106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rafaelo
    argónál rosszab jóbb a 8 ker?
  • FREAK
    gondoltam, 12 év nyócker-life után illik megnéznem, de mostmár máshogy gondolom :)

inkább a Teletubbies....
  • Bandew
    Elhiszeem, hogy pocsék, de azért lehetnél picit finomabb. :-)
  • I.C.ram
    ugye, hogy nagyon szar?
  • Blasta
    Ehhh, kérdeztél volna meg, ránézésről megmondom, hogy kihagyós :-)
  • FREAK
    NYÓCKER

na a kurva annyát mindenkinek, eki ebbe bedolgozott............ már azt hittem, elindult valamerre a magyar filmipar, de rábasztunk
  • CSOCSO
    capameset mar en is meglestem..szerintem egyaltalan nem nagy cucc film.. aszem osszvissz egyszer mosolyodtam el.. a sztori se volt egy nagy cucc. szamtalan filmben lattunk hasonlot.. pl sarkanysziv... szal szerintem egy kemeny 6.5/10 es film
  • I.C.ram
    Hupsz nekem volt egy ilyen hozzászólásom, amiről lemaradt a spoiler felirat, bocsi :(

Sajnos, én is úgy néztem meg, hogy már tudtam mi a vége, de ettől függetlenül hozott meglepetéseket.
  • Loál János #17908
    Kérlek, nézz sok filmet a DivX-es lejátszódon, és a nézett anyag elemzésével hozd fel a Horror-topikot!
  • fifi
    Meséld...Utána nézd meg és nagy melepetések fognak érni! Vettem DivX-es dvd lejátszót, van egy csomó néznivalóm. Horror topikot felhozom majd :) >ha nincs ellenedre!
  • Sephi
    Capamese neked jobban teccet mint a Hihetettlenek?
  • Loál János #17905
    De tudok mindent. Elmeséljem?
  • Ramza
    Nehisztizz!!!45
    Nem tudol semmitö!
    Amit pedig igen, azt a film címéből amúgy is gyaníthattad.
  • akos
    Na húzz a fenébe...!
  • Loál János #17901
    Cseszhetem, ha olyan kulcsszavak vannak benne, amik kinyírják a filmélményt.
  • akos
    Nekem azok sem okoztak gondot... első 3-4 szóból kiderül, aztán nem is olvasom tovább. Ennyi.
  • Loál János #17899
    Azokkal nincs is baj, csak amikben nincs kiírva spoiler, van egy rahedlivel.
  • Adi
    Jah....
    Cápamese: marha jóó:)... Robert De Niro a keresztapa cápa.. Marha jóóó!:)
    Hihetetlen Család: ez is jóóó..
    Nyócker: én meg mondom, hogy a filmtől egy reális világot vártam és azt, hogy ami ott van a plakátokon: "Úgy megszúrlak, hogy nem kifolyik, kiesik a véred" c. szövegeket vártam. Erre meg teleportálgatják magukat az olaj miatt, meg szőkítik hidrogénnel megilyen faszságok.. ááááá.... egyszeri film. Véleményem szerint a megvalósítás miatt érdemes nagyon megnézzni...
    Ördögüző: ez marha jóóó... aki szereti a parát annak tetszeni fog... tényleg akkor paráztat be mikor teljesen mást vársz és jó kis csavaros a története nem olyan, h már tudod előre ki mikor fog meghalni miért. :):)
  • Adi
    Nagy Sándor: pff.. unalmas volt kicsit ez a 176 perc kicsit fárasztó.
    De a harcok látványosak és jók voltak!
    Tapló télapó: nagy faszság. Ha nagyon unatkozol akkor nézzd meg!
  • akos
    Nem értem a kirohanásod... és simán áttekertem a Spoiler feliratú hozzászólásokat. És semmi maradandó károsodást nem szenvedtem tőlük.
  • Rafaelo
    igazad van !
    megyek és menézem a frédi béni 2-őt
  • Loál János #17894
    Srácok, köszi, hogy elmeséltétek a Saw-t elejétől végéig, már meg sem kell néznem!

- mindenkinek, aki úgy érzi.

Legalább a régi motorosoknak legyen annyi eszük, hogy nyitnak egy rohadt topikot a vitatandó filmnek, és akkor NEM IS KELL odaírni, hogy SPOILER, és ami még jobb, hogy senki sem lesz mérges miatta...

htxvm
  • Rafaelo
    neveletlen hercegnő 2 !!!!!! aztán lessz 3 is gondolom deszar
  • nemcsakfeel
    Saw ról-->viszit disz
  • fifi
    Most tárgyalnak róla, tehát elején vannak a dolognak!
  • Sephi
    Lehetne itt meg talagatni mi is volt meg benne. Mindeki azt gondol amit akart hogy vegulis Zep mi is volt meg hogy :D
  • Ramza
    Szerintem ez már az a kategória, amikor egy össze-vissza kevert témánál valaki annyira bepörög, hogy még akkor is szédül, amikor már vége van :)

(magyarul: szerintem ez már felsleges túlkombinálás, bár...ki tudja)
  • Sephi
    SHHH DOCTOR

:DDDDDD
  • nemcsakfeel
    miko?
  • fifi
    Mégmielőtt bárki találgatásokba bocsátkozna a szerzőpáros/az egyik aki Adam-ot alakítja/ következő filmje a Shhh című thriller lesz.

ÁMEN
  • Sephi

SAW 2 Info
  • Sephi
    Ment privi mert ez mar SPAM.
  • Dynamic
    Annyira szánalmas vagy, érvelni nem tudsz csak mellébeszélni meg hazudozni(a haverjaiddal kapcsolatban már végképp nem vágom mi van), röhögök rajtad...no comment, kár koptatni miattad a billentyűt.
  • Sephi
    Aki tobbet akar megtudni a filmrol menyel el a IMDB forumokban mert nagyon sok dolgot lehet megtudni :D
  • Sephi
    Saw Spoiler -

Aki tud angolul... mit szoltok ehez?

I find out that Zeb is just being used in the game which throws me for a loop. Why did Zeb behave as the Jigsaw killer would have if Zeb was poisoned and just part of the game?

sigh. Of all the stupid plot-holes, you pick the one that can be explained. Zeb is working with Jigsaw. The tape in his jacket was a ruse in case he got caught.
  • fifi
    Igen nézd meg.
  • Sephi
    Lattad a The Exorcist - The Beginning -et? Nezzem meg erdemes?

(a haverok is itt lesznek mert epp most epitettuk at a szobat:DDDD)
  • Sephi
    En soha sem lattam a Rambo filmeket :(
  • Sephi
    Es meg en vagyok idegbajos :DDDDDDDDDD

Gyerek nem fogod hogy mar reg szivatasos a tema es nem komoly ?:DDD

Te szerinted hova fer 8 ember a szobamba ?:DDDD
  • Ramza
    Ma megnéztem a Rambo 1-et.
    Na akkor arról beszéljünk.

(de nem vagyok kiváncsi, hogy minél jobb tízszer