106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
winnie #18511 es eltemben elozor elmondhatom hogy Leo nagyott alakitott.
:) de remélem csak azért életedben először, mert azokat a fimeket nem láttad, amikben anno feltűnt. (a gilbert grape, amiben oscar-ra jelölték, egy kosaras naplója, a marvin szobája vagy a teljes napfogyatkozás) -
winnie #18510 1. a cenzúra szerintem rossz szó, hiszen nem utasításra vágják ki, hanem kivágják, mert így alacsonyabb korhatárt érhetnek el
2. viszont nem minden kivágott jelenet a "cenzúra" hatására kerül ki. -
holnap utantol megvasarolhato az AvP DVD...
mar lattam is egy jelenetet ami kimaradt... mondjuk nem nagy cucc.. de nemtom minek hagytak ki a filmbol..
nem is veres jelenet.. szal.. nem ertem miert cenzuraztak. -
skycaptain
hm.. nem nagy cucc.. 1 szer megnezos.. -
National Treasure -
Nagyon kellemes vasarnap delutani relaxmuvi. Szerintem egyszer erdemes megnezni de aki valami komoly akciot , vad sexet es vert akar latni annak elore szolok hogy Disney film :D (gyengebek kedveert nem animacios hanem Nicolas Cage-es :ppp) -
errátum: leég=elég
-
Inkább múlt időben. A korai filmjeiben még leég noname volt, de hamar felismerték, hogy jóvágású tinibálványt lehet belőle faragni és akkor kapta fel igazán a média (úgy tíz éve). Kölyökként tetszett is neki a dolog és néha ugyancsak elengedte magát. Aztán valami jóember csak szólhatott neki, mert az utóbbi 4-5 évben teljesen megváltozott, magához tért és egyre jobb filmekben bukkan fel. Korábban utáltam, mint a rossz pénzt. De az utolsó három filmje (Gangs Of New York, Catch Me If You Can, Aviator) óta már tisztelem, sztem tényleg jó színész lett belőle. A The Beach-ot még nem láttam, ill. az Aviator-ból is csak rövid részeket láttam.
Egyébként napra pontosan fél évvel fiatalabb nálam. :)
-
Lovag #18504 Flatliners-t honnan lehet leszedni? Én régebben láttam és úgy emlékeztem hogy egy nagyon jó kis thriller-horror film. -
A sötétség krónikája
Hmmm...nem tetszett. Nagyon unalmas volt, nem bírtam oda figyelni
nem bírt lekötni a film.Lehet h jó film, de nem nekem szól.
-
En sem voltam oda erte. -
Flatliners
Sztárolták ezt a filmet, de sztem kb fele annyira jó mint amekkora a porfelhő körülötte. Egyáltalán nem éreztem azt a feszültséget, amit sztem kellett volna pl a túlvilágon, vagy az újjáélesztésnél...
Egyebet nem tudok elmondani- kérem kapcsolja ki...
6/10 -
Legulaaaszzz!!! -
-
akos #18498 Az ki az??
[Nemismeri] -
Viszont aki nagy tinibálvány lett és színésznek sem kiemelkedő az Orlando Bloom. :-) -
akos #18496 Pontosan! Őt sem láttam még szarul alakítani. És ez alapján kéne megítélni egy színészt. Nem az alapján, amit a magánéletéről írnak, roppant yol informált "újságírók". -
így igaz. nekem kicsit Brad Pittel is ez az érzésem. -
akos #18494 Ugyan mit tudsz róla, mint emberről? Azt amit az okos tévé, a rádió, meg a yol informált Kiskegyed és BRAVO írnak? ...
Leo nagyon is yo színész (Marvin szobája, Egy kosaras naplója, Sztárral szemben), csak épp elkapta őt a gépszíj és tinibálványt csinált belőle a mádia. -
Hát én sem igazán rajongok Leoért, de azt el kell ismerni, hogy azért a Kapj el, ha tudsz-ban és a Part-ban is nagyot alakított. Hiába no, színésznek jó, de mint ember.... -
The Aviator -
Brilians! Teljesen mas volt mint amire szamitottam es nagyon kellemeset csalodtam! Igaz a vege fele mar kicsit kezdett unalmassa valani de az mitmsem rontott a hangulatan. Vegre egy jol osszerakott muvi volt es eltemben elozor elmondhatom hogy Leo nagyott alakitott.
U.I. :Azok a legi felvetelek nagyon teccetek :D -
Ja, hogy ez másik film? Bocsesz, számomra Vin Diesel egykutya... :)
-
Csekkoltad az én linkemet? -
Itt van a track lista: link.
-
Az egész filmét ők csinálták, szóval nehéz lesz kimazsolázni, melyik melyik... Lehet új szám is, ami még nem jött ki albumon.
-
Roll #18487 Aki bújt, aki nem 2.
Hát, én rémisztőbbre számítottam, ebben max a hanghatásoktól lehet megijedni.
2/10 -
Tenksz, de nincs számcím.
Csak annyit tudni, hogy ők csinálták a zenét.
Sajna nem tudok többet segíteni... -
számcím????
öcsémnek szólok, ő MH guru. -
HELP!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki lenne olyan profi, hogy meszerzi a The Chronicles of Riddick: Dark Fury VÉGÉN hallható zenének az elérhetőségét (elvileg machine head) az szóljon nekem plíz, nagyon hálás lennék!!!!!
Köszi előre is! -

SPOILER
mikor a parasztnál dolgoznak...hmm nincs nálam a hitelkártyám, aprót elfogadsz??? :DDD
Meg amit megetetnek velük melő közben.... lol film volt... -
Team America
Betegek ezek rendesen, SP érzést levenni, de természetesen a nyomában sincs a régi SP múvinak vagy az epizódoknak.
Egy-két részen azért feküdtem rendesen....
5/10 -
OPM #18481 Autobahn Raser - Padlógáz 3/10
1-2 jó autótörésen kívül nem sok érdekes történik benne... -
Hmm...köszi mindenkinek a tippeket!
zaki: Igen, mindet láttam :)
-
Napoleon Dynamite -
Nos maradjunk annyiban hogy ezt a filmet mindekinek latni kell es hogy voltak olyan jelentek benne amiket anyammal vagy 5-szor neztunk meg egymas utan es meg most is konyekkel rohogunk :DDDD -
Tudom felejtheto kerdes de van valakinek megyar felirata a Being Julia-hoz ?:D -
House Of The Dead!!!! -
akos #18476 Below (egyszeri alkalomra jó)
Darkness - Rettegés háza (überyo okkultista thriller) -
Sebezhetetlen? gondolom a 6. érzéket, meg a Jeleket is láttad :/ -
Én most szereztem egy Butterfly Effect Director's cut-ot.
az is nagyon jó... -
igen. az a Másvilág angol címe úgy értem... -
Sajnos a Született Gyilkosokat nem tudom leszedni :(. A többi tipp jó volt (Rocky Balbooa kivételével :D), szal, ha valakinek vannak hasonlóan jó ötletei ne legyen rest és ossza meg velem. Köszi!