106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Roll #17629 egyébként ez a valóságban megtörténhet? -
Roll #17628 Terminál
most néztem meg, ezt a filemt, és ahhoz képest hogy egy helyen játszódik szerintem egész jó. -
Az a baj hogy mostanaban par eve mar alig akad olyan film ami a kepernyo ele szogezi az embert. Mar nem tudunk semmire meglepodni mert mar minden ki volt egyszer talaltva.
Olvastad L. Rosemann konyvet? Ott is ugyanez volt csak ott egy dzsungel faluba koltozott ket csalad es a gyerekeknek beadtak hogy csak ok leteznek a foldon meg ilyenek. Szal nem Shyamalan volt az elso aki ilyen jellegut kiagyalt. -
Már miért lenne fölösleges? Egy film nem attól lesz film, hogy a végén van egy csattanó és szvsz Shyamalan direkt csinálta ilyenre, hogy sejthető, hisz így már film közben láthatjuk és érezhetjük át az emberek gondolkodásait. Tudom, hogy jó ha egy film végén van egy baromi nagy csattanó, de ha nincs attól még nincs baj a filmmel. -
Nyiri #17625 Azert baj, mert akkor folosleges az utana kovetkezo 80 perc -
"megszereztem" az AvP-t:D
Holnap este meg is nézem...és majd leírom hogy (nem)tetszett! -
En oszinten akkor fogtam fel mivan amikor megmutatta a kosztumoket :D -
Tessek? Bogaram milyen szineszi jatekrol beszelsz most oszinten? Adrian ha osszesen 4 szot mondot az mar sok es attol meg hogy valaki hulyen nez a kemarara nem mondhatojo szineszi jateknak :D
Szal ne komentaja' mert AB se es Sigi Vivi sem alakitott semmit. -
És az miért baj? -
Nyiri #17620 Pedig nem... Foleg hogy a film 20. perceben mar az egesz tortenet kamuszagot araszt es be is jon. -
Azért ez erős, a jó színészi játékok (főleg Adrian Brody) miatt többet érdemel! -
The Village -
Nulla. -
én nem. -
Maksi #17616 Nem is csodálom. Rendkívül mulatságos film volt. Szénné röhögtem magamat rajta. Még arra sem mernék megesküdni, hogy amerikai, lehet, hogy olasz volt. -
Takezó #17615 Hát én nem tom milyen film ez, de már engem is érdekelne :)) -
jah, nem volt rossz, jókat lehet röhögni rajta :) -
Maksi #17613 Valami SM eszközökhöz hasonlító szerkezet segítségével vették elejét annak, hogy megszökjön. Ha jól emlékszem, mindannyian egy irodában dolgoztak a nők, ahol a pasi is. -
Takezó #17612 Az mit jelent, hogy fel is húzzák a falra? Amúgy a Farkangyal c. film ilyen volt, csak gondolom az nem erről lett volna emlékezetes :) -
Vlala #17611 Régebben említette valaki elenpéldának az "Apám beájulna" c. filmet, nme tudom, én jól szórakoztam rajta. -
Maksi #17610 két filmet hajszolok:
- Az egyik egy pasiról szól, aki nagy nőcsábász, és a korábbi csajai közül három összefog, és elrabolják a fickót, és egy lakásba zárják, sőt fel is húzzák a falra. Amerikai vígjáték.
- A másik film, aminek nem tudom a címét, arról szól, hogy van három-négy barát, akik együtt laknak. Van köztük egy olyan megállapodás, hogy "SOHA egyikük sem sértődhet meg SEMMIN." Folyton szívatják egymást. Egy nagyon jellemző jelenete, mikor az egyik srác hazamegy, és mikor kinyitja a konyhaszekrényt, rengeteg galamb röppen ki belőle, ő meg halálra rémül.
Ezeket a filmeket, vagy legalább is a címüket, szereplőjüket keresem.
Előre is köszönöm mindenki segítségét! -
Ramza #17609 Egyszerűen csak nem vagy megahiperkúl király, ennyi. -
Jóóó, tom én nem vágom a művészet eme magasan szárnyaló fokát, ez van, buMkó kecseg vagyok :-) -
Most vót az éjdzsbíón a Good Bye Lenin. Nagyon mókás kis film vó, jó vót.
9/10 -
Ramza #17606 Hiperkúl film baszki, nem tudom mit nem vágsz benne ;) -
miért, az egész kellemes kis filmecske volt
-
Szerintem de.
Asse kispálya, de ez hánytatósabb... :-D -
Európa Express:DDDDD
Amikor a végén mindanyian ráfogják a pisztolyukat
Zavarovra!/vagy kire/
Ha direkt akarnék szánalmas véget kitalálni 1 filmnek,
akkor se tudnék ilyen gagyit kitalálni...
Fúúúúj
Viszont a Kontroll...hát igen!
-
Jaj... már megjelent?? megkuksolom akkor majd... -
Nagy Sándor:Kb olyan volt ,mint vártam,nem egy kiemelkedő alkotás,de összességében rossznak sem mondható. -
Te jo atya ur Isten! Bazeg... azer a Rap Revu Romeot nem eri utol :D -
TUTTI!!!!!
A magyar filmgyártás (számomra) legnagyobb moslékát nem szabad kihagyni egyik filmkedvelőnek sem!!!
Ismerjétek meg a másik végletet is! :-) -
hmm...biztos ez?
Inkább az Elemi ösztönt. -
rtl klub
APÁM BEÁJULNA!!
NÉZNI GECIEK!!!!4444 -
bazsi123 #17596 blade trinity
mekkora gáz már ez a film! egy egészen picivel jobbra számítottam... -
szivi -
egy szot sem irtma hogy az amerikai meno imaxban neztem vagy valami:) de tudom viccelsz :) nem ugy volt hogy a duna plazaban lesz imax? -
kosz -
Nyiri #17592 Most neked igy jo hogy menozol az amerikas kintleteddel? :))) -
Polar Express
IMAX moziban neztem 3D ben
NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON szep volt , a kepi vilag is.. a zene is. meg minden!!!!! sima moziba lehet nem jott volna be ennyire!!! de ez nagyon tetszett igy 3d ben!!!! -
már emlékszem.
köszi.