106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
argónál rosszab jóbb a 8 ker? -
gondoltam, 12 év nyócker-life után illik megnéznem, de mostmár máshogy gondolom :)
inkább a Teletubbies.... -
Elhiszeem, hogy pocsék, de azért lehetnél picit finomabb. :-) -
ugye, hogy nagyon szar? -
Ehhh, kérdeztél volna meg, ránézésről megmondom, hogy kihagyós :-) -
NYÓCKER
na a kurva annyát mindenkinek, eki ebbe bedolgozott............ már azt hittem, elindult valamerre a magyar filmipar, de rábasztunk -
capameset mar en is meglestem..szerintem egyaltalan nem nagy cucc film.. aszem osszvissz egyszer mosolyodtam el.. a sztori se volt egy nagy cucc. szamtalan filmben lattunk hasonlot.. pl sarkanysziv... szal szerintem egy kemeny 6.5/10 es film -
Hupsz nekem volt egy ilyen hozzászólásom, amiről lemaradt a spoiler felirat, bocsi :(
Sajnos, én is úgy néztem meg, hogy már tudtam mi a vége, de ettől függetlenül hozott meglepetéseket. -
Kérlek, nézz sok filmet a DivX-es lejátszódon, és a nézett anyag elemzésével hozd fel a Horror-topikot!
-
Meséld...Utána nézd meg és nagy melepetések fognak érni! Vettem DivX-es dvd lejátszót, van egy csomó néznivalóm. Horror topikot felhozom majd :) >ha nincs ellenedre! -
Capamese neked jobban teccet mint a Hihetettlenek? -
De tudok mindent. Elmeséljem?
-
Ramza #17904 Nehisztizz!!!45
Nem tudol semmitö!
Amit pedig igen, azt a film címéből amúgy is gyaníthattad. -
akos #17903 Na húzz a fenébe...! -
Cseszhetem, ha olyan kulcsszavak vannak benne, amik kinyírják a filmélményt. -
akos #17900 Nekem azok sem okoztak gondot... első 3-4 szóból kiderül, aztán nem is olvasom tovább. Ennyi. -
Azokkal nincs is baj, csak amikben nincs kiírva spoiler, van egy rahedlivel. -
Jah....
Cápamese: marha jóó:)... Robert De Niro a keresztapa cápa.. Marha jóóó!:)
Hihetetlen Család: ez is jóóó..
Nyócker: én meg mondom, hogy a filmtől egy reális világot vártam és azt, hogy ami ott van a plakátokon: "Úgy megszúrlak, hogy nem kifolyik, kiesik a véred" c. szövegeket vártam. Erre meg teleportálgatják magukat az olaj miatt, meg szőkítik hidrogénnel megilyen faszságok.. ááááá.... egyszeri film. Véleményem szerint a megvalósítás miatt érdemes nagyon megnézzni...
Ördögüző: ez marha jóóó... aki szereti a parát annak tetszeni fog... tényleg akkor paráztat be mikor teljesen mást vársz és jó kis csavaros a története nem olyan, h már tudod előre ki mikor fog meghalni miért. :):) -
Nagy Sándor: pff.. unalmas volt kicsit ez a 176 perc kicsit fárasztó.
De a harcok látványosak és jók voltak!
Tapló télapó: nagy faszság. Ha nagyon unatkozol akkor nézzd meg! -
akos #17896 Nem értem a kirohanásod... és simán áttekertem a Spoiler feliratú hozzászólásokat. És semmi maradandó károsodást nem szenvedtem tőlük. -
igazad van !
megyek és menézem a frédi béni 2-őt -
Srácok, köszi, hogy elmeséltétek a Saw-t elejétől végéig, már meg sem kell néznem!
- mindenkinek, aki úgy érzi.
Legalább a régi motorosoknak legyen annyi eszük, hogy nyitnak egy rohadt topikot a vitatandó filmnek, és akkor NEM IS KELL odaírni, hogy SPOILER, és ami még jobb, hogy senki sem lesz mérges miatta...
htxvm -
neveletlen hercegnő 2 !!!!!! aztán lessz 3 is gondolom deszar

-
Saw ról-->viszit disz -
Most tárgyalnak róla, tehát elején vannak a dolognak! -
Lehetne itt meg talagatni mi is volt meg benne. Mindeki azt gondol amit akart hogy vegulis Zep mi is volt meg hogy :D -
Ramza #17889 Szerintem ez már az a kategória, amikor egy össze-vissza kevert témánál valaki annyira bepörög, hogy még akkor is szédül, amikor már vége van :)
(magyarul: szerintem ez már felsleges túlkombinálás, bár...ki tudja) -
SHHH DOCTOR
:DDDDDD -
miko? -
Mégmielőtt bárki találgatásokba bocsátkozna a szerzőpáros/az egyik aki Adam-ot alakítja/ következő filmje a Shhh című thriller lesz.
ÁMEN -
SAW 2 Info -
Ment privi mert ez mar SPAM. -
Annyira szánalmas vagy, érvelni nem tudsz csak mellébeszélni meg hazudozni(a haverjaiddal kapcsolatban már végképp nem vágom mi van), röhögök rajtad...no comment, kár koptatni miattad a billentyűt. -
Aki tobbet akar megtudni a filmrol menyel el a IMDB forumokban mert nagyon sok dolgot lehet megtudni :D -
Saw Spoiler -
Aki tud angolul... mit szoltok ehez?
I find out that Zeb is just being used in the game which throws me for a loop. Why did Zeb behave as the Jigsaw killer would have if Zeb was poisoned and just part of the game?
sigh. Of all the stupid plot-holes, you pick the one that can be explained. Zeb is working with Jigsaw. The tape in his jacket was a ruse in case he got caught. -
Igen nézd meg. -
Lattad a The Exorcist - The Beginning -et? Nezzem meg erdemes?
(a haverok is itt lesznek mert epp most epitettuk at a szobat:DDDD) -
En soha sem lattam a Rambo filmeket :( -
Es meg en vagyok idegbajos :DDDDDDDDDD
Gyerek nem fogod hogy mar reg szivatasos a tema es nem komoly ?:DDD
Te szerinted hova fer 8 ember a szobamba ?:DDDD -
Ramza #17876 Ma megnéztem a Rambo 1-et.
Na akkor arról beszéljünk.
(de nem vagyok kiváncsi, hogy minél jobb tízszer