106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sigmavirus1
    Én a 10-est azért adtam rá mert jók a zenéi(nem a végén halható Will Smith-es izéra gondolok, az első rész betétdala jobb volt), jó a hangulata és még többsz9ri végignézés után se tudom megunni! És eg yilyen film azért megér 10 pontot, mégha vérszegényebb is az első résznél!
  • Blasta
    Ja LOL :-D
  • Ramza
    "az utóbbi pár év egyetlen filmje amit töbször végig lehet nézni anélkül hogy az ember halálra unná magát"

LOL?
  • sigmavirus1
    Akkor legalább kvittek vagyunk!:)
  • Blasta
    Mégha az eslő részre adtad volna a 10-est, akkor talán de erre a vérszegény második részre, ehhh....
  • Blasta
    "Ilyen még az Austin Powers sorozat ésa Jay én Némabob is!"
    Énmeg ezért a mondatodért nem tudlak komolyan venni...
  • sigmavirus1
    Na pont ez az a felfogás ami miatt nem tudlak komolyan venni,"hálivudi csilli-villi akció-scifi-vígjátékra" nem lehet 10-et adni? Igenis faxa a hangulata az egésznek, és a poénok is jók, az utóbbi pár év egyetlen filmje amit töbször végig lehet nézni anélkül hogy az ember halálra unná magát! Ilyen még az Austin Powers sorozat ésa Jay én Némabob is!
  • Blasta
    Abban a filmben a best jelenet a velencei nászutas gyilok!
    Ott a fürdőszobában, az a feszültség....
    Még a szinkron is über!
    "
    -A nőt........
    -Mondom a NŐT!
    -A NŐT BAROM A NŐT!!!!
    puk-puk...........................puk-puk-puk"

Nem beszélve arról, hogy a Hitman 2-ben le is koppintották a jelenetet :-)))
  • Blasta
    Most is korrektül csinálja amit csinál: TÖMI A ZSEBÉT :-)))
  • Blasta
    Ne viccezzünk azért, 10 pont egy zsé kategóriás (najó, legyen csak Z) hálivudi csilli-villi akció-scifi-vígjátékra, ami ráadásul egy gyengébbre sikeredett folytatás?????????

Haggyukmár, igenis csípőből fikázom az ilyet...
  • sigmavirus1
    Izlések és pofonok!
  • sigmavirus1
    Jaja!:)
  • Ramza
    De hát mi mást tehetne, ha valaki egy 5-6 pontos filmre 10 pontot ad? :)
  • sigmavirus1
    Ja, hát gondoltam hogy valaki csukloból lefikázza, az ilyen embereket csak sajnálom, gondolom minden filmben a hibákat nézed....:P
  • Ramza
    Jean Reno karaktere pedig tényleg zseniális :)
  • Ramza
    Megnéztem végre a Nikitát.
    Nagyon korrekt film, abból az időből, amikor Luc Besson még azt csinálta, amihez ért: rendezett.
  • sigmavirus1
    Az egydolog hogy a végénmegmagyarázták hogy emberi agy van a számitógépben és azért szabadul el, de azt a szerencsétlen vaszit mégis hogyanszippantotta be a liftbe he? És hogyan ment fel 2 másodeperc alatt az épület tetejére?????:D
  • Blasta
    Persze!
    10/10
    fosmúvi
  • sigmavirus1
    Az eg ydolog hogy a végénmegmagyarázták hogy emberi agy van a számitógépben és azért szabadul el, de azt a szerencsétlen vaszit mégis hogyanszippantotta be a liftbe he? És hogyan ment fel 2 másodeperc alatt az épület tetejére?????:D
  • sigmavirus1
    Men in Black 2

Nemtom már hányadszorr aláttam de nagyon tetszik ez a film, az egyik személyes kedvencem, tipikusan olyan film amit mindig szivesen végignézek, nincsenek unalmas részek, jók a poénok és a hangulat istencsászár, nekem jobban bejött mint az első rész pedig az is fankó!:)

10/10
  • Ramza
    Francokat, saját bevallása szerint évtizedes álma volt megcsinálni a filme(ke)t.
  • CSOCSO
    meg lattam mar a ring two nak a bemutatojat.. meg a son of the mask bemutatojat...no commentesek
  • CSOCSO
    ehh.. jack nicholson nap van... es osszehoztak egy nagy kabaret az egyik adon.. eleg sok szinesz van benne.. nemtok neveket mondani de sokan!:)
    az elobb csinaltak egy ujabb diszkopatkanyos reszt.. olyat mint amit jim carrey el csinaltak..de itt most ketten.. a lenyeg hogy psychologushoz kuldik oket mert a dizsiben a csajokat basztatjak tancilag.. meg tancolnak a dizsiben. es cigivel egymas fele fordulnak osszeegetik magukat a szokasos hulyemozgasukkal meg minden.. meg persze dumalnak a doktor nonek. a mizu.. temazunk meg ilyenek:))))))) tiszta lol:) hatalmas:)
  • Dynamic
    Hát ja, 15-20 éve általános iskolás koromban ezerszer felemlegettünk.Akkori szemmel überbrutál vígjátéknak számított, legalább 30 emlékezetes jelenet volt benne, amit ki lehetett dumálni:D
    Mennyire bírtam az akkori, főleg francia vígjátékokat(Pierre Richard,JP Belmondo,Fantomas- és Csendőr sorozatok...)
  • Bandew
    És ugyanaz a faszi rendezte ezt is, mint aki az "ősi" '83-as Liftet. :-D
  • Sephi
    haha :D
  • fifi
  • Blasta
    BAZE HIHETETLEN! :-)

Ugyan az a Naomi Watts játszik a GYILKOS FELVONÓBAN mint a GYILKOS VIDEÓKAZETTÁBAN (A kör) :-))))
  • Blasta
    nem is beszélve a gyilkos webszájtról!!! :-DDD
  • Sephi
    Igaz :DDD
  • Blasta
    Miért, a gyilkos videokazetta jobb? :-)
  • Blasta
    Igen, nekem is csak a kör jutott eszembe mint élvezhető remake.
  • fifi
    Éretlenek

Kiskoromból emléxem még erre a filmre, már akkor is nagyon tetszett, most is jól szórakoztam! Persze lehetetlen dolgok vannak az érettségivel kapcsolatban, de nekem nagyon tetszik ez a csibészség, és hab a tortán az old school arcok és képi világ.
    Nem pontozom, mert ez túlmutat azon, hogy így értékelhetném :)
  • Bandew
    Pedig A LIFT régi film. Vagy ez valami új egetverő baromság?
  • Sephi
    Bazeg nezzetek a TV2 -ot!!!

Olyan film megy hogy egy lift es egy liftakna gyilkol embereket! :DDDDD

Ilyet meg nem lattam ez tok uj! :DDD

Azt halottam hogy lesz folytatasa ami arrol fog szolni hogy egy lepcsohaz es a veszkijarat gyilkol embereket!

BESZAROK! :DDDDDDDDD
  • a.carkey
    LOL! Nem ...
  • a.carkey
    Derrick - Der Film

Nem volt rossz. Kicsit Macskafogós feelingje volt pár helyen, bár nagyon (!!!) német volt. Minden esetre jól szórakoztam.

7.5/10
  • Bandew
    Ja pl Kém Kölyköket rendezni! :-D
    Jól van na az csak egy bérelt meló volt...
  • Debi
    Megnéztem a zenészt...hát igen.Robert Rodriguez tud valamit...
    Alig várom már a Sin City-t!!!
  • Ramza
    Basszus, most megtudtam, hogy van az sg-n filmleírás...
    Fórummajom vagyok, teljesen letaglózott :)