106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • akos
    LoL :D
  • Blasta
    Vazze semmi jó nincs a TV-ben, beszarás.

-neveletlen hercegnő
    -Helikopter és balfaszok kamrája
    -grincs

demég az ismeretterjesztő csatikon se megy most semmi jó... :-(
  • nemcsakfeel
    ..nem is, mert a butter fly effect sokkal jobb volt mint a Hetedik, a Saw nál még 5 ször jobb volt szal nem tudom miről beszélsz...
  • Sephi
    Gondoltam :PPPPPPPPPPPPPPPPP

Nem az csak komolyan nem ertem azt hogy ha mondom hogy a Saw izgalmasabb volt ENNEKEM (:DDD) mint a Hetedik es masok is korulottem akik lattak ezt alitjak akkor miert kell Dynamiknak meg a fifinek elrontani a velemenyemet hulye beszolasokkal? Hat azert hogy kotekedjenek... vagy mitomen :D
  • Blasta
    Nem, erről nem fogok diskurálni.
    Rég leszarom a témát, csak téged húzlak... :-)
  • Sephi
    Abba hagyom de a masik felbaszta az agyamat :D
  • Sephi
    Diskurajunk! Arrol fogunk diskuralni hogy miert jobb a Hetedik (amit max 4-szer lattam mar es teccet) mint a Saw (amit ketszer lattam)?

De most ezt eskuszom nem kotekedes miatt csinalom hanem TENYLEG tudni akarom!
  • Blasta
    Nemveszekszünk.
    Diskurálunk :-)
  • Blasta
    Ácsi!
    Te erősködtél, Te rendeztél nagy vetítést a haveroknak, aztán Te mondtad meg a frankót ismét...

Nem baj az, ha jobban tetszett mint a hetedik, komolyan mondom!
    Saját dolgod, hogy mi tetszik jobban.
    Viszont, tudd mikor kell abbahagyni a bizonygatást...

Nekem is tetszett, Ramzának is, Dynamic-nak is (asszem), semmi szükség a "NNNA én megmondtam, hogy jobb" dumára.

Ennyi. ;-)
  • Sephi
    De figyej ide. Hogy ha igy volt igy tortent hogy mindeki ezt mondta... es ti vagytok harman akik itten izeltek engem. Akkor most mi a faszert veszekedunk?

Kurva jo film! kurva izgalmas es baszott csattanos a vege!
    Mitol csodalatosabb a Hetedik?

Ird le Ramza mitol erdekesebb a hatedik mint ez komolyan erdekel! Nem tudom elkepzelni :(((
  • Blasta
    mindenesetre ha legközelebb felmerül mégegy "na melyik jobb 10x??" kérdés, csak szóljunk Sephinek és bandájának, majd megmondják a frankót...
  • Blasta
    Lol, most olvasom csak a kommented... :-DDD
  • Blasta
    Kiráááály, Neked és a haverjaidnak volt igaza, ez a film tényleg 10x jobb a hetediknél, elismerem én is, biztos csak bevoltam baszva és nem figyeltem meg jól, hogy sokkal izgisebb, átgondoltabb, parásabb, véresebb filmet láthattunk, örüjjünk, hogy végre megoldódott ez a fontos kérdés is!
  • Ramza
    Minden korábbi hozzászóló nevében szeretnék elnézést kérni.
    Eddig úgy gondoltuk, hogy a Hetedik sokkal fajsúlyosabb mű, mint a szintén jó Saw. Most azonban, hogy a barátaiddal megnézted a filmet, be kell lássuk, hogy igazad volt! Ezért kérünk Téged, ne haragudj, amiért véleményünk (mint már oly sokszor) eltért a Tiédtől, nem szabadott volna.
    Az az igazság, hogy nekünk ebben a fórumban (sőt, az életben!) sincs jobb dolgunk, mint hogy Téged fárasszunk és baszogassunk rendszeresen.
  • Dynamic
    Beteg vagy?Feltettél egy kérdést én meg válaszoltam rá.Mellesleg még nem is volt benn a kommented(gondolom a #17848-ra gondoltál) mikor az üzenetemet írtam, tehát nem is olvastam.
    F@szt idegbajoskodsz folyton?

EDIT: Ja és azért te még beírod, hogy a többieknek is jobban tetszett a SAW, utána meg engem lebaszol, hogy: "Nem fogod hogy nem erdekel mar a tema? "
    Bazzeg, rajtad kiigazodni...
  • Help17
    Mennyi ideig gondolkoztál ezen? Amúgy ő is angol de tökmindegy. lehet hogy neked nem szimpi, de az elvitathatatlan hogy korunk egyik legnagyobb színésznője. legalábbis a kritikusok szerint.
  • Help17
    Láttátok az új Catherine Zeta-Jones filmet? ocean's 12. Az hittem hogy mellékszereplő benne de szinte az egész film róla szól, az oscar-díjas walesi színésznőről.
  • Sephi
    Ugyerzem hogy tulsagosan unatkozol es nincs jobb dolgod mint engem faraszal. Nem fogod hogy nem erdekel mar a tema?

Mindekinek megvan a sajat velemenye. En ahoz tartom magam amit gondolok. Nekem ez a film sokalta jobban teccet mint a Hetedik es punktum. Tokom tele van mar a sok ertelmetlen es filozofikus vitaval.
  • Sephi
    Na akkor mondom. 8 ember ult a szobaban. Kesz a film. Mindeki halgat. Van aki szidkolozik picit masik meg ugyancsak rohog hogy ilyet nem latott. Meg engem is kirazott ujra a hideg.

Elkezduk ellemezni a filmet en meg magyaraztam egy ket dolgot. gyik haver megszolal hogy ez olyan mint a Hetedik kb. mire a nepes tarsasag majdnem egeszere kimondja hogy azert ez sokalta izgalmasabb volt.

Errol beszeltem mindvegig.
  • Dynamic
    "Majd most kiderul milyen film is amikor tobb ember nyilatkozik rola." - #17836

Úgy érzem itt is pl. az önigazolásodhoz keresel társakat.Utólag már könnyű csűrni-csavarni, hogy "hát én nem asztat montam, hogy jobb hanem, hogy nekem jobban tetszik..."
  • Sephi
    Valoban bar sokaknek fogalmuk sincs hogy mukodik egy pisztolj. Lehet Larry meg soha sem latott olyat :D
  • Sephi
    De odairtam hogy "nalam" tehat nekem jobban teccet!

Ohh tudod mit? Csetige csetta csengettyu csuros csuszam csepregi csupaszon!

Ezt mond el ugy tizszer egymas utan es felejetsuk el a temat :D
  • Dynamic
    Sorozatgyilkosos thriller-de mégis más.
    Ne hagyd ki!
  • I.C.ram
    Nagyon áradoztok erről a hetedikről. Jó film? Hasonló mint ez?
  • I.C.ram
    Tök mindegy milyen fűrész, hamár fürészelni kezdek, akkor a legvékonyabb dologgal kezdem, ez a logikus, nem?!

Közben eszembejutott a másik dolog is, monjduk ez már igen erősen kötekedés. :) Mikor a forgótáras pisztolyt felveszi a csávó, és betölti, látszik, hogy nincs benne töltényhüvely, ami elég furcsa, mert "fejbelötte" magát a csávó, és ezeken a revolvereken nincs hüvelykivető, tehát, mikor betöltötte a stukkert, akkor már lehetett gyanakodni, hogy valami nem stimmel. De mondom ez már nagyon kötekedés, mert szvsz falfehéren, már nem is igazán tud gondolkodni az ember :)
  • Blasta
    "Nalam ez pl 10x jobb mint a Hetedik"

• Sephi
    Ugyan ird mar le nekem hol irtam en olyat hogy a Saw jobb mint a Seven? Mit kevered a *****?
  • Sephi
    "csak Te kötöd az ebet a karóhoz és bizonyítani akarod, hogy jobb mint a hetedik."

Mond ittal? :DDDD

Nem aszontam hogy jobb. Aszontam hogy nalam a Hetedik nem tudott ekkora hatast kelteni mint a Saw. Ennyit mondtam. Hol irtam en olyat hogy jobb a Saw mint a Hetedik?
  • nemcsakfeel

talán ha több idejük lett volna, érdemes lett volna a diktafon elemét felhasználni, kibontani, és a savval vmelyik részt meggyengíteni.
  • Bandee1987
    Én sem rajongok a romantikus filmekért, de ezt szeretem. Anno az hbo-n láttam először jó volt újra megnézni tegnap este.
  • Dynamic
    Ja persze mert most kiderül melyik a jobb film.Azért az nem ilyen egyszerű.Mondjuk ilyen erővel nézd meg az imdb-t ott már néhány ezer ember nyilatkozott róla.
  • Blasta
    "Majd most kiderul milyen film is amikor tobb ember nyilatkozik rola."

Nem fog kiderülni.

Pláne úgy, hogy itt is mindenki azt mondta, hogy jó a film, csak Te kötöd az ebet a karóhoz és bizonyítani akarod, hogy jobb mint a hetedik.
    Személy szerint én leszarom...
  • Rafaelo
    the village 10/6

spoiler:
    azt hittem van benne szörny ! ez becsapós nemtudom milyen műfajba sorolták a filmet de az minden bizonnyal utal a történet lényegére hogysmint van benne szörny-e vagy nincs. kicsit csalodtam a filmben
    emiatt de mindegy csak rossz kritikát olvastam róla azért ez már méltatlan szerintem egyszer meg lehet nézni azt annyi
  • Sephi
    Ma delutan atjon a fel csapat hozzam es berakom nekik a Saw filmet.

Majd most kiderul milyen film is amikor tobb ember nyilatkozik rola. Ahany ember annyi velemeny :D

Ja es 13-bol 11-en lattak a Hetediket szal erdekes lesz :D
  • akos
    Starsky és Hutch, A sejt, Jurassic Park 2, Psycho
    (Vince Vaughn)
  • Blasta
    Általában a lakatokat ellenállóbb fémből készítik. Többet edzik őket, hogy erősebbek legyenek.
    Hiába vékonyabbak mint a lánc, a láncok közel nem olyan erősek mint a lakat.

Amúgymeg ha nem fémfűrészed van akkor kurvamindegy mit próbálsz szétvágni...
  • I.C.ram
    ööö, és?? Nem értem, mit akarsz ezzel. Nekiálltak fürészelni, és ez a lényeg. Nem a legvékonyabbat próbálták elvágni, hanem azt legalább 1,5 cm vastag láncot, mikor ott volt a lakat, és tisztán kivehető volt, hogy a lakat kb félcenti vastag volt.

Hamár nekiállnak fürészelni, akkor már a legvékonyabb részt keresem meg, és azt vágom át.
  • Sephi
    Az nekem is teccet :D
  • Dynamic
    A Starsky és Hutch-ban ő volt a rossz.Amúgy érdekes módon Ben Stiller is benne van, csak éppen ott meg ő a jó(Starsky).
    :)
  • fifi
    Édes november

A romantikus filmeket/is/ rühellem de ez más volt. Menyasszonyom kedvenc filmje/lesz is az esküvőn vmi Enya-s kavarás :)/
    Láttam már vagy 5X de mindig tetszik. Vége enyhén szólva fittyet hány a nyálas filmek által kitaposott útra...Örök darab nekem.