106874
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    En nekem tort mar kezem ugy hogy csont. Es rogves viszza is raktak. Azt a fajdalmat en soha sem felejetem el.
  • Punkerwork
    telemész adrenalinnal nem érzed a fájdalmat.
  • Rafaelo
    el
    [eltudja]
  • Blasta
    Mellesleg az ember kurva sokat kitud bírni.
    A fájdalom nem minden.

Tört már el valakinek mindkét állkapcsa?
    Eltudjátok képzelni az mennyire fájhat????
  • Blasta
    Tehát nem tudod elképzelni, hogy az ember egy olyan állapotba kerülhet, amiben SEMMI sem számít CSAK a szabadság...

Ok.
  • sigmavirus1
    Ez k*rvára igaz, de ha élethűre csinálnák a filmeket akkor a főszereplő meghalna az első 10 percben!:)))) Pl. Rambo se húzta volna 3 részig!:D
  • fifi
    Nagyfaterom a hadifogságról mesélne neked érdekeseket!
  • Nyiri
    Nem vagyok orvod, de filmekben tuti szarul mutatjak a sebesuleseket.

Ha pl. meglonek (nem is kell komoly helyen, eleg vallon) az annyira durvan fajhat, hogy sokkot kaphatsz tole. A legtobb filmben meg lazan verekdnek es maszkalnak lott sebbel.

Elkepzelhetetlennek tartom, hogy valaki kart tudna tenni magaban, foleg ugy hogy egy ilyen legavagas mennyi fajdalommal jar. Keptelenseg.
  • sigmavirus1
    Hát ösztintén sajnálom hogy nem vagyok a klónod és nem ugyanaz a véleményem mint neked!:O
  • Blasta
    SAW SPOILER

Ez az a dolog, amit 100%osan nem tudhat az ember.
    Ehhez el kell érni azt a lelkiállapotot amibe a faszi került és akkor lehetne objektív vélemény a dologról, de így szvsz nem nagyon lehet megmondani a frankót.
  • Nyiri
    SAW: Erdekes film, de egyben beteg is.

SPOILER:
    Szvsz nincs olyan ember aki le birna vagni a sajat labat.
  • fifi
    OFF
    Hagyjuk már ezt. Hogy történetesen te vagy akivel néha ellentétes a véleményem az csak véletlen...
  • Sephi
    Hat te mindig az ellentetjed irod arra amit en irok. Mutas meg egy embert akinek beszolsz mindig es en mutatok neked egy kutat.
  • fifi
    Én meg csak leírtam hogy sztem nem volt annyira kiszámítható...Baj?
  • Sephi
    Filkritikus a valagad. En csak leirtam hogy nekem hogy teccet. Tudtomal itt mindeki leirhatja a velemenyet.
  • fifi
    Azért élek...Te kis filmkritikus.
  • Bandew
    Igen, sztem is tiszta hülyeség.
  • CSOCSO
    nemtom. nem is probalkozom:))))))) de aszonta mindenki hogy ne negerezzek...de mar megszoktam...
    amugy lol hogy itt verik magukat hogy a feherek oket ne kulonboztessek meg.. de ok magukat megkulonboztetik.. sajat csatornajuk van.. ami elegge hires..szal nem BPtv szinvonalu hanem rendesen vivaplusz szinvonalu szal mennek egesz nap a kabarek.. meg a zenek.. es az a neve hogy BET azaz Black Enterainment Television.. vagy mijaszar... tok gusztustalannak talalom..persze ha csinalnank egy WET et akkor tuti fellazadnanak hogy mi miert csinalunk csak feher tv-t...
  • Bandew
    Azt még megértem, hogy a nigger durva, mert még a hangzása is agresszív, de hogy mi sértő van a négerben? Nem értem.
  • CSOCSO
    mennyire szar volt hogy idekint le kellett szoknom a negerezesrol meg a niggerezesrol..csak a feka szot hasznalni rajuk.. blah..
  • Debi
    Azt birom h a mostani amcsi filmekben mindog van 1
    "kötelező afroamerikai".Ha nincs benne akkor már faj-
    gyüvölő a film...
    Legkedveltebb figura:kövér fánkzabáló rendőrfőnök
  • Sephi
    Presosz :D
  • Rafaelo
    drágaszágom

[smeagol]
  • Sephi
    Unatkozik a draga.
  • Loál János #18131
    Szerintem azért él.

• Sephi
    Ahm mond te azert elsz hogy minden egyes horror film hozzaszolasomba belekossel?

Most mond hogy te nem jottel ra hogy mi tortent a csajal es a gyerekel.
  • Blasta
    LOL
  • fifi
    kiszámítható???
  • zaki
    ok :)
  • The Garrett
    nem, de biztos volt benne 2 neger is :D

amugy csak pl volt
  • zaki
    ja. a saját skáláján miért ne lehetne 10-es?

Garrett: TLJ is nigger? :D
  • zaki
    jaja, jó kis film volt így karácsony előtt megnézve... 2X is megsasoltam.
  • Nyiri
    Te nem erted. Mindenki ugy pontoz ahogy akar es te ne probalj mar mindenkit a akaratod szerint iranyitani.
  • Rafaelo
    ja de a niggerek nem a poénjukat sütik el hanem a ..... kat
    :D
  • The Garrett
    Hat annyira azért nem relatív, bár ez a szó azért jó mert mindenre rá lehet huzni...

Egy filmkritikánál akarva/akaratlan valahol a többi filmhez is hasonlítod az elkészült alkotást. (nemcsak filmkritikánál, mindenhol)
    HA pedig igy nézed kialakul AZ IGÉNYES F.I.L.M. - minden kategóriában - és hótigénytelenszarság. Ezt valahol a pontozásnak is tükröznie kéne, különben mi értelme? :P

es bizony 1 akciofilmben az, hogy jó a zenéje, meg 2 nigger elsüt 1-1 poént még édeskevés a 10 ponthoz.
  • Rafaelo
    "az igényes akció/scifi/vígjáték filmeket kedvelőknél "

már bocsánat de igényes ????????? ez relativ
  • Blasta
    Vazz kisgyerek.
    NEM, NEM ÉRTED!
    HÓT HÜLYE VAGY A FILMKRITIKÁHOZ!!!!
    Elhiszem, hogy tetszett az a moslék szar MIB2, elhiszem, hogy elélveztél a "remek" polyénoktól és a szuper CGI-től, de nálam illetve az igényes akció/scifi/vígjáték filmeket kedvelőknél EZ ÉDES KEVÉS 10 ponthoz!!!!!! Egy 10 pontos filmben kérlek MINDEN KLAPPOL! A zene (még a végén is) a forgatókönyv, a színészek, a sztori, a rendezés a jelmezek, magyarul MINDEN!!!!!!!!!!!!

Utoljára írom le és többet nem foglalkozom a 10 pontos MIB2-vel:
    Az a film mind akció mind scifi mind vígjáték témában nálam egy nagy nulla. DE LEGJOBB ESETBEN IS MAX 4 pont a 10ből!

Over.
  • sigmavirus1
    Vazz erről lemaradtam, mikó volt?
  • Roll
    Tapló Télapó

Egész jó kis vígjáték. A főszereplő szerintem zseniális, egész végig az az unott pofa amit vágott azt sugallta: szarok mindenre bazzeg.

6/10
  • sigmavirus1
    És akkor én nem értem?:)