106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Te csak most nezted meg oket?
  • Blasta
    Érdekes ez az OMEN trillogia.
    Mindhárom filmnek semmitmondó, már-már összecsapottnak tünő, izgalom-mentes vége van. Maga a cselekmény még csak-csak elmenne, de a végük, az finoman szólva is LOÁL
  • CSOCSO
    ettol fuggetlenul ez meg lehet hogy nem olyan mint a colgate whitening reklam..
  • Sephi
    Nem minden ecet ami fenylik!!!11
  • Rafaelo
    joak azok felál a szőr a hátamon
  • CSOCSO
    fakk:) beleneztem a kepek koze.. most kene lefekudnom:) tuti rosszat fogok almodni:)
  • CSOCSO
    When Karen recorded this EVP she immediately recognized the voice to be that of her father. Other friends and relatives also recognized his voice.
  • CSOCSO
    nahja.. kitudja.. mindenesetre el lehet olvasgatni amiket irkalnak meg azokat a torteneteket ( plusz hanganyag) amik allitolag megtortentek.. es ezekbol csinaltak a filmeket..
    de erdekes hogy amig a filmben volt egy olyasmi mondat hogy i wanna see you no more. vagy ilyesmi addig amugy az eredeti felvetelen ezt mondta: i was seeing the war.

a lenyeg hogy eleg erdekes dolgok vannak leirva... es mikor meghallgatom a felveteleket szinte kiraz a hideg:) ez volt a film bemutatojanal is:))))
  • Loál János #19827
    Ki-ki döntse el, hogy miben hisz. :)
  • Sephi
  • Sir Quno Jedi
    Rombolván a tegnapelőtti kultúrális piedesztálomat, megnéztem tegnap a vanhelszinget. Namost annyi rosszat hallottam róla, hogy annakidején kihagytam, de meg kell mondjam egész szórakoztató kis esti elfoglaltságnak bizonyult. Nem is olyan borzasztó, na...
  • VinylToy #19824
    Lépéselőny

Sokan már tavaly látták ezt a filmet, és 6-os, 7-esre osztályozták, annyit megér, tényleg a Tripla vagy semmire hasonlít, csavaros kellemes esti mozizás volt.
  • Sephi
    Ja de majd szolok amikor be vaok rugva es talan ezt el is hiszem hogy igaz :D
  • CSOCSO
    Elektra
    hat nem volt egy hudejo film.. ha mar kepesseges film akkor inkabb x men
  • CSOCSO
    es tudod mi a legszebb????
    bar meg nem lattam a filmet de nagyjabol teljesen letezo dologrol szol!!!!
    ez az elektronik vojsz fenomena teljesen letezo dolog!!! soooot sok szoveg a filmben TELJESEN eredeti!!! tobb infoert ide menj:
    American Association of Electronic Voice Phenomena
  • Sephi
    White Noise -

Az ok hogy Michael Keaton a foszereplo. Az is ok hogy a foszereplo csaj ritka egy ronda termtes (meg sminkelve is). Meg az is ok volt hogy a film egy akkora bamromsagrol szol hogy mar csak az ijeszt meg hogy valaki errol filmet csinalt. De az hogy vegig ultem masfel orat hogy aztan a vegen totalisan meg csak ne is ertsem hogy vegulis ez a olatari baromsag mirol is szolt?

SPOILER

Aki latta magyaraza mar el nekem hogy mirol szolt ez a film mert itt ul 3 ember totalisan ertettlenul hogy megis ki volt az a harom "alak" es ki volt a vegen az a "munkas" ember... es megis mirol szolt a film?
  • Sephi
    AMEN! Sirva rohogtem a moziban!
  • Lord33
    tegnap megneztem a kör2 ot de hatalmasat csalodtam. az elso reszhez ehhez kepest (ami sztm amugy sem volt nagy film) remekmu. osszecsapott, unalmas, kiszamithato.
  • Blasta
    Ja, akko oké :-)
  • Blasta
    [SZÁNJA SZEGÉNY LEJÁRT SZAVATOSSÁGÚ OPRENDSZERREL MEGÁLDOTT ROBOT TESTVÉRÉT]
  • Sir Quno Jedi
    Oké én most csak a newage klasszikusokat hoztam !
  • Sir Quno Jedi
    Az Omen sorozatban azt akarom CGI-ban látni, mikor beleáll a villámhárító a papba, az meg áll ott bambán ! Lécci-lécci-lécci !
  • Blasta
    The emperors new groove---> TÍZ PONT!!! :-)
  • Blasta
    Most nézem az OMEN 1-et (nagyon rég láttam utoljára), de szinte biztos vagyok benne, hogy pár éven belül várható a remake, valami új ifjú titán rendezőtől, teleQrva CGI-vel....
  • Sir Quno Jedi
    Aladdin-> 5pont
    Lion King-> 5pont
    Toy Story-> 5pont
  • Loál János #19810
    :DD
  • Blasta
    aztat nemláttam, nemvágyom rá
  • Blasta
    butarobot :-)
  • Sir Quno Jedi
    Tetszett neked a Mulan ?! [beugratós]
  • Blasta
    [OKTAT] :-D
  • Sir Quno Jedi
    Keresztlányom imádja, kapott is tőlem egy kékbehemótot, de én csak csenden hányok a sarokban ha rágondolok...
  • Blasta
    dedede :-)
  • Sir Quno Jedi
    Toy Story igen, M.inc. nem !
  • Loál János #19802
    [SZÖRNYÜLKÖDIK]
  • Sir Quno Jedi
    Én inkább sírtam...
  • Blasta
    Pedig az egyik legjobb. (nekem)
    Akár a Toy Story vagy még a Nemo nyomában...
  • Blasta
    De a Mosters-en beszarsz a röhögéstől :-)
  • Sir Quno Jedi
    Szörnyerté azér erős, azt láttam moziban, nem kellett vón tán...
  • Loál János #19797
    Inkább Incredibles.
  • Blasta
    Figy, birom Carrey-t, de a gyerekfilmjeit nem szeretem, azok nem nekem valók. Nem ezért szeretem Carrey-t, hanem a NEKEM készült vígjátékjai miatt illetve a drámai szerepeiért. Nem fogok egy mesefilmre beülni moziba (de tán még lese tölteni) mikor az a bemutató alaján egyértelmű számomra, hogy egy GYEREKFILM, gyerekpoénokkal, kiélezve Jim gumiarcára. Ennyi.

Deha megígéred, hogy megnézed a The Incredibles-t (netán a Szörny Rt-t), akkor megigérem, hogy letöltöm majd ezt a filmet, okés? :-DDDDD