106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Te csak most nezted meg oket?
-
Érdekes ez az OMEN trillogia.
Mindhárom filmnek semmitmondó, már-már összecsapottnak tünő, izgalom-mentes vége van. Maga a cselekmény még csak-csak elmenne, de a végük, az finoman szólva is LOÁL -
ettol fuggetlenul ez meg lehet hogy nem olyan mint a colgate whitening reklam.. -
Nem minden ecet ami fenylik!!!11 -
joak azok felál a szőr a hátamon -
fakk:) beleneztem a kepek koze.. most kene lefekudnom:) tuti rosszat fogok almodni:) -
When Karen recorded this EVP she immediately recognized the voice to be that of her father. Other friends and relatives also recognized his voice. -
nahja.. kitudja.. mindenesetre el lehet olvasgatni amiket irkalnak meg azokat a torteneteket ( plusz hanganyag) amik allitolag megtortentek.. es ezekbol csinaltak a filmeket..
de erdekes hogy amig a filmben volt egy olyasmi mondat hogy i wanna see you no more. vagy ilyesmi addig amugy az eredeti felvetelen ezt mondta: i was seeing the war.
a lenyeg hogy eleg erdekes dolgok vannak leirva... es mikor meghallgatom a felveteleket szinte kiraz a hideg:) ez volt a film bemutatojanal is:))))
-
Ki-ki döntse el, hogy miben hisz. :) -
-
Rombolván a tegnapelőtti kultúrális piedesztálomat, megnéztem tegnap a vanhelszinget. Namost annyi rosszat hallottam róla, hogy annakidején kihagytam, de meg kell mondjam egész szórakoztató kis esti elfoglaltságnak bizonyult. Nem is olyan borzasztó, na... -
Lépéselőny
Sokan már tavaly látták ezt a filmet, és 6-os, 7-esre osztályozták, annyit megér, tényleg a Tripla vagy semmire hasonlít, csavaros kellemes esti mozizás volt. -
Ja de majd szolok amikor be vaok rugva es talan ezt el is hiszem hogy igaz :D -
Elektra
hat nem volt egy hudejo film.. ha mar kepesseges film akkor inkabb x men -
es tudod mi a legszebb????
bar meg nem lattam a filmet de nagyjabol teljesen letezo dologrol szol!!!!
ez az elektronik vojsz fenomena teljesen letezo dolog!!! soooot sok szoveg a filmben TELJESEN eredeti!!! tobb infoert ide menj:
American Association of Electronic Voice Phenomena -
White Noise -

Az ok hogy Michael Keaton a foszereplo. Az is ok hogy a foszereplo csaj ritka egy ronda termtes (meg sminkelve is). Meg az is ok volt hogy a film egy akkora bamromsagrol szol hogy mar csak az ijeszt meg hogy valaki errol filmet csinalt. De az hogy vegig ultem masfel orat hogy aztan a vegen totalisan meg csak ne is ertsem hogy vegulis ez a olatari baromsag mirol is szolt?
SPOILER
Aki latta magyaraza mar el nekem hogy mirol szolt ez a film mert itt ul 3 ember totalisan ertettlenul hogy megis ki volt az a harom "alak" es ki volt a vegen az a "munkas" ember... es megis mirol szolt a film? -
AMEN! Sirva rohogtem a moziban! -
Lord33 #19818 tegnap megneztem a kör2 ot de hatalmasat csalodtam. az elso reszhez ehhez kepest (ami sztm amugy sem volt nagy film) remekmu. osszecsapott, unalmas, kiszamithato. -
Ja, akko oké :-) -
[SZÁNJA SZEGÉNY LEJÁRT SZAVATOSSÁGÚ OPRENDSZERREL MEGÁLDOTT ROBOT TESTVÉRÉT] -
Oké én most csak a newage klasszikusokat hoztam ! -
Az Omen sorozatban azt akarom CGI-ban látni, mikor beleáll a villámhárító a papba, az meg áll ott bambán ! Lécci-lécci-lécci ! -
The emperors new groove---> TÍZ PONT!!! :-) -
Most nézem az OMEN 1-et (nagyon rég láttam utoljára), de szinte biztos vagyok benne, hogy pár éven belül várható a remake, valami új ifjú titán rendezőtől, teleQrva CGI-vel.... -
Aladdin-> 5pont
Lion King-> 5pont
Toy Story-> 5pont
-
:DD -
aztat nemláttam, nemvágyom rá -
butarobot :-) -
Tetszett neked a Mulan ?! [beugratós] -
[OKTAT] :-D -
Keresztlányom imádja, kapott is tőlem egy kékbehemótot, de én csak csenden hányok a sarokban ha rágondolok... -
dedede :-) -
Toy Story igen, M.inc. nem ! -
[SZÖRNYÜLKÖDIK] -
Én inkább sírtam... -
Pedig az egyik legjobb. (nekem)
Akár a Toy Story vagy még a Nemo nyomában... -
De a Mosters-en beszarsz a röhögéstől :-) -
Szörnyerté azér erős, azt láttam moziban, nem kellett vón tán... -
Inkább Incredibles.
-
Figy, birom Carrey-t, de a gyerekfilmjeit nem szeretem, azok nem nekem valók. Nem ezért szeretem Carrey-t, hanem a NEKEM készült vígjátékjai miatt illetve a drámai szerepeiért. Nem fogok egy mesefilmre beülni moziba (de tán még lese tölteni) mikor az a bemutató alaján egyértelmű számomra, hogy egy GYEREKFILM, gyerekpoénokkal, kiélezve Jim gumiarcára. Ennyi.
Deha megígéred, hogy megnézed a The Incredibles-t (netán a Szörny Rt-t), akkor megigérem, hogy letöltöm majd ezt a filmet, okés? :-DDDDD