106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    The Avengers?:)))

Jezus! :))))
  • Blasta
    Ez már valószínűbb.
    Mint az a másik fos, a BOSSZÚÁLLÓK!

Uma, Sean illetve az oscar díjjas Ralph Fiennes.

Akkor aszar film kevés van a világon mint az. Mégis csúcs színészek voltak a főszereplők...
  • Blasta
    Ezeket a színészeket hetente árasztják el "jobbnál jobb" forgatókönyvekkel.
    Az ügynökeik rostálják őket és amelyikben sok pénz lehet, azt odaadják nekik elolvasni.
    Ezután dönt, hogy eljátsza-e vagy elolvas egy másik hasonló fost...

Azt meg mindenki vagye figyelembe, hogy a forgatókönyv olvasásakor még nincs a szemük előtt a kész film.
    Sőt amikor azt mondják nekik, hogy "OKÉ, felvettük az uccsó snittet" még akkor sem tudják, milyen lesz a film.
    Addig még nyugodtan gondolhatják, hogy tökjó kis akciófilmet csináltak...
  • csabawarchief
    belenézek akkó' ;D
  • Glpetyus
    Ez a Kisértethajó vagy mi a fasz megy a Retken,mekkora egy hulladék!
    Pedig ezt még annó moziba is meg akartam nézni...
  • Sephi
    Nema'! En ha miller lennek siman elhuznek egy szigetre oszt CSA!
  • Glpetyus
    Ez igaz
  • Bandew
    Igen, de a rokonod nem amerikai miller, akit állandóan fotóznak és nincs magánélete.
  • Glpetyus
    Egy rokonom miller,soha nem láttam unatkozni :/
    :)
    (ismerem 24 éve)
  • Bandew
    Ezt honnan tudod?
  • Glpetyus

Senki semmit? :)
  • Glpetyus
    "Attól még nem szar színész, csak valamivel elüti az időt"

Na ez a LOL :D
    Én biztos nem unnám magam ha miller lennék,és nem 130-at keresnék havonta :D
  • Bandew
    Lehet épp akkor nem volt neki. Vagy az is lehet (ezt tartom valószínűnek), hogy ez egy baráti meló volt, mint amiket Rodriqueznek csinál.
  • Glpetyus
    Mi?
    Jó....ez talán túlzás volt
  • Sephi
    Nem tudom elhinni hogy Banderas-nak ne legyen tobb film ajanlata es arra fogja magat hogy minden szart elfogad....
  • Bandew
    "Igazi szinészek nem vállalnak igénytelen szerepet..."

Lol!
  • Glpetyus
    Igazi szinészek nem vállalnak igénytelen szerepet...
    Hogy a ferdeszemü picsa játszik benne,az oké....senkit sem érdekel..
    De Banderas-tól azért ilyen fokú igénytelenséget nem képzeltem volna :/
  • Bandew
    Hát ha én multimilliomos színész lennék, akkor is elvállalnék egy ilyen filmet. Gondolj csak bele. Beleőrülnél ha nem csinálnál semmit. Attól még nem szar színész, csak valamivel elüti az időt.
  • Sephi
    Pontosan. Ha a "jo" szinesz megkapja scriptet akkor legyen szives es olvassa el. Csak ra tud jonni hogy ez jo film vagy sem nemigaz?

Szerintem inkabb a penzert csinaltak.... mert ugy segenyeknek nincs eleg.
  • Glpetyus
    Hát az a világ egyik legszarabb filmje :/
  • Glpetyus
    pls :)
  • Bandew
    Ez baromság. Láttam én már mindenféle jó színészt szar filmben. Ez nem emberfüggő.
  • Tikal #16726
    ha igénytelen a szinész akkor elvállalja :D és ugy látom az.
  • Sephi
    Az tenyleg ovon aluli utes volt.
  • Bandew
    Hát ha zsét kapsz érte, te is elvállalod.
  • Tikal #16723
    nem éppen :D
  • Bandew
    Nem süllyedtek mélyebre. A meló az meló.
  • Tikal #16721
    a MAX a moziban szinkronos azzal a hanggal amivel a reklámban?? :(?
  • Tikal #16720
    hétvégén a ballistic :)
    ennél mélyebre már nem is sülyedhetett volna a két főszereplő :DD
    0/5

• Glpetyus

• Bandew
    Az a legjobb rész, amikor kifáradtan bemenekül a csaj lakásába, és ott liheg műf*sszal a kezében. :-DDD
  • artschiatwork
    az m1-en szombaton a Csupasz pisztoly. GIGALOL
  • Mike
    HELP ME!

emlékszik valaki arra a lenygel filmre, ami valami pénzes börönd körül folyt, a szemüveges fickóval többször megásatták a sírját, a piros pulcsis ürge lelövi a film végén az öltönyöst, mert az leszólt a piros pulcsiját amit a nője köttt neki. A szemüveges haverjai próbálnak a szemüveges srácnak segíteni, de az uton a sok szívástól bekómáznak, vontatják a zsekákat mert azok meg matt részegek, csak úgye ezt elfelejtik, és azt hiszik üldözik öket

szovál totál kész a film, csak enm tudom mi volt a címe, és így esélyem sincs arra, hogy megtaláljam

HBO-n is nyomták (lehet, hogy csak ott)

HTX
  • Glpetyus
    Mégegy ismertetőjele a filmnek =
    Nam'-ban a fekák parancsnoka,egy örűlt brutális fehér kopasz(?) pasas volt,aki hetekig egy vietkong FEJÉT hordta a táskájában :)
    Más sajna nem jut eszembe..:(

• Glpetyus
    Hi emberek!

Jópár éve az HBO-n volt egy film....fekákról szólt,persze a gettóbeliekről :)
    A 3(?)barát aztán Vietnámba megy...kb.itt lesz NAGYON brutális a múvi...
    Mikor leszerelnek,asszem egy bankrablást kisérelnek meg...
    Na ennek a filmnek kéne a címe :)

THX :)
  • CSOCSO
    az elobb volt a tv ben a airplane:) lal
  • PetruZ
    Man On Fire (2004)
    Nem volt annyira vészes, mint vártam, és végülis lekötött. Bár maga a sztori persze semmi újat nem tartalmazott, azért a fényképezési munka miatt érdemes végignézni, mivel a különleges stílusa egészen az utolsó percekig kitart, így egy átlagos sztorit is képes volt viszonylag tűrhető és érdeklődést fenntartó formába csomagolni.
    Érték: 6/10

Iron Monkey (1993; http://imdb.com/title/tt0108148/)
    Annyi jót hallottam már erről a filmről, meg hogy kult így meg úgy, hogy én is megtekintettem végre. Meg kell mondjam, nem is csalódtam benne. Bár az ízlésemnek kicsit túl sok a drótozós harc benne, azért bírom értékelni azokat a filmeket, amelyekben van spiritusz, dramaturgia és csavaros történet is.
    Jelen esetben nappal egy doktor, éjszaka afféle Robin Hood-ként küzdő alak körül kavarog a történet és egy régi kínai hős, Wong Fei-Hung (akinek alakja sok-sok más kínai filmben is feltűnik) gyermekkorából származik. A Vasmajom éjszakánként a gazdagokat terrorizálja és az ellopott javakat szétosztja a szegények között. Emiatt persze a hatalom tehetetlen, mindenki védi a hősüket és semmit sem árulnak el. Ebbe a városba érkezik a még gyermek Wong az apjával (Donnie Yen játssza). Csak átutazóban vannak, de több gyanús egyénnel együtt őket is letartóztatják. Némi kavarás után Wong apja megküzd a Vasmajommal és megfutamítja, mire a kormányzó rákényszeríti, hogy hét nap alatt keresse meg a titokzatos rablót. Addig is túszként magánál tartja a fiát. Az apa elindul a városban, de mindenütt falba ütközik, még élelmet sem adnak neki (mivel megküzdött a szegények védelmezőjével és hát ezt mindenki rossz néven vette). Egyedül csak egy doktor és bájos asszisztense nyújt neki segítséget. Igen, az a doktor. :) A bonyodalmak tovább fokozódnak, mikor leváltják a kormányzót és az új hivatalnok sokkal kegyetlenebbnek bizonyul elődjénél. Ráadásul úgy tűnik, Wong apja és ez a kegyetlen ember régről halálos ellenségei egymásnak... A végső leszámolás egy sor cölöpön egyensúlyozva zajlik, amely alatt lángtenger kavarog és a cölöpök is kezdenek meggyulladni... Bitang nagy!
    Az apa szerepében Donnie Yen látható, aki már régóta nagy kedvencem. Kár, hogy többnyire csak epizódszerepeket kap, de azokban azért általában le is mos mindenkit a színről (ld. pl. a London Knights-ban, ahol a film végén röpke 10 perc alatt feledteti mindazt a kínszenvedést, amit az előző másfél órában a vén Jackie Chan össze-ugrabugrált :) ).
    Értékelés: 9 pont (a drótok miatt)
    Ui: A film második része a kritikák szerint rém gyenge.
  • Nyiri
    80 nap alatt a fold korul - Nagyon szorakoztato film volt, ajanlom mindenkinek. 8/10
  • Sephi
    Nem! De hagyuk! Dr. Uwe Boll rulez foreva!!!
  • sigmavirus1
    Nem igazán volt!:P