106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
egyébként nem tudom szerinted elolvasta a válaszomat??? -
Jaja:D Nem volt elég neki a Banán:) amit már vagy 2 szer kapott:D -
Bucser, áj tink -
Ki a faszkalap? -
Ejnye-bejnye!
Faszkalap egybe! -
Közönséges bűnözők
Nagyon jó film, Kevin Spacey kiváló alakításával.
9/10 -
melyik az 1-2-3-4-5??? egyébiránt azthittem neked már volt banánod:) Ugyanis mind máshol... Van egy NewYorkban van egy Chicago-ban van az első kettő San Fransisco-ban és van egy Moszkvában.. a Sorozat ha jól gondolom szintén Frisco -
Meg tudjátok mondani, hogy melyik városban játszódik a Rendőrakadémia film? -
-
Hát igen, ez baromi jó film...nem egy tipikus, klissés, agyonlövöldözős, autósüldözéses, mátrixefektes, hálivúdmultiplekszes, szarság! -
nekem vicces
ennyi
mert neked nem attol masnak meg lehet -
Na most fejeztem be a Collateral-t:) Nekem tetszett mondjuk nekem Mann Filmjei bejönnek... (miami Vice, Heat)Tetszik, hogy hiába akciófilm nem a piffpuffra van kihyegyezve meg a méteres torkolattűzre, hanem a beszélgetésrkre:) Jó kis gondolkodós film:) 9/10 -
:)persze.. -
Miert vettel olyan JarJar-r amit a budiba ko rakni ?:DD -
enmeg pont leszartam a hulye fejet -
Vicces...
Aha.
10-12 éves gyerekeknek -
-
hellreiser1 - 2
imádom a régi horror filmeket :D -
szerintem miatta volt nézhető az ep1, mert legalább vicces volt -
Lal :D -
Meg is van mind!!!!!!!!!!!!!!!!4444
-
Végülis chipset, jégkrémet, gumicukrot, baseballsapkát eladni jó volt... :) -
Szerintem is eleg lett volna C3PO mert az eleg idetlen :D -
Egy SW-től független, 8-12 éves gyerekeknek szóló animációs filmben biztos megállná a helyét.
-
Én sírtam tőle... -
Mi baja mindekinek Jar-Jar -al? Engem kivaltkepp szorakoztatott :DDD -
Hát nézd.
Én nem vagyok Fan, de szeretem a világot amiben játszódik.
Az EP 1 anno bejött, de majdnem csak kizárólag Darth Maul miatt.
Azóta ámulva nézem Ray Park mozgását. És maga a csendes gyilkos karakter is bejött. Amúgy nem tetszik túlzottan maga a film.
Az EP 2vel más a helyzet. Tetszett a sötétebb sztori, a nyomozós részek, Jango Fett harca, a végén az első nagy csata a droidok és a köztársaság között. Egy percig nem unatkoztam a moziban anno és máig tetszik a film képi világa, szívesen gondolok vissza rá. Az EP1 színes-szagos mesevilága (köcsög Jar-jar-ral együtt) nem tetszett.
Az EP2 inkább közelebb áll a Jedi visszatérhez pl. ami az én kedvenc részem az eredeti trillógiából.
Ennyi -
Felnőttél baze.
Még szép, hogy gagyinak tünik. -
Az akciófilm csak példa volt, hogy jobban megértsd mit akarok mondani. Nem jött be. -
Szvsz Joel szerepét nem lehet jobban eljátszani, maga a karakter miatt. Clementine totál más egyéniség, sokkal színesebb, feltünő, élénk, pörgős, és talán ezért tünhet úgy, hogy Kate Winslet nagyobbat alakít.
Az utolsó mondattal teljességgel egyetértek.
Nemtom, számomra annyira emberközeli, annyira igazi volt ez a film, hogy megdöbbenek itt hirtelen. -
mondjuk ettől még elmondhatod, mi fogott meg a 2-ben legalább az ember más szemével is látja a dolgot, és így azt is észreveheti, amit más esetleg észrevett, ő meg nem
szal ha gondolod írd le, nem fogok belekötni -
ok :) -
másszunk át vmelyik SW topigba -
melyik lenne akciófilm? az SW? vagy mondjuk a Tűzvirágok, eseteleg a Napfivér? -
most hogy kezd összeállni a kép, szerintem nagyon jó hogy megcsinálták az előzményeket. -
az a baj, hogy én igazából nagy SW fan vagyok, szerintem a középaső 3 rész tökszuper, volt amikor naponta néztam meg videon, csak ugye minap, gondoltam nézek egy kis SW-t, most szembesültem vele, mennyire gagyi is a 2. rész -
A SW is? :-D
Amúgy meg: NEM!
Nem ugyanolyan indíttatásból készültek ezek a filmek. Ha te egy akciófilmet csinálsz, lehet, hogy mondjuk ugyanannyit beleadsz, mint egy drámába, de nem ugyanazt! -
Végülis össze lehet hasonlítani egy űrhajót egy biciklivel is, mindkettőnek van kereke, csavarok tartják össze, festék van rajtuk stb... -
Jaaaa, nem sorry, nem akartam belemenni egy "nekem miért tetszik neked miért nem???" vitába, sztem felesleges.
Egyszerűen az én lelkemnek az Ep2 tetszett. Hosszú vita lenne ebből amibe nem akarok belemenni.
Majd az Ep3 után trérjünk vissza SW-ra, hmm? ;-) -
tankju!