106874
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • flashX
    Látom horrorfanok gyülekezőhelye lett ez a topik. Tehát mondjon nekem valaki egy olyan filmet amin lehet rettegni, félni! Mert eddig nem láttam olyat.:(
  • Blasta
    Ja, sokkal.
  • Blasta
    Nem igazán horror, de a Jelek teccett. Másvilág szintén!
    Blair witch alap.

Per pillanat ennyi
  • flashX
    A Grudge nem sorolható Fear.com -os filmek közé. Annál jobb.
  • Blasta
    Hááát, ha szellemsdi akkor Temetetlen múlt pl. Vagy 6. érzék de ezek nem horrorok.
    Saw jó volt.
    Viszont a rettenetordenárébaromság-ra nem emléxem!!!!!!!!!!
    Mi volt az?
  • Jano
    Ha jut eszedbe még olyan horror, ami tetszett, akkó lökjed! htx.
  • Jano
    Mivel jómagam is elég sok hasonlót láttam, történetileg semmi újat nem nyújtott, effektekben ugyanolyan, mint a többi. Nem rossz, de kellőképpen borzolta kedélyeimet a lépcsőn lemászó görénység az idióta hangjával. :O)))

Szóval nem védeni akartam a filmet, szerintem se nagy durr, csak azt nem értem, hogy TE MI A RÁKÉR NÉZEL ILYENEKET??? :D

28 nappal később-témában nagyjából egyetértünk (bár az az egyetlen kis rettenetordenárébaromság eléggé lehúzta nálam a filmet 4. megnézésre, asszem itt már írtam róla nemrég), Hellraiser is ott van nagyon, asszem a Fűrésszel Te is elvoltál, ez ok, de a szellemesdi nem a Te asztalod, vagy?
  • Blasta
    Most komolyan, Te mint horror fan, mire értékeled a grudge-ot?
  • Jano
    Nem, aki az eredeti Ju-On-okat is (eddig 4 + a remake, + a 2. rész remake-je nemsokára, de jövőre lesz Ju-On Grudge 3 is az eredeti 2 mellé), sazl ha azok nem bejövősek Neked...
  • Blasta
    Ma este a TV2-n:

Hófehérke - A terror meséje

Már a Grimm testvérek eredeti meséje is valóságos thriller, Lily története azonban még annál is vérfagyasztóbb. A neveletlen törpék - hatan közülük még csak nem is igazi törpék - majdnem megerőszakolják Hófehérkét... A gonosz mostoha, Sigourney Weaver praktikái elől talán a nyolcadik utas sem menekülhetett volna. Mese felnőtteknek, jó éjszakát, gyerekek!
  • Blasta
    Jaés azé néztem meg mert KURVÁRASEMMIMÁSDOLGOMGECA! :-D
  • Blasta
    Ja. Egy csokker :-DDDDDDDDD
    (az a pöcs aki a Kört nem?)
  • Jano
    Akkor miért nézted meg a Grudge-ot? Tudod-e ki rendezte? ;O)))
  • Blasta
    Hát ez a stílus ez tutinem (hatásvadász klisékre építő, komolyabb mögöttes témát nélkülöző filmekre gondolok, mint az Átok is vagy a Kör vagy a Fear.com, stb..).
    De a 28 nappal aztután, a Hellraiser, illetve pár komolyabb alkotás azért igenis tetszik.
    Már csak az kéne, hogy távolkeleti horrort nézzek :-DDDDD
  • Jano
    Te minek erőlteted a horrort?

Te mimózapöcs. :DDD

Egyébként, ha több távolkeleti horrort néznél, akkor tudnád, hogy kb 18246236 ilyen, és ehhez nagyon hasonló film van (Dark Water, a Ju-On 4 része, One Missed Call (szerintem ez utóbbi mindet übereli eddig, pedig TÖKUGYANAZ, mint az összes többi)), a Grudge pedig nem nagyon marad el tőlük.
    Ez a stílus nem tetszik Neked, kész.
  • Blasta
    Köszi, akkó letöltöm
  • LezLee
    Láttam. Csak az a baj, hogy az eredetit nem láttam. De ebben elég sok véres jelenet benne van, és nagyon sokan azt mondták - akik látták mindkettőt - hogy sokkal jobb, durvább, mint az eredeti, és pár kihagyott rész is benne van.
  • Blasta
    LÁTTA VALAKI az Artúr király rendezői változatát?
    Érdemes leszedni, van benne annyi plussz, netán mutatják a véres jeleneteket is, or something?
  • Blasta
    Nekem is kedvencem az a film.
    A "benne leszek a TV-ben" show kitalálója egy CIA ügynök volt 40 évvel ezelőtt :-D
  • CSOCSO
    Gladiator
    meg mindig uber film uber zenevel. nekem nagyon tetszik
  • Bucser
    Megnéztem a Confessions of a Dangerous mind című filmet. Baromi jó volt... főleg a vége:) "Kitaláltam egy új műsort. 3 öreg tatát leültetünk a Kamera elé 1-1 pisztollyal és mindenki elmondja mit ért el az életében. A Végén az nyer aki nem lövi szét a saját fejét....
  • I.C.ram
    Ennek a zenéje volt jó :)
  • Rafaelo
    Millio dolláros bébi 7/10

szépen van fényképezve aki szereti a boxot az élvezni tudja nekem kicsit
    unalmas volt oscart nem adtam volna nekie
  • Dynamic
    A Grudge teljesen korrekt ijesztgetős film amiben nyílván nem a történet a lényeg, hanem hogy az éjszakai lefekvéshez megadja az alaphangulatot.Nekem alapvetően tetszett(mondom, a hagulat miatt)
  • Sephi
    Elektra -

Maeradjunk annyiba hogy az X-Men -nel nem jobb de minden mas MARVEL-nel igen.
  • Roll
    Megnéztem a Felejtést. Hát baromi jó szerintem. Csak azt nem vágom minek 2 nagyon hasonló befejezés.
  • Ramza
    Az eredeti második rész botrányosan rossz, de ez esetben teljesen kidobták a sztorit, és újat írtak helyette (gondolom azért is, mert az amerikaiak nem értették volna meg, hogy a folytatásban Naomi Watts miért három percet szerepel) - akár még nézhető is lehet.
  • Rafaelo
    a kör 5.

• Alien
    Apropó hamár Kör 2, kiváncsi leszek rá, remélem nem szúrják el.
  • Alien
    :DD
  • Alien
    Én tudtam természetesen, hogy ez nem a Kör 2.

"Nem beszélve arról hogy milyen szinten hajaz a KÖR-re "

Ezzel egyet értek :)

Nekem nem volt semmi gondom különben a filmmel, bár azt nem mondtam az előző hozzászólásban, hogy kicsit többet vártam tőle, de amúgy nem volt vele gondom :)
  • Alien
    Azért én megnézném közelebbről a "nyúlszáját" :D
  • Blasta
    Kábbejó? :-DDD
    Nap száksz :-D
  • Ramza
    "eddig akivel csak beszéltem, szentül hitte, hogy ez a KÖR 2"

Itt lenne az idő megválogatni a barátaidat, vagy esetleg kimenni a napra
  • Blasta
    Pffff.
    Pedig mekkora lámaság volt az a film. Nem beszélve arról hogy milyen szinten hajaz a KÖR-re (eddig akivel csak beszéltem, szentül hitte, hogy ez a KÖR 2).

Fosléfilm
  • flashX
    Olyan nyúlszája van...
  • Alien
    Én tegnap néztem meg a Grudge-ot. Nem volt rossz, márcsak Sarah Michelle Gellar miatt sem :P Birom őt :D
  • flashX
    Én szünetben:

11/14
    The Eye
    Vaskereszt
    Betörő az albérlőm
    Jackie Brown

Mellesleg csütörtökön láttam a 'The Grudge' című filmet. Tendál az igényes amerikai horrorfilm felé, de az egyik dög egyáltalán nem volt félelmetes.
  • dikki*yysw
    Bukás: jó vót;
    Closer: szar vót, nagyon gagyi, ennyi;
    Van-e élet a halál előtt? (Feldmár András): tetszett :)
    Butterfly effect: nagyon tetszett;
    Amélie csodálatos élete: szintén nagyon tetszett;

most szünetben megnézem asszem Pitch Blacket. Thus megvettem mellékletként a KillBillt, majd még1x nekifekszem :)
  • flashX
    Én tegnap néztem meg a Million Dollar Baby-t.
    Nagyon szép film.