106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    A Kelta hiedelem szerint Artur Kiraly amiutan kiszedte az Excaliburt megkuzdott a sarkanyal valami dombon. Amutan megolte szep eletet elt (hahaha) majd abba a domba temetek...

• Nyiri
    Eleg erdekes, mert elvileg fingjuk sincs, hogy egyaltalan letezett ez az egesz. Vagyis meg azt sem tudjak eldonetni, hogy van e valosag alapja az egesz Arthur mondanak. Ugyhogy ilyen alapbon barmi lehet hiteles.
  • Sephi
    Te egyszeruen nem lehecc 14 evesnel nagyobb. Mert ha igen akkor komoly problemak vannak.
  • Blasta
    Ha tájékozódtál volna, akkor tudhatnád, hogy JELEN pillanatban a történészek szerint ez a leghitelesebb története Artúr királynak.

(arról nem szólok, hogy maga a film ezt hogy tálalta, de a sztori álítólag így hiteles...)
  • Blasta
    Hát ha valami szar vígjáték amiben egy arcnak magyarul hangzó neve van, 100%, hogy ezért nem ülök be moziba.
    Miért Te igen????
  • Bandew
    LOL!
  • Rafaelo
    aham miért te nem nézel meg egy hollywoody filmet ha van benne valami magyar ???
  • Sephi
    Szal te azert nezted meg a filmet mert van egy , idezem "magyar vonatkozás" benne?

• Rafaelo
    úgy értettem hogy magyar név láazló = lászló = magyar vonatkozás a filmben !!! csak így

• Sephi
    Valami szerplo de nem tudom miert orul neki a Rafaelo hogy benne van.
  • Bandew
    AZ meg ki? :-)
  • Sephi
    Az miery jo hogy a Lazlo benne volt?
  • Rafaelo
    The Whole Ten Yards 2/10

Hát gyerekek ilyen szart még életemben soha nem láttam pedig két ok miatt kezdtem el nézni a bruce willis meg hogy a lazlo ! elötte olvastam kritikákat hogy botladozik benne a Matthew Perry de akkor még nem tudtam hogy tényleg azt csinálja keményen másfél órán át szó szerint . a történet jelenetek egymásutánisága 0 értelem . ennyi meg ne nézzétek !
  • Bandew
    12 majom tényleg nagyon király film!
  • Roll
    12 majom

Megnéztem ezt a régebbi filmet és nagyon tetszett. Aki még nem látta és szereti az sci-fi-t akkor nézze meg. Bruce Willis és Brad Pitt játszik benne

Apja lánya

Hát ezt is megnéztem, de ezt inkább nem ajánlgatom. Nagy átlag.
  • Bucser
    Szerintem az egész film nagy LOL volt..... A csatajelenet úgy ahogy jól nézett ki.. de se füle se farka történet aztán meg a házasság a végén Semmi köze nem volt az Arthur mondakörhöz:(
  • slTotya
    Arthur király ütöt.Igaz az a rész mikor 1 km-röl nyillal lelőtte az arcot a fáról az elég lol volt.
  • fifi
    Bíbor folyók 2>anyázott mindenki hogy mekkora szar. Szvsz nem volt rossz film. Bár kicsit nullára redukált dolgok voltak benne/anfetamin pl./ de egész jó film volt azt tekintve is hogy az 1-et nem láttam bár nem is vagyok kíváncsi rá. Délelőtti álmos hangulatomban tetszett... 7/10
  • Kolbasz
    Zongoratanárnő.
    Először félrevezető. Majd meghökkentő. Aztán kemény. Egyre inkább...
  • CSOCSO
    igy jartal:) muahahah nah csa:)
  • CSOCSO
    szertinem a blervics is egy hulladek film.. de mindegy
  • Blasta
    Az Open Water-t nyugodtan kihagyhatjátok.
    A Blairwitch közelébe nem érős mégis arra hajazós digitál kézikamerás megtörtént esetes.

Annyira low budget, hogy látni lehetett a film alatti részeknél az Mpeg tömörítés kockáit (ott azért minden mozog, halak, buborékok, árnyékok, stb...) Viszont ez ebben az esetben nem válik a film erényévé.
    Szal felejtős
  • I.C.ram
    Enyhén eröltetett szar film volt. Nem kicsit gusztustalan.
  • Sephi
    A fene a porszivodba! Lealt a netem es most indult ujra :DDDD Anyadat csokoltatom :DDD
  • CSOCSO
    nekem is bejon sean penn de leginkabb az iam sam bol.. szerintem kurvajol jatszott.. legjobban.. talan legnehezebb szerepe volt..
  • CSOCSO
    ja igen.. azon lepodtem meg hogy clint eastwood csinalta a filmet
  • stormslider
    kurvára tiltakoznék! azzal hogy nagyferót mint szinkronszinészt leszólod a ford fairline-n felnőtt generációt sérted vérig. feró csinált elfogadhatót (garázs) fost (politizálás) és kurva nagyot (fairline). eszem faszom megáll.
    van cimborám aki túl a harmincon is fairline-i nézeteket vall (minden szitu egy ford idézet) és corvettel a segge alatt csinálgatja végig hajdú bihar megye lányait-asszonyait. :-)))))

más: sean penn lassan életmű díjat érdemel, mer' vsz zseniális szinész, gondljunk csak a nem vagyunk mi angyalokra vagy a carlito útjára. meg persze játszma, dead man walking. szóval nagy kedvenc.

• Sephi
    En annak idejen nem mertem kijonni a mozirol mert elkonyeztem :DDD
  • hen-tes
    pff.
    legalább nem az a hétköznapi jajj de boldogok vagyunk együtt nyáltenger az egész ^^

most egyébként titanicot néztem
    most láttam elösször végig, tetszett, csak kicsit szomorkás a hangulatom tőőőőőőle. :\
  • CSOCSO
    mar meg is lestem tegnap... nah.. szerintem egesz jo vilm... nagyon megszorongatott mikor seant lefogtak a foldre.. nagyon jol jatszott szerintem. bar ezt mar megmutatta az i am sam filmben is.. tetszett de nem vol tegy nagy was ist das...7/10 est itelnek.. nahja. 1szer megnezesre jo..
  • Jano
    Jesszus.

Akkor most már Liuz Máríjá Eszter Csikkóne. :D
  • PetruZ
    Áttért a kabbalista vallásra és felvette az Eszter nevet (is).
  • Sephi
    "felnőtt fejjel"

Pontosan de akkoriban nagyon teccet :DD
  • Jano
    Madonna mét Eszter?
  • Laalee
    hát nem egy rendőrakadémia az biztos :D
  • AnuluWork #17193
    Ő volt Madonna első férje, akiről sokáig az maradt meg az emberekben, hogy ő volt az, aki ferte a feleségét. Bár, ha most nézzük Madonnát - khm., Esztert -, akkor nem csodálom ...

Ahogy elvált Madonnától, onnantól felfelé ívelt a karrierje. :)
  • Blasta
    Igen Ő játszik abban is!
  • Blasta
    Magánvéleményed.

(szerintem meg valami orbitális baromságok, felnőtt fejjel)
  • Sephi
    Jo jo kollega de a IMDB-en pl a rendorakademiak max 3 pontosak de szerintem majig az egyik legkedvesebb vigjatekok :D
  • CSOCSO
    mar jon is lefele...

sean penn? o jatszik a nevem sam ben? az egy uberzsir volt. nekem nagyon tetszett (megfogott nagyon a tortenet)