106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ha jol emlekszem a Hermes House Band -Can't Take My Eyes Out Of You-t dudolgattam. mert nem tudtam a cimet.. de o se tudta...:( sztan mondta hogy aki tudja az telefonaljon.. na mindegy.. en voltam hja.. de nekem fogalmam se volt hogy kit hivjak.. hja igen..aszem a radio 1 en ment a zene.. de nekik egy kurva telefonszamuk nem volt. eert hivtan aszem a danubiust...hatha tudja a csako... de nem:( -
Roll #17187 Hát Sephi-vel egyet értek. max 1x nézhető. -
Ramza #17186 Én is meg lettem köpködve annak idején, amikor dícsértem... -
IMDB-n 8.2-es pontozást kapott, és jópár oscar-t is zsbre tett.
Tán lehet benne valami... -
Tessek? Oten neztuk meg amibol 4-en elaludtak a film felenel kb es az egyik kiment masik szobaba Tv-et nezni ....
Kezdek megijedni amikor valaki aszongya hogy az jo film!
-
Nyiri #17183 Orulok hogy neked, tetszik. En habzo szajjal fejeztem be a filmet. Meghozza a story miatt. -
Mystic River
---------------
9/10
A film kurvajó! Rég nem láttam ilyen jó, érdekes múvit!
Sean Penn megérdemelte az oscar-t! Akárcsak Tim Robbins és a filmben a feleségét alakító hölgy. Nem beszélve a rendezőről...
Nézze meg mindenki!
10-et adtam volna rá, de az utolsó 10 perc nem kellett volna, hamarabb hagytam volna abba a filmet.
De amúgy mindenben Nr.1!!!
Az IMDB rövid jellemzése, amivel 100%-osan egyet értek:
"The strongest American movie since American Beauty" -
Takezó #17181 :egyetért: ...
-
Ken Park! A film, amiben rámernek zoomolni a f*szra!
Szvsz szánalmas!
-
ken park 
csak nem értem hogy került a filmbe ken park :DD -
- Béla! Én vagyok!
- Béla, Én vagyok!
-
Vlala #17177 Az Te voltál? Hallottam valami ilyesmit... én is hívtam már, mert ritka nagyot bakizott, csak korrigálni akartam (tudod, szeretem tenni az agyam, én mindig mindent jobban tudok :-) ) atz nem volt hajlandó beolvasni, biztos mert saját magát járatta volna le. :-) Azért nagy fazon, csak a jakso.hu már két éve béta :-) -
Nyiri #17176 Nem vagy normalis, hogy annak a fasznak dudolgatsz zenet.
Amugy ha jo magyar film, akkor Indul a bakterhaz. -
Buta tompa kor, még butább, tompább embereinek sivár-szegényes-röhejes életének bemutatása. Süt róla a szocreál sablon begyepesedés.
Attól jó film...
Egészséges erotika dettó-miért a gyár>hogy ládát gyártson, minek a láda>hogy elfoglalja az üzemben dolgozókat.
-
Nekem sem jött be igazán, de Szőke nagyon jó volt benne.
Amúgy meg honnan jött, hogy most művészi-e vagy sem? -
nekem ismerosom ajanlotta az argot hogy mekora fasza film... nemtom.. en ertelmes magyar filmet nem lattam meg.. kontroll ide meg oda meg a csinibaba meg akarmi mas.. egyikse volt nagy cucc
nahjo a zimmer feri erdekes volt.. -
en jaksot hivtam fel... dudoltam neki egy zenet mer nem tudtam mi a cime.. es akosog leadta a radioban.. haverok meg sirva fetrengtek a foldon ugy hivtak fel hogy hallottak engem.. nahbaze:) NO COMMENT:) -
winnie #17171 nincs magyarázat, alapfilm -
Ize tenyleg! En megneztem a Roncsfilmet! Most igen bevallom en vagyok az allat de ez miert is volt annyira jo film!?!? Egyetlen jelent ahol rohogtem amikor a Bela a feleseget probaja etetni de semmi mas nem volt benne.
A muveszi alkotas lenne? Mi volt ebbe muveszi??
Magyiza mar el nekem valaki es lehetoleg nem kell anyazni... -
:DDDD -
Így van!
Rajongani lehet azért a csodáért! :-D
De a Rap,revü se kutya... -
Vlala #17167 Na. Ezt mondtam. Szerintem ez az Argo, és nem a magyar nemtudommicsoda.
Fifi: még nem sikerült megnéznem. -
Akkor ajánlom az Apám beájulna című filmet... -
Árpa 1 tipikus média g@ci, elvből nem nézem meg azt a hulladékot. -
csak azért mert magyar nem fog tetszeni. és valjuk be, hogy árpa probálta eladni ugy ezt a "filmet" hogy a magyar füstölgő puskacső, annak meg irtózatosan gyenge. (vigjátéknak is) -
Vlala #17163 ui.: Magyarfilm-rajongó vagyok... eddig nem láttam olyan magyar filmet, ami nem tetszett volna. (Na azért nem a 2x2 néha 5-nél kezdtem... de ki tudja, talán az is tetszene.) -
Vlala #17162 Argo: nekem annak idején tetszett. Nem azt nézem a filmben, hogy mire hasonlít, minek az utánzata esetleg, vagy honnan ismerem a színészeket (pedig a Dallszból is benne vót a dzsoki, én láttam! :-D ) egy vígjátékban az ötleteket, a vicces helyzeteket (Tyson betelefonál a Danubiusba :-) ) nézem, és jót szórakozok rajta. Még véletlenül sem jut film közben eszembe, hogy úristen, ezért mennyit kapott a rendező, vagy hogy jobb lett volna több ertoikus jelenet bele, mert három hete ne b...tam (elemntem a személyeskedés felé, bocs...) hanem jót szórakozom rajta. Lehet, hogy bennem van a hiba...
Laalee: mert Amerikában azért neve van a feketének, itt meg csak cig... na, cigiznek. Mennyivel menőbb már az "import", mint a "bevándorló"? -
miért, azt hiszik? -
Latod bogar ez tortenik amikor az ember tul sokat ul nem otthon :DD -
Azért a Jáksó megölése miatt már megérte megnézni ...
(Mellesleg a gyorsbüfés volt az egyetlen jó dolog a filmben. A többi tényleg nem volt nagy eresztés.)
-
hát nagyfero őőőő szinkronszinésznek is szar volt :D
az a buzi a vivatvböl, a nevétsemtudom de ránézek és el kell kapcsoljak :D a többivel nincsnagygond de elmlitésre sem méltó az alakitásuk ebben a filmben.
komolyan a kisváros c. "kult"sorozathoz tudnám hasonlítani, a képi világot és a szinjátékot. -
A színészek azé rendben vannak nem?
[MÉG NEMLÁTTA] -
argo, mint a fagyasztógép :D
és hihetetlen szar. guy richie utánzat, szar rendezéssel gyenge szinészekkel, 0 történettel, lapos poénokkal. -
van valami magyar film.. valami Arko vagy valami akarmilyen rovid cime van.. mi az.. es az jo? -
Azta a filmet mar azzal is elbasztak hogy elkezdtek forgatni :DDD -
már a címe elriasztot a megnézéstől :D
nemértem miért hiszi a magyar cigányság egyik fele hogy ők a magyar mexikóiak a másikfele hogy ők a magyar getto négerek :D -
1et értek!
Én 3/4-ig bírtam aztán DEL.
Szánalmas... -
Rap , Revu , Romeo -
En nem gondoltam volna hogy magyar ember kepes ekkora faszsagot csinalni es meg mekkora sikere is volt alitolag. Ez meg a Magyar Vandornal is roszabb mert annal leglabb mosojogtam. Ez az a film amit a Galvolgyinek nem kellet volna elvalalnia mert szerintem rohelyesen jaccota a kemeny dont. Bucinak aztan nagy szerepe volt.
En nem szoktam pontozni de : 0/10 -
Pontosan. -
Takezó #17149 "A ki az Isten?" szóösszetételben naggyal szokás