106874
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Jajjjj neeee.
    Ugye ez a szitu nem volt? UGYE NEEEM????
  • Blasta
    És akkor itt vagyok én, aki abszolute nem horror rajongó lennék.
    Viszont a 28 nappal később-ről én is csak elismerően tudtam nyilatkozni.
  • Loál János #18872

Én csak a Suspiria-ra pipulok be...
  • Ramza
    Uh, munkatársaimmal vagyok úgy, hogy gyakorlatilag 80%-ban nem egyezik az ízlésünk :)
    Általában hallgatok, de amikor az a téma, hogy az Apám beájulna mekkora király film, és a Rekviem pedig egy nézhetetlen szar, akkor azért kiborul a bili...
  • Loál János #18870
    Nálam többször előfrdult már, hogy egy-egy agyonfényezett filmet, amiről rengetegen állították, hogy ilyen szuper, olyan állat, egyszerűen fapofával végigültem, semmi kiemelkedőt nem találtam benne. Talán a sok hájpolás miatt mást várok ilyenkor? Fene se tudja, de sajnos nagyon kell vigyáznom az ilyen filmekkel, általában csalódom. Tesóm is így van vele, a 28 nappal később-ről annyira nyomtam neki a rizsát, hogy megnézés után annyit mondot: hááát, végülis nem volt rossz... Pedig Vele 85%-ban egyezik az ízlésünk (még Ramza hasonló :D), lehet, hogyha együtt nézem meg vele moziban, akkor Nála is baromi nagyot üt.
    Lehet, hogy Te is így vagy ezzel.
  • Loál János #18869
    A szubjektiválódás tényleg nagyon igaz.
    Egy Tudommittettéltavalynyáron-on felnevelkedett generáció, ami még más filmet nem is látott, igencsak erre alapoz mindent, nekik az az alapfilm, a kiinduló mű, ami általában akkor értékelődik át, mikor megnéznek egy középszar japán filmet. :D
    Kedves barátnőm sem látott sosem igazán komoly múvit, neki a Kör volt az eddigi legdurvább, hát láttad is milyen szarul volt a Fűrész után, de mikor feldolgozta, azt mondta, hogy iszonyúan tetszett neki. Kérdezte, hogy engem nem sokkolt-e a film, és igencsak hitetlenül nézett rám, mikor azt mondtam neki, hogy bizony nagyon jó film volt, de láttam már 10x durvábbat, nem is egyet. :)
  • Glpetyus
    SAW
    7/10
  • Rafaelo
    jól láttam a filmben hogy az annya le akarta smárolni a gyereket ?
    :O
  • Sephi
    The Manchurian Candidate -

"Amerikaban valasztasok vannak. A nep egy olyan embert akar elnoknek aki haborus hos volt 1991-ben Kuwait-ban. A baj az hogy o es par tarsa akik vele voltak kezdenek mashogy emlekezni a dolgokra es kiderul egy borzalmas dolog amit veluk katonakkal muveltek ott."

Hat oszinten nem is mondom hogy nem jo film de at sem hogy kar volt megnezni. Egyszer erdemes de kicsit kodos vala ugy az egesz mert nagyon santitott maga a story.
  • Sephi
    Latod errol beszeltem. Regebben sokalta jobb volt egy ilyen stilusu filmet nezni. Azokban az idokben mas volt.

• CSOCSO
    sajnos soxor vagyok igy.. mindenki majd beszarik egy filmtol meg hudeisten.. es mikor meglesem persze hogy azon a velemenyen leszek hogy: MI VOLT EZ A SZAR???
  • Nyiri
    Ragyogas - Odakat hallottam a filmrol, de meg nem lattam. A haverommal neztem aki mar latta es total be volt parazvaa filmtol. En meg unott pofaval ultem vegig. Nem vagyok horror/thiller fan. Nagyon sok filmen ugrottam mar fel ijedtemben, amin masok majdnem elalszanak, de ezen egyszer sem ereztem parat. Jack nelkul a film szart sem erne. O jol jatszik. Kesz. A tortenet? Egyaltalan van? Van valami tortenet szoszmotoles a film elejes meg tulvilagi misztikus utalas es utana semmi. Nem vagyok elajulva az biztos. Nekem nem tetszett.
  • The Garrett
    Sky Captain-

Hat nemtudom mit gondoljak a filmrol, voltak benne hatalmas nagy bakik, logikai bukfencek. Törtenet "érdekes" volt. :)
    képi világ egyedülálló( már a mai filmek közt ), bár néhány helyen már annyira tobzódott az effektekben hogy inkabb rontott az összképen.

Értékelni nemtudom. 1-5 közt valahol :D (10 es skálán)
  • Blasta
    Ha láttatok már szánalmas filmet, akkor sztem a mostani TV2-n menő PÓLI SÓR múvi úgyis übereli!
  • Ramza
    "de nem jon hogy higyemm hogy 5 reszes"

ötödik nekifutásra sem sikerült értelmet találnom a mondatban, így a válasz elmarad :)

(amúgy csak vicc volt, talán 4 részes az említett mű, azért írtam ötöt)
  • Sephi
    Eskudj!! En lattam valami ilysmit de nem jon hogy higyemm hogy 5 reszes :DDD
  • akos
    LoL! Fakk...! Tényleg... :D
  • repro
    én a 49-et láttam, de az se sokkal job :P
  • el mariachi
    Ha remek sztori és színészi játék mellett szereted a gyönyörűen fényképezett és különleges képi megoldásokkal kisérletező filmeket akkor tetszeni fog.
    Enyhén szólva is jó film.
  • fifi
    The Beyond mekkora film !!!
  • akos
    Ladder 47 - Háááát, ha nagyon unatkoztok... egyszer kibírható, de elég lapos a dolog.
  • Rafaelo
    az a hosszú jegyesség vagy mi jó film?
  • Ramza
    No, vicc nélkül, ne mtudnék olyat mondani, amit ne írtál volna le.
    Max. annyit, hogy nagyon szubjektív, hogy kit mi nyomaszt ill. ijeszt meg. Ha pedig ez tényleg így van (tényleg), akkor már a műfaji besorolások is szubjektiválódnak (van ilyen szó? nincs? kár :)
    ...
    Írnám tovább, de menni kell inni, mert vége amunkaidőnek, majd holnap folytatom :)
    Pá!
  • Loál János #18851
    Ehh, olyan rohatt vagy, szerintem már utálsz, láttam hogy néztél a Saw-bemutatón is. :CCC
  • Loál János #18850
    Ejnye!
    A megfelelő HUB-ról a népszerűbb filmek (az előbb felsoroltak meglehetősen népszerűek) 1 éjszaka alatt lejönnek. Tudok adni HUB-címeket is, ha érdekel.
  • Ramza
    Leprechaun 5 :)
  • Ramza
    Nekem nincs véleményem, és ha lenne, akkor is csak hatásvadász, nyomasztás nélküli horrorokat néznék :o)
  • Sephi
    Annak mi a cime mert meg nem lattam?
  • I.C.ram
    Áhh onnan lerángatni egy filmet, hónapok kérdése. Max overdriveot kb. félévig szedegettem.
  • Loál János #18845
    Díszíplászplász.
  • Bandew
    Feltétlen, csak tudnám valahonnan megszerezni őket. :-)
  • Loál János #18843
    Remélem Ramza is elmondja véleményét, Ő mindig olyan okosakat szokott mondani (1-2-8-3291294 kivétellel :OD).
  • Loál János #18842
    :DD Én viszont visszajövök zoNbiként, és bosszúból meggyilkolok minden hitetlent! :D
  • Loál János #18841
    Elnézésedet kérem, ez dícséretes, ha teheted, nézd meg ezeket a filmeket.
  • Loál János #18840
    Szerintem meg mindkét műfajnak a rettegésben tartás a fő célja, csak éppen más eszközökkel.
    Ha egy horror(-nak mondott)filmben nincs mitől féljek, akkor ott bizony gáz van...
    Biztos létezik konkrét definíció a 2 fogalomra, lehet, hogy azokat kéne megvizsgálni, illetve azt, hogy mennyire éles a határ a két műfaj között, mi alapján sorolható egyikbe, vagy másikba az adott film.
    Olyan film, ami meg egyetlen kategóriába fér be -főleg manapság- szerintem elég ritka.
    Az imdb-n is ha megnézed egy filmnek az összes műfaját, amibe besorolják, megőszülsz, ráadásul vannak néha akkora ökör besorolások, hogy még ki is téped az ősz hajadat. :D
  • repro
    János: megnemértetten fogunk meghalni :)
  • Bandew
    Ez nem igaz, mindig úgy nézek meg egy filmet, hogy a lehető legjobban megpróbálom magam beleélni. Ez persze csak akkor megy, ha nincs körülöttem valamelyik gyökér ismerősöm, aki végigpofázza a filmet. :-D
    Bár igaz nem láttam az általad felsoroltakat, csak az újakat.
  • I.C.ram
    Akkor azok a filmek is horror thriller hibridek :)

Thriller nincs nyomasztás nélkül, míg horror simán lehet: Elm utca, max overdrvie, stb..
  • Loál János #18836
    Akkor inkább nézz meg egyet! :D

(Előre megmondom, hogy nem fogsz ilyet találni, ha eleve elutasítod az egész témát, felesleges próbálkozni.)
  • Bandew
    Én nem tudok elképzelni nyomasztó zombifilmet.