106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    -Hagyatok most jaccom!

(...)

-Kurva jo ez a jatek!

:DDDDDDDDDDDD
  • Bandew
    Meg amin még egy csomót röhögtem az az volt, amikor menekülnek a kommandósok elől, és Morfológus mondja Kombájnak, hogy:
    -Nem tudunk kiugorni az ablakon, inkább elbújnánk a wc falban. Hol a wc?

Erre Kombájn elkezd izomból gépelni, meg percekig nézelődik, aztán meg:

-Nem tom!

:-DDDDDDDD
  • Debi
    Ja az nogyom állat, elkezdi simogatni:DDDD
  • Sephi
    -Ez egy fotel?

:DDDDDDDDDD
  • artschi
    igazad van, az tényleg jó, hogy pl. a rablásról semmit nem mutatnak, a párbeszédek is jók, színészek is remekül játszanak (ezt ugye lentebb írtam), de pl. számítottam rá, hogy a vége az lesz, ami (nem akarom lelőni a poént annak, aki még nem látta a filmet).
  • Debi
    az ajtóban tisztázzák a dolgokat, hogy megbeszélték a feleségével,
    és hogy már nem harakszik rá...de ha már itt van jöjjön már be 1
    kis finom málnás pitére...VÉGE
  • Debi
    aztán a maffiozó elkezdte gyakni a cigányokat a
    "fehér ember átkaként".sorra hullanak a cigányok, míg végül a
    megfenyegetik a főcigány lányát/savval/.És végül a főcigány
    "beadja a derekát", elmegy a világító toronyhoz. A cigánynál van 1
    pite, amibe bele csepegtetik a sorvadó vérét.Aki eszik a pitéből
    kegyetlen halállal hal, és át száll rá az átok. A cigány azt tanácsolj neki hogy egye ő meg a pitét és haljon meg tisztán,de a fickó haza megy, és kinek is adhatja
    a pitét mint szeretett feleségének./megcsalta a doktorral/
    Szépen elbeszélgetnek a férj megbocsát neki pusz-pusz, majd a
    lefekszik mivel nagyon kimerült.De még szól a feleségének hogy okvetlenűl egyen a fini kis pitéből.Következő kép reggel, ágy
    a már nem sorvadó ébred elöször, mellette fekszik a felesége.
    Ki takarja és hát cseppet "megaszalódot".A csávó boldog hogy
    boszút ált hűtlen hitvesén, lemegy a konyhába és látja hogy két
    használt pités tányér van a mosogatóban.Idő közben haza jött a lánya,
    és kiderült hogy, ő evett a tortából!A csávó teljesen maga alatt van
    hogy a lánya is meg fog halni.Már emeli a szájához a pitét hogy
    tisztán meghalljon./Hát igen vége az apa megbánta tettét és végez magával...DE NEM/Csöngetnek mietlött bekaphatná a falatot, és ki az,
    na ki az?A doktor!
  • Serpa
    én már láttam ugyan 1x, de tegnap lemaradtam a végéről.

azután mi volt, hogy a sorvadó és az a maffiozó egy házban beszélgetek ?
  • Bandew
    -Kopasz vagyok?
    -Most hazudjak?
    :-DDD
  • Debi
    Hát nem tom szvsz ez volt Tarantino egyik legjobb filmje!
    Eleve az hogy a történet 1 bankrablásról szól, és magáról a
    rablásról semmit nem mutatnak.Nagyon jó ötlet még az hogy
    a nevek hejett színeket használnak, /mr.brown,mr.pink.../
    végig ezeket a neveket használják, és csak kb. a film közepén derül
    ki hogy kit is takar a szín.A másik persze a
    "Tarantinoi párbeszédek"(:D)zsenialitása./borravaló,likeavirgin.../
    Én speciel nem éreztem kiszámíthatónak.

A durva jelenetek pedig, az alájuk kevert zenével...sokkal többet
    "adnak"annál hogy, most levágom a füled, csöpög a vééééér és wááááá...
    (Ajánlom az Alkonyattól pirkadatigot.Az a film teli van vérrel,
    csonkolással...,de csak akkor durva ha komolyan veszed.Én végig röhögtem:D)A színészek nagyon ellettek találva.Itt kedveltem meg Madsent anyira.

Szóval szvsz ez a film benne van a 3 legjobb Q.T.
    filmben./a leggyengébb a Jackie Brown/

• Sephi
    Te figyej! En rohogtem rajta eleget. Vannak nagyon faraszto reszek benne de mindig beraknak egy olyan poent hogy lefetregek a szekrol.

Szerintem egyszer mindekeppen meg kell nezni :D
  • MrSpock
    "Most harapni is fogsz kis kutyus,vagy csak ugatni?":-))
    Ez egy klasszikus kérdés!
    Jó szereolők,és milyen érdekes,hogy csak szinre egy hangárban játszódék,de mégis a dialógusok elviszik a filmet,alapmú.
  • MrSpock
    Szerintem az utóbbi évek legjobb képregényadaptációja volt,bár picit régebben láttam,de nekem baromira tetszett!A haver is úgyjött ki a moziból,hogy fúúú..ekkora filmet!viszonylag egyszerű,de mégis jó történet,és valahogy azonosulni tudsz a főhőssel.Jó szereplőgárda volt.
    x-men-ék jók,ott rendesen megvannak akarakterek.A többi képregény,eléggé gázos.a Spiderman 2 nagyon gyenge lett.
  • artschi
    Kutyaszorítóban
    Reservoir Dogs

Hát... Tarantino '92-es filmje nekem egy kicsit kiszámítható volt. Vannak benne - nekem - picit durva dolgok, a színészek viszont egész jól játszanak - ld. Harvey Keitel, Steve Buscemi, Tim Roth, Michael Madsen.
    7/10
  • Debi
    Épp most fejeztem be a Sorvadj el-t/Stephen king-TV2/

Hát ez baromi jó film volt...a vége különösen teccet.
    Ha valaki látta még rajtam kívül, ossza meg velem élményeit!
  • Ramza
    Ez egyébként jó?
    Csak mert ahhoz egy kicsit sok, hogy látatlanban lehúzzam.
  • Sephi
    NESZE TE PARASZT OSZT UGY VALASZOJAL MAJD HA IROK JO ? :DDDD
  • The Garrett
    arrol nem fognak filmetcsinalni, ok is abbol elnek! :D
  • CSOCSO
    ja es tegnap macskajaj
    :) allat egy film:)
  • CSOCSO
    lattam vhol valami matrix szinkron parodiat.. tud vki mondnai egy linket? mert nem talalom
  • Ramza
    Super Size Me - 5/10
    Jó és érdekes igazságok és ordas nagy ferdítések és hazugságok vegyítése. Nézhető, de többre számítottam.
    Egy dolgot mindenesetre elért, durvára éhes lettem és megkívántam egy Big Mac-et :D

Valamelyik áldokumentumfilmes egyszer készíthetne már filmet az amerikai butasáról is, az talán jobb lenne
  • fifi
    Már rendeztük...
  • slTotya
    Feliratok.hu
  • G_ArchAngel #17566
    Srácok,

egy kis segítség kellene: honnan tudok felíratokat letölteni, ugyanis a "Supersubtitles" napok óta nem elérhető (vagy új címe van és én nem tudom, mi az...)
  • Sephi
    :D
  • The Garrett
    ujabb nagy űrt pótoltam életemben, megnéztem a sivatagi show-t.
  • Bandew
    Nekem pont ez tetszett benne, ugyanis szvsz a 80-as 90-es években voltak jó akciófilmek.
  • Sephi
    szerintem mi mikor beszlunk?
  • CSOCSO
    szerintem nem volt baj a foszereplovel
  • Bucser
    MOndjuk Újra Dolph Lundgren-t?? vagy esetleg Jean Claude Van Damme-ot?:D

Mondjuk azért nem lehetett patakvért ontani, mert akkor 18 felüli nem nézheti és az nem hoz pénzt a kiadónak...
  • Dynamic
    Én igazából kicsit darkosabb hagulatot vártam, és bár Thomas Jane szimpatikus fickó, de egy szigorúbb, markánsabb arcot jobban el tudtam volna képzelni főszereplőnek.Nekem kicsit lágy lett a képregény hangulatához képest.
  • Bucser
    Szerintem messze jobb lett pl.: ahogy kijtszotta egymás ellen Travoltát a feleségét meg a homokos havert... ILyen nem nagyon van akciófilmben. Aztán egy akciófilmben nem izélnek azon, hogy miért kellett meghalnia a családnak egyszerűen fogják legyűrik a családot és utána indul a cselekmény De itt a Bosszú okával indult a cselekmény.. Szal nem csak kettő hanem 4 rétegű volt a film. Aztán a R/TL Klubos akciófilmekben a hős összejön a hősnővel (még ha ki is nyírták előtte a családját akkor is) Itt ez nem történt meg és baromira érződött rajta, hogy szimplán plátói volt az egész kavarás amit a csaj akarat volna. Meg hogy nem maradt ott és éltek a végén boldogan megtakarítva a környéket, hanem közli, hogy még csak most kezdődött az írtás-.. a többiek jobb ha félni kezdenek...

bár kicsit tényleg überrambos volt de ezen a téren a képregény is az.. annál emberközelibb lett szerintem... Szóval nálam azért 7/10-re sikerült a feldolgozás.. (nem úgy mint a spiderman 1-2 ami csak 4/10 mindkét rész (szerinte sem a Kirsten Dunst sem a Tobey Mcguire-re nem illett a szerep amit ráadtak. Az egyetlen kiemelkedő alakítást J.J Jameson adta és Willem Dafoe mint a Zöld manó) MÁsik képregényfeldolgozás ami agyon tetszett az a 2 X-men... Várom már a 3. részt nagyon (A főnix ébredése lesz benne tutira...)
  • Dynamic
    Pont hogy a képregény után hasonló szintű dolgot vártam volna, de nekem még akciófilm kedvelői szemmel sem volt semmi extra benne.Számomra olyan volt mint egy könnyed szerdai rtlklubos egy a száz közül film.
  • Bucser
    Hát talán azért mert a képregény amiből készült sem a Hamlet képes formai közlése volt... De akciófilmek közül szerintem kifejezetten kiemelkedő lett...
  • Dynamic
    Szerintem kb. egy szinten is vannak.Nem ledegradálás akar lenni, de nekem semmivel nem nyújtott többet ez a Punisher, mint a 80-90-es évek tucat-akciófilmjei.
  • Debi
    Hmmm azt megnézném:D
  • Bandew
    Most néztem meg a Punishert. Szerintem jó kis film volt, legalábbis régen volt már ilyen normális akciófilm. Azért elég kegyetlen részek voltak benne.
    Most néztem az imdb-n, hogy '89-ben is volt egy Punisher Dolph Lundgrennel. :-DDD
  • Sephi
    Arrested Development -

Igaz hogy ez egy sorozat de eddig szerintem az egyik legjobb ami valaha is keszult. Vigjatek de nem eppen az az eroltetett hanem nagyon nagyon jo sztoryval van megaldva! Aki birja nezze meg igaz egyenlore csak az elso evadot kaptam meg es harom reszt a masodikbol de nekem naon bejon :D
  • Bucser
    Igen vannak részek amik néha unalmasak:) Én a foci jelenetek miatt néztem:) (durva mikor a fószer szeme egy durvább ütközés után ott marad a füvön)
  • Nyiri
    Jo film! :)