106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • nemcsakfeel
    kettő?
  • Mike at home
    ertem ;)
  • Kandurex
    Hmm, pedig itt van már vagy 2 éve, csak a régi nickjét "véletlenül" törölték :p
  • Mike at home
    latod, es milyen sokat kellett ra varni, bezzeg nalad,pedig meg csak ujreg vagy
  • nemcsakfeel
    hiába, a kultúra csak kibukkant..
  • Police88
    Tegnap láttta ma Constantine c filmet nagyon király volt!!!
    Mindenkinek ajánlom!
  • rafaello
  • Mike at home
    megy ez nekem, 5 sor es kityuggyamennyi vilmos utan :D
  • Blasta
    Remek vélemény, grat!
  • Mike at home
    minek?
  • Bandew
    "De! Nem! De! Nem! De! Nem!..."
    Már 1000x megbeszéltük, hogy ennek nincs értelme.
  • Mike at home
    nem, mert egy fos
  • Gabesz amd64
    most néztem meg a Saw filmet hát ez nagyonjóvolt
  • CSOCSO
    a beepitett szepseget mar lattam.. nem olyan fortelmes muvi...ilyen catwomennel pisztos jobb:)
  • nemcsakfeel
  • Blasta
    Hát most komolyan...

3 ilyen kvalitású film trailer-je egymás után, téged nem készít ki?? :-DDDD
  • akos
    Grudge

Yo kis horror. 8/10
  • CSOCSO
    Team America....
    5/10

tetszett a megvalositas... erdekes volt hogy babuk voltka aszereplok.. a leopardos resz aranyosan el lett talalva... maga a film viszont nagyon szar!!! kb 2 mosolyogtato poen es ennyi....
    kar erte mert sokkal tobbet vartam...
  • Nyiri
    Annyira szarok voltak?
  • Blasta
    Azé tegnap a Constantine előtt sokkoltak a bemutatókkal rendesen!!!!

-Beépített szépség KETTŐ (szinkronizálva!!!!!!)
    -TRIPLA IKSZ KETTŐ (főszerepben ICE CUBE!!!!!!!!!!! Samuel L. Jackson-nak nem volt annyi esze mint Vin Diesel-nek, aki nem vállalta el a folytatást)
    -ELEKTRA

süppedtem bele a székbe rendesen...
  • Nyiri
    Az X-Men3 rendezeset atadtak Matthew Vaughn-nak (Eddig producer volt inkabb, Ket fustolgo, Bloff).

Bryan Singer-rol (XMen1-2 rendezo) nem sokat tudok csak olvastam par forumon hogy mostanaban elegge elszaladt vele a lo, igy nem csodalom, hogy elvettek tole a rendezest.
  • Blasta
    Ja télleg, emléxem má.
    (morisett-et utálom) :-)
  • abonyitomz
    Sin City

nagyon fasza film! Tarantino a KillBilljével elmehet a kukába!
  • Kandurex
  • Ramza
    Az = Ő
  • Ramza
    Az az Isten a Dogmában.
  • rafaello
    eza hogyhijják morisett hogy jön ide?
  • Laalee
  • Blasta
    Ok, a minden6ó kivétel. Dogma-ban nem emléxe Istenre, csak az angyalokra :-)
  • Sir Quno Jedi
    A dogma abszolút jó etéren, egy apróság volt benne ami nem teszett személy szerint nekem, mikor Isten közvetlenül szól gyermekéhez. AZ ott kissé erőltetett, mert istennek nem kell "üvöltenie" értelmetlenül, csak megkérdezi lágyan, halkan susogva, hogy "hogy vagy kicsim" és úgy is simán lerobban a fejed és beszakad a mellkasod, szal. kampó. Arról nem beszélve, hogy mióta véd meg Isten hangjától, ha befogják a füledet ?!
  • VinylToy #19725
    Minden6ó-ban igen is jól megformálták istent, meg a Dogmában is :DDD
  • Nyiri
    Ne spoilerezzel mar pliz. Legalabb irnad ki.
  • Sephi
    Jo volt a vege szerintem. CSak ami elotte volt gyengus vout nadon.
  • Kandurex
    'Fiam, egy egész tűzes vidámpark vár odalent, nagy a pörgés....
    'Hogy van a család?

:DDD
  • Blasta
    Dúva mi? :-D

De sztem nem volt rossz film, csak olyan semmiextra.
    A vége királyságos volt, főleg a démonírtás sátgánnal ;-)
    Lucifer meg BESZTESZT :-)))
  • Sephi
    Constantine -

Ez egy akkor baromsag volt hogy sajnalom irni is. Viszont oszinten a vege fele kezdett kicsit erdekes lenni es teccet ugy ahogy befejezodott. De ez is egty totalisan semmi ujjat nem mutato hulye szuperhos muvi volt ami semmivel sem eri utol egyik "nagy" alkotast sem.

Az a baj hogy mar tul sok ilyen van. Ha ezt pl most tiz evvel csinaljak nagy siker lett volna szvsz.

(Blasta - Amikor lattam hogy valaki egy uj uzenetet irt a Filmek... topikba mondtam magamnak na nehogy valki mas is eppen ezt neztem. Es lam pont elottem nezted meg! Ez mar satani!!!)
  • Blasta
    Constantine
    -----------------------
    Gondban vagyok a pontozással. Az eleje olyan semmilyen volt, de a vége kárpótolt mindenért. Az pörfikt lett.
    5-öst nem adnék rá, annál jobb. De többet se nagyon.

A sátán miatt legyen 6 pont 10-ből.
    (Miért tudják olyan faszán megformálni a sátánt a filmekben? Istent bezzeg... :-D)

Szal egy korrekt kis eksőn-kámik feldolgozás, menny és pokol küzdelméről. Jobb mint az a béna SPAWN, de azért a jobb comic-feldolgozásokat nem üti meg.
    Nincs különösebb probléma az akciórészekkel, még csak hihetetlen verekedések, lövöldözések sincsenek (leszámítva a túlvilági dolgokat persze), kicsit talán még legymatagabb is a többi hasonló képregényfilmnél, kevesebb az akció, több a párbeszéd.

Ja és anti-bagó reklám erősen :-)

SPOILER!!!!!!!!!!!!!

Ettől kész voltam: Sátán jön személyesen Constantine-ért, mivel a srác megöngyilkolta magát. Láncdohányos lévén, megkérdi a sátánt, hogy rágyújthat-e egy uccsóra. Lucifer válasza:
    -Nyugotttaaaaaaan. Saját biznisz :-))))
  • PetruZ
    Ja, és még valami: a magyar címnek SEMMI köze a filmhez. De majd meglátjátok ti is... :/
  • PetruZ
    Mindenképpen érdemes megnézni, nagyon jó időutazásos-visszautalós csavaros sztori sci-fi elemekkel, ufókkal, meg penge akciókkal (lődözés, lassítások, miegyéb, ami standard és manapság kell). Olyan animés a vége is, se nem happy end, se ennek az ellentéte... olyan pofás, na. :) Bár a film kicsit elnyújtott itt-ott. Asszem' vmikor úgy egy éve írtam már itt róla. :)
  • Sephi
    Fekete Vipera I -

Ehh hat eleg lol volt :D Megvan minda 4 szezon szal hurra :D