106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Hentes Bill #17549
    meg kéne nézni a tapló télapót, jó kis móka lehet :)
  • Nyiri
    Egy veszedelmes elme vallomasa - Jo film. Bar kicsit hihetetlen, hogy ez megtortent.
  • Dynamic
    Napoleon Dynamite - beteg:)
  • magus
    az igaz, es aza 10/8 eros igy, de az idei tortenelmi filmeket szerintem magasan veri. de amugy megnezem majd oket, sokan mondtak hogy nagyon jok
  • Sephi
    Az Any Given Sunday -n en ketszer is elaludtam :D
  • Hentes Bill #17544
    be lehet fejezni te flémbuzi
  • Nyiri
    Alap film mind!
  • Bucser
    Kezd mondjuka szakasszal aztán jöhet a Minden Héten háború utána a Született gyilkosok, Született Július 4.-én, vagy a JFK, és a The Doors... Mind erősen kultuszfilm:) Ajánlom őket erősen megnézésre (mondjuk majd mind eléggé durva és meghökkentő és a lélektani részével üt nem a gyors akcióval (ez alól kivétel a Minden Héten Háború (Any Given Sunday))
  • Blasta
    Akkor sztem jópár ennél a filmnél sokkal jobb darabról maradtál le!
  • magus
    hozzáteszem, egy oliver stone filmet sem láttam eddig
  • magus
    Nagy Sándor

Nekem alapjában véve tetszett. Úgy jöttemki a moziból, hogy ez egy jó film volt. Aztán hazajottem, elolvastam vagy 4 kritikat, mert nem hittem el, hogy ennyire ne tetszen nekik, de ez nem masitotta meg a velemenyemet, csak megerositett abban a hitben, hogy ezek a fergek semmihez sem ertenek, csak cinikusan lehordani mindent, mert penzt kapnak erte...

A szineszi alakitasok szerintem nagyon jok voltak, ez ami az egesz filmben kiemelkedo volt szerintem. Colin Farrel nagyon jo vvalasztas volt, jol érzékeltette a szerepét, az álmodozót, a végén megőrültet, szinte szenzacios amit muvelt. Angelina Jolietol felallt a szor a hatamon, elerte a hatast. (amugy amiota van ez a kambodzsai maniaja, az eleten is mas lett az ara komolyan mondom...) Val Kilmer, es aki a szeretojet jatszotta, a rekviem egy alomertes emberke, szerintem ok is jol jaszottak, az utobbi foleg. A mellekszereplok viszont nem sokat adtak a filmhez...

A történet, hát oke vannak benne ferditesek, de oriasi bakloves nincs, ugy tudom.

A rendezes, az idoben ide oda ugralas, neha tenyleg idegesito, hogy nem latjuk, hogy lett nagy hadvezer, csak miutan mar a perzsak ellen harcol, de sztem jobb igy, mintha vmi kamu 5 perces fejlodestortenetet lattunk volna, nyilvan nem erre akarta a hangsulyt fektetni. Az, hogy ide oda ugral, legalabb nem olyan linearis baromsagga tette mint a Troja gyerekmeseje volt. Voltak hatasvadasz jelenetek, az utolso csata csak abbol allt, de ezek engem annyira nem szoktak zavarni, itt mar annyi volt, hogy szinte elveztem...

Az, hogy unalmas volt a film, sztem nem igaz, a Trojan felalomban keltettek fel a mozibol, itt vegig figyeltem, mikor nem rovid...

A homoszexualitast szerintem tulzottan hangsulyoztak, botranyfilmkent akartak beallitani, felesleges.

Amugy a magyar kritikusokra jellemzo, hogy nincs sajat velemenyuk, tesom kint tanul Californiaban, es az ottani emberekenk nagyon nem tetszett, felet fel se fogtak, hogy miert ugral ide oda, meg ugy altalaban. bar mit var az ember egy olyan bortonteleptol aki egy texasi parasztot szavazott meg...

Summa: 8/10

• Nyiri
    Most neztem az IMDB-n hogy 10 evvel a szamomra olya kedves Get Shorty film utan most forgatjak a "masodik" reszt. Ugyanugy John Travolta lesz Chili Palmer. Fel evente megnezem a Get Shorty, annyira jo film :) A szovegek kurva jok.
  • Mike
    de WS

ám zakimakit nem tahóztam le
  • Debi

Ez viszont jó volt.
  • Mike
    tudod én meg tudom különböztetni a szinészt a játszott karaktertől, nem úgy mint te, aki egyből nekem ugrik, mert mertem mondani vmit a szerelméről
  • Mike
    én ugyan nem
    abban a filmben játszott karakter pedig tahó
    és nem egy ilyen filmje van
  • Bandew
    Jól van, ne ezen rágódj már. :-D
  • Debi
    Na ez az!

Tehál elég valószinűtlen hogy pont ott középen áljon meg.
    Hacsak nincs egy húr-feszesség-mérő az íjjon,
    ami kiszámolja a kinyírni kívánt "ojektum" távolságát,
    és pityeg amikor a húr feszessége optimális a
    "szimetrikus halálhoz" :D
  • Debi
  • Debi
    Na bazz fel akartam rakni a képet a géportalra aztán így
    ki/&@#**%/-szott velem.
  • Debi
    Megnéztem a Megtorlót.

Nem volt rosz, sőt voltak benne nagyon is jó jelenetek.

A legjobb az "orosz" volt.Eszméletlen jó volt ahogy belépett abban
    a csikos polóban.Mellette kigyurt hősünk cingár kisfiúnak tünt.
    Amikor kidobta a gránátot és szőke barátunk egy mozdulattal visza
    ütötte...na az volt a csúúúúúcs.És hogy mijen zene volt alatta!:D

Persze voltak benne hibák is.A kedvencem a
    "halál pontosan középen megállós"-nyílvessző.

Travolta pedig...hát igen...beszívott maffozónak jobb volt.
  • Sephi
    Olyan mint a a Dude Where is my car :D
  • Debi
    Ejnye gyerekek!
    Lehet hogy WS olvassa a topicot :D

Egyébként a kalandférgek az jó film?
    (Csak azok írjanak akiknek teccet, mert én biztos megnézem:D)
  • Bandew
    Szal te csak úgy letahózod WS-t, de téged nem tahózhat le senki? Ájjájjájjjájj......
    :-D
  • Hentes Bill #17525
    ember, te csak szeretnél olyan tahó lenni, mint WS.
  • Mike
    és ezen nem segít a számjli
  • Mike
    kedves

gondolom nálad ez az érvrendszer
    vagy netán te vagy Will, vagy vmelyik rokonod?

ha nem, akkor nem értem, hogy merszelsz megütni ilyen stílust
  • Hentes Bill #17522
    tahó lol :P

sztem inkább te vagy az ::D
  • Mike
    Robert De Niro jó volt
    aaz idióta kölke aranyos
    Will Smith meg a szokásos tahó
  • Mike
    Cápamese

hűűű de szar volt, ez a Will Smith kész csőd

3/10
  • Loál János #17519
    Háttemeg hun vótá!
  • Sephi
    Nem mert megvarom a REDUX-ot.
  • Sephi
    The Incredibles -

Nagyon nagyon jo volt! Habar En meg nem lattam rosz PIXAR filmet de ez a Nemo utan a legjobb. Eszmeletlen jo minket vegeztek megint ezek.
  • Bucser
    megnézted az Apokalipszis Mostot???
  • Sephi
    Shark Tale -

Az elejen eskuszom nagyon teccet a Sushi baros jelenet es rohogtem. Oszt annyi. Ez egy akkora baromsag volt hogy inkabb neztem volna egy Dr. Uwe Boll filmet (na most tuloztam:D). Tehat ez a film nalam 2/10 es csak azert mert teccet Robert DeNiro capa alakja.

• Kandurex
    Na ördögűzgérelés letudva, elment, nem mintha halálra izgultam volna magam rajta, szal 5/10
  • Sephi
    juj de izgi :D

MAsfel ora mulva kezdi a The Incredibulsz :DDD
  • repro
    http://www.odeon.hu/
  • Ryleh
    ott van a odeon -on Brood cimmel:))
  • fifi
    Brood

Eszméletlen film.