106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Wow Sephi, egyetértünk egy filmben, pezsgő!!!
    (már vagy háromszor láttam a Dead end-et, és nem tudom megúnni)
  • Sephi
    Dead End -

"Egy csalad karacsony ejelen elindulnak a rokonokhoz. Az apa elhatarozzamagat hogy mas uton fog menni hatha gyorsabb. A baj az hogy annak az utnak soha sincs vege."

Na ez egy jo horror muvi volt. Nekem nagyon bejott. Jok a szineszek is benne es maga a story is felemetes.

Big Shot -

"21 eves gyerek fogadasokkal kezd el foglakozni es ebbol gazdagodik meg. A baj az hogy minden jonak vege szakad egyszer."

Igz torteneten alapulo kis TV film. Naon ranyos es tanulsagos.
  • Mike at home
    Tears of Sun

Bruce Willis bacsival az elen, kicsit nyalas, de azert egesz jo

6/10
  • I.C.ram
    Egy vérbeli nagyon elbaszott film :)
  • akos
    Hosszú jegyesség: egynek ez is yo volt... kicsit többet vártam ennél.
  • Rafaelo
    uj lokkó! szép
  • Ramza
    Köszönöm kétszemű kaki, sárgakukac, dühöskukac és Maszk barátom!!!
  • Loál János #18908
    Igen.
  • Ramza
    Nem értem. Elmagyarázod?
  • Rafaelo
    :D
  • Vlala #18905
    A temetetlen halott.
    Magyar film, de nem a terézanyus kategóriából, ez egy vérbeli történelmi alkotás
  • Loál János #18904
    - Ez a motor nagyon frankó, Néró!
    - Menj vele egy kört, Rásszel!
    - Á, én nem, majd csak Norisz.
  • repro
    nemértem
  • Bandew
    JAhhhaaaaaaaa....
  • Loál János #18901
    Mert ő a főszereplő!
  • Loál János #18900
    Érted, Franco Nero!
  • Bandew
    Oké mindenki érti a poént, nem kell 3x elmagyarázni. :-D
  • Loál János #18898
    Nagyon Franco, Nero!
  • Ramza
    ja, frankó!
  • Rafaelo
    legfrankóbb film a honfoglalás !!!
    :D

• Sephi
    Lal!
  • Botond #18894
    ne vesszünk el a részletekben ^.^
  • Loál János #18893
    A régi meg az eredeti nem ugyanaz? :D
  • winnie
    a régi vagy az eredeti?
  • VinylToy #18891
    Italian Job

esti mozizásnak jó volt.
  • Tatyla
    ma megnéztem az Azumi címü szamurályos ,hentelös filmet ,és nagyon király volt...
    DVD 5.1 eredeti japán, magyar felirattal...
  • el mariachi
    Igazad van,egyetértek, és itt eszembe jut az a jelenet amikor Kitano az utcán "összetalálkozik" az egyik későbbi társával:D
  • PetruZ
    Igen, a Brother erősen amerikai(bb) vonalat képvisel a sok lövöldözéssel, de szvsz abban az az igazán jó, ahogy Kitano végrehajtja. Van egy csomó akciófilm, amiben a hős főhős fájdalmat és kegyelmet nem ismerve végigszáguld a rosszfiúkon. Na, a Brother főhőse mellett ezek mind rinyáló pudingok. :D Felkavarja a keleti part állóvizét és kihajigálja a kishalakat, de végül a fenékről előkerül egy igazi monstrum (a maffia) és ott már elbukik.
  • el mariachi
    Nekem pont a Brother az a Kitano film amivel nem tudok kibékülni, bár abban is van néhány felejthetetlen jelenet.
    10/10-es nálam viszont a még nem említett Kikujiro nyara című filmje is, bár az inkább vígjáték a Bábokhoz, vagy a Tűzvirágokhoz képest, meg amúgy is:)

A Battle Royale-ban csak szereplőként volt jelen.Azt a filmet Kinji Fukarasu rendezte.
  • Nyiri
    Kitano filmek eddig mind tetszettek. :) Jo csavo.
  • PetruZ
    Ha már Kitano, akkor inkább a Brother, meg a Battle Royale első része. :) Amire még kíváncsi vagyok, az a Blood And Bones, de még nincs a boltokban.
    Láttam még a Zatoichi remake-jét is (tetszett), meg a Violent Cop-ot (ez már kevésbé, de ez se rossz; az elején nagyon nehezen indul be, de a vége nagyon kemény).
  • Alien
    Out Of Time - Időzavarban

Hmm nem is tudom. Nem egy nagy film, de egyszer meglehet nézni egy kis kikapcsolódás képpen :)
  • Ramza
    Szerintem az egész film zseniális, imádom.
    Ellentétben a Zatoichi-vel, azt valahogy nem sikerült megszeretni.
  • Mike
    Kitanotól láttam még a The Dolls - Bábok

az elején a bábelőadás fantasztikus

na ez is ér 8-9-et, meg a Zatoichi is

Kitano rullz :)
  • Mike
    Ezt nálunk Tűzvirágok címen forgalmazzák

meg si van

án is adok rá egy 8-ast
  • Loál János #18880
    Igazad volt! :)
    Mostanában kezdik nyomni a Művészben, ha már lehet, akkor megnézzük a barátnővel, sikerült felkeltenem az érdeklődését néhány mondattal a filmről. :) Persze semmit sem lőttem le belőle, csak vázoltam, hogy honnan indul a történet.
  • PetruZ
    Én mondtam. :) A tavalyi év - számomra - legmegdöbbentőbb filmje. Sztem még a főszereplő színésznek sem lehetett könnyű eljátszani, de minimum pár összejövetel egy pszichomókussal tutira bejátszott...

Tegnap esti (művész)mozi: Hana-Bi (1997)
    Kitano Takeshi film, ennek megfelelően nagyon érzékeny és nagyon kegyetlen egyszerre. Ismét rendőrként szerepel, akinek a felesége egy súlyos traumát él át, elveszíti a hangját és az állapota folyamatosan romlik. Az orvosok lemondanak róla, és a férje mindent elkövet, hogy az utolsó napjai gyönyörűen teljenek el. Eközben egy lövöldözésben megsérül két társa, amiért részben ő is felelősnek érzi magát (az egyik meghal, a másik tolókocsiba kényszerül), a jakuzák szorongatják, mert nagy összeget vett fel tőlük és nem tudja visszafizetni, szóval szép lassan bekattan, de úgy, hogy ebből a felesége semmit sem érzékel...
    Nagyon szép, visszafojtott érzelmekkel és ki nem mondott mondatokkal, előre-hátra utalásokkal tűzdelt film. Csak Kitano-fanoknak ajánlott.
    Értékelés: 7/10
    Ui: A japán cím jelentése: "Virágok". Aki megnézi, megérti.
  • Ramza
    akkor az
  • Loál János #18877
    (Az imdb-n Action / Mystery / Thriller a fő besorolás. :))
  • Loál János #18876
    Visszatekintve az Oldboy-ra:

9 pontot kell, hogy adjak a filmre kategóriáján belül (ha drámának vesszük), szinte semmi kivetnivaló nincs vele kapcsolatban. Az össz-listámon 8.5 pont, nagyon előkelő hely. Ajánlom mindenkinek, aki nem horrorral, thrillerrel akarja sokkolni magát, bár azért 1-2 jelenethez kell némi gyomor, főleg a zsengébb lelkületűeknek! :)