106868
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    :(((((((((((((((
    a trailere eszmeletlen jonak tunik...:((((((((
  • Ombika
    Collateral - A halál záloga most neztem meg es vegre nem 1 semara keszult film,mint altalaban szokott!!

Nem agyament lovoldozos reggeltol estig!
  • Tatyla
    Most néztem dvd- a Bourne csapdát! Akinek tetszett a Bourne relytéj ez is og a többiek utálni fogják! nekem személy szerint bejött! Csak az operatör munkályát kifogásoltam néha! mintha a verekedéseknél a szinészekkel együtt fetrengett volna földön, ilyenkor azt se tudtam ki kivel van!
  • Kandurex
    Forgotten, a jól sikerült rekláma miatt megnéztem a filmet is... bár ne tettem volna, ilyen vérláma, néhol unalmas történtettel rendelkező filmet, minden másban rendben van, de ebben...pfeeeej :(. Na mindegy: 4/10. Most már nem fogok zsákbamacskázni, a tököm ki van :(
  • Ramza
    [röhög a lámán]
    :)
  • Blasta
    Nem mondtál ellent neki, csak neked más volt az amit értékelni tudtál abban a foslében.
    Nekem sajna semmi :-)
    (azé sajna, mert pénztet fizettem ki rá)
  • Sephi
    Hat kedves baratom sajnos megint ellent kell mondjak neked. Szerintem pont a draculat alakito szinesz volt a legjobb az egeszben!
  • Mike
    Van Helsing

vagy micsoda

hát

technikailag tökéletes film, gyönyörüen van fényképezve, szép a táj, hangulatosak a diszletek, a computeresek is kiettek magukért,

csak sajnos maga a film, irtó szar, Drakulát játszó szinész egy ripacs, és általában az egész nagyon unalmas

szal technikailag 9/10
    mint film 3/10
  • VinylToy #17098
    Öööö...ja, csajjal néztem :D
  • CSOCSO
    Jackie Chan - Isteneg Fegyverzete (Armours Of God)

Nah ezt a filmet eszmeletlenul imadtam fiatal koromban ( nah mintha oreg lennek:)
    szal egy jo 10 evvel ezelott...
    nem is tudom mikor lattam ezelott, de most nagyon jo volt ujranezni.

(az elejen van egy zene mikor legyilkolnak par embert a duvatbemutaton ...pfff... erdekes erzes volt ujra hallani)
  • magus
    Terminál

jópofa, bár veszesen nem alakit nagyot Tom Hanks, de hozza a formajat, es a filmnek van egy jopofa varazsa:) Olyasmi mint akapj el ha tudsz
  • BADE
    A hétvégén néztem meg a Börtön pszichó ill. az Epstein éjszakája című filmet.Mindkettőt az HBO-n,úgyhogy aki tudja fogni az nézze meg.

Börtön pszichó:
    7/10
    Nagyon izgalmas fordulatokkal teli thriller,még a néző sem tudja,hogy mit gondoljon,kinek higyjen,de többet nem írok,mert lelőném a poént.

Tartalom!

Epstein éjszakája

Jochen Epstein és gyerekkori barátai, Karl és Adam együtt élték túl a birkenaui haláltábor borzalmait. Évtizedekkel később Jochennek feltűnik egy katolikus pap, akiben volt kínzójukat, egy SS-tisztet vél felismerni.
    7/10
  • Dynamic
    Ha a feliratok.hu-n nincs akkor sehol sincs.
  • Roll
    Tud valaki feliratot a Szex,csajok, Ibizához?
    Nem találok sehol.
  • Nyiri
    Nekem nem. Szar a vege. :)
  • Sephi
    Nekem is naon teccet
  • winnie
    az
  • slTotya
    The terminál szerintem nagyon jó volt.Nektek mi a véleményetek?
  • Sephi
    Shaun Of The Dead -

Mega LOL! Amikor leultunk megnezni nem is hittem hogy ez ekkora lol muvi lesz :DDDD Naon jo mozi! Mindekinek ajanlom , szerintem egyszer nyugodtan nezheto :D
  • Blasta
    Kizárólag csajjal nézted másoccor?
    Merha egyedül, akkor gyanús vagy! :-D
  • VinylToy #17086
    Serendipity - Szerelem a Végzetem

Másodszor néztem meg, nagyon romatikus, jó kis film, kizárólag csajjal nézni! :)
  • Encore
    Jackie chan filmekről jut szembe, keresek tőle egy filmet amit nagyon régen láttam, nem emlékszem a címére csak pár jelenetre a filmből :
    Az elején Jackie egy épület tetjéről átlő egy másik épületbe egy nyilat amin egy kötél van és azon átcsúszik oda és ellop valamit (azt hiszem egy aktatáskát). A másik amire emlékszem hogy pár autó üldözi őt, ő meg előszed egy távirányítót és előjön pár távirányítós autó amiket beirányit az autók alá és felrobbantja őket.
    Esetleg valaki tudja mi ennek a filmnek a címe(magyar, angol,kínai,mind1)????
  • CSOCSO
    ong-bak
    aki nem latta annak KOTELEZO!!!!!!!!!!!!!!
    odalent trailer majd trailer VO
  • CSOCSO
    yyyesss.. itt fentvan majdnem mind:)
  • CSOCSO
    az egyik fele nagyon tetszett a masik (jo volt, de ) nem annyira
  • CSOCSO
    Armour of God - istenek fegyvere....ppfff... gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt
    jackie rulz!
  • slTotya
    Man on fire elég jó volt.Denzel washington üt
  • CSOCSO
    70-92?:))))))))))) pppffff... baromira orulok... ennek a 10edet nem szedem ossze:((
    nahmegegyszer megkerdem: valaki tud rola valamit hogy jackie filmeket lehet e otthon venni dvd-n?
  • Encore
    Jackie-nek kb 70 filmje van itt találsz egy listát róluk : http://www.lovehkfilm.com/people/chan_jackie.htm
  • CLINT EASTWOOD9
    annak mi a címe?
  • GAAMMEER
    Érdekes film...De a gonosz csaj sokkal jobb volt...
  • CLINT EASTWOOD9
    Láttátok Az apád anyád ide jöjjön-t! Nektek hogy tetszett?
    Pénteken adták az rtlklub-on.
  • Nyiri
    Ugy ugy! Nagyon jo kis film az.
  • Jano
    Imdb-n 92 db filmet említenek. :O
  • CSOCSO
    ja.. gondoltam nekiallok jackie filmeket tolteni... csak az a baj hogy van vagy 40 filmje az oregnek:)))))
    hulye kerdes: magyarorszagon lehet kapni a regi filmjeit szinkronosan? esetleg dvd-n???
  • CSOCSO
    80 nap alatt a fold korul

ehh:) mondjatok akarmit de nekem ez akkor is nagyon tetszett!!!!

nagyon jo volt ujra egyutt latni Sammo Hung ot es Jackiet.. igaz nem verekedtek egymas "mellett" de legalabb megenn egy csapatban voltak:) cool!!

amugy o az:

bar koreografuskent dolgozott jackie filmeknel ( 2003 as medallion stb)

meg volt egy csomo masik meglepi szinesz:) szal kircsi volt.. meg a verekedes a kis paddal , ha jol emlexem a reszeges karatemesterben volt szinte majdnem ilyen verekedes:) szal nekem nagyon nagyon tetszett!!!
    jackie rulz!!! remelem meg sok filmben fog szerepelni!!!

ja a film szerintem olyan 7.5/10 es!

aranyos.. aki szereti jackiet az lesse meg!
  • Nyiri
    http://www.imdb.com/title/tt0376994/

VÁÁÁÁÁÁÁ alig varom :P
  • CSOCSO
    HEHEHEHEHE
  • Blasta
    Nemááá?!
    Ilyen megy az AvP topikban?
    Na haddlám

[KÉSZÍTÍ A FLÉMIZMAIT]
  • CSOCSO
    nekem mondod????
    nagyon erzem az avp topikban hogy az alienesek tok boldogak hogy muhahaha kinyirt 1 alien ket predit.. a predisek meg nyavalyognak hogy 1 predi kitud nyirni egy csapat alient es hogy szar a film es baromsag meg a predi 10 szer jobb