106874
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Ugyan nem a filmes topikban lenne a helye, de mivel van ilyen vonatkozása is, így leírom, hátha valaki nem tudja, nemrég meghalt Hunter S. Thompson, a gonzo-újságírás kitalálója, a Félelem és reszketés Las Vegasban szerzője.
  • Sephi
    Hide And Seek -

"Egy apa elkoltozik egy hazba a lanyaval amiutan a felesege ongyilkos lesz. A kislany sokkot kap. Mikozben elik napjaikat a lany megismerkedik egy titokzatos valakivel akit Charlie-nak hiv... a baj az hogy ot senki sem latja vagy ismeri."

NULLA! SOT -10! A ROHAT ELETBEN MAR HOGY ROBERT DE NIRO MINDEN SZART ELJACCIK MAR! FASZIM KIVAN ES KAIDTAM PENZT ERTE!

Csudafilm -

"Egy Budapesti csoves azon kapja magat hogy egy ejszaka allat egy teljes szalodat kap oroksegul. Ami nemmashol van mint kretan."

Eskuszom az Uvegtigris ota elkeszult magyar filmek egyike sem teccet ennyire mint ez. Kern nagyon aranyos volt es a stor is kellemes. Nem volt egy poen sem tuleroltetve es a romatikai reszt is nagyon eltalatak benne. Nagyon teccet!
  • Blasta
    NA AZ ÁRPA ATTILA! AZ KAPHASSA BE JÓL DE TÖVIG!!!!!!!!
    Meg a szarfaszú filmje az Argo, az!!!

Méghogy magyar Guy Richie... PFFFFFFFF

Ezt a szart kinek akarta beadni????
    És ilyen színészek, mint Mucsi Zoltán meg Kovács Lajos mit kerestek a filmben?????

És ezek a nevek?? Erre ki bólintott rá?
    Tézeusz, Orfeusz, Héraklész, Tejföl, Traktor, A SVÉD, PSZIHÓ....

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Annyapicsáját, dejó, hogy egy forintot nem adtam ki érte...
  • BADE
    Nálunk is így van,láttam az újságban,hogy lesz,direkt nem szóltam,erre jön le fater,hogy nézzem...Na mondom,elment az életkedvem is:D
  • fifi
    ahogy érzed... :D
  • Bandew
    Naná! Tim Burton király! :-)
  • Jano
    Anyám péntek este 342589345-ödjére nézte meg, én már nagyon utálom. :C
  • fifi
    Macskajaj- még 154875221. megnézésre is szórakoztató...

imádom!
  • Blasta
    Ma Oscar gála!!!
  • Ramza
    Annak idején ha jól emlékszem, a Ford Fairlane is :(
  • PetruZ
    Kiosztották az idei Arany Málna díjakat. A lista itt van. A Catwoman tarolt. :)
  • Nyiri
    Jaja, nem horrror. De ettol eltekintve kurva jo folm. Bruton/Depp nagyon erti a dolgat :)
  • Bandew
    Hát én azért inkább kalandfilmnek titulálnám. Vagy inkább családi libabőrnek. :-D
  • Blasta
    Annyira azért nincs.
  • Bandew
    Az Álmosvölgy legendája messze van a horrortól.
  • CSOCSO
    allat:)
  • Glpetyus
    :D
  • Dynamic
    E lö lü la Machinista,
    Hátul meg a krumplifejű Tisza Pista.
  • Sephi
    Pfoaa ha tudnam hol van most Joe akije a video kolcsonzo volt akkor bizisten elmenek hozza es megtudnam :D
  • winnie
    A Machinist-rol es annak "állítólagos" elodjerol;)
  • Sephi
    A Machinist-rol es annak a elodjerol.
  • Loál János #19093
    Addig jó.
  • Blasta
    Énmondjuk asse tudom, hogy milyen filmről van szó.
    20kommenten keresztül nem találtam a film címét, szal... :-)
  • Sephi
    Te meg egyszeruen bibibi vagy meg avokado mert nem fogod a joiundulatu lebaszast es szegyejed el magad!

Mars a cornerbe!!!
  • Nyiri
    Jah... Mert te sephi vagy aki mindenkinel mindent jobban tud es eldonti ki, mikor, mit nez. Inkabb gondolkozzal mielott egoista oszogatod itt az eszt.
  • Sephi
    Te gejzir a 1997-es verzioba lotte fejbe magat! Mennyi lehet az eseje hogy valaha is lassad azt a filmet he? Uristen micsoda emberek!

Hua'!
  • BlackWolf
    most lattam vasarnap a dare devilt nekem tetszett :)
  • CSOCSO
    adja manit es veszek boltban
  • Nyiri
    Muszaj elmondani? Meg akkor is ha a remakenek mas a vege... Kurva eletbe mar... SPOILER...
  • Sephi
    Mondom a film ugyanaz volt csak mas szereplokkel. Meg a kis cetlin levo szo es a halaszati kep is. Csak a vege volt mas (abban fejbe lotte megat a foszreplo).

• winnie
    most már tényleg befejezem, de a hivatalos oldal szerint a texas chainsaw massacre remake-et jegyző forgatókönyvíró a film ötletét akkor szülte meg, amikor felvételizett a UCLA forkönyvíró fakultására - ebből meg pláne gondolom, hogy nem lehet remake.

(gondolom azt szerinted is meglepő lenne, ha a független amerikai filmes tehetségeket kutató legnagyobb seregszemlére, a sundance fesztiválra valaki egy 'sima' feldolgozást vinne?)
  • winnie
    ne legyél már ennyire defenzív, nem azt mondtam, hogy "hazudsz, bizonyítsd be!":), csak kíváncsi vagyok. (mint írtam, nyilván nem változtat egy filmen alkotott véleményemen, hogy remake vagy sem)

(ha beírom a google-be, hogy machinist+remake akkor nem ad ki semmit, és ezt tartom furcsának. ha remake lenne, akkor szerintem ott lenne az imdb-n, vagy legalább a neten valahol meg lenne említve.)
  • Sephi
    Nem igazan hinnem hogy en koteles lennek neked akarmit is bebizonyitani baratom.

De ha ez segit akkor mint mondottam 1997-es muvi es spanyolul volt es kazin neztuk meg amit egy pentek delutan kolcsonoztunk ki. Magyar felirat volt hozza.

Ennyit tudok neked elmondani.
  • winnie
    jaja arrol olvastam.. akkor is szar ha az eredetit nem lattam?:)

sz*r?:) szerintem baromi jó a film. elég durvulós.
  • winnie
    A Imdb-en pedig az erdeti cimet irjak ami spanyol volt vagy mi.

persze, mert a film spanyol pénzből készült, spanyolországban forgatták - asszem még a sundance-re is spanyol cím alatt ment.

mindezek ellenére sehol sem találok arra ez egy remake lenne - valami linket ezzel kapcsolatban,ha mutatsz, akkor nem fogok hitetlenkedni:)
  • Sephi
    A Imdb-en pedig az erdeti cimet irjak ami spanyol volt vagy mi.
    Ezt is ugyanaz a rendezo csinalta de az eredeti kb 1997-ben jott ki. En 2000-ben lattam video kazin... igaz annak kicsit mas volt a vege.
  • Laalee
    vegyel boltban
  • CSOCSO
    OFF
    valaki helpeljen mar meg pls!
    egy rohadt winfos xp kene nekem. angol.. tokmindegy hogy sp1 vagy ketto.. csak mukodjon rendesen.. ismerosnek kene. mar kettot leszervaltam innen onnan de az egyiket aktivalni kell es nemtok vele mit kezdeni hiaba okoskodtam meg szedtem le mindenfele crackes szart a masik meg bootolni nem akar:(( most meg egy oraja szaraxon hogy keritsek elo xp-t....
    Dc++ halott ugy mert ket ev alatt se er le egy xp.. pls akinek van egy az privizzen ram!! koszike elore is

on
  • CSOCSO
    jaja arrol olvastam.. akkor is szar ha az eredetit nem lattam?:)
  • winnie
    azaz. picit lefogyott:)