintem abból is sok minden kifog maradni. -
nem értek egyet :) -
a Tulipános Fanfan meg vitzes -
moziban láttam anno, elég nagy csalódás volt -
magyarul -
és nem kell az én sem. ez magyar, nem angolszász nyelv.
Magyar nem kell az alany.
tehát:
Emlékszem -
rádiózni szokol?
emlékszem, és nem emlékszek, brrr -
szójjá ha kell vaze. terror napja 2? okt 24? jössz-e? és melyikbe? -
hm de miért? -
az 1hez képest, 1/5, az általában a moziba kerülő filmekhez képest 5/5. akkor te mit adnál neki? -
ez a TE véleményed. ne általánosíts plz. blasta a múvi guru. lol. -
szvsz:P -
Az első rész is gyenge volt. -
Nyiri #16592 Resident Evil - Apocalipse: Erdekes film. Neha jo volt, neha nagyon szar. Foleg a vege. 5/10
SPOILER:
Ha a brutalmutans vadallat gyinkologep is meg tudta tagadni a parancsot es a ceg ellen fordult, akkor mibol gondolja a nagymeno tudos, hogy brutalis mentalis kezsegekkel rendelkezo, atomintelligens csaj nem fogja ugyanezt megtenni. Aki amugy emlekezik mindenre. Fel nem foghatom. -
"a film jó, sőt nagyon jó" a végén meg 2/5 :D -
én emlékszek -
Man on Fire
....
sokan vannak akik nem birjak a hosszu filmet.. szerintem ha valaki ertelmes filmet akar csinalni az nem all meg 1-1,5 oranal...
a film elso fele nagyon bejott. a masodik mar kisse akciohos szagu volt.. de a vege tetszett.
a zeneje hasonlitott a gladiator zenejere.. majd lattam hogy a gregson csinalta ( metal gear solid 2, armageddon stb) akinek koze van hans zimmerhez
szal tetszett!
imdb-n 30% adott ra 8 ast.. en adok ra
8.5-t!
-
most mi a baj??:) -
Öööö...
Minden okés CSOCSO? :-DDD -
Ramza #16586 Pont azt akartam mondani, amit Blasta :)