106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Valoban am a Hell az bibliai. A gorog mytologiaban nem talalunk emlitest hogy amaz helyet pokolnak neveztek hanem teljesem masnak csak most nem jut eszembe.

Tehat ha hasonlitast vegzunk akkor a Hell es isten kozott megvan a kapcsolat es igy ergo mar alapbol arra az Istenre ertette akinek nagy i-vel kell irni a nevet!
  • Laalee
    bridget jones 2...
    berángattak a moziba csak azért néztem meg :D kár volt. lapos semmitmondó lejárt poénok. kap mondjuk 4/10 et Hugh Grant miatt. a film 3/4 e se nem vicces se nem megható még csak történetnek sem nevezném. a filmre jellemző hogy a nézők 80% a nő ennek 3/4 e tulsúlyos, gondolom önigazolásnak tartják a filmet hogy kövéren is jok :D
    süljön ki a szemem ha mégegyszer megnézem
  • Dynamic
    Má' nem azért, de az isten szót nem kell feltétlenül nagy betűvel írni.Akkor írjuk nagy betűvel ha a bibliai istent szólítjuk meg.Ha általánosságban beszélünk egy akármilyen istenről, mint "titulus"(pl. Zeusz egy isten, bibliai isten stb.) akkor kis betű.
  • Sephi
    Akkoris! Ez szentseg sertes!!! LE AZ ELLENZEKKEL! :DD
  • Takezó
    A "Ki az ördög az?" megfelelő lehetett volna, de a "Ki a pokol az?"... ez utóbbi: broáf :) Talán azért írták Istent kis I-vel, hogy ne káromolják, ti. nem illik kimondani a nevét nekije :P
  • Sephi
    En itt a hell <-> isten szoforditasrol beszelek. Nem lehetett volna

Who the hell is that?

Ki az ordog az? vagy Ki a pokol az?

Miert pont igy kellet? Es miert irtak az istent kis i-vel?

Es es unatkozom na :DDDDDDDD
  • Takezó
    nem kötözködni akarok, de szerintem nem olyan borzalmas fordítás az... a lényeg, hogy az értelme ugyanaz legyen. Én is másképp fordítanám, de ez még egy elég kis probléma az olyanokhoz képest, mint pl.: "blow off our balls" "lefújják a golyóinkat"...
  • Panzermeyer
    Hát szinkronosan tényleg néha el tudnak vmit igazán barmolni. Pl. a fejet wc-be nyomkodós jelenetet láttam felírattal, meg szinkronosan is. És meg kell mondjam, hogy felírattal sokkal viccesebb...
  • Sephi
    Vazeg... egy dolog amit nem ertek. A magyar feliratozas a mozikban lenne a fo tema itt. Remek pelda :

Angol szoveg :

-Who the hell is that?

Magyar forditas :

-Ki az isten az? (isten kis i-vel)

Tehat a Hell forditasa nekik Isten mi? Csodalatos!
  • Panzermeyer
    HÁáááááááá A nagy Lebowski kurra jó film. Kedvenc jelenteim:
    * hol van a pénz lebowski? - azt hiszem itt van valahol, had nézzem meg mégegyszer
    * a csóka mindíg akármiről beszél, vietnám a vége
    * a haverjuk temetése <- megalol
  • Nyiri
    Jo film lett volna, de a vege szar :) En happy end-t vartam.
  • Sephi
    Ja talan az elso resz mert a tobbi unalams de naon.
  • AnuluWork #17136
    Terminal

7/10

Tom Hanks nagyon jó volt benne, de CZJ? Abban a nőben egy jó dolog van: a lába. Oszt ennyi is. Pont neki való szerep volt. Az egész nő kb. ilyen szinten mozog, mint amit a filmen megszemélyesített. Amolyan amerikai Victoria Beckham.
  • Bandew
    Remélem mindenki nézte tegnap a Nagy Lebowski-t. Bár a köcsögök 20 perccel előbb kezdtek.
  • Nyiri
    Keresztapa: ALAP FILM! Most fejeztem be az ujranezest (mar netom hanyadik).

T Ö K É L E T E S ! ! !
  • I.C.ram
    Szerintem nagyon jól megcsinálták, mert az lejeén azt ase tudni, hogy ez most valami fantasy film valahol az 1800-as évek végén. Vagy valami Amish-kolónia, vagy esetleg valami jelenben játszódó "szektás sztori. Jó volt a félrevezetés az elején, nagyon :)
  • Sephi
    Jaj mekkora alatsag vala amaz muvi :D
  • artschi
    pl. a kobra c. filmje itt 999 Ft!
  • artschi
    asszem lehet, és nem is horror áron.
  • artschi
    A falu

Hát... eléggé vegyes érzelmeim vannak. Azt, hogy mi volt a faluban, ill. ki csinálja azt, a film közepén rá lehet jönni szvsz, viszont a végén, hogy miért van a falu, az határeset.

7/10
  • a.carkey
    Jersey Girl

7/10

Dir: Kevin Smith
  • PResident Evil
    okultam...
  • Blasta
    Godsend
    ----------------
    4/10

Aki tudni szeretné milyen a film, annak eszébe ne jusson beülni rá moziba!!!
    Képzeld el a Temetetlen múltat + Jófiút (Culkin) + egy kis Ördögűzőt és máris megvan a film.
    Nem unatkoztam rajta, de nem is izgultam. Leszámítva a teljesen kiszámítható "teljes csönd majd durvuló zene majd megint 2mp csönd és VUUÓÓÓÁÁÁÁÁÁ" részeket.

Köztük meg megy a nyomozás és a végén a nagy megvilágosodás. A világon semmi újat nem ad, és sajnos még De Niro bácsi sem menti meg a filmet, hisz harmadhegedűs csupán!

Nyugodtan kihagyható!

Egyedül a kissrác arcától voltam kikészülve, undormány egy fejet tudott vágni... :-)
  • Sephi
    AVP -

Hat ooo... mit is mondjak? nem volt akkora baromsag mint aminek elkepzeltem volna de sajnos a vege fele mar eleg nagy tulzas volt. Egyszer megnehato mar csak az effektek miatt is.

The Forgotten -

Nekeme szsz nagyon teccet a muvi es nem asitottam vegig. Havernek nem ez volt a velemenye az mar majdnem elaludt :D
  • Panzermeyer
    Most néztem meg A 17-es fogolytábort (Stalag 17), nem rossz csak már régi (1953). Egyenlőre még csak angolul tudtam megnézni, mert nincs hozzá magyar sub, vagy legalábbis én nem találtam. Érdemes megnézni, 8/10 .
  • Tatyla
    Szerintem azt a Disney társadalmi munkában csinálta!
  • winnie
    az oltári azért erős túlzás, de a szindbád bukása a rajzolt műfaj végét jelentette.
  • PetruZ
    És az utolsó hagyományos technikájú Disney-rajzfilm a nemrég oltárit bukott Legelő hősei, vagy mi volt.
  • winnie
    a trailerben az a szívás, hogy aki megnézi, annak már nem sok újat mond a film. szerintem baromi jól sikerült a forgotten, szerensére nem láttam előtte a trailert, de frankón megértem azt is, aki utálta a filmet:)
  • Laalee
    igazábol a dizni a hableány óta cgi-t használ, az egy dolog hogy 2d vagy 3d most a 3d a nyerő. jobb ha hozzászokunk.
  • Blasta
    Nekemse
  • Nyiri
    Falu:
    SPOILER
    Nem akarok nagyszaju lenni, de a 20 percben mondtam a havereknak (akikkel neztem), hogy szerintem mi lesz vege, s meg az idobeni kamut is meg tudtam saccolni. Es bejott. Pedig nem olvastam semmit a filmrol elotte. Lehet, hogy makom volt vagy a film alapbol szar es konnyen kitalalhato, de nekem nem tetszett.
    SPOILER
  • Tatyla
    Most néztem a Darkness magyarul a Rettegés háza címü filmet!
    Ezt a készitöknek!
  • Nyiri
    A Madagascar-t nezted? Nemsokara fog jonni. Nekem pont a rajz stilusa miatt tetszik. Igaz, hogy CGI, de mas.
  • CSOCSO
    milyen erdekes hogy a nagy regi mesek tele voltak dalokkal...
    szepseg es a szornyeteg, aladin (majdnem alient irtam), herkules, oroszlankiraly.... mind tele volt enekekkel.
    most meg csak a viccelodos filmecskek.. ice age, szorny rt, shrek, capamese.. es mind szamitogepes...
    oke a poenokat nem banom...sooot!!! az enekeket mar nem hianyolom, bar akkoriban nekem nagyon tetszettek azok a filmek, de ebbol a szamitogepes grafikabol kezd elegem lenni...
    nem mondom hogy nem szep.. mer baromira latvanyos... de amilyen szep CGI-t tudnak rajzolni.. pont annyival szebb rajzot birnanak osszedobni min jopar evvel ezelott...
    jo-jo anime... csodalatos a ghost in the shell 2... nincs parja.. de azert szivesen meglesnek egy GiTS1 stilusu verziot is...
  • Mike at home
    tetszett moziban, sry :))))
  • Mike at home
    rendben :)
  • CSOCSO
    nahja.. en is csak divx ben szedtem le..
  • Blasta
    Holnapután-ra a mozi után még pénzt kiadni??????
  • Sephi
    Nekem naon is teccet maga az alakitasa. Szerintem tokeletesen eltalatak :D