106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pogi #17669 RTL-Klubbon játszák már? 
Hiszek neked, én még most néztem meg a Ravasz az agy és két füstölgő puskacső vmint a Lakótársat keresünk-et.Mindekettőn szétröhögtem az agyam.Asszem a Fürész-en ez a veszély nem fog fenyegetni ugye?
-
Fürész ( Saw )
Nézzétek meg, nagyon-nagyon jóóó !
10/10 -
Nyugi :D En is elkezdtem nezni es a masodik resz felenel tovabb nem birtam :D -
Dealer 7.5/10 -
röviden enyit a filmről -
Na most jövök a Dealerről...elég nyomasztó 1 film volt.
Teljesen homályos, színtelen a kép, és csak a szereplők
arcát mutatják.A kamera meg köröz-köröz lebeg...
Ami a legdurvább, hogy nincs zenne csak monoton zaj!!!
És ez még csak a képi világ volt...a jelenetek, szituációk még
sokkal durvábbak.És nincs Happy End/enyhén szólva/
A végén pedig vissza felé mennek a feliratok...fentről lefelé
-
Nyiri #17663 A jelenetek megvalositasa. Bemutatja mennyire kegyetlen a haboru :)
Operatori munka valami hihetetlen. Nagyreszt harcrol szol es nincs nagy tortenet. -
@&@##@#&{{#&@{@&@##@&@>@!!!!4 -
Jó, megnézem. :) De mégis, mitől olyan jó? Nem szoktam háborús filmet nézni, nem szeretem. Ha nagyon belemennek a történelembe, akkor már elvesztem. Mitől olyan jó a Ryan közlegény megmentése? -
Nyiri #17660
-
Nyiri #17659 Nezd meg... Utalok elmondani filmet, mert az nem olyan. Foleg egy olyan filmnel mint a Ryan :) -
-
De mi lett a film vége? -
-
Legjobb
-
Lol.
Amúgy nekem nem jött be, de mindenki oda van érte, szal nézd meg. -
Láttátok a Ryan közlegény megmentését? Ha már láttátok, írjátok már meg, hogy mi lesz a film vége? Ki marad életben? Jó film? -
ehhe, nekem feliratos :D
(számot nem tudod ?
)
-
Nyiri #17651 Jaja nagyon komoly.
Nagy nehezen megszereztem a dvdrip verziot kulfoldrol es alaraktam (kurva nehezen, fps csuszas meg stb...) a vhs magyar szinkront. Egy egyik legjobban sikerult szinkron a magyar filmek kozott. Geszti-Szikora. -
Wayne's World :DDD
nagyon loál
egyszer régen már láttam, de kicsi voltam még :D
szazl nem tudja valaki, hogy milyen számot nyom Alice Cooper a koncerten ? :O -
winnie #17649 művészfilm a drogról - szerencsére január óta kivágtak belőle 55 percet. -
Nyiri #17648 En minden evben megnezem egymas utan mindet, annyira jo film :D -
Most megyek Dealer-t nézni.
Moziba.Látta már valaki a filmet? -
Kötelezö darab,de mégegyszer nem nézném meg az összeset. -
Szerinted nem, de a filmes adatbázis szerint viszont igen. :-D
Amúgy tök gáz, de én egyik Keresztapát sem láttam.
-
Nem mintha számitana,de szerintem qrvára nem a Keresztapa a "világ legjobb filmje" :P
'szerintem'... -
" A keresztapa Hong-Kong -i módra, csak sokkal jobb"
Na azért ezt így kicsit tulzásnak érzem.
Az imdb/Internet Movie DataBase/-nek van 1 TOP 250-es listája
és a Keresztapa az ELSŐ helyen tanyázik---->Minden idők legjobb filmje!!!
Tehát lehett hogy jobb/biztos nem/,de hogy sokkal jobb az kizárt.
Szerintem -
:D -
Loál. :DD -
Anakonda 2
Jó volt....1/10 :D -
Szigorúan piszkos ügyek 2.
Sztem tök állat lett, A keresztapa Hong-Kong -i módra, csak sokkal jobb. Ahoz, hogy vmiféle fogalmunk legyen a dolgokról, ajánlatos előtte megnézni az 1. részt. Habár a 2. rész az 1. előzményeit mutatja be, nem sokat fogunk érteni belőle, ha nem láttuk. A 2. rész sztem sokkal jobb lett, mint az 1. Már alig várom, hogy a 3. részt is megnézhessem! :) -
De en meg mindig nm fogom mi volt annyira jo a Brody jatekaban? Azt a szerepet akarki el tudta volna jaccani nem? Tudod jol hogy nem akarok kotekedni de tenyleg nem ertem mirol beszelsz :((( -
Értem értem.
Nekem se tetszett, de Brody játékán néha felvidultam, ezért már érdemes volt megnéznem (persze nem moziban...) -
Nem feltetlenul nulla pont hanem maga a velemenyem a filmrol. Tudod jol hogy en nem pontozok de errol nem tudtam mi mast irni ami hatasosan kimutassa a velemenyem :D -
Nulla mert alig birtam nyitva tartani a szemem es ot percenkent asitottam a delutan kellos kozepen.
En ha moziba elalszom akkor nullanal tobbet nem adhatok neki pelane amikor 1300 FT adok ki a kurva jegyre :( -
De vazze, NULLA?
Ne szórakozzunk már!
-
m2-n most nyomták le a hibátlanok c. filmet. nekem tetszett nagyon most is De Niro alakítása, de nem először láttam már ilyen szerepben, az ébredésekben is hatalmasat alakított.
ha jól tom, most szavazták meg a legnagyobb élő színésznek vhol... nem is csoda 
-
Már meg is történt. -
Ezt nem is állítottam. :-) -
Nyiri #17630 http://hardwired.hu/dl/2/9/trailer_becooltreler.mov
Be Cool Trailer. A szoljatok a kopcosnek 2. resze.
Nagyon jo lesz a trailer alapjan szerintem :D