106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
steweee #16788 vki fel tudná sorolni az idei év nagy slágerfilmeit ? eddig nem kísértem figyelemmel a moziújdonságokat, de szeretném bepótolni a hiányt és megnézni őket dvd-n vagy cd-n -
Requiem rulz! -
Ha szereted a beteg filmeket, akkor nézd meg a Pi c. mesterművet. Asszem 98-as film, és ráadásul fekete-fehér, de akkora hangulata van... Ja és nem mellesleg Darren Arronofsky rendezte. -
én igen -
Roll #16784 Megnéztem a Sötét kamra c. Robin Williams filmet. (művészfilm)
A film egy olyan emberről szól akinek mindene a munkája,a fotók előhívása, rajong a fotókért.
De egyszer csak elszáll az agya...
Nekem nem tetszett annyira, túl lassú a film, nem szeretem az ilyen beteg filmeket.
-
biztos azé csinálták most mert ott nagy sikere van az usában a Profiler
tv sorozatoknak .
nekem is tetszett bár csak egy duplacsavaros történet -
mean girls... nem.. nem neztem meg a filmet ujra:) a film azert nincs olyan jo...
de a vege az annyira tetszik hogy jujj... halcyon+on+on roxx!!!
ez a zene nagyon el van talalva... es le a kalappal azelott aki kitalalta hogy ezt a zenet tegyek be a vegere!!! eskuszom siman 1 ponttal tud befolyasolni csak ez a kis vege resz -
Mindhunters
Érdekes karakterekkel és csavaros történettel megáldott enyhén horroros thriller-krimi, én kifejezetten élveztem. Különösen a halálesetek kivitelezése ötletes.
Leendő FBI Profilerek egy csoportját egy lakatlan szigetre viszik kiképzés céljából. A céljuk kezdetben az, hogy megoldjanak egy ál-bűntényt, és elfogják az ál-gyilkost. De aztán amikor ténylegesen elhalálozik az egyik csapattag, a helyzet véresen komolyra fordul. Tényleg egy gyilkos van a szigeten, a bökkenő csak az, hogy mivel a szigeten egy árva lélek sincs, a gyilkos közöttük keresendő. Az idő meg egyre csak fogy, mivel egymás után halnak meg a csapat tagjai. Vajon ki a hunyó? Ez itt a kérdés. Nagyon élvezetes thriller, minden filmrajongónak ajánlom.
Főszereplők: Christian Slater, Val Kilmer, LL Cool J
8/10 -
Roll #16780 Bourne csapda
Szerintem az első rész jobb volt egy kicsit, de ez se volt rossz.
5,5/10 -
Tudom,de ki tudja?
Hátha benéz ide valaki,és nem olvas annyit vissza :-) -
Figy ha nem segít senki, az nem azt jelenti, hogy leszarunk, csupán csak annyit, hog nem tudunk segíteni. :-D -
Copy paste=
Jópár éve az HBO-n volt egy film....fekákról szólt,persze a gettóbeliekről :)
A 3(?)barát aztán Vietnámba megy...kb.itt lesz NAGYON brutális a múvi...
Mikor leszerelnek,asszem egy bankrablást kisérelnek meg...
Na ennek a filmnek kéne a címe :)
Mégegy ismertetőjele a filmnek =
Nam'-ban a fekák parancsnoka,egy örűlt brutális fehér kopasz(?) pasas volt,aki hetekig egy vietkong FEJÉT hordta a táskájában :)
Más sajna nem jut eszembe..:(

-
Erre nem tudtok semmit? :((
Elég fontos lenne,de már azt sem tudomkik szerepelnek benne :((

-
Köllött a pénz Banderasnak és Liu is üresjáratban volt az Angyalok között -
nem viccelsz? :DDD
-
alá=át -
A forgatókönyv végén nincs ott a rendező csak a forgatókönyvíró ugynis nem mindig együtt írják max forgatás közben írják alá -
valamilyen fokon csak tisztában vannak vele miben játszanak, mert mondjuk nem hiszem hogyha swarcinak adják oda a forgatokonyvet akkor elvállalja... az még hagyján hogy az akcio jelenetek minőségérol nem lehet fogalma ( talán azok még jok is voltak), de a történet alapján sem tunt fel neki hogy ez hulla szar??? ja és a forgatokönyv végén nem látta a nevet: CHAOS ( rendező) :DDDD
A bosszuállok meg elég elvontrasikeredett az tény, de az amugy is vmi remake volt, uriember stilusban :) -
Én is, elvégre nagy DB fan vagyok, de nagyon bele kell húzniuk hogyha a Matrix Revolutions végén látható jelenetet túl akarják szárnyalni, elvére az is elég DBZ stílusú volt!:)))) -
ahahahah :))))
Irtam en valahol hogy jo film?:)))))) -
Az is egyike a leszarabb filmeknek EVÖR! :-) -
Na highlander IV endgame számomra életem legnagyobb csalódása volt... Connor McLeod-ot megöli az uncsitesója, hogy mert csak így tudják megölni a főmuftit.. LOL NA azért szégyen lett volna kiadni egy cd árát is.. még jó, hogy haver hozta el gyalog így semmi pénzébe nem került:) -
Mozirol... 2000-ben megjelent a Highlander : Endgame. Elmetem haverral keden megneztem. Szerdan elmentem egyedul mert unatkoztam. Csutortokon elmentem masik haverrel es Penteken elmentem a tobbi haverrel :))))
Mar kivurol fujtam a szoveget :))))) -
Ramza #16765 Mega-hiper-kúl volt!!!44 -
RISZPEKT MESZTÖR!!!!!! 
[Ő SOSE LESZ ILYEN VAGÁNY] -
Ramza #16763 Én viszont láttam az Apám beájulnát moziban 
[büszke] -
Jó tényleg van annál a filmél szarabb, de amit moziban láttam, azok közül ez vezet. -
Ramza #16761 Mondjuk van rosszabb, de amúgy egyetértek.
Én az utolsó fél órát láttam, de hihetetlenül hiteltelen volt az egész, szinte szántam ezeket a jobb sorsra érdemes színészeket. -
Hát én annál rosszabb filmet nem nagyon láttam, de komolyan.
Emléxem, egyedül néztem moziban mert üres óráim voltak, de a 3/4-nél már csak bután bambultam magam elé és nem hittem el, hogy ezért pénzt adtam ki.
Szánalom az a film!
Ja és kösze!!!!!!!!
-
Az elso jelenet az tenyleg csak "kicsit durva" :) -
winnie #16758 szerintem nem keveri. a kísértethajó is volt anno moziban. azért volt benne egy frankó rész, amikor kinyitják a széfet. a szellemhajó mág állat módon kezdődik, plusz azért a jelenetért is érdemes megnézni (áttekerni), amikor kiderül az igazság. amúgy gyenge -
Én most néztem meg nemrég és szvsz semmi baj nem volt vele. Sőt egész jónak tartottam a humorát. Persze nem egy nagy szám, de hogy írtó szar film lenne, mint ahogy sokan mondják, azt kétségbe vonom.
Ja és boldog születésnapot!
-
Hya! De naon kivancsi vaok milyen lehetne :))) -
Nem kevered a Ghost Shippel? igaz az se sokkal jobb. -
Elvileg már nem lesz, vagyis azt olvastam, igaz ide 2007 van kiírva....akkor még bármi megtöténhet vagy nem?:) -
htx -
Te, én átolvastam, de abszolute semmi nem ugrott be.
Sorry -
Blasta!
a 16716-y nem tudod veletlenul? -
winnie #16750 Azt meg mindenki vagye figyelembe, hogy a forgatókönyv olvasásakor még nincs a szemük előtt a kész film.
Sőt amikor azt mondják nekik, hogy "OKÉ, felvettük az uccsó snittet" még akkor sem tudják, milyen lesz a film.
Addig még nyugodtan gondolhatják, hogy tökjó kis akciófilmet csináltak..
ez a ku*va nagy igazság. pl. a ballistic-nek még az előzetese is egy barók akciófilmet ígér + lucy liu-t bőrcuccban. arról, hogy a kimondhatatlan nevű rendező mi sz*rt tudott az alapanyagból kihozni, az valami nagyon szoorú. -
Baaaz!
DRAGON BALL muvi ?:)))