106874

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dakota Fanning?
Szvsz csak divat
-
Hát nem tom, szvsz ez a Dakota Fanning egyáltalán nem nagy durranás. Mindenki oda van tőle meg vissza, de fogalmam sincs, hogy miért. Talán mert fiatal? Na és! Rengeteg fiatal színész volt már, aki nála jobb volt. Komolyan annyira színpadias, egyáltalán nem hiteles. Ezt a Bújócskát ugyan nem láttam, de a többi...
-
BlackWolf #19472 the grudge- nemvolt rossz
boa vs python- nagyon gyenge gagyi akcio film
constantine- nemvolt rossz a vege kifejezetten tetszett
randiguru- egy kis poenos delutani limonade
sky captain- nem egy nagy film de a megvalositas otletes es szep is
bujocska - a kislanybol jo szineszno lesz ha nagy lesz :)!
penge3 -inkabb ne legyen 4
butterfly effect- hangulatos jo alapsztori nekem bejott
elit alakulat 1-10 - alapmuveltseg :)
gyuruk ura 1-3 kibovitett valtozatt - nekem ez is alap
utobbi 2 het termese :)) -
FFX #19471 Én a Randigurut láttam legutoljára. Ennyit még nem röhögtem egy filmen
-
Nyiri #19470 Machinist: Nem nagy szam film. Egyeduli figyelemre es tiszteletre melto a foszereplo akaratereje, hogy le birt fogyni ilyen mertekben. -
Ajánlották, hogy brazilok is, meg hogy hasonlítanak a CoG-ra. Bár úgyis megnézem őket, aztán majd jól beajánlom én is itt (vagy nem ;).
-
winnie #19468 ajánlották, mert brazilok? a carandiru egy kemény börtöndráma - szerintem tök más, mint a city of god. ha brazil film, akkor szerintem központi pályaudvar, az durva. mármint érzelmileg. -
Jut eszembe: a véleményektől függetlenül megnézem mindkettőt :), csak érdekelne, hallott-e róluk vki?
-
Ki mit tud ezekről a filmekről (érdemes / felejtős): Caja 507, Carandiru? A City Of God kapcsán ajánlották ezeket, mint hasonló közegű / stílusú (és származású) filmeket.
-
-
Biztos Svábytól tanulta :) -
...és mindig összeszorított fogakkal beszél vagányul :-D -
Nekem az Aviator sokalta jobban teccet. Clint mehg mar minden filmejbe boxol nem vettetek eszre? Vagy boxolni fog vagy boxolni akar vagy boxolt. -
Loál jelenet volt! :DDD -
Szezon
Fura, érdekes, de azért jó volt! :D -
Ezt a The Mask óta tudjuk, hogy a megható haláljelenetek mindig Oscar-t érnek:) (ugye emlékeztek "és kérlek vigyázz totóra"
)
-
Mind1.
szal:
MILLIÓ DOLLÁROS BÉBI
--------------------------------
7/10
Nem volt rossz de nem estem hanyatt tőle. Tetszett de többet vártam.
SPOILER (asszem)!!!!!!!!!!!!!!
Hilary Swank azért kapja az oscar-okat mert minden filmje végén roppant szomorúan meghal?????
-
Hova tünt a kommentem???? -
mármint énmeg -
énem utálom mint szart :D -
Ja és mellesleg Arany Glóbuszt is nyert a sorozat, ami garancia a minőségre. -
Én most kezdtem el nézni a 24 1. évadát, és megnyugtatlak: nem fogod megbánni, hogy pénzt adtál ki érte. Nagyon ütős sorozat, énis csak nemrég ismertem meg, de máris a rabja vagyok. -
Ramza #19451 véged van -
Lezúzunk ! Ha nem nézed meg akkor azér, mert műveletlen kecsege vagy, ha megnézed, akkor azér, mert bármi is lesz a véleményed róla, valamelyikünknek tutira nem fog tetszeni pofikád ! :DDD

-
Így lesz a legtisztább. :D
-
Rohattak! -
Az OK !
Csak fura ennyire lehúzni egy amúgy szórakoztató filmet, de term. ez lehet a véleményed, az való igaz (ezt senki nem firtatta).
Az Azumi pedig legkevésbé sem akart történelmi film lenni (annak valóban igen érdekes lenne), az csak egy körítés, mint a vadnyugati filmeknél az indiánok, meg a cowboyok, legyen hova tenni a dolgot.
Mind1, hagyjuk János bácsira a döntést, miután megnézte tudni fogjuk az ő véleményét is, aztán majd jól megagyaljuk érte, bármi is az ! :DDD -
A Casshern kifejezetten egy anime-jellegű akció-scifi-dráma, amelyben az akciójelenetek és a trükkök a felépített világon belül tökéletesen működtek, mert a világról tudtad, hogy nem valódi, így bármit el tudtál képzelni benne. És nekem ez speciel tetszett és számomra működött a dolog. :) Az Azumi viszont valós történelmi háttér mellett akart működni és ahhoz képest - sztem - botrányosan rosszul lett koerografálva. Ha ez nincs, akkor egy jó és megnézésre ajánlható filmről írtam volna... stimt? Persze mindenki maga döntse el, mi tetszik neki, ez a topik tudtommal a magánvélemények közlésére való. Lenne... :)
-
Ezek csak technikai dolgok, ha ezektől nem tudsz elvonatkoztatni és belelélni magadat a sztoriba, akkor valóban kár nézned, ezt megértem. Én ilyeneken (már) nem lovagolok, ha a bakikat számolnám, a legtöbb filmet elégettetném a főtéren, de nem számolom.
ÉS ha már itt tartunk, akkor mi a véleményed pölö a Casshern-ről, ami végestelenvégig ultragagyi trükkökkel, hibákkal és fake harcjelentekkel van teli (amúgy meg egy atomdurva dráma) ?! -
no azért a két film messze nem egy kategória, nem is lehet így párhuzamot vonni köztük... -
Figyu', sztem nem hogy komoly, de komolytalan szamifilmekkel sem lehet összehasonlítani. Sajnos marha sokat levon az értékéből az a tény, hogy az összes harcjelenet nevetségesen gagyi. Simán látszik, hogy mindenki mellészúr, meg csak hozzáérinti a másikhoz a fegyvert, oszt' mégis hörögve holtan esik össze az ellen. Néhol kiszúrtam olyat is, hogy a statiszta felkínálja a hónalját, majd a karjával ráfog a kardpengére és úgy csúszik le róla, mint aki halálos sebet kapott. Vérgagyi... A film többi részével (a főszereplő csaj arcberendezését kivéve) nem volt különösebb bajom (sőt, a sztoriban kifejezetten jó részek is voltak), de nálam a fentiek miatt labdába sem rúghat.
-
Jájj, nemis tuttam, hogy Bale jáccik benne.
Akkó letöltöm ezerrel!!!! -
Ácsi!!!
Én csak a második évadot láttamö!!!!!!
(de nem hinném, hogy szar lesz) -
Ray
nagyon jo film volt.. es Jamie nagyon jol jatszott!!
8/10 -
Nyiri #19439 Constantine : Ez a film kiraly lett. Tetszett. LU igaz keveset szerepelt, de rohadt hatasos volt. -
Dave77 #19438 Millió dolláros bébi
Megdöbbentő történet egy ökölvívó nőről és edzőjéről. Drámai alkotás az életről, küzdelemről. Ajánlom mindenkinek. 10/10 -
Jaja, olyan 5/10 es film. -
akos #19436 Femme fatale
Hát... nem rossz. Yo benne a két husi. Sőőőt. Ehh!!
Maga a film nem egy korszakalkotó. De egynek elmegy.
-
Nem csak emelkszem en mit kaptam amikor a Matrix 3-mat pontoztam 10/10 :D -
mi vele a gond?
nekem ennyi...