106874

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
flashX #19314 Látom horrorfanok gyülekezőhelye lett ez a topik. Tehát mondjon nekem valaki egy olyan filmet amin lehet rettegni, félni! Mert eddig nem láttam olyat.:( -
Ja, sokkal.
-
Nem igazán horror, de a Jelek teccett. Másvilág szintén!
Blair witch alap.
Per pillanat ennyi -
flashX #19311 A Grudge nem sorolható Fear.com -os filmek közé. Annál jobb. -
Hááát, ha szellemsdi akkor Temetetlen múlt pl. Vagy 6. érzék de ezek nem horrorok.
Saw jó volt.
Viszont a rettenetordenárébaromság-ra nem emléxem!!!!!!!!!!
Mi volt az? -
Ha jut eszedbe még olyan horror, ami tetszett, akkó lökjed! htx. -
Mivel jómagam is elég sok hasonlót láttam, történetileg semmi újat nem nyújtott, effektekben ugyanolyan, mint a többi. Nem rossz, de kellőképpen borzolta kedélyeimet a lépcsőn lemászó görénység az idióta hangjával. :O)))
Szóval nem védeni akartam a filmet, szerintem se nagy durr, csak azt nem értem, hogy TE MI A RÁKÉR NÉZEL ILYENEKET??? :D
28 nappal később-témában nagyjából egyetértünk (bár az az egyetlen kis rettenetordenárébaromság eléggé lehúzta nálam a filmet 4. megnézésre, asszem itt már írtam róla nemrég), Hellraiser is ott van nagyon, asszem a Fűrésszel Te is elvoltál, ez ok, de a szellemesdi nem a Te asztalod, vagy? -
Most komolyan, Te mint horror fan, mire értékeled a grudge-ot? -
Nem, aki az eredeti Ju-On-okat is (eddig 4 + a remake, + a 2. rész remake-je nemsokára, de jövőre lesz Ju-On Grudge 3 is az eredeti 2 mellé), sazl ha azok nem bejövősek Neked... -
Ma este a TV2-n:
Hófehérke - A terror meséje
Már a Grimm testvérek eredeti meséje is valóságos thriller, Lily története azonban még annál is vérfagyasztóbb. A neveletlen törpék - hatan közülük még csak nem is igazi törpék - majdnem megerőszakolják Hófehérkét... A gonosz mostoha, Sigourney Weaver praktikái elől talán a nyolcadik utas sem menekülhetett volna. Mese felnőtteknek, jó éjszakát, gyerekek! -
Jaés azé néztem meg mert KURVÁRASEMMIMÁSDOLGOMGECA! :-D -
Ja. Egy csokker :-DDDDDDDDD
(az a pöcs aki a Kört nem?) -
Akkor miért nézted meg a Grudge-ot? Tudod-e ki rendezte? ;O))) -
Hát ez a stílus ez tutinem (hatásvadász klisékre építő, komolyabb mögöttes témát nélkülöző filmekre gondolok, mint az Átok is vagy a Kör vagy a Fear.com, stb..).
De a 28 nappal aztután, a Hellraiser, illetve pár komolyabb alkotás azért igenis tetszik.
Már csak az kéne, hogy távolkeleti horrort nézzek :-DDDDD -
Te minek erőlteted a horrort?
Te mimózapöcs. :DDD
Egyébként, ha több távolkeleti horrort néznél, akkor tudnád, hogy kb 18246236 ilyen, és ehhez nagyon hasonló film van (Dark Water, a Ju-On 4 része, One Missed Call (szerintem ez utóbbi mindet übereli eddig, pedig TÖKUGYANAZ, mint az összes többi)), a Grudge pedig nem nagyon marad el tőlük.
Ez a stílus nem tetszik Neked, kész. -
Köszi, akkó letöltöm -
Láttam. Csak az a baj, hogy az eredetit nem láttam. De ebben elég sok véres jelenet benne van, és nagyon sokan azt mondták - akik látták mindkettőt - hogy sokkal jobb, durvább, mint az eredeti, és pár kihagyott rész is benne van. -
LÁTTA VALAKI az Artúr király rendezői változatát?
Érdemes leszedni, van benne annyi plussz, netán mutatják a véres jeleneteket is, or something? -
Nekem is kedvencem az a film.
A "benne leszek a TV-ben" show kitalálója egy CIA ügynök volt 40 évvel ezelőtt :-D
-
Gladiator
meg mindig uber film uber zenevel. nekem nagyon tetszik -
Megnéztem a Confessions of a Dangerous mind című filmet. Baromi jó volt... főleg a vége:) "Kitaláltam egy új műsort. 3 öreg tatát leültetünk a Kamera elé 1-1 pisztollyal és mindenki elmondja mit ért el az életében. A Végén az nyer aki nem lövi szét a saját fejét.... -
Ennek a zenéje volt jó :) -
Millio dolláros bébi 7/10
szépen van fényképezve aki szereti a boxot az élvezni tudja nekem kicsit
unalmas volt oscart nem adtam volna nekie -
A Grudge teljesen korrekt ijesztgetős film amiben nyílván nem a történet a lényeg, hanem hogy az éjszakai lefekvéshez megadja az alaphangulatot.Nekem alapvetően tetszett(mondom, a hagulat miatt) -
Elektra -
Maeradjunk annyiba hogy az X-Men -nel nem jobb de minden mas MARVEL-nel igen. -
Roll #19289 Megnéztem a Felejtést. Hát baromi jó szerintem. Csak azt nem vágom minek 2 nagyon hasonló befejezés. -
Ramza #19288 Az eredeti második rész botrányosan rossz, de ez esetben teljesen kidobták a sztorit, és újat írtak helyette (gondolom azért is, mert az amerikaiak nem értették volna meg, hogy a folytatásban Naomi Watts miért három percet szerepel) - akár még nézhető is lehet. -
a kör 5.
-
Apropó hamár Kör 2, kiváncsi leszek rá, remélem nem szúrják el. -
:DD -
Én tudtam természetesen, hogy ez nem a Kör 2.
"Nem beszélve arról hogy milyen szinten hajaz a KÖR-re "
Ezzel egyet értek :)
Nekem nem volt semmi gondom különben a filmmel, bár azt nem mondtam az előző hozzászólásban, hogy kicsit többet vártam tőle, de amúgy nem volt vele gondom :) -
Azért én megnézném közelebbről a "nyúlszáját" :D -
Kábbejó? :-DDD
Nap száksz :-D -
Ramza #19281 "eddig akivel csak beszéltem, szentül hitte, hogy ez a KÖR 2"
Itt lenne az idő megválogatni a barátaidat, vagy esetleg kimenni a napra
-
Pffff.
Pedig mekkora lámaság volt az a film. Nem beszélve arról hogy milyen szinten hajaz a KÖR-re (eddig akivel csak beszéltem, szentül hitte, hogy ez a KÖR 2).
Fosléfilm -
flashX #19279 Olyan nyúlszája van... -
Én tegnap néztem meg a Grudge-ot. Nem volt rossz, márcsak Sarah Michelle Gellar miatt sem :P Birom őt :D
-
flashX #19277 Én szünetben:
11/14
The Eye
Vaskereszt
Betörő az albérlőm
Jackie Brown
Mellesleg csütörtökön láttam a 'The Grudge' című filmet. Tendál az igényes amerikai horrorfilm felé, de az egyik dög egyáltalán nem volt félelmetes. -
Bukás: jó vót;
Closer: szar vót, nagyon gagyi, ennyi;
Van-e élet a halál előtt? (Feldmár András): tetszett :)
Butterfly effect: nagyon tetszett;
Amélie csodálatos élete: szintén nagyon tetszett;
most szünetben megnézem asszem Pitch Blacket. Thus megvettem mellékletként a KillBillt, majd még1x nekifekszem :) -
flashX #19275 Én tegnap néztem meg a Million Dollar Baby-t.
Nagyon szép film.