106874

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sebezhetetlen? gondolom a 6. érzéket, meg a Jeleket is láttad :/ -
Én most szereztem egy Butterfly Effect Director's cut-ot.
az is nagyon jó... -
igen. az a Másvilág angol címe úgy értem... -
Sajnos a Született Gyilkosokat nem tudom leszedni :(. A többi tipp jó volt (Rocky Balbooa kivételével :D), szal, ha valakinek vannak hasonlóan jó ötletei ne legyen rest és ossza meg velem. Köszi! -
Peter Greeneway: A rajzolo szerzodese :) -
The Others: Láttam, remek film volt! -
The Others -
Zaki: A másvilágnak mi az angol címe? -
Pánikszoba láttam, jó film, jó ízlés. Az olasz csődör péntek este nem érdekel :D. Másvilág, nem ugrik be utána nézek. Született gyilkosok..hmm..az se. Köszi! -
Másvilág? -
Szuletett gyilkosok?
-
Pánikszoba? -
Nezd meg a Rocky III-at -
Ajánljatok már valami normális filmet így estére. Unatkozom. Tanulni, dolgozni nem kell, könyveket kivégeztem, asszony nincs. Szal...Jó fajta thillerek előnyben. (pl: Saw, Hetedik, Bárányok hallgatnak, szint :D)
Művészlelkek és 18 alattiak kíméljenek. Htx. -
Igen, az is erős alap volt, de lehetne említeni pl. P.K. Dick több regényét is, amelyek hasonlóak. Vagy van még egy film, aminek most nem jut eszembe a címe, de Rutger Hauer játszik benne (megtaláltam: Fatherland) és ebben is vannak hasonló jegyek. Igazából a film az összes ilyen témát összegyúrta és emészthető formába öntötte.
-
Megtorló - tetszett. -
Elvileg készül egy remake-je a '66-os Fahrenheit 451-nek -
Most egyettertek veled. En is pont ezt a peldat adtam regeben amikor errol volt szo. -
Érdekes, hogy az Equilibrium kapcsán legtöbbször az 1984-et említik, pedig a hasonlóság csak annyi, hogy mindkettő egy diktatúráról szól.
Ellenben jóval jobban hasonlít Bradbury, Fahrenheit 451-éhez, amiben a könyvek tiltott dolgok és a tűzőrség kíméletlenül elégeti az összes könyvet.A főhős ennek a tűzőrségnek a tagja majd egy nő és a könyvek hatására megváltozik és a "jó" oldalra áll. -
tudom hogy mindkettonel regebbi.. csak en pont igy neztem meg es igy harmadiknak mar nem esett jol.. mar a casshernt is nehezen nyeltem be de az equilibrium mar nagyon nehezen csuszott le...
viszont a casshernben valami oriasi az a resz mikor tatsuyo kijon a hazbol oleben a csajjal es elkezdodik a zene es a robotok elkezdik lodozni.. az valami hatalmas azzal a zenevel:))))
amugy nagyon tetszett a luna nevu csaj.. de a neoszapiensz csajszi is:) -
Ömlesztve:
Mobil: Fülke után gyenge. De kategóriájában jó: 6.5 / 10
80 nap alatt a föld körül: Könnyed vasárnap esti szórakozás: 6.5 / 10
Open Water: A reménytelenség konkluzióval: 4.5 / 10 -
Ladder 49 (2004, http://www.imdb.com/title/tt0349710)
Hmmm. Érdekes film. A trailer-ekből elég könnyedén rálegyintettünk, hogy "na, még egy Lánglovagok", de a film készítőiben volt merészség messzebb menni. Először is: aki akciófilmet vár, hősies tűzoltókkal, az csalódni fog. Van benne akció, meg megmentések, de a fő vonal inkább drámai: egy fiatal tűzoltó, Jack (Joaquin Phoenix) végzősként a baltimorei 33-mas egységhez, egy kemény, de emberséges parancsnok (John Travolta) kezei alá kerül és az ő életútját követhetjük végig. A filmbe kb. jó tíz év történései vannak belezsúfolva, amelyek nagy részét visszaemlékezésekből ismerhetjük meg, mivel a fő cselekményszál egy óriási raktártűz, amelyben hősünk bentragad és a többiek megpróbálják kimenteni. Eközben ismerjük meg múltja fontosabb eseményeit: a csapatot, az újoncéveit, házasságát, két gyermekének születését, tűzeseteket, mentéseket, dicsőségeket és keserű csalódásokat. A "Ladder 49" egy behatolóegység, amelynek elsődleges feladata az épületekben rekedt emberek kimenekítése. Jack fecskendősként (azaz olyasvalaki, aki a fecskendővel olt) kezd, de egy esemény megváltoztatja az elhatározását és tagja lesz ennek a csapatnak.
A film végét nem lövöm le. Meglepetés...
Értékelés: 7/10
Teljesen hihető, e téren sokkal hitelesebbnek tűnik, mint a heroikus beállítottságú Lánglovagok; nem unalmas, nincsenek hosszas lelkizések; viszont nincs benne igazi átütőerő sem, kicsit olyan, mintha dokumentumfilmet nézne az ember; a dráma azért lejön belőle, több helyen is. Aki eddig nem igazán volt meggyőződve JP színészi képességeiről, az is nyugodtan nézze meg, nagyon jót alakít. Szerencsére Travoltát nem favorizálták, nem ő a főszereplő.
-
Az Equilibrium sokkal korábbi film, mint a másik kettő. :) Vszleg merített japán sztorikból is, de az elsődleges forrás az orwelli 1984 volt/lehetett. De van benne egy adag Mátrix, meg sok más egyéb is. Nekem tetszett. Minimál költségvetés ellenére is szép és elgondolkodtató volt.
-
casshern
nah ez erdekes volt...
nemtudnam pontozni.. felig nagyon tetszett felig nem...
nagyon tetszettek az akcios reszek.. gyonyoru volt csomo hely meg blablabla.. a masik fele meg annyira huzavona volt.. lassu:( lehet nem erre szamitottam es ezert nem jott be annyira.. jo volt.. csak.. kicsit nehol lassu es emiatt csak feligmeddig tetszik..
ezekutan meglestem a equilibriumot
fakk.. mar megint egy film az emberekrol meg a haborukrol..
zsinorban a harmadik ami feligmeddig errol szol:(((
elso volt az appleseed,casshern.. most meg ez.. kicsit sok volt ez igy.. ugyhogy ez az ekvulibra okossak nem is igazan hatott meg:(
veletlen ez nem japan alapotlet? -
Vegulis majig nem ertem miert ez a cime.... -
Kihagyhatatlan :-DDDDDDDDD -
Alien Hunter -
Ez az a tipikus film ami erdekesen kedozdik aztan unalmasan folytatodik es hulyesek lesz a vege. -
Jajó.
De télleg jó film, elszórakoztatott. -
Nein mein herr! Amikor en neztem en is eppen ezeket vettem eszre: DD Csak te jobban irtad le oket! -
A hibák is?
Szorri, arra nem emlékeztem
Vaccsak szivacc? :) -
Ez man le vol kerem irva! Miert teccik ismetelgetni! :DDDD -
CELLULAR
--------------------------
7/10
Ez egy teljesen frankón összerakott eksönmúvi!
Végig izgalmas (5 perc után belecsapnak és nem lassul le a film egy percre sem), nincsenek benne túl nagy túlzások, repkedő autók, stb...
Valaki írta, hogy a legtöbb amit a témából ki lehetett hozni.
90%-ban igaza is volt szerintem.
A szereplőkkel minden ok, még a főszereplő új szépfiú is rendben játszik.
Jason Statham alap arc, csakúgy mint William H. Macy.
Basinger pedig mióta koros asszony, nem nagyon alakít rosszul.
Amiért nem kapott többet, az 2 igen durva hiba.
SPOILER!!!!!!!!!
-A srácnak ugye nem szabad leraknia a telefont mert lehet, hogy a nő nem tudja felhívni újra. Rendben, biztos analóg vonalról hívta, nem jelezte ki a számot ami az USA-ban teljesen kizárt, de mondjuk oké.
Viszont a film végén teljes nyugalommal hívja vissza a srác a házat ahonnan a csaj telefonált, hogy mostmár a csúnyabácsival kössön üzletet.
Pedig ha megvan a szám, akkor megvan a cím is ahol fogvatartják. HIBA!!!!!!
-A végén a srác elmenekül, beugrik a tengerbe. Majd fight a csónakházban, ahol 7-8 perc eksön után felhívja a csúnyabácsit mobilon, akit a telefoncsörgés így elárul.
Nahát, hogy ezek a nokiák milyen hamar megszáradnak és a sós víz sem árt nekik!!!!!!!!!
Plusz egy apróság: A William H.M.-alakította rendőr lehet, vagy 60éves. Mégis letepert egy kigyúrt fiatal csávót aki meg akarta ölni. Nem igazán hihető.
SPOILER OVER
Ezek a hibák sajnos elvesznek egy-egy pontot az értékelésből, de a film rovására nem igazán mennek, teljesen izgalmas, szórakoztató akciófilm.
Nézzétek meg! -
A holtak hajnalában a legjobb a stáblista az elején.
Azokhoz a kis jelenet foszlányokhoz és véres betűkhöz,
az a zene nagyon ütős volt!
Elkezdtem nézni a filmet és még 6x vissza tekertem:DDDDDDD -
Persze ezt tudtam.
Igazad van a játékot kéne szidnom...
Holtak hajnalát csak viszonyítás képpen írtam,
zombi-filmek kategóriában.
-
!!!SPOILER!!!
Ez 1 olyan k.b. Holtak Hajnala tipusú film volt, IGENCSAK
felturbózva. Nem elég a zuccákat végigsöprő, hörgő, büdös,
oszló zombi-sereg? NEM! Jóvan akkó rakjunk bele T-vírus,
gonosz tudóst, "ilyen hoszú nyelvű izmos nyálas csillogó
falonfutó mutáns gyíkot", meg azt a nagy IZOM-KECIT...
Nem tudom tudtad-e, hogy ez a film egy játékfeldolgozás, és ezek a dologok az ominózus játék sajátosságai voltak?Szal egyáltalán nem arról van szó, hogy "felturbózták" a Holtak hajnalát. -
U.I.
Mongyuk jól szórakoztam a filmen,végig röhögtem...
bár lehet a készítőknek nem ez lett volna a célja...
-
Resident Evil 2 meg KAPTÁR 2 és AKILOPHALIPSZISZ miegymás...
Szvsz szar volt mint atom!
!!!SPOILER!!!
Ez 1 olyan k.b. Holtak Hajnala tipusú film volt, IGENCSAK
felturbózva. Nem elég a zuccákat végigsöprő, hörgő, büdös,
oszló zombi-sereg? NEM! Jóvan akkó rakjunk bele T-vírus,
gonosz tudóst, "ilyen hoszú nyelvű izmos nyálas csillogó
falonfutó mutáns gyíkot", meg azt a nagy IZOM-KECIT...
Füszerezzük meg föld alól előmászó zomiakkal, meg persze
"mátrixos zombi-hentel", mini szoknyában rohangáló
csajokkal/2-t is kapunk/,sok-sok lövéssel, vérrel, hússal...
És végül rakjuk teli rengetek közhelyel.És persze a legalább
1 kötelező négernek túl kellet élnie nehogy raszista legyen a
film...khmm...khmm..."film"
A helikopter lezuhanása utáni rész már tök fölös volt.
"A nevem...A nevem...A nevem...

...elisz és mindenre emlékszem!!!
Erre a filmre jobb nem emlékezni... -
De magyar a helikopter!!!! -
nekem tetsik a dagadt diszno bridget dzsónsz :) -
Gyorsan nezd meg :DDD