106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
akos #19354 A visszafordíthatatlant láttam. Szerintem elég tré. -
Negy kerdes es egy felkialtas! -
Nyiri #19352 Ez 4 kerdes :) -
deicide #19351 2 kérdés...))
Valaki látta már a Kör 2.....? Az Amerikai változatott...!
Ha igen akkor milyennek találta....?!:)
És valaki láttam már a Visszafordithatatlan c. filmet...?
Vélemény....?:) -
Nyiri #19350 Elirtam. :) -
Elobb kapcsold ki a szintetizatort mert hangos a lepke!
The Life Aquatic -
Talan muveszi filom inkabb... A Royal Tannebaums filmhez hasonlitanam (mar csak azert is mert ugyanaz a rendezo es a szineszek is majdnem). Nem rosz de sokanak nem fog tecceni a stilus.
En nem tudom mennyire jo vagy rosz mert elaludtam de a havernak teccet. -
Folyton beszósz!
Szólok a moderátoroknak (meg Anyunak)
-
Ramza #19347 Ez a "Grunde" című filet nem ismerem (valami grundfocis cucc?), de a Grudge tokióban játszódik japán és amerikai színészekkel. -
Nyiri #19346 Ez furcsa... En ma neztem a Grunde-t es tele volt Kinai-val. Hong-Kong-ban jatszodik a film. -
Ramza #19345 Ezt ugye viccből írtad? Egy darab kínai és egy darab európai sem szerepel a filmben. Sem a japán, sem az amerikai verzióban. -
télleg, a szellemet ki is hagytam :) -
Nyiri #19343 Then Grunde - Nem lattam a Kor-t, de az ennel csak jobb lehet. A szellem megalkotasa megy egyenesen vicces. -
The Grudge
Gyenge utánzat, Kör ből visszatérő motívumok, ugyan az a szituáció lemegy 50x , szokásos kisgyerek itt is jelen van, a legtöbb szereplő kínai, szal nem lehet őket megkülönböztetni, de még az európaiakat is úgy válogatták össze, mindegyik ugyanolyan szőke nő, nincsenek benne karakterek, lényegében átélhetetlen a film, nem tudott megfogni.
és a nagy lezárás a végén is teljesen kiszámítható és tipikus.
3/10
Exorcist
nemnéztem teljesen végig, de kb. teljesen mint más ördögűző, sátánellenes, világmegváltó film. -
flashX #19341 A szünetben ezeket láttam (többek közt):
11:14
Egész jó film, ügyesen egymásba folyatják az eseményeket, nekem úgy lett beállítva haver által, hogy a vége zúz. Hát nem zúz.
Vaskereszt
Kedves háborús film, azok közül a jobbik. Végre a nácik szemszögéből láthatjuk a második VH egy részét.
(1943)
The Incredibles
Nagyon nagy! :) -
:DDDDDDDDD -
flashX #19339 Nem rossz film az. -
Ramza #19338 "Nem igazán horror," -> igen, meg is magyaráztad :)
Figyelj, puhapöcs, szerintem ne nézzél horrorokat, ezt már megbeszéltük, nincs érzéked (hatodik se) hozzájuk :D -
Ramza #19337 Temetetlen múlt erős három pontos film, geca! -
Azért végignéztem, hogy ne oknélkül fikázzam. Ez lenne az amerikai művészfilm kategória??
-
Plane amikor elindul utana a sivatagban es mindaketten tulelik ugye? Pahhh!!! -
Hat oszinten szerintem meg eppen ezert jo a muvi. Eddig esku csak teged halottalak errol a filmrol negativan nyilatkozni.
Szerintem zsenialis volt mi konnyekkel rohogtunk. -
Nyiri #19333 Szerintem pedig jo film volt. Nekem tetszett. Attol hogy nep eppen lehetseges ami tortent benne, meg nem lett rossz film. -
Napoleon Dynamite
hugy, szar, mocsadék, nulla, értéktelen, semmitmondó, gecirossz, kellemetlen, nyamvadék, és unalmas film.
0/10 -
Flight Of The Phoenix -
Nem tudom elhinni hogy ez a film mekkora baromsag volt. Egyszeruen cliche' lehetne az alcime.
Egyszoval baromsag. -
amit ott szenvedtek, lehet, hogy megváltás volt nekik az ami történt. -
flashX #19329 Akkor csak jó lehet!
[Nem szereti, ha egy film happy-end-es.] -
hepí endre. -
flashX #19327 Ez alatt mit értesz?
Teljesen elbaszott befejezés (rendezőileg), vagy nem happy-end? -
Open Water -t tegnap néztem meg.
szebb befejezésre számítottam.
-
Mint (szinte) mindig, osztom! :D -
Hát ja. -
Kung Fu Hustle (2004, http://imdb.com/title/tt0373074/)
Stephen Chow a Shaolin Soccer után, immár sokkal nagyobb költségvetéssel, de változatlan lelkesedéssel, ismét nagyot alkotott. A történet ugyan nem egy nagy szám (ezredik feldolgozása ugyannak a sztorinak), de a látvány, a finom poénok és egy apróság miatt mindenképpen megnézésre érdemes.
Hősünk egy nagyszájú nincstelen, aki a '40-es években Sanghai utcáin próbál megélni és bekerülni a város legnagyobb, legerősebb bandájába, az "Axe Gang"-be. A banda összetűzésbe kerül egy városszéli háztömbbel és annak lakóival és súlyos vereséget szenved, amikor váratlanul híres kungfuhősök bukkannak fel a védők között rejtőzködve. Hősünk előtt itt az alkalom: ha megöli valamelyiket, biztosan bekerül a bandába. Közben kiderül, vele sincs ám minden rendben, különös titok rejtőzik a múltjában - és benne magában is...
Jópofa karakterek, jó poénok (itt-ott utalásokkal a közelmúlt nagyobb filmjeire, mint pl. a Spiderman, a Mátrix, vagy még régebbről a Dragonball első szériái :) ) és minden eddigit felülmúló trükkök. A jelenetek nagyon jól vannak megkomponálva, és a lassítások, az időnként grandiózus, de rendkívül aprólékosan és finoman kivitelezett effektek is nagyon ott vannak a szeren, és állítom: megütik az eddig etalonnak tekintett Mátrixot is. A harcjelenetek a szokásosak, de igazából ez a legkevésbé érdekes, ugyanis hétköznapi értelemben vett olyan "igazzy" közelharcok nem is nagyon vannak. Annál több a "drótos" repkedés és a szuperképességek tobzódása. Ám ezekkel - szerintem - semmi gond nincs. Ugyanis tökéletesen beleilleszkednek a film stílusába és ezzel - itt jön az az "apróság", amit már említettem - erőlködés nélkül, lazán, csuklóból megvalósítja mindazt, amit Tarantino a Kill Bill-ben akart - részben - megcsinálni, de rettenetesen izzadságszagú lett. A tömegjelenetek jól működnek, a szuperhősök összecsapásai egyáltalán nem röhejesen bénák, hanem jópofán és szórakoztatóan nevetségesek. Eközben a háttérben ott van egy kis finom drámai/romantikus szál is (ahogy az pl. a Shaolin Soccer-ben is volt), de csak éppen annyira, hogy a film ne fulladjon bele saját trükkparádéjába.
Szerintem minden a helyén van és minden a megfelelő arányban lett adagolva, hogy tökéletesen nézhető legyen. Nem ez lesz az évtized filmje, de sokáig fogunk még hivatkozni rá. Remélem, Chow továbbra sem felejt el jó filmeket készíteni. Eddig jó úton halad (bár a Soccer előtt is volt még pár filmje, de azokat nem ismerem).
Értékelés: 8/10
-
Tán még csak nemrégóta fertőzött, oszt azé
[IGAZÁBÓL NEMHISZI] -
Vazz, én aszittem sírok.
Pont az a lényeg, hogy a fertőzötteknek elmegy a maradék eszük, csak rohannak a gyilkolásért, ohne agy, erre a kiscsákó meg beszél... :C -
Vazze télleg benne van 
Dekár -
Mindkét rész nagyon jó szvsz. Ajánlott. -
flashX #19318 Most néztem volna meg, de nagyon gáz verziót szereztem. Max hangerőn suttogva hallatszik a hang. :( -
flashX #19317 Azt nem mondtam. Nem ér el egy bizonyos szintet de amik fel lettek sorolva azoknál jobb. Pl., ha volna egy 100 pontos értékrendszer, és ott egy szokványos klisés film 20-at kap, akkor ez 30-at. -
A horrorfanok topikja itt van! Ott érdeklődj! ¦-))) -
Eye 1-et láttam, az jó volt.
Hajazás egyértelmű, de elmegy.