106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • steweee
    vki fel tudná sorolni az idei év nagy slágerfilmeit ? eddig nem kísértem figyelemmel a moziújdonságokat, de szeretném bepótolni a hiányt és megnézni őket dvd-n vagy cd-n
  • Bandew
    Requiem rulz!
  • LezLee
    Ha szereted a beteg filmeket, akkor nézd meg a Pi c. mesterművet. Asszem 98-as film, és ráadásul fekete-fehér, de akkora hangulata van... Ja és nem mellesleg Darren Arronofsky rendezte.
  • Rafaelo
    én igen
  • Roll
    Megnéztem a Sötét kamra c. Robin Williams filmet. (művészfilm)

A film egy olyan emberről szól akinek mindene a munkája,a fotók előhívása, rajong a fotókért.
    De egyszer csak elszáll az agya...

Nekem nem tetszett annyira, túl lassú a film, nem szeretem az ilyen beteg filmeket.

• Rafaelo
    biztos azé csinálták most mert ott nagy sikere van az usában a Profiler
    tv sorozatoknak .

nekem is tetszett bár csak egy duplacsavaros történet
  • CSOCSO
    mean girls... nem.. nem neztem meg a filmet ujra:) a film azert nincs olyan jo...
    de a vege az annyira tetszik hogy jujj... halcyon+on+on roxx!!!
    ez a zene nagyon el van talalva... es le a kalappal azelott aki kitalalta hogy ezt a zenet tegyek be a vegere!!! eskuszom siman 1 ponttal tud befolyasolni csak ez a kis vege resz
  • LezLee
    Mindhunters

Érdekes karakterekkel és csavaros történettel megáldott enyhén horroros thriller-krimi, én kifejezetten élveztem. Különösen a halálesetek kivitelezése ötletes.
    Leendő FBI Profilerek egy csoportját egy lakatlan szigetre viszik kiképzés céljából. A céljuk kezdetben az, hogy megoldjanak egy ál-bűntényt, és elfogják az ál-gyilkost. De aztán amikor ténylegesen elhalálozik az egyik csapattag, a helyzet véresen komolyra fordul. Tényleg egy gyilkos van a szigeten, a bökkenő csak az, hogy mivel a szigeten egy árva lélek sincs, a gyilkos közöttük keresendő. Az idő meg egyre csak fogy, mivel egymás után halnak meg a csapat tagjai. Vajon ki a hunyó? Ez itt a kérdés. Nagyon élvezetes thriller, minden filmrajongónak ajánlom.

Főszereplők: Christian Slater, Val Kilmer, LL Cool J

8/10
  • Roll
    Bourne csapda

Szerintem az első rész jobb volt egy kicsit, de ez se volt rossz.

5,5/10
  • Glpetyus
    Tudom,de ki tudja?
    Hátha benéz ide valaki,és nem olvas annyit vissza :-)
  • Bandew
    Figy ha nem segít senki, az nem azt jelenti, hogy leszarunk, csupán csak annyit, hog nem tudunk segíteni. :-D
  • Glpetyus

Copy paste=

Jópár éve az HBO-n volt egy film....fekákról szólt,persze a gettóbeliekről :)
    A 3(?)barát aztán Vietnámba megy...kb.itt lesz NAGYON brutális a múvi...
    Mikor leszerelnek,asszem egy bankrablást kisérelnek meg...
    Na ennek a filmnek kéne a címe :)

Mégegy ismertetőjele a filmnek =
    Nam'-ban a fekák parancsnoka,egy örűlt brutális fehér kopasz(?) pasas volt,aki hetekig egy vietkong FEJÉT hordta a táskájában :)
    Más sajna nem jut eszembe..:(

• Glpetyus

Erre nem tudtok semmit? :((
    Elég fontos lenne,de már azt sem tudomkik szerepelnek benne :((
  • repro
    Köllött a pénz Banderasnak és Liu is üresjáratban volt az Angyalok között
  • Tikal #16774
    nem viccelsz? :DDD

• Bucser
    alá=át
  • Bucser
    A forgatókönyv végén nincs ott a rendező csak a forgatókönyvíró ugynis nem mindig együtt írják max forgatás közben írják alá
  • Tikal #16771
    valamilyen fokon csak tisztában vannak vele miben játszanak, mert mondjuk nem hiszem hogyha swarcinak adják oda a forgatokonyvet akkor elvállalja... az még hagyján hogy az akcio jelenetek minőségérol nem lehet fogalma ( talán azok még jok is voltak), de a történet alapján sem tunt fel neki hogy ez hulla szar??? ja és a forgatokönyv végén nem látta a nevet: CHAOS ( rendező) :DDDD

A bosszuállok meg elég elvontrasikeredett az tény, de az amugy is vmi remake volt, uriember stilusban :)
  • sigmavirus1
    Én is, elvégre nagy DB fan vagyok, de nagyon bele kell húzniuk hogyha a Matrix Revolutions végén látható jelenetet túl akarják szárnyalni, elvére az is elég DBZ stílusú volt!:))))
  • Sephi
    ahahahah :))))

Irtam en valahol hogy jo film?:))))))
  • Blasta
    Az is egyike a leszarabb filmeknek EVÖR! :-)
  • Bucser
    Na highlander IV endgame számomra életem legnagyobb csalódása volt... Connor McLeod-ot megöli az uncsitesója, hogy mert csak így tudják megölni a főmuftit.. LOL NA azért szégyen lett volna kiadni egy cd árát is.. még jó, hogy haver hozta el gyalog így semmi pénzébe nem került:)
  • Sephi
    Mozirol... 2000-ben megjelent a Highlander : Endgame. Elmetem haverral keden megneztem. Szerdan elmentem egyedul mert unatkoztam. Csutortokon elmentem masik haverrel es Penteken elmentem a tobbi haverrel :))))

Mar kivurol fujtam a szoveget :)))))
  • Ramza
    Mega-hiper-kúl volt!!!44
  • Blasta
    RISZPEKT MESZTÖR!!!!!!

[Ő SOSE LESZ ILYEN VAGÁNY]
  • Ramza
    Én viszont láttam az Apám beájulnát moziban
    [büszke]
  • Blasta
    Jó tényleg van annál a filmél szarabb, de amit moziban láttam, azok közül ez vezet.
  • Ramza
    Mondjuk van rosszabb, de amúgy egyetértek.
    Én az utolsó fél órát láttam, de hihetetlenül hiteltelen volt az egész, szinte szántam ezeket a jobb sorsra érdemes színészeket.
  • Blasta
    Hát én annál rosszabb filmet nem nagyon láttam, de komolyan.
    Emléxem, egyedül néztem moziban mert üres óráim voltak, de a 3/4-nél már csak bután bambultam magam elé és nem hittem el, hogy ezért pénzt adtam ki.
    Szánalom az a film!

Ja és kösze!!!!!!!!
  • Sephi
    Az elso jelenet az tenyleg csak "kicsit durva" :)
  • winnie
    szerintem nem keveri. a kísértethajó is volt anno moziban. azért volt benne egy frankó rész, amikor kinyitják a széfet. a szellemhajó mág állat módon kezdődik, plusz azért a jelenetért is érdemes megnézni (áttekerni), amikor kiderül az igazság. amúgy gyenge
  • Bandew
    Én most néztem meg nemrég és szvsz semmi baj nem volt vele. Sőt egész jónak tartottam a humorát. Persze nem egy nagy szám, de hogy írtó szar film lenne, mint ahogy sokan mondják, azt kétségbe vonom.
    Ja és boldog születésnapot!
  • Sephi
    Hya! De naon kivancsi vaok milyen lehetne :)))
  • repro
    Nem kevered a Ghost Shippel? igaz az se sokkal jobb.
  • sigmavirus1
    Elvileg már nem lesz, vagyis azt olvastam, igaz ide 2007 van kiírva....akkor még bármi megtöténhet vagy nem?:)
  • Mike at home
    htx
  • Blasta
    Te, én átolvastam, de abszolute semmi nem ugrott be.
    Sorry
  • Mike at home
    Blasta!

a 16716-y nem tudod veletlenul?
  • winnie
    Azt meg mindenki vagye figyelembe, hogy a forgatókönyv olvasásakor még nincs a szemük előtt a kész film.
    Sőt amikor azt mondják nekik, hogy "OKÉ, felvettük az uccsó snittet" még akkor sem tudják, milyen lesz a film.
    Addig még nyugodtan gondolhatják, hogy tökjó kis akciófilmet csináltak..

ez a ku*va nagy igazság. pl. a ballistic-nek még az előzetese is egy barók akciófilmet ígér + lucy liu-t bőrcuccban. arról, hogy a kimondhatatlan nevű rendező mi sz*rt tudott az alapanyagból kihozni, az valami nagyon szoorú.
  • Sephi
    Baaaz!

DRAGON BALL muvi ?:)))