106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Nyiri
    Team America - Beszaras :)
    A reszeges jeleneten azt hittem lefordulok a szekrol :P
  • CSOCSO
    masik erdekes dolog.. eppen bekapcsolom a tv-t erre a cartonn network ment. es benne a dodo kacsa... lohaton lovoldozik zorrokent majd eldobja a kalapot es ezzel leuti a dagi (gracia ormestert) cucu malacot..
    erre megszolal dodo: ezt xz tol tanultam ( xz: nemtom a nevet bocs..)
    a lenyeg hogy megjelenik egy uj kep.. benne egy nagydarab japan csoka akalappal.. egyenesen a james bond filmbol erre megkerdezi xz hogy: TOLEM????
    majd visszavalt a kamera dodora..
    nah erre varjatok gombot.. ilyen carton networkos gyerekmesebe miert tesznek ilyen poenokat????????
  • Nyiri
    National Treasure - Nem rossz film.
  • magus
    nyóckerről tud vki vmit- jo film?
  • nemcsakfeel
    CODE 46

Elég furcsa egy film, nincs benne akció, rohanás. Retro sci-fi feelingje van. A zene nekem nagyon bejött alatta, meg a városok látképei is teljesen beleillenek. Maga a történet, meg a "hatalom" belevitele nekem elég ekzotikusnak tűnt. Egyszer nézhető, de az biztos h nem az év sikerfilmje, elvont filmnek meg van jópár másik, amelyik populárisabb, és jobban "szerethető" film.

5/10
  • Sil3nt
    Felejtés bére

hmmm...hát nem rossz film, sőt nekem kifejezetten tetszett. Ben Affleck nagyot alakított a story hatalmas, megvalósítás is jó, néhol odanem illő részek, de összegezve cool filmről beszélek. Érdemes megnézni...szövevényes krimis bűnügyis szerintem ( 8/10)
  • Bucser
    Szerintem király kis film de ne nyomjuk szét a topicot:D
  • Blasta
    SPOILER
    --------------

Nem is beszélve Gumicsaj ezerféle átalakulásáról.

(gumicsónak, ejtőernyő, :-DDD)
  • Blasta
    Teezst nemértheted JANCSI!
  • Bucser
    mert 2004-es film:) De nekem különösen az tetszett, hogy

SPOILER------------------------------------------

ötletességgel fűszerezték meg és nem az izomból nyomok le mindenkit mint Superman stílust nyomták:) (pl.: amikor a ruhatervező csaj kifejti, hogy mennyire gáz és mennyi veszélye van a köppenynek halálra röhögtem magam és a végén még ott is van a slusszpoén:D:D)
  • Loál János #18301
    Micsoda?
    És mér 2004?
    Hmmm?
  • Blasta
    Igen, egyértelműen felnőtt poénok voltak benne, amiket gyerek nem nagyon érthet...
    És úgy mellesleg akciófilm kategóriában is 2004 első legjobbjai köz van (ha nem A legjobb) :-)
  • Bucser
    Szerintem a poénok is jók voltak mikor a kölykökkel veszekszik az anyjuk az asztalnál, hogy viselkedjenek normálisan és a kiskölök visszaszól, hogy: " Hogy a francba legyünk normálisak mikor ebben a családban senki nem tud semmit arról, hogy mi a normális Jack jack-en kívül, de ő a mai napig nem tud beszélni!!"

Vagy mikor A Feleség ggügyög Jack Jack-nek(a kisbaba) és Dash megszólal -Mom!! You are making Wierd faces again.... Dada would you please tell her she is making weird faces?"

Nekem kifejezetten tetszett:D (pláne mikor nem fér bele a kilövőkapszulába a hasa miatt:)
  • CSOCSO
    Incredibles

nah.. ez nem is volt olyan rossz:)
    egesz jo kis mese.. igaz sokat rohogni nem lehetett, de ettol fuggetlenul tetszettek a karakterek szal coool..
    7,5/10
  • Sephi
    Paparazzi -

Nos ezt mindekinek ajanlom! Talan ebben az evben egyike azoknak a muviknak amiket erdeklodesel es izgalommal neztem vegig. Semmi hulye amcsi clishe nem volt benne (viszont volt benne Mel Gibson 4 masodpercet) hanem vegig full szivatos akcio. Teccet maga az alap otlet , maga a boszu es vegul a befejezes. Nem unatkoztam egy percet sem!
  • Roll
    Pán Péter (film)

1x nézhető családi film. Ha nagyon unod magad megnézed kategória.
    Kis gyerekek biztos élvezik.
  • PetruZ
    Lásd a Dragonball első szériájának DVD verzióját. Japán/angol nyelv és kapcsolható angol felirat, de a két angol szövegverzió gyakorlatilag csak annyiban egyezik meg, hogy ugyanazt a betűkészletet használják. ;)
  • Sil3nt
    Álmatlanság:
    Nekem nagyon tetszett, egyrészt mert imádom Al Pacinot és Robin Williams-et...a kettő egyszerre csodálatos :)....történet nagyon jó, frappáns csavaros, végkimenetele is nagyon jó...alakítás szerintem nagyon jó, tehát tényleg csak dicsérni tudom a filmet. Kritika annyi, hogy néha volt egy-két olyan vágás ami nem illett bele, illetve a segéd rendőr csaj egy picit unszimpi volt, de a végére megváltozott a véleményem...egyszó mint száz: 9/10
  • Bucser
    LOL:D Na az téy, hogy ők meg angolul nem tudnak maradjon japán szinkron angol felirat még az a legjobb:D
  • Blasta
    A leghardabb mikor japánok szinkronizálják angolra, attól mentsen meg az Isten...
  • Bucser
    És eredeti japán szinkronnal láttad mikor Shiji rángatja az Eva indítókarját és közben félszeméhez kapva ordít, hogy "SHIME SHIME SHIME SHIME.." ^_^° Hát szerintem tízezerszer átélhetőbb.... Én ezt legjobban Bebop Movie-n éreztem mikor teljesen másmilyen az angol meg a japán szinkron.. japán jobban bejön...
  • Sephi
    En ugy neztem meg az Evangelion-t es egyaltalan nem zavart.
  • The Garrett
    thx, akkor asszem kihagyom
  • Bucser
    Ok csak mert angol szinkronos animetől feláll a szőr a hátamon:)
  • Blasta
    Így van...
  • Bucser
    Na asszem én is leszedem... Ugye Japán szinkron+ angol felirattal került "forgalomba"?
  • Blasta
    Szerintem ennek isx ugyan olyan feelingje van mint normálisan rakzolt anime-nak.
    Haladunk a korral, ne várjuk el, hogy ez a stílus megmarad a sokkal lassabb, drábágg, körülményesebb kézi technikánál.
    És teljesen jól megtalálták az egyensúlyt a 2 technika között...

A film első 10-15 perce annyira feelinges, hogy kész voltam.
    Más mint a wonderful days eleje, de annak is a feelingje kapot el.
  • Blasta
    Há írtam!
    Nézzétek meg mert jó. :-)))
  • CSOCSO
    nem vartam mast:) mar a msodik resz is siralmas volt..
    LOL lesz mikor jon majd a resident evil 3:) LOOOL
  • Kandurex
    Penge 3 vagy mi. Hátő... Nekem nem tetszett. Kifejezetten gyengusz lett. A CGI gyalázatos (2004-5 -ben ilyet kiadni...luuul), a történetből és

SPOILER DANGER!

Drakulából szinte semmit nem hoztak ki.

SPOILER OFF!

A vége pedig egyszerűen szétesett, unalmas és tragikus.

10 / 3.5
  • CSOCSO
    hat akkor valamit irjal man:) spoiler mentesset bliiiz!!:)
  • Sephi
    The Caveman's Valentine -

Ezt a tegnap este neztuk meg anyammal.

The Clearing -

Ezt meg ma este neztuk meg ugyancsak anyammal.

Hogy draga anyukam szavaival ejek amiket a mai film utan mondott , idezek : "Na fiam ekkora baromsagot a tegnap este ota nem lattunk".

Szal...
  • magus
    én most láttam, szerintem nem baj, h disney, igy legalabb nem tudtak azzal elintezni a filmet, hogy labon lovik az apjat, es ezert segit... Habar attol meg hogy hazudnak, az amerikaiaknak NINCS történelmük, de azért jo volt nezni, csak kicsit untam mar h annyi a nyom. regen lattam ilyen filmet, szerintem 8/10
  • magus
    mellesleg ez egy kulonallo film, vagy latni kell hozza a sorozatot is?
  • magus
    szerintem elveszti a varazsat igy. Csak beleneztem, de valahogy teljesen mas mint egy rajzolt
  • Marko001
    Én láttam sajnos. Egy kalap szar az egész szerintem, egy-két részt leszámítva. A történet nulla, a vége is gáz. Kb 1 éve vettük ki a tékából haverokkal, de fél óra után meg is bántuk. Nem egy "Amerikai História X".
  • Sil3nt
    huhh hát megnéztem az amerikai taxi-t.Hát kegyetlen egy 1,5 óra volt...a csaj idegesítő benne, történet nulla, alakítás mégannyira....egyszerűen egy talicska xarhoz tudnám hasonlítani.....isszonyat huhh... 2/10 : csak azért adok 2 pontot rá mert az ellenségek jó csajok
  • Sephi
    Na ezt en is akarom latni :D
  • Blasta
    Már van Divx, én azt néztem
  • CSOCSO
    DVD-n is lehet man kapni..szal gondolom nemsokara jonnek a divx verziok:)

ezen az oldalon meg van egy ket jo video

/most megnezve a videokat.. azert grafikai orgazmus lesz ez is:)))))))))))))))))/

[takagai o vattara haa nyaritaj] :)