106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nos én sem az eredetit láttam...
egyébként nálunk most adják Az élet egy csodát...
Kusturka rendezte(Macskajaj)
"Anyósom" is meg ismerősök is ajánlották, de még nem néztem meg...
Még...:-) -
mondtam már, hogy blf... voltam, meg tompa, s lebőgtem ,nem kell ennyire helyeselni 
Nah...téma lezárva,azt akrtam megtudni, hogy ki rendezte? -
Hú, szerintem nem. Én netről szedtem le. Ami 2 cd-s Alliance-s változat, az tuti a rendezői változat. -
Teljesen véletlenűl mgnéztem a Penge 2-őt az HBO-n....
.... 0/10
-

-
Egyébként nem emlékszem ki rendezte...? -
oh, értem..
De balf... vok..Ennyit az angoltudásomról..
mindegy..
Egyébként hol lehet megszerezni,a DVD-változaton rajta van vajon?
-
A directors cut az nem egy film, hanem a Butterfly Effect rendezői változata. Van benne néhány változás, és a vége teljesen más. Mindenképpen érdemes megnézned. -
?-ez lemaradt -
miről szól?
amerikai gyártmány, -
Ha nem ezzel kezdted, akor nézd meg ezután a director's cut-ot is... -
Tegnap néztem meg az Ocean's twelev-t...
Háát nem szeretm annyira az amerikai sztárparádézást, de ez tényleg jó volt-legalábbis sztem-...
Tetszett a csavar a végén! -
hát maga a sztory nem egy nagy etwas, és mára a techika is fejlődött, de azért nem volt rossz.. -
Nyiri #18618 Final Fantasy-nal is ebbe a hibaba estek. Igaz hogy olyan meg nem volt, de a "story" vagy annak a hianya miatt elegge szar film lett. -
Már láttam..
Baromi jó, agyalós fajta..
Szeretm az ilyen típusú filmeket, amiket miután megnéztem is lehet rajta gondolkozni, filozofálni..
Fotrgatós egy film az biztos, de követhető.
-
Sokan.
Én is.
Jó film, nézd meg -
Ki látta a Butterfly Effectet? -
Jo meg tudnek rola irni de nem akarok itt feszultseget kelteni. Szerintem ez a Osama/America/Romania-an alapulo poenok borzasztoan gyengek es felhaborito is egy ket dolog. Azt hittek humorosak? Ezek azt kepzeltek hogy fogjak Trey Parker es Matt Stone stilusat es akkor ok mennyire fasza csavok lesznek? Eleg rohelyes amit muveltek. De mondom ezeket kihagytak volna eleg kellemes lett volna.De hogy ne csak szidjam nezzuk a pozitivumat mar csak a vizualis efektek miatt is mert valjuk be ilyet mashol nem lattunk. -
Mellesleg a válasz a kérdésedre, hogy miért vannak elszállva tőle a többség:
-Roll leírta röviden, tömören
-Jók a színészek, nincs gond a tálalással.
kb. ennyi
-
Segond, könyveld el, hogy most neked más a véleményed mint a nagytöbbségnek.
Mellesleg a reklámos témád jogos, de ez ennek a filmnek a hátránya???????
Manapság minden második film 1.5 óra reklám. -
Ne értem, miért vannak elszállva tőle az emberek. -
szerintem nagyon gyenge -
Nyocker -
Fele jo fele nem jo. Egyszer nezheto. Szerintem nem annyira gaz ahogyan azt sokan mondjak. -
Látta már valaki az Azumi c. filmet ? -
akos #18607 Love Actually: Kellemes kis film. Nem feltétlen nevezném romantikusnak. Szórakoztató, egy misét mindenképpen megér. Néha elgondolkodtató, néha nevettető... szóval szerintem yo.
Legend of 1900: Komoly darab. Haladóknak.
Én a robot: Egynek yo volt... -
MEgnéztem a Cellular-t.
Hát nem vagyok elszállva tőle. Történetet milliószor láthattuk már don the dragon wilson és hasonló szintű filmekben is. Nem volt egy nagy szám film.
Arról nem is beszélve, hogy olyan volt az egész mint egy 1 és 1/2 órás reklám. Nokia+Porsche reklám... Porsche Cayennem Porsche Carrera, stb. rááadásul a végén, mikor megy ez a mobilos stáblista, akkor is direkt úgy van fotózvan, hogy a Porsche meg a Nokia jel látszódjon mindenképpen.
5/10 -
Marko001 #18605 Szerintem is frankó film, kb fél órája néztem meg. -
Marko001 #18604 Nekem tetszett. Te biztosan túl sokat vártál tőle. :) -
Resident Evil 2: iszonyatosan gyönge! -
Ha idomitott állatokkal vették fel, akkor természet-szerü film....höhö. Ezek a klasszikus kategóriák amugy sem nagyon érvényesek már, thriller, sci fi stb vegytiszta formában ugysincs, részben mert a filmeken belül keverednek a müfajok részben mert a kategóriák általában csak orientálódásra jók teljesen nem illenek arra amit bele akarunk passzirozni. -
A pretendernek 4 seriája van összesen és pl én is imádtam. 1 évadot hagytak ki belőle + levetítették a nagyfilmet is belőle ami a megoldást tartalmazta a sorozathoz. LEgalábbis úgy tudom. -
Roll #18600 Mobil
Nekem nagyon bejött, nem lehet rajta unatkozni, végig pörög a film.
7/10 -
mivan? -
Mondom en! -
jah de itt kispesten nincs az a csatorna amin megy :( de ez már másik történet -
winnie #18596 szóismétlés unrulez (asszem ... megy ... asszem ... megy) -
winnie #18595 arról volt szó, hogy megveszik -e a BSG-t és nem arról, hogy hány szezont vesznek meg. a példa azt mutatja, hogy 1-2 évad erejéig majd minden sorozat eljut hozzánk.
a frezsört (tv3):(
ezmegint a 'nem értem' témakör. a frasier 11 évadából asszem 7 vagy 8 van magyarországon - most a 4. évad megy, ma este asszem a 87. rész megy a tévében -
dugnám, mint a lopott biciklit
-
de az uj start trek ből is csak az eső szériát vették meg aztán pááá
:( pretendert sem játszák már goondolom az is csak engem érdekelt meg
a frezsört (tv3):( -
winnie #18592 2. a magyarok nem komálják a scifi-t ezért nem fog ideérni
ebben tökéletesen egyetértek.
ennek ellenére is van egy csomó scifi sorozat jelenleg is itthon: stargate, androméda, farscape, star trek ds9, zsaru az űrből, total recall, x-csapat, sliders, hegylakó, tremors, lexx, y-akták, dűne gyermekei, a bolygó neve:föld + még volt jó pár, ami most nem megy (roswell, space aboce and beyond) (az utóbbi idők sorozatai közül a 2 friss, az atlantis, és a BSG nincs, a régiek közül pedig a jeremiah - szóval majdnem mindegyik eljött hozzánk.
hát szerintem ez nem fedi a valóságot :)
miért nem? a legnépszerűbb a helyszínelők: van. (miként a 3. miami helyszínelők és a 11. new york helyszínelők is van), a 4. helyezett: without a trace van. ezt követi a vészhelyzet és a szeretünk raymond: ezek is vannak. ezután jön kettővel a 8. helyen a lost - ez is van. utána a 15. hely környékén: nyughatatlan jordan, esküdt ellenségek: bűnös szándék, elnök emberei vannak. akárcsak a 19-21. joey, will és grace és férjek gyöngye.
20-ból 14 (mert az általam nem említett esküdt ellenségek is volt itthon). ez pont 70%.