106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyiri #18311 Team America - Beszaras :)
A reszeges jeleneten azt hittem lefordulok a szekrol :P -
masik erdekes dolog.. eppen bekapcsolom a tv-t erre a cartonn network ment. es benne a dodo kacsa... lohaton lovoldozik zorrokent majd eldobja a kalapot es ezzel leuti a dagi (gracia ormestert) cucu malacot..
erre megszolal dodo: ezt xz tol tanultam ( xz: nemtom a nevet bocs..)
a lenyeg hogy megjelenik egy uj kep.. benne egy nagydarab japan csoka akalappal.. egyenesen a james bond filmbol erre megkerdezi xz hogy: TOLEM????
majd visszavalt a kamera dodora..
nah erre varjatok gombot.. ilyen carton networkos gyerekmesebe miert tesznek ilyen poenokat???????? -
Nyiri #18309 National Treasure - Nem rossz film. -
nyóckerről tud vki vmit- jo film? -
CODE 46
Elég furcsa egy film, nincs benne akció, rohanás. Retro sci-fi feelingje van. A zene nekem nagyon bejött alatta, meg a városok látképei is teljesen beleillenek. Maga a történet, meg a "hatalom" belevitele nekem elég ekzotikusnak tűnt. Egyszer nézhető, de az biztos h nem az év sikerfilmje, elvont filmnek meg van jópár másik, amelyik populárisabb, és jobban "szerethető" film.
5/10 -
Felejtés bére
hmmm...hát nem rossz film, sőt nekem kifejezetten tetszett. Ben Affleck nagyot alakított a story hatalmas, megvalósítás is jó, néhol odanem illő részek, de összegezve cool filmről beszélek. Érdemes megnézni...szövevényes krimis bűnügyis szerintem
( 8/10)
-
Szerintem király kis film de ne nyomjuk szét a topicot:D -
SPOILER
--------------
Nem is beszélve Gumicsaj ezerféle átalakulásáról.
(gumicsónak, ejtőernyő, :-DDD) -
Teezst nemértheted JANCSI! -
mert 2004-es film:) De nekem különösen az tetszett, hogy
SPOILER------------------------------------------
ötletességgel fűszerezték meg és nem az izomból nyomok le mindenkit mint Superman stílust nyomták:) (pl.: amikor a ruhatervező csaj kifejti, hogy mennyire gáz és mennyi veszélye van a köppenynek halálra röhögtem magam és a végén még ott is van a slusszpoén:D:D) -
Micsoda?
És mér 2004?
Hmmm? -
Igen, egyértelműen felnőtt poénok voltak benne, amiket gyerek nem nagyon érthet...
És úgy mellesleg akciófilm kategóriában is 2004 első legjobbjai köz van (ha nem A legjobb) :-) -
Szerintem a poénok is jók voltak mikor a kölykökkel veszekszik az anyjuk az asztalnál, hogy viselkedjenek normálisan és a kiskölök visszaszól, hogy: " Hogy a francba legyünk normálisak mikor ebben a családban senki nem tud semmit arról, hogy mi a normális Jack jack-en kívül, de ő a mai napig nem tud beszélni!!"
Vagy mikor A Feleség ggügyög Jack Jack-nek(a kisbaba) és Dash megszólal -Mom!! You are making Wierd faces again.... Dada would you please tell her she is making weird faces?"
Nekem kifejezetten tetszett:D (pláne mikor nem fér bele a kilövőkapszulába a hasa miatt:) -
Incredibles
nah.. ez nem is volt olyan rossz:)
egesz jo kis mese.. igaz sokat rohogni nem lehetett, de ettol fuggetlenul tetszettek a karakterek szal coool..
7,5/10 -
Paparazzi -
Nos ezt mindekinek ajanlom! Talan ebben az evben egyike azoknak a muviknak amiket erdeklodesel es izgalommal neztem vegig. Semmi hulye amcsi clishe nem volt benne (viszont volt benne Mel Gibson 4 masodpercet) hanem vegig full szivatos akcio. Teccet maga az alap otlet , maga a boszu es vegul a befejezes. Nem unatkoztam egy percet sem! -
Roll #18296 Pán Péter (film)
1x nézhető családi film. Ha nagyon unod magad megnézed kategória.
Kis gyerekek biztos élvezik. -
Lásd a Dragonball első szériájának DVD verzióját. Japán/angol nyelv és kapcsolható angol felirat, de a két angol szövegverzió gyakorlatilag csak annyiban egyezik meg, hogy ugyanazt a betűkészletet használják. ;)
-
Álmatlanság:
Nekem nagyon tetszett, egyrészt mert imádom Al Pacinot és Robin Williams-et...a kettő egyszerre csodálatos :)....történet nagyon jó, frappáns csavaros, végkimenetele is nagyon jó...alakítás szerintem nagyon jó, tehát tényleg csak dicsérni tudom a filmet. Kritika annyi, hogy néha volt egy-két olyan vágás ami nem illett bele, illetve a segéd rendőr csaj egy picit unszimpi volt, de a végére megváltozott a véleményem...egyszó mint száz: 9/10 -
LOL:D Na az téy, hogy ők meg angolul nem tudnak maradjon japán szinkron angol felirat még az a legjobb:D -
A leghardabb mikor japánok szinkronizálják angolra, attól mentsen meg az Isten... -
És eredeti japán szinkronnal láttad mikor Shiji rángatja az Eva indítókarját és közben félszeméhez kapva ordít, hogy "SHIME SHIME SHIME SHIME.." ^_^° Hát szerintem tízezerszer átélhetőbb.... Én ezt legjobban Bebop Movie-n éreztem mikor teljesen másmilyen az angol meg a japán szinkron.. japán jobban bejön... -
En ugy neztem meg az Evangelion-t es egyaltalan nem zavart. -
thx, akkor asszem kihagyom
-
Ok csak mert angol szinkronos animetől feláll a szőr a hátamon:) -
Így van... -
Na asszem én is leszedem... Ugye Japán szinkron+ angol felirattal került "forgalomba"? -
Szerintem ennek isx ugyan olyan feelingje van mint normálisan rakzolt anime-nak.
Haladunk a korral, ne várjuk el, hogy ez a stílus megmarad a sokkal lassabb, drábágg, körülményesebb kézi technikánál.
És teljesen jól megtalálták az egyensúlyt a 2 technika között...
A film első 10-15 perce annyira feelinges, hogy kész voltam.
Más mint a wonderful days eleje, de annak is a feelingje kapot el. -
Há írtam!
Nézzétek meg mert jó. :-)))
-
nem vartam mast:) mar a msodik resz is siralmas volt..
LOL lesz mikor jon majd a resident evil 3:) LOOOL -
Penge 3 vagy mi. Hátő... Nekem nem tetszett. Kifejezetten gyengusz lett. A CGI gyalázatos (2004-5 -ben ilyet kiadni...luuul), a történetből és
SPOILER DANGER!
Drakulából szinte semmit nem hoztak ki.
SPOILER OFF!
A vége pedig egyszerűen szétesett, unalmas és tragikus.
10 / 3.5 -
hat akkor valamit irjal man:) spoiler mentesset bliiiz!!:) -
The Caveman's Valentine -
Ezt a tegnap este neztuk meg anyammal.
The Clearing -
Ezt meg ma este neztuk meg ugyancsak anyammal.
Hogy draga anyukam szavaival ejek amiket a mai film utan mondott , idezek : "Na fiam ekkora baromsagot a tegnap este ota nem lattunk".
Szal... -
én most láttam, szerintem nem baj, h disney, igy legalabb nem tudtak azzal elintezni a filmet, hogy labon lovik az apjat, es ezert segit... Habar attol meg hogy hazudnak, az amerikaiaknak NINCS történelmük, de azért jo volt nezni, csak kicsit untam mar h annyi a nyom. regen lattam ilyen filmet, szerintem 8/10 -
mellesleg ez egy kulonallo film, vagy latni kell hozza a sorozatot is? -
szerintem elveszti a varazsat igy. Csak beleneztem, de valahogy teljesen mas mint egy rajzolt -
Marko001 #18276 Én láttam sajnos. Egy kalap szar az egész szerintem, egy-két részt leszámítva. A történet nulla, a vége is gáz. Kb 1 éve vettük ki a tékából haverokkal, de fél óra után meg is bántuk. Nem egy "Amerikai História X". -
huhh hát megnéztem az amerikai taxi-t.Hát kegyetlen egy 1,5 óra volt...a csaj idegesítő benne, történet nulla, alakítás mégannyira....egyszerűen egy talicska xarhoz tudnám hasonlítani.....isszonyat huhh... 2/10 : csak azért adok 2 pontot rá mert az ellenségek jó csajok 

-
Na ezt en is akarom latni :D -
Már van Divx, én azt néztem -
DVD-n is lehet man kapni..szal gondolom nemsokara jonnek a divx verziok:)
ezen az oldalon meg van egy ket jo video
/most megnezve a videokat.. azert grafikai orgazmus lesz ez is:)))))))))))))))))/
[takagai o vattara haa nyaritaj] :)