106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Ugye?
  • Nyiri
    Oldboy - Nagyon durva :)
  • zaki
    egyik se?! má nem azért de szvsz EN qrva nagy volt
  • magus
    Szajré

jo film Habár nagyon nagyot egyik se alakit, aert en elveztem.
  • Rafaelo
    abból a film 100m a többi zsebpénz :()
  • Loál János #18950
    Majd' 400 millió volt a film összköltségvetése. :C
  • Rafaelo
    :O a lényeg hogy a Kern (hetihetes) Andrásnak legyen gázsija a többi nemszámít
  • Loál János #18948
    Hát ja.
    Tegnap este megnézegettem 1-2-t, és bizony nagyon egyhangúan lehúzták. Sőt, még a csudafilm-csudaszar szópárosítást is megtaláltam az egyikben. :D
  • Rafaelo
    ezért olvass néha kritikát mielött kidobod a pénzt !! :D
    [jótanácsokat osztogat ingyen]
  • Rafaelo
    anchormen szerintem sem nagy durranás de azé vannak benne jó poénok mondjuk eki tv ben dolgozik biztos többet nevet ilyeneken :9
  • CSOCSO
    en annyi filmet meglestem az utobbi napokban hogy jujj.. tul sokat talan.. mert szinte egyikse fogott meg.. ilyenek mint:
    Immortal
    betoro az elberlom
    anchormen
    herold and kumar go to white castle
    valahogy egyikse fogott meg...annyira unalmasak voltak..
    kozben meglestek ilyeneket hogy leon a profi, water world,forrest gump, meg mittom en masik hany film..ami azert tetszett de regebbi filmek.. de ezek az ujak..pfff.. vegigultem oket fapofaval..szinte elaludtam rajtuk..
    meg ez a herold and kumar szarsag... ppffff....hol vannak a poenok???
    anchormen.. LOL.. a feliratok.hu-n azt irta a felirat feltolto hogy willfarrel legjobb vigjateka... paszeg hat egy nesonel dokumentum film erdekesebb es viccesebb ennel a filmnel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sephi
    Vaj hat mindeki errol az Oldboy-rol beszel. Ennyire jo muvi lenne?
  • PetruZ
    Hát, majd várjuk a beszámolót. :)
    (Bár én holnaptól jóideig inaktív leszek (költözés), de a webhez talán hozzá tudok majd férni.)
  • Jano
    Én is nagyon örültem, amikor megláttam egy kis moziműsorfüzet címlapján Oh Dae-Su-t. :)
    Alig várom, hogy lássa a barátnőm, nagyon kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá.
  • Jano
    Még gondolkozom rajta!!!
  • PetruZ
    Hát, ez is olyan film, amin senki sem fog nevetni, bár nem is vígjáték, ugye... :)
    Egyébként csodálkozom, hogy a hazai mozikba is eljutott. Mindenesetre pirospont a forgalmazónak.
  • Ramza
    A végén még a fűrészt is megnézitek!
  • Jano
    Ja, a következő film, amire beülünk az Oldboy lesz, HUÁ!!!
  • Jano
    Vazz, bemutató alapján nem gondoltam, hogy ennyire foskazal, a lyány meg szinte minden magyar filmet megnéz, mer rendes, ezt is meg akarta, én meg akkormá aszontam, jóvan, szal megszívtuk.
  • Ramza
    Mert hülye vagy, és nem a Hosszú jegyességre viszed a nődet.
  • Jano
    Csudafilm

Ennyire szar filmhez nagyon rég volt szerencsém, bár lehet, hogy sose.
    Nézzétek meg, ezt a szennyet mindenkinek látnia kell! Szánalmas, a humor teljes hiányával jeleskedő alkotás, a nulla szó nem elég kifejező a jellemzésére. A közönség a néhány b*zmegen, és Costas akcentusán nevetett fel, úgy éreztem, mindenki kétségbeesve keresi azt a legapróbb kis valamit, amin legalább egy picit mosolyogni lehet.
    Én nem tudtam, 5 b*zmeg, meg egy f*szom nem tud "lázbahozni"...
    Szégyen, és még fizettem is érte.

Tényleg csudafilm, csudaszar!
  • Sephi
    Meet The Fockers -

"Gaylord Focker az elso reszben a felesege szuleivel ismerkedett meg nem tul szerencsesen. Most a sajat szuleit mutatja be nekik."

Szerintem jobb volt mint az elso. Nekem nagyon de nagyon teccet Dustin alakitasa. Mindekinek ajanlom akinek teccet az elso resz.
  • Sephi
    Hoppa nem is tudtam hogy mar van harmas :D
  • fifi
    Cube zero
    nekem alapvetően nagy kedvnecem volt a méltatlanul lehúzott első 2 rész is. Ez nem lett túl kiemelkedő, de pár dolgot megmagyaráz, és van pár nagyon durva jelenet benne, ami eddig nem volt. Ha jól értelmeztem, ez ott végződik, ahol az 1 kezdődik.
    Nekem tetszett. Inkább a három részt együtt pontoznám 8/10-re
  • I.C.ram
    16-os sárga kör van csak :)
  • PetruZ
    Azumi (2003)

Egész pofás, félig meseszerű, félig valós alapú sztori (egy hadvezér egy háború után kódorgó hadiárvákból évek spéci különítményt farag, hogy majd mikor felnőnek, teljesítsék a küldetésüket: megöljenek minden olyan hadurat, aki az országot további háborúkba kívánja taszítani (Ieyaszu - Toyotomi háborúk)), jó ötletek is vannak benne (pl. az indulás előtti kegyetlen próbatétel), de simán látszik, hogy nem volt rá pénz - vagy elherdálták. A harcok - igen kevés kivételtől (azok is csak jelenetecskék) eltekintve - roppant bénák, a díszletek egy része nagyon csúnya vetítés, más része olcsó bazári tákolmány, a karakterek - beleértve a főszereplőket, de legfőképpen az Azumi nevű lányt - üresek és laposak,... szóval jókora csalódás. Szeretem a japán szamurájfilmeket, egész gyűjteményem van belőlük a legkülönfélébb időszakokból, de... ez már nem fog belekerülni melléjük...
    Értékelés: 3/10 (kerülendő, megnézésre csak végső esetben javasolt)
  • Sephi
    16-os piros kort tessek makor kirakni. Pahh micsoda nepseg.
  • Ramza
    szar! [köp egyet]
  • PetruZ
    Közzétették az ezévi Saturn Award (egy nonprofit szervezet, az sf/f/h filmek "filmakadémiája") jelöltlistáját. Katt ide! Vannak ám érdekes nevek, érdemes megnézni, aztán lehet köpködni ezerrel. :)
  • Blasta
    Jaja, vicceltem :-DDDD
  • Ramza
    Viccelsz?
    Sosem kellett kérned!
  • Blasta
    Leszopol? :-D
  • Rafaelo
    van benne 1db monica (nagymellü) beluci néni
  • Ramza
    Ha most nem a kis buziszájú barátommal beszélgetnék, akkor megjegyezném, hogy szerintem csak nem sikerült megérteni, de hát vele beszélek ;)
  • Ramza
    Nem, annyira azért nem, de kellemes meglepetés volt.
    Másodszorra haverokkal láttam, harmadszorrapedig akor, amikor a dvd megjelent. Szóval nem arról van azért szó, hogy éjjel-nappal ezt nézem :)
  • Blasta
    Dehát Rámzá, az a sztori egy nagy FASSÁG!!!! :-DDDDDDDD
  • Blasta
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

[SEGÍT]
  • Ramza
    Hát ez van.
    Nem lehet mindig, mindenben ugyanaz az ízlésünk. Szerintem kimondottan hangulatos, amiben Ray Wise van, az rossz sem lehet (nem vagyok elfogult csöppet sem :), és a sztori pedig nekem kimondottan bejött.
  • Loál János #18917
    Vazz, ahelyett, hogy új filmeket néznél. Vagy nemlátott klasszikusokat.
    Tényleg ennyire jó az a film?
  • Blasta
    Na ezt viszont igazán furának tartom. Én tényleg felháborodva néztem a filmet, pláne a végét. Valami nagyon nagy értelmetlen fasságnak tartottam és tartom most is. Színészi játékra nem is emléxem, annyira kész voltam a barom sztoritól...

Fel nem tudom fogni mi tecchet benne PONT NEKED!!!!!!!

(mert Sephi-vel még csak ki tudnék békülni )