106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Én azon feküdtem, amikor a karatés ürge kérte, hogy üsse meg, az meg egy borzasztó sete lábsöpréssel próbálkozott.A látványtól kész voltam
  • CSOCSO
    szinte mar tulsagosan is hulyeseg volt:) najho csak viccetem es ittam jagert.. de meglestem most a sebezhetetlen c. filmet es az is eleg jo.. csattanoja is van annak is:))
  • Nyiri
    Napoleon Dynamite - Nem tudom hova tenni. Volt par jelenet ahol szakattam a rohogestol. (Tanyertoros autoproba rulz). Nehol pedig picit leult. De lenyeg, hogy mindegyik figura kurva nagy volt benne :)
  • Sephi
    The I Inside -

"A filben egy fiatalmeber felebred egy korhazi agyon 2002-ben es nem sokkal kesobb ujra felbred 2000-ben. Az egesz film errol szol hogyan utazgat a ket ev kozott."

Ez egy nagyon jo film volt ugy az utolso elotti jelenetig. Ezt nem tudom soha megerteni hogy miert kell ilyen vege legyen egy filmnek. Marhasag!

A film jo de a vege hulyeseg!
  • Sephi
    A Saw az egy nagyon jo film volt. De oszinten most oszinten irjatok le hogy szerintetek melyik filmnek a vegen volt meg ekkora csattano persze a Se7en kivetelevel mert ott mindeki berozsalt es a falat verte.

En probalok visszaemlekezni de nem jut eszembe semmi ehez a ket filmbeli csatanohoz foghato. (Se7en es Saw-rol beszelunk vaze)

U.I. : vegulis a Se7en-ben mar erezni lehetett hogy mi lesz a dobozban de a Saw-ban a fasz se gondolta volna hogy ...

!!!SPOILER!!!

a faszi fel fog alni.
  • CSOCSO
    hjaa.. hat igen volt egy ket kocsogseg benne
  • CSOCSO
    uh uhh uhh.. az melyik [utananez]
  • PetruZ
    Sztem nem fogod megbánni, sztem nagyon nagy film, rendkívüli drámai erővel.
  • Nyiri
    Igy voltam a Titokzatos Folyo-val.
  • CSOCSO
    kinek mi a beteg. .nekem mar a cell nagyon beteg film... szinte felidegesit a szarsagokkal amikkel televan
  • CSOCSO
    hat ne is mond... meg volt masik film is mikor a csaj az erdoben fut es hatulrol kovetik kameraval.kozben a csaj sikong vagy mittom en.. jezusom. nah attol a filmtol FALRAMASZOK.. szerintem a saw ban pont az volt a jo hogy kicsitse volt az a beteges, sotet, koszos film, termeszetfeletti stb...
  • Jano
    imdb

Egyébként nem láttam még a filmet, csak hallottam róla, illetve szemet szúrt az imdb Top250-en elért 105. helyezése, beraktam queueba. :)
  • Jano
    Story of Ricky, Ichi: besztesztz.
  • PetruZ
    Egy huszárvágással össze akartam kötni a két hozzászólást, csak elfelejtettem a másikra is ráutalni. :]
  • Blasta
    Jaaaaa, vágom
  • PetruZ
    Nem. Igazából a #18692-re lett volna a válasz, csak a másikra nyomtam rá. Tiszta?
  • Blasta
    Phone Booth BETEG FILM??????????
  • PetruZ
    Nemá'! Sztem feleannyira sem lesz jó, mint az eredeti...
  • PetruZ
    Jó, ennyi erővel lehetne sorolni az Ichi-t, a Story Of Ricky-t, vagy a Guinea Pig-eket is... Az Oldboy viszont jó példa az igazán beteg Saw/Phone Booth-szerű filmekre, én arra mondtam.
  • Jano
    Jövőre lesz amerikai rimékje.
  • Blasta
    decc rájt
  • fifi
    Nekromantik az a beteg. Meg a Bone sickness.

Cell jó volt, Seven is, de azért nagyon messze van a beteg filmtől.

Seven-sokkoló
    Cell-szürreális/absztrakt

[szvsz]
  • Kolbasz
    Vasárnap láttam a Hobón a Charlie angyalai 2-t, és hát izé. Gáz. Szétrobbantáj őket, kiugranak, fölugranak, leugranak, levegőben röpködnek, mint valami elbaszott szupermenek. Nem hittem el, hogy ezt meg merték csinálni. Már a nyitás sem egyszerű. Kiugranak egy gát töltéséről, lezuhanó kamionról leeső, szintén zuhanó helikopterbe a levegőben zuhanva másznak be, majd beindítják és elrepülnek. LOL. Volt még pár ilyen rész. Kemény.
  • PetruZ
    Beteg film? A Se7en, meg a Cell? Ugyan már! Az Oldboy, na az már beteg.

:)

Ui: Szvsz...
  • Dynamic
    Mondjuk én kicsit röhejesnek érzem azt az alapötletet amikor jönnek ilyen névtelen igazságosztók, akik vadidegen emberek jellemét szeretnék pozitív irányba megváltoztatni, pusztán jószándékból vagy passzióból, viszont a lehető legbrutálisabb módszerekkel.(SAW,Telefonfülke)
  • Dynamic
    Ja bocs, a linket nem néztem, látom te is az imdb-t raktad be.
  • Dynamic
    De durva!Az Alone in the Dark az imdb-n 1.9/10-es értékkel a 12. helyre küzdötte magát a legszarabb filmek toplistáján.
  • Jano
    Hát nemtom, majd meglátjuk.
    Az tuti, hogy most sírok. :C :D

CSOCSO bazz, benned k*rva mély nyomokat hagyott a Kör! :DD
  • CSOCSO
    Saw... 7/10
    nemrossz film..vegre nem olyan faszsag hogy kijon valami a kepernyobol vagy egyeb emberfeletti baromsag... bar igy se volt ilyesztos egy pirinyot sem.. arra meg hogy beteg.. LOLLLER.. sok beteg filmet lattam de ez baromira nem az a fajta beteg film.. a hetedik.. a sejt.. azok beteg filmek voltak.
    jo film volt de nem baszott oda.. viszont legalabb elgondolkoztatott.. az emberek tenyleg jobban becsulnek sajat es masok eletet is. talan kene egy ujabb noe barkaja eset:)
  • fifi
    Lehet hogy 30év múlva ezeken is jól fogunk szórakozni...
    Ez viszont jel a Bloodrayne és a Far cry kvalitására is...Sajnos.
  • Jano
    De Ed filmjei legalább mulatságosak voltak. :C
  • Nyiri
    Ed Wood baberjaira tor ez a Boll
  • Rafaelo
    nah végre valaki akinek hasonlo véleménye van mint nekem :)
  • Sil3nt
    SAW
    hát bázz megnéztem...isszonyat milyen beteg elme találta ki ezt...ennél betegebb filmet énmég nem láttam..hihhetetlen

10/10
  • Sephi
    Tek!:DDDD
  • CLINT EASTWOOD9
    A legelő hősei filmben ki szinkronizálta bölényt? Emlékeztek rá?
  • fifi
    Hi! :DDDD
  • Rafaelo
    unalom???
  • Davidus
    I.Robot...
    ...
    ....

unalom...
    Tegnap 1 órát bírtam belőle megnézni. Ma megpróbálom befejezni:P
  • Alien
    Elég volt nekem abból az előzetese :D