106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • winnie
    es eltemben elozor elmondhatom hogy Leo nagyott alakitott.

:) de remélem csak azért életedben először, mert azokat a fimeket nem láttad, amikben anno feltűnt. (a gilbert grape, amiben oscar-ra jelölték, egy kosaras naplója, a marvin szobája vagy a teljes napfogyatkozás)
  • winnie
    1. a cenzúra szerintem rossz szó, hiszen nem utasításra vágják ki, hanem kivágják, mert így alacsonyabb korhatárt érhetnek el

2. viszont nem minden kivágott jelenet a "cenzúra" hatására kerül ki.
  • CSOCSO
    holnap utantol megvasarolhato az AvP DVD...
    mar lattam is egy jelenetet ami kimaradt... mondjuk nem nagy cucc.. de nemtom minek hagytak ki a filmbol..
    nem is veres jelenet.. szal.. nem ertem miert cenzuraztak.
  • CSOCSO
    skycaptain
    hm.. nem nagy cucc.. 1 szer megnezos..
  • Sephi
    National Treasure -

Nagyon kellemes vasarnap delutani relaxmuvi. Szerintem egyszer erdemes megnezni de aki valami komoly akciot , vad sexet es vert akar latni annak elore szolok hogy Disney film :D (gyengebek kedveert nem animacios hanem Nicolas Cage-es :ppp)
  • PetruZ
    errátum: leég=elég
  • PetruZ
    Inkább múlt időben. A korai filmjeiben még leég noname volt, de hamar felismerték, hogy jóvágású tinibálványt lehet belőle faragni és akkor kapta fel igazán a média (úgy tíz éve). Kölyökként tetszett is neki a dolog és néha ugyancsak elengedte magát. Aztán valami jóember csak szólhatott neki, mert az utóbbi 4-5 évben teljesen megváltozott, magához tért és egyre jobb filmekben bukkan fel. Korábban utáltam, mint a rossz pénzt. De az utolsó három filmje (Gangs Of New York, Catch Me If You Can, Aviator) óta már tisztelem, sztem tényleg jó színész lett belőle. A The Beach-ot még nem láttam, ill. az Aviator-ból is csak rövid részeket láttam.
    Egyébként napra pontosan fél évvel fiatalabb nálam. :)
  • Lovag
    Flatliners-t honnan lehet leszedni? Én régebben láttam és úgy emlékeztem hogy egy nagyon jó kis thriller-horror film.
  • Debi
    A sötétség krónikája

Hmmm...nem tetszett. Nagyon unalmas volt, nem bírtam oda figyelni
    nem bírt lekötni a film.Lehet h jó film, de nem nekem szól.

• Sephi
    En sem voltam oda erte.
  • fifi
    Flatliners

Sztárolták ezt a filmet, de sztem kb fele annyira jó mint amekkora a porfelhő körülötte. Egyáltalán nem éreztem azt a feszültséget, amit sztem kellett volna pl a túlvilágon, vagy az újjáélesztésnél...
    Egyebet nem tudok elmondani- kérem kapcsolja ki...

6/10
  • Sephi
    Legulaaaszzz!!!
  • Debi
  • akos
    Az ki az??

[Nemismeri]
  • Bandew
    Viszont aki nagy tinibálvány lett és színésznek sem kiemelkedő az Orlando Bloom. :-)
  • akos
    Pontosan! Őt sem láttam még szarul alakítani. És ez alapján kéne megítélni egy színészt. Nem az alapján, amit a magánéletéről írnak, roppant yol informált "újságírók".
  • fifi
    így igaz. nekem kicsit Brad Pittel is ez az érzésem.
  • akos
    Ugyan mit tudsz róla, mint emberről? Azt amit az okos tévé, a rádió, meg a yol informált Kiskegyed és BRAVO írnak? ...
    Leo nagyon is yo színész (Marvin szobája, Egy kosaras naplója, Sztárral szemben), csak épp elkapta őt a gépszíj és tinibálványt csinált belőle a mádia.
  • LezLee
    Hát én sem igazán rajongok Leoért, de azt el kell ismerni, hogy azért a Kapj el, ha tudsz-ban és a Part-ban is nagyot alakított. Hiába no, színésznek jó, de mint ember....
  • Sephi
    The Aviator -

Brilians! Teljesen mas volt mint amire szamitottam es nagyon kellemeset csalodtam! Igaz a vege fele mar kicsit kezdett unalmassa valani de az mitmsem rontott a hangulatan. Vegre egy jol osszerakott muvi volt es eltemben elozor elmondhatom hogy Leo nagyott alakitott.

U.I. :Azok a legi felvetelek nagyon teccetek :D
  • PetruZ
    Ja, hogy ez másik film? Bocsesz, számomra Vin Diesel egykutya... :)
  • Blasta
    Csekkoltad az én linkemet?
  • PetruZ
    Itt van a track lista: link.
  • PetruZ
    Az egész filmét ők csinálták, szóval nehéz lesz kimazsolázni, melyik melyik... Lehet új szám is, ami még nem jött ki albumon.
  • Roll
    Aki bújt, aki nem 2.

Hát, én rémisztőbbre számítottam, ebben max a hanghatásoktól lehet megijedni.

2/10
  • Blasta
    Tenksz, de nincs számcím.
    Csak annyit tudni, hogy ők csinálták a zenét.
    Sajna nem tudok többet segíteni...
  • fifi
    számcím????
    öcsémnek szólok, ő MH guru.
  • Blasta
    HELP!!!!!!!!!!!!!!!

Ha valaki lenne olyan profi, hogy meszerzi a The Chronicles of Riddick: Dark Fury VÉGÉN hallható zenének az elérhetőségét (elvileg machine head) az szóljon nekem plíz, nagyon hálás lennék!!!!!

Köszi előre is!
  • fifi

SPOILER
    mikor a parasztnál dolgoznak...hmm nincs nálam a hitelkártyám, aprót elfogadsz??? :DDD
    Meg amit megetetnek velük melő közben.... lol film volt...
  • Blasta
    Team America

Betegek ezek rendesen, SP érzést levenni, de természetesen a nyomában sincs a régi SP múvinak vagy az epizódoknak.
    Egy-két részen azért feküdtem rendesen....

5/10
  • OPM
    Autobahn Raser - Padlógáz 3/10
    1-2 jó autótörésen kívül nem sok érdekes történik benne...
  • Kandurex
    Hmm...köszi mindenkinek a tippeket!

zaki: Igen, mindet láttam :)
  • Sephi
    Napoleon Dynamite -

Nos maradjunk annyiban hogy ezt a filmet mindekinek latni kell es hogy voltak olyan jelentek benne amiket anyammal vagy 5-szor neztunk meg egymas utan es meg most is konyekkel rohogunk :DDDD
  • Sephi
    Tudom felejtheto kerdes de van valakinek megyar felirata a Being Julia-hoz ?:D
  • Sephi
    House Of The Dead!!!!
  • akos
    Below (egyszeri alkalomra jó)
    Darkness - Rettegés háza (überyo okkultista thriller)
  • zaki
    Sebezhetetlen? gondolom a 6. érzéket, meg a Jeleket is láttad :/
  • fifi
    Én most szereztem egy Butterfly Effect Director's cut-ot.

az is nagyon jó...
  • fifi
    igen. az a Másvilág angol címe úgy értem...
  • Kandurex
    Sajnos a Született Gyilkosokat nem tudom leszedni :(. A többi tipp jó volt (Rocky Balbooa kivételével :D), szal, ha valakinek vannak hasonlóan jó ötletei ne legyen rest és ossza meg velem. Köszi!