106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pl a Saw.... -
De hol van a repulo ?:DDD -
Hát elég durván szavaz a többség...
Csomó film nem is votl a felsoroltak között :/ -
Ocean's Twelve:
Nem volt nagy eresztés, nézhető, de semmiképp nem ér meg egy mozit. Vanna benne pár poén, de maga a film és végén az az eröltetettség nagyon gagyi lett.
5/10 -
Mi lenne ha Quentin Tarantino játszana Brad Pitt helyett
a Trójában?
EZ:
(ez saját készítés...ma kezdtem el fotosoppozni) -
Megvolt :D -
szavazzatok geciek -
Úgy értem: naná, hogy néztem! :D De nem az egészet. :) -
Ahogy mi szoktuk mondani, erre van igényük. :( -
Nemszóltam :) -
volt egy ket jo jelenet benne.. en azert tobbet adnek neki... kb 4/10et.. ez eleg szar szerintem.... -
es tudnatok hogy az emerikaiak mennyire szejjel rohogtek magukat a filmen... szerintem amerikaban le se nyomtak az FR taxi filmeket.. mindenesetre a csajok dogosebbek voltak mint az FR verzioban....
csak ez a lany vetezo nem jott be nagyon
:(...pfujjj...
nah mindegy... alien vs predatornal a kozonseg mindenen rohogott..es tapsolt.. ha az alient basztak a falhoz azon rohogtek.. ha a predit lekeltek meg azon tapsoltak.. szal tiszta loller az egesz.. es mikor utalas volt wayland bacsinal mikor a tollaval jatszott a gep elott (utalva a keses dologra a masodik reszben) senki nem rohogott csak en az anyammal.. ezek az amerikaiak full sotetek.. meg barmok... -
Négymilliószor láttam, megvan videon, és gépen is, szal. :O)))2 -
:D jaja -
Nézitek az Airplanet? :D Iszonyat ez a film, ez az egyetlen film, amit nem bánok, hogy minden évben leadnak :) -
Tartom, és emelem egy AKÁRMIVEL. :DD -
most fejeztem be az amerikaitaxit vagymit...
hát tényleg nagyon szar.1 jelenet azért nem volt olyan rossz...
a tapizós
-
Igen de ez belekrult a "ritka szarfilm" kategoriaba :D
Azert az orog Dr. Uwe Boll filmet nem veri :D -
így van. Nem ez az első sz*r film manapság, és gondolom nem is az utolsó. -
Az oké, természetesen énse, csak ezzel is hozzáadnak egy keveset a filmipar régóta tartó hanyatlásához... -
No felőlem csinálhatnak én 100% nem fogok időt pazarolni rá! -
Most lefogadom BÁRMIBE, hogy lesz amcsi taxi 2 és 3! -
Sot ne legyen belole trilogia :DD -
Újszülöttnek minden vicc új:D Az amcsik nem látták a francia filmet ugyanis megbukott az USA-ban. Így valószínűleg betódultak rá a mozikba.:) Csak el ne készítsék a második részt is... -
En meg sem nezem :D -
Amerikai taxi
na ez még akkor is szar lett volna ha életemben soha nem hallok a francia 1-2-3-ról... És hogy a végét egy az egyben ugyanúgy volt pofájuk leforgatni, hát elmennek a pics*b* komolyan. Vérlázító, hogy ekkora hülyének néznek, és ilyet bekajáltatnak a gyanútlan filmnézővel.
1/10 az is csak a bankrabló csajokra meg a pár szép kocsira
-
Roll #17925 Atlantis 2 elég mélyzuhanás az 1-hez képest. -
Oh, szal gyenge? :( Mindegy, azért teszek egy próbát! :)
Mulan 2-re is kiváncsi vagyok, az első részt bírtam :)
Atlantis 2 meg nincs meg egyenlőre, úgyhogy majd valamikor megszerzem azt is :)
-
Atlantis 2 az mar nem teccet annyira.
Mulan 2 -ot nem is lattam de a Mackotestver nagyon gyenge volt :( -
De Atlantisból van második rész is nem? Azt még nem láttam sajna.
Viszont most majd azt hiszem Mulan 2 és a Mackótestvér lesz a soron. Rajzfilmezős kedvemben vagyok :)) -
Haj jajj, Atlantis is alap! :)))
-
Az is naon rulez volt de nekem a Atlantisos WD muvi teccet a legjobban mert azon fetregtem egy ket jelenetnel :D -
Treasure Planet - Kincses Bolygó
Idáig nem sikerült megnéznem ezt a Walt Disney alkotást, most pótoltam , nekem nagyon tetszett :))) A robot, Ben hatalmas figura :DDDD Meg a Silver, a cyborg, amikor először mutatták őt, és kinálta kajával a dokit, és mondta, hogy családi recept alapján készült(itt előbukkant egy szem a levesben), és hozzátette, mert az egyik családtagjából készült és elkezdett röhögni, hogy csak vicc volt :DDDDD Marha jó, nagyon tetszett, és jó a szinkron is. Bár angolul nem néztem meg, lehet, hogy megfogom úgy is, de szerintem jól eltalálták a hangokat. Ja és morf is nagyon nagy :D
-
-
azt nem láttam, de ennyire szaradék nem lehet -
argónál rosszab jóbb a 8 ker? -
gondoltam, 12 év nyócker-life után illik megnéznem, de mostmár máshogy gondolom :)
inkább a Teletubbies.... -
Elhiszeem, hogy pocsék, de azért lehetnél picit finomabb. :-) -
ugye, hogy nagyon szar? -
Ehhh, kérdeztél volna meg, ránézésről megmondom, hogy kihagyós :-)