106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • fifi
    mi vele a gond?
    nekem ennyi...
  • Sephi
    Remek pontozas! :D
  • Ramza
    Blasta, megrendeltem a 24 első évadát anélküól, hogy az ajánlásodon kívól bármit tudnék róla.
    Készülj, hogy ha nem lesz jó, rádküldöm Pitbull Janot!!4
  • fifi
    mé' ő az új??? :)

mik vannak... sok lekváros abáltszalonnát kell akkor mostantól ennie... :D
  • Cvd
    Annál a résznél mikor valami veszélyesen kreténül menekül a zsernyákok elől véresen és csontsoványan, elég hihetetlennek tűnik hogy ő az új Batman.:)
  • fifi
    elég erős volt látni...
  • Jano
    Frankón lefogyott a nemnormális. D:
  • fifi
    The Machinist

Na ez nekem az év meglepetése edddig. Nekem nagyon tetszett. Nagyon jó film volt, attól függetlenül, hogy szvsz elejétől lehetett sejteni hogy mi a szitu... Nagyon jó volt!
    Fsz. is nagyot alakított... A szerep kedvéért fogyott le ennyire hihetetlenül vékonyra? Vagy trükközés volt?

10/10
  • Kandurex
    "Aki látta, érti, aki nem, nézze!"

Constantine, LU pedig Lucifer, csak LU -nak becézték.
  • Sephi
    Nem tudsz olvasni? Leirom en is. LU-nak vazeg. Hat nem erted? Nem tudod? Haaattt ilyyeeeettt!
  • Nyiri
    kinek?
  • Kandurex
    LU -nak oszkárt javaslok. Aki látta, érti, aki nem, nézze!

:D
  • Sephi
    A szamuraj filmekben az a jo amikor az egyik aszongya hogy Tsuuaaa es a masik hogy Huyaaaaa.

• Sir Quno Jedi
    Őőő, most olvasom Petruz véleményét, kissé nevetséges így lehúzni egy ilyen filmet, főleg, hogy nem lehet összehasonlítani a komoly szamurájfilmekkel, merthogy ez nem pont az a műfaj (nagyon nem) !

Szerintem kifejezetten jók benne a karakterek és a színészek is. Főleg a mester, leghűségesebb tanítványa, a ninja, Bijomaru, Saru, és végül Kanbejo a warlord testőrfőnöke. De Azumi és Yae is jól sikerült.
  • Sir Quno Jedi
    Az az ő baja, én meg várom a második részt ! Idén elvileg kijön.

Nézd meg megéri, aztán alkoss te saját véleményt. Mondjuk ezt sem árt többször megnézni, hogy az igazi finomságai körvonalazódjanak. Ha kihagytak volna pár sajtburgeres poént (pl. hogy, hogy hal meg Bijomaru), egész komoly film lett volna.
  • Loál János #19419
    htx
    Hát, PetruZ egy kicsit rosszabb véleménnyel volt róla. :D
  • Sir Quno Jedi
    AZ AZumi nálam, a barátaimnál, ismerősöknél és családnál NAGYON bejött. Jó nem egy Sanjuro, azért lényegesen könnyedebb játékfilm, de határozottan érdekes és látványos. ÉS kardbuzeráns, vívó emberkék sem tudtak kivetnivalót taláni benne (jó néha vicces, de ez egy orgyilkos-szuperhős film) !
  • Loál János #19417
    htx. :/
    Úgy döntöttem, hogy Ong-Bak-ot akarok nézni, nincs már halasztás! :D
    Csak sikerüljön hamar beszerzni.
  • PetruZ
    A #18930-ban részemről határozottan nem ajánlottam. :)
  • Loál János #19415
    Te Zsédi! Azumi milyen? Mert Kitamurától a Versus-t (és Ultimate Versus-t), és a Down to Hell-t láttam, azok nagyon jók voltak.
  • Sir Quno Jedi
    Napéldául !
  • akos
    Mittudomén... te csak droid vagy, ki tudja, milyen indíttatásból cselekszel. Távol áll a működésed az emberi logikától :)))
  • Sir Quno Jedi
    A szar irónikus vót ! Miért néznék meg szarokat ÚJRA ?!!!
  • akos
    Pedig ezeknek egy része nem is olyan szar... Sőt!
    Equilibrium, Hero... elég yoak!
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom én tegnap Azumi, X-Men 1-2, Equlibrium napot tartottam.

Előtte meg Dune, Kill Bill, Dogma, Jay&SB, Tigr&Sárk, Scorpiking, Event Horizon, Casshern, STTroopers, DaMummy1-2, Hero stb. Mostanában mindent szart megnézek újra, vaze... :DDD

De legmostmégjobb a Sanjuro volt !
  • akos
    Eszeveszett birodalom.
    Kellemes kis hülyéskedés, yopofa poénokkal.

A számat figyeld.
    Vincent Cassel egyik korai filmje. Francia krimi. Nem túl fodulatos, de egyszer nézhető.
  • Kandurex
    Hmm...

Constantine: 10 / 7 - minden a helyén van. Élmény, hangulat, képi világ, színészek játéka, végjáték zsenialítása -

Oceans's 12: 10 / 2 - Tragikus, felesleges, szétesett, értelmetlen, és UNALMAS -

The grudge: 10 / 5 - tisztes iparos munka, helyenként meglepően ijjesztő is tudd lenni, a történet gyenge, a színészek se állnak a helyzetük magaslatán -
  • Cvd
    Nagyrészt nem is az a szánalmas a fickóban hogy sz*rt csinál, hanem eközben durván olyan Spielberg/Scott/Mann/satöbbi szintjén tartja magát nyilván. Komolyan mondom ha tisztában lenne magával és aszerint állna hozzá akkor még népszerű is lehetne, de így tényleg fejlövést érdemel.:) Az AVP ennél nagyságrendekkel jobb volt, pedig az is egy hulladék, de legalább normális CGI volt benne, plusz simán csak gyenge volt a történet, nem pedig kliséhalmaz az elejétől a végéig.:)
  • tomsolo
    lehet hogy elkapták? :D
  • Loál János #19405
    Eléggé kapkodják a kamerát, de tényleg úgy látszik, hogy csak vicsorog, nem úgy mozog a szája, mintha beszélne.
    Érthetetlen, hogy miért tették ezt. Akkora hülyeség, hogy még. Pont tönkrevágják vele a betegség egyik alapvető lényegét, az elhülyülést.
  • tomsolo
    ha jól emlékszem az a legszebb az egészbe hogy NEMIS MOZOG a szája úgy mondja...(magyar vhs is ilyen)...sazl tutti utó MANIpulálzs vanik vele
  • tomsolo
    hmmm

nem tudom... sazrfejű geciek!
  • Loál János #19402
    Akkor nem vagyok hülye. 2x láttam angolul moziban, és egyszer sem hallottam.

Mér kellett elkúrniuk. :C
  • nemcsakfeel
    bocs,
    [b][hatalmas]SPOILER
  • tomsolo
    nem, mozipa nem vettem észre... sazl dvd final cut :C
  • Loál János #19399
    Amit a minap vettem dvd-t, ott tisztán, érthetően mondja a kisgyerek: I hate you!

:C
  • tomsolo
    csak a magyar szingronban!
  • Sephi
    Ugyertem sirni a rohogestol hogy mekkora faxsag :D
  • fifi
    semmivel nem volt jobb az alább említettnél...
    Sőt továbbmegyek, bennem lerombolta a predatorokról és alienekről /filmek alapján/ alkotott képemet...
  • akos
    Az AvP-n nem akartál sírni? Én igen... amikor a csaj meg a predator kéz a kézben rohannak. :-/