106874

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
En nekem tort mar kezem ugy hogy csont. Es rogves viszza is raktak. Azt a fajdalmat en soha sem felejetem el. -
telemész adrenalinnal nem érzed a fájdalmat. -
el
[eltudja] -
Mellesleg az ember kurva sokat kitud bírni.
A fájdalom nem minden.
Tört már el valakinek mindkét állkapcsa?
Eltudjátok képzelni az mennyire fájhat???? -
Tehát nem tudod elképzelni, hogy az ember egy olyan állapotba kerülhet, amiben SEMMI sem számít CSAK a szabadság...
Ok. -
Ez k*rvára igaz, de ha élethűre csinálnák a filmeket akkor a főszereplő meghalna az első 10 percben!:)))) Pl. Rambo se húzta volna 3 részig!:D -
Nagyfaterom a hadifogságról mesélne neked érdekeseket! -
Nyiri #18148 Nem vagyok orvod, de filmekben tuti szarul mutatjak a sebesuleseket.
Ha pl. meglonek (nem is kell komoly helyen, eleg vallon) az annyira durvan fajhat, hogy sokkot kaphatsz tole. A legtobb filmben meg lazan verekdnek es maszkalnak lott sebbel.
Elkepzelhetetlennek tartom, hogy valaki kart tudna tenni magaban, foleg ugy hogy egy ilyen legavagas mennyi fajdalommal jar. Keptelenseg. -
Hát ösztintén sajnálom hogy nem vagyok a klónod és nem ugyanaz a véleményem mint neked!:O -
SAW SPOILER
Ez az a dolog, amit 100%osan nem tudhat az ember.
Ehhez el kell érni azt a lelkiállapotot amibe a faszi került és akkor lehetne objektív vélemény a dologról, de így szvsz nem nagyon lehet megmondani a frankót. -
Nyiri #18145 SAW: Erdekes film, de egyben beteg is.
SPOILER:
Szvsz nincs olyan ember aki le birna vagni a sajat labat.
-
OFF
Hagyjuk már ezt. Hogy történetesen te vagy akivel néha ellentétes a véleményem az csak véletlen... -
Hat te mindig az ellentetjed irod arra amit en irok. Mutas meg egy embert akinek beszolsz mindig es en mutatok neked egy kutat. -
Én meg csak leírtam hogy sztem nem volt annyira kiszámítható...Baj? -
Filkritikus a valagad. En csak leirtam hogy nekem hogy teccet. Tudtomal itt mindeki leirhatja a velemenyet. -
Azért élek...Te kis filmkritikus. -
Igen, sztem is tiszta hülyeség. -
nemtom. nem is probalkozom:))))))) de aszonta mindenki hogy ne negerezzek...de mar megszoktam...
amugy lol hogy itt verik magukat hogy a feherek oket ne kulonboztessek meg.. de ok magukat megkulonboztetik.. sajat csatornajuk van.. ami elegge hires..szal nem BPtv szinvonalu hanem rendesen vivaplusz szinvonalu szal mennek egesz nap a kabarek.. meg a zenek.. es az a neve hogy BET azaz Black Enterainment Television.. vagy mijaszar... tok gusztustalannak talalom..persze ha csinalnank egy WET et akkor tuti fellazadnanak hogy mi miert csinalunk csak feher tv-t... -
Azt még megértem, hogy a nigger durva, mert még a hangzása is agresszív, de hogy mi sértő van a négerben? Nem értem.
-
mennyire szar volt hogy idekint le kellett szoknom a negerezesrol meg a niggerezesrol..csak a feka szot hasznalni rajuk.. blah.. -
Azt birom h a mostani amcsi filmekben mindog van 1
"kötelező afroamerikai".Ha nincs benne akkor már faj-
gyüvölő a film...
Legkedveltebb figura:kövér fánkzabáló rendőrfőnök
-
Presosz :D -
drágaszágom
[smeagol] -
Unatkozik a draga. -
Szerintem azért él.
-
Ahm mond te azert elsz hogy minden egyes horror film hozzaszolasomba belekossel?
Most mond hogy te nem jottel ra hogy mi tortent a csajal es a gyerekel. -
LOL
-
kiszámítható???
-
ok :) -
nem, de biztos volt benne 2 neger is :D
amugy csak pl volt
-
ja. a saját skáláján miért ne lehetne 10-es?
Garrett: TLJ is nigger? :D -
jaja, jó kis film volt így karácsony előtt megnézve... 2X is megsasoltam. -
Nyiri #18123 Te nem erted. Mindenki ugy pontoz ahogy akar es te ne probalj mar mindenkit a akaratod szerint iranyitani. -
ja de a niggerek nem a poénjukat sütik el hanem a ..... kat
:D -
Hat annyira azért nem relatív, bár ez a szó azért jó mert mindenre rá lehet huzni...
Egy filmkritikánál akarva/akaratlan valahol a többi filmhez is hasonlítod az elkészült alkotást. (nemcsak filmkritikánál, mindenhol)
HA pedig igy nézed kialakul AZ IGÉNYES F.I.L.M. - minden kategóriában - és hótigénytelenszarság. Ezt valahol a pontozásnak is tükröznie kéne, különben mi értelme? :P
es bizony 1 akciofilmben az, hogy jó a zenéje, meg 2 nigger elsüt 1-1 poént még édeskevés a 10 ponthoz. -
"az igényes akció/scifi/vígjáték filmeket kedvelőknél "
már bocsánat de igényes ????????? ez relativ -
Vazz kisgyerek.
NEM, NEM ÉRTED!
HÓT HÜLYE VAGY A FILMKRITIKÁHOZ!!!!
Elhiszem, hogy tetszett az a moslék szar MIB2, elhiszem, hogy elélveztél a "remek" polyénoktól és a szuper CGI-től, de nálam illetve az igényes akció/scifi/vígjáték filmeket kedvelőknél EZ ÉDES KEVÉS 10 ponthoz!!!!!! Egy 10 pontos filmben kérlek MINDEN KLAPPOL! A zene (még a végén is) a forgatókönyv, a színészek, a sztori, a rendezés a jelmezek, magyarul MINDEN!!!!!!!!!!!!
Utoljára írom le és többet nem foglalkozom a 10 pontos MIB2-vel:
Az a film mind akció mind scifi mind vígjáték témában nálam egy nagy nulla. DE LEGJOBB ESETBEN IS MAX 4 pont a 10ből!
Over. -
Vazz erről lemaradtam, mikó volt? -
Roll #18117 Tapló Télapó
Egész jó kis vígjáték. A főszereplő szerintem zseniális, egész végig az az unott pofa amit vágott azt sugallta: szarok mindenre bazzeg.
6/10 -
És akkor én nem értem?:)