106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mondjuk mert mindketto rendezo -
HP 5
kevesled? :D -
nem veszekedni akartam, csak elmondtam par gondolatot a filmrol
gondoltam, elmondod, hogy te nem igy latod, ezert meg ezert
na de mind1 -
jogos -
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
10/10
Kapcsolati válságban szenvedők (vagy a válságon már túlesett, immár kapcsolat nélküli emberek :D) kerüljék el, de jó messzire, élénk depresszió halálbiztos kialakulása miatt.
Nálam a top 5-ben landolt. Simán.
Egyébként asszem mindenki jóval lejjebb pontozta eddig. -
Ajánlom még a Star Wars Holiday specialt. Ott látni igazán mekkora pénzsóvár kis görcs a rendező...Olyat normális ember nem visz filmre, nemhogy vetítse is... -
dr. szoszi 2... ezt a filmet is minek rendeztek???? a rendezo vagy no volt vagy buzi.... -
Most nézem a Megint bérgyilkos a szomszédomat (szinkronost). Kaki a film, de hogy a főgenyának milyen beszólásai vannak...
Szétröhögöm rajta az agyam! :-D
"Van egy rossz feelingem."
"Köcsög muterfukkerek!"
"Beszékelni akarok vele!"
"Sajnálom, elkéseltél."
"Elfogyott a töredelem."
Lehet, hogy így nem oly mokkás, de a filmben náttyon jáu! :-
-
Miert en valahol Thrawn Admiralis kepet is lattam :D -
Hát ez jó kérdés.
Megtaláltam jó minőségen egy SW oldalon, ahol minden szereplőről van ilyen kép.
De nem vágom, hogy Mara Jade, aki egyik filmben se szerepelt hogy lehet már élő személlyel lefotózva... -
Mi ennek a filmnek a neve angolul? -
Megnéztem a Ross nevelést...nagyon jó film volt.Még mindig a hatása alatt vagyok, nem tudok nagyon mit írni.
9.5/10 -
Ez ez honnan van vaze!?!?! -
-
Hopp, ott a pont!!!! -
Pontosabban: Thrawn :)
Az írót meg Timothy Zahn-nak hívják. Jelenleg nyolc SW könyvnél tart:
-Thrawn trilógia (ami kijött magyarul is és ez hivatalos folytatás)
-Hand Of Thrawn (két kötet, a trilógia folytatása egy mellékszálon)
-Mara Jade trilógia (melynek az első két része már megjelent)
-
Ebbe már nem akartam belemenni... -
Nem értem mi köze van Takeshi Kitanonak a SW-hoz? -
Amúgy tök felesleges volt a fejtegetésed.
Nekem attól még bejön a film, neked nem.
Kész.
Csak közöltem, hogy nem értek egyet ezzel.
Dehogy HP 5 pont, vazze... -
Throw=Thrown
szvsz -
hát, figy, a karakterek nagyon kis egyszerü lelkek, semmi jellemfejlődés, semmi áskálódás és intrika, a gonosz gonosz, a jó annyira jó, hogy az már természetellenes, minden normális emberből Darth Vader lesz, ha ilyen egy jó Jedi
szal annyi lehetőséget hordozott a film magában, amiből semmi nem lett kidolgozva, egy halvány reménysuhár volt, amikor Doku? gróf elkezd magyarázni, de ő is abbahagyta fél percc elteltével, ahelyett, hogy jót kavart volna, inkább meg akarta öletni, szal senki még csak nem is színlelt semmit
ez kb. ugyanolyan mint a Dallasban is Jockey volt az egytelen értelmes ember, a többi mint akkora idióta volt
mondjuk Lucas ilyen, túl sokat nem várok tőle, főleg ha ő írja a forgatókönyvet (lásd Throw főadmirálisról szóló utolsó 3 kötetet, amit a Hugo dijas faszikámirt - neve nem jut most eszembe, mennyivel jobb az)
olyan ez mint a Matrix, ahol a gépek nyertek
másrészről mostanában láttasm egy-két jobb anime-t illetve Kitano, Kuroszava filmjeit, azokhoz képest az SW 2 egy rakás szar. -
Megvettem még a Harry Pottert is DVD-n, én marha
ad 1. ócska műanyag tok, papir hylett
ad 2. a magyar szinkron - vagyis a daialógusok, leginkább középről, szinte monóban szóltak, szal kapja be a Warner
meg a sok béna fasz munkatárs is, ahngmérnök meg ásson egy mély gödröt, és húzza magára a földet
a filmem meg elaludtam, szal... :)
5/10
5 azért mert ha a SW 3 akkor ez legalább ér 5-t -
Hát ez is egy vélemény, egyet nem értek vele.
DEMAJD AZ EP HÁROM, JUHÚÚÚÚ :-D -
tehát, DVD kiadás, angol, magyar felirattal
3/10
2 azért, mert technikailag szépen volt kivitelezve
Kitanohoz képest Lucas egy kontár -
Meknéztem újra eztetea Szarwórsz 2-t, hát vmi eszméletlenül gügye film. eszméletlen. ilyen szar forgatókönyvet, ennyire szar dialógusokat! Lucas abból él mai napig, hogy egyszer jó időben volt jó helyen -
Szvsz a film nem jó, viszont nagyon szép képek vannak benne. -
Ma nézem a Rossz nevelést...
kiváncsi vagyok,ez az első Pedro Almadóvar filmem.
Nektek hogy tetszett? -
Sky Captain And The World Of Tomorrow -
Ize! Ekkora fasssagot vaze :DDD
Man On Fire -
Ez igen! Naon jo muvi! Nagyon teccet hogy az elejen erzekeltette a kapcsolatot a kislany es o kozte majd a tragikus veg...
-
Sajna nemtudom kiket jelöltek még.
De nekem a film is és az alakítás is bejött.
Hogy Oscar-t ér-e azt már nemtom... -
Ő sem volt azért akkora; a többi jelölhez mérten főleg nem... -
Meglestem a The Incredibles-t.
Nekem nagyon bejött, de kétségkívül ez a leginkább felnőtteknek készített múvi, ráadásul poénok nagyon szerényen vannak benne (tekintve a Monsters Inc-et vagy a Toy Story-t).
De gyerekeknek csak a szines rajzok miatt ajánlott, egyáltalán nem gyerek múvi.
Mondjuk reméltem, hogy itt is szakadni fogok a röhögéstől, de ez nem az a film... -
A film nem kapott oscar-t csak Theron... -
Meg tegnap megnéztem megint a Heat-(Szemtől Szemben) című filmet:) (Robert De Niro, Al Pacino, Val Kilmer, Charlize Theron, Tom Seizmore)
Ismét el kell ismernem, hogy kibaszottt jó film Michael Mann rendezésében... (Ő jegyzi a Collateral című újabb filmet is) És nem csak a pár színész nagyság miatt akik jegyzik a filmet, hanem az alapötlet is nagyon jó és a megvalósítás extrán... -
Jááá James Gandolfini Kurva nagyot alakított Redford meg hozta a suttogós visszafogorr formáját... Ők vitték a hátukon az egész filmet... Viszont nagy volt ahogy belebaszta a Helikopter farkát a toronyba:D -
ha mar a meseknel tartottunk nemreg.. nagyon varom mar az oroszlanos meset.. nemtom hogy pixar vagy dreamworks csinalja.. de az a film vagy uberelni fog minden poenos filmet.. vagy kokemeny csalodas lesz -
Nyiri #17313 Bad Santa!!! KOTELEZO MINDENKINEK! Kurva nagy. -
Jaj epp most neztuk meg. Azaz neztek meg mert en a vegere elaludtam :D -
Sky Captain... a feeling megvolt, amit adni akartak, maga a sztori is bele illett. De szvsz jobban tetszett volna, ha anno egy delfin könyvben olvasom ugyanezt...
Bár a végén jót röhögtem a csattanón:)
Mindösszesen, egy könnyed kis mese -
Viszont most volt a TV2-n az Utolsó erőd.
10/10 nekem
No comment... -
Egész Szlovákia a keleti blokk ábrázolása... Meg hogy 1dollárból milyen ellátást kapnak... Ezek a sz*rháziak tényleg ennyire el vannak tájolva, és így lenéznek minket?
Nekem maga a film tetszett, de ezek a dolgok szúrták nekem is a szememet.