106874
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Hát ha egyenlő feltételeket akarok, akkor egyszerűen nem használom vagy nem viszem magammal:)
    Én esetleg arra gondoltam, hogy vállfegyverrel túl könnyű lenne a harc, így már ez is egyfajta próbatétel amíg eljutnak odáig.Bár ez már csak a mindent meg lehet magyarázni tipikus esete:)
  • Blasta
    Nekem nincs rá más magyarázatom, mint az, hogy ezzel kívánták mutatni, hogy egyenrangú harcot kívánnak folytatni...
    (mint én a macskámmal, csak egy kézzel jáccok, a másikat eldugom, úgy egyenlú :-D)
    Ami végül csúfos bukás lett...

De más értelmes magyarázatom nincs.
  • Sephi
    Mit nem lehet ezenerteni? En a macskakrol beszltem...
  • Dynamic
    AVP SPOILER!
    Igen a Kockában a falmozgás a misztikussága ellenére valamennyire logikus volt, az AvP-ben meg csak szimplán felesleges baromság:)
    Egyébként valaki tudja, hogy a Predatorok miért tartották a temploban a vállfegyvert?
  • CSOCSO
    ?:))))))))))) jolvan bogaram..
  • Sephi
    Szerintem ha kimutatod hogy szereted oket es babusgatod es vigyazol rajuk akkor nagyon baratsagosak.
  • CSOCSO
    szerintem az korosabb hogy felhaborodik azon hogy egy alien kinyir ket predit... megeshet az ilyen...
    sztan persze megol az az egy predi 10 alient is.. persze leginkabb vallfegyverrel... de pl ott a dobocsillag.. aminek kb 4 szer kellett volna elolvadnia.. es a predike ott allna fegyvertelenul... nahde mindegy... a film is megmutatta a piramisos jelenetnel.. az alieneket NEM lehet kordaban tartani...
  • fifi
    Nem kóros ezt ennyire komolyan venni, hogy melyik keményebb, melyik erősebb, melyik?... :)

Bocs...
  • Alien
    Alien rulez
  • CSOCSO
    mindkettoben a lenyeg ugyan az: atbasztak mindenkit.. volt a nagy hos.. es mindig ugyan az a sarkany.. es kozben hatalmas nagy cimbik voltak... ez a lenyeg... de ez kb pont ugy egyezik mint a cube es az avp..
  • CSOCSO
    "ui.:Éljen a Predator!"

hat persze hogy nem veszi be a majad azt a reszt mikor az alien nyirbalja a prediket
  • CSOCSO
    errol mar sokat beszeltunk a sajat topicjaban...
    SPOILER
    1) mar kibeszeltuk de kozelsem olyan vedtelen egy alien egy vallfegyvertelen predike ellen... az elsot meg hatulrol szedte le..
    2)hagyjuk mar a faken cube filmet...
    itt 10 percenkent elmozdult egy ket fal es kesz.. a cubeban meg idoelteresek voltak es minden szoba MASHOVA vezetett.. meg visszafele se tudtal menni... plusz egyfolytaban mozgott.. es nem a falak hanem minden egyesz szoba.. szal kb annyi koze van a ket dolognak egymashoz mint a ciponek meg a zokninak... nem ugyan az.. es meg hasonlitani se igazan hasonlit.. csak mindketto a labamon van...
  • CLINT EASTWOOD9
    Láttátok a Dilidikákot?
    Szerintem jó film!
    Tudtok olyan warezt amin régebbi filmek és azok közt ezis fent van?
    már megnéztem a warez válogatottakat de semmi!
  • Blasta
    Faszi a borotvával is súlyos :-D
  • Blasta
    Kedvenc jelenetem:

-faszi leugrik a teherautóról a reptérre menet, egy villanás, majd berohan a reptérre.
    Mellette egy faszi újságot olvas, aminek a címlapján az a kép van amint ugrik le a teherautóról és persze a cikk... :-D
  • I.C.ram
    Hát van ebben is új poénok, de főleg az elöző részre épül :(
  • I.C.ram
    Lol jól keződik :D
  • I.C.ram
    Airplane 2 :D TV2 most keződik. Ezt még nem is láttam! :)
  • fifi
    Nem értelek, de ahogy gondolod. Nekem nagyon tetszett...
  • Blasta
    Nem odaírni erőfeszítés, félre ne érts!
    Figyelni rá nehéz!
    Minden kis fisi-fosi vitába ahol valamit is elárulunk egy filmről vagy neadj Isten tényleg parázs vitában nehéz erre odafigyelni...
    Részemről.

• Jano
    Nem tudom, akkora erőfeszítés odaírni?
  • Blasta
    A topik címe: Filmek, amiket most láttunk...!

Tehát ide az a csóka jöjjön, aki
    a. elszeretné mesélni milyen filmet látott és abban mi tetszett, mi nem tetszett neki
    b. érdeklődik, hogy mit érdemes megnézni

Én legalábbis így vagyok vele.

Ez az SG fő-filmes topikja, nem várható el mindenkitől, hogy minden egyes hozzászólásában írja oda a spoiler-t.
    Új filmeknél (értsd: moziban most vagy még nem játszott) teljesen érthető, hogy írja oda mindenki a SPOILER-t.

De ha régi, nem aktuális filmek tárgyalása folyik, akkor hadne irogassuk már oda folyton, hogy déndzsör!!!!
  • Jano
    Sopiler a film lényeges momentumainak, az egész film lényegének, poénjának elmesélése, lelövése. Gondolom Te sem szereted, ha egy haverod azt mondja egy filmről: "megnéztem, rohadtul tetszett, csak kár, hogy kinyírják a végén a főszereplőt, és a szemüveges fószer a gyilkos!". Valami ilyesmi.
  • Jano
    Nem értek egyet.

Mi számít régi filmnek?
    Ha egy klasszikusról van szó, ami nagyot üt, és az illető nem hallott még róla, miért lenne bárkinek joga megfosztani a filmélménytől?
  • Sephi
    / me Ir sokat.
    / me elgondolkozik.
    / me kitorli.

Tudod mit? Nem is mondok semmit rendben?
  • Panzermeyer
    Most néztem meg A tizedes meg a többiek c. régi magyar filmet. Teljesen más jellegű poénjai vannak, mint a mostani filmeknek, de nekem bejöttek. Legnagyobbakat azon röhögtem, mikor az Afrika térkép felett elkezdenek tanácskozni, meg mikor az Eduárd elkezdi ordítozni, hogy "így hal meg egy magyar tiszt!" és kirohan az 'ellenség' elé :D
    Régi-film rajongóknak mindenképpen ajánlanám, és azoknak is, akik még nem látták.

Egyetlen negatívumként csak azt tudom megemlíteni, hogy túl sokat ordítoznak a szereplők, de elvégre katonák...
  • Blasta
    A régi filmeknél szvsz felesleges a spoiler-ezés, vessen magára aki még nem látott valami régit és betéved ide.
  • NiGhTM4R3
    mijarák az a spoiler?
    "de mivel AvsP fan vagyok, nekem mégis tetszett a film" ezért.
  • Jano
    Kérlek vigyázz a spoilerekkel, írd ki a hozzászólás elejére, ha elmeséleg benne az egész filmet.

Amúgy, ha ennyi hiba van a filmben, akkor hogy kaphat 7 pontot? Nem sok az?
  • NiGhTM4R3
    De, játszottam. (amikor megjelent, ami nem most volt...)
    Nameg, elég sok mindent elfelejtettem a könyvekből, filmekből, játékból...
    Nem találok megfelelő magyar oldalt, ahol minden infó fenntvan...
  • Blasta
    Gondolom nem játszottál a film alapjául szolgáló játékkal.
    Abban vannak már Predalienek...
  • NiGhTM4R3
    Még a síma Alieneknél is táposabb?
    Az "alap" Alienek is elég táposak lettek sztem...
  • Blasta
    Az nem sima Alien lesz hanem Predalien.
    Táposabb mint a sima idegenek...
  • NiGhTM4R3
    Alien vs. Predator

Hát, sztem van benne pár idegesítő motívum, pl. mikor 1 (!) Alien kicsinált 2 Predatort (ha jól emléxem) na, ott ment fel a pumpa bennem, hisz a Predatorok a vadászok, pár Alien nem okozhat gondot nekik, de itt mégis...a másik meg h több akciót vártam, összvissz 2 említésre méltó harcjelenet volt, első amiben kinyírta az Alien a Predatort (...) a másik meg a végén a Királynővel. Ezt én keveslem! Ami bosszantott még, az hülyeség, amit a Kockában is láttunk, a forgó, mozgó (itt piramis) ami még ott elment, de h itt is ugyanaz legyen, az sztem gáz.
    Összességében túl sok benne a bosszantó hiba (szerintem) de mivel AvsP fan vagyok, nekem mégis tetszett a film, mivel úgy lett vége, talán a 2. része sokkal jobb lesz, amit mindenki elismer. (bár, kíváncsi vagyok mit kezd 1 Alien a Predator hajón)
    ui.:Éljen a Predator!
    10/7 és a kövi rész jobb legyen!:)
  • NiGhTM4R3
    Üdv.
    Anakonda 2: Véres Orchidea

Hát, a sztori nem is lenne rossz, sőt, sztem hihető is (én bevenném:)) de a megvalósítás mint a többi kígyós filmben, nevetséges. Tudniillik, ha vki fosik a kígyóktól, akkor az én vagyok, de ezen a filmen vhogy nem kellett paráznom, mert annyira nevetségesek voltak a kígyók benne, h vmi borzalom. Komolyan mondom a Spektrumon egy dokumentumfilm 100x beszarosabb mint ez. Hát, sztem aki nem nézte meg nem vesztett semmit, nagyon gyenge film.
    5/10 és nagylelkű vagyok:)
  • NiGhTM4R3
    Cápamese meg a Sárkányszív egyáltalán nem ugyanaz a stílus, nem is tom h hasonlíthatod hozzá.
  • Bandew
    :-DDD
  • fifi
    Kolosszális tévedés? érdeklődve várom mi volt az ami nekem ennyire elkerülte a figyelmemet. 10/10 nekem azért mert kilóg az ezévi hulladék felhozatalból tehát megérdemli...
  • Debi
    :D
    o.k.
  • Blasta

Most hagyd abba