106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Temeg ménem csinász má egy normális logóat magadnak, he? Anyád tudja, hogy ilyen olvashatatlan logóval mászkálsz a dzsungelben a vadak közt????? -
Hát ez van. :/ -
Csocsokám, a spoiler szó jelentését még nem sikerült rögzíteni ott legbelül????? -
megneztem.. erdekes volt.. nem ezt vartam...
azt hittem valami olyasmi lesz hogy az embereket a vegen bizonytalansag ele allitanak hogy akkor most elhiszik ezt vagy nem.. kozben meg jonnek a szellemek meg egyebek..:( miert nem lehetett ebbol egy gondolkodos erdekes dolgot csinalni??? hisz az eletben is a legtobben alig hisznek benne.. szal?....
nah mindegy...
5/10 -
IMDB rulez
http://imdb.com/title/tt0405296/ -
Scanner Darkly -
akos #19909 Roncsfilm
... -
Kovats doki jo volt a Spartacusban...
amugy nem tudja vki mi a cime annaak az uj filmnek amiben Keanu Reeves fog játszani, és át lesz rajzolva a film animációs filmmé? -
Kurvakúl -
Imadod? Imadom. -
24
első szezon -
De gyenge... most volt a Kokuszban az a hulyeseg az elektromos mitomen milyen hagonkrol es hat persze az egesz a White Noise nagyobb reklmamja volt.
-
én láttam a végét
Spartacus anyuka ült Kisspartacus mellett és megsimagatta a buksiját
előtte vmit magyarázott, de már nemtom mit :))) -
Eddig akárhányan mesélték ezt a Spartacust, mindenki bealudt rajta. :-D -
spartacus-t néztem de belealudtam azaz a végét nem láttam
-
Az me'k ? -
Fúúú engem kikészít idegileg az a csaj. -
Muppet Treasure Island
fergetes
8/10 -
Dzsekkbáör megarulez!!!!!!!!!!!
[SEASON 1-ET NÉZI] -
Baze de gyenge a magyar cime :D -
A randiguru. -
dakjota fenning mániás vagy -e???? :D azé inkább ne olyan lán legyen :) -
Tűzben edzett férfi
Nagyon jó kis film, a kislány egy tündér, ha gyerekem lesz (lány), szeretném hogy ilyen okos,aranyos,édes csajszi legyen. :D -
Nyugodtan nézd meg!
[ELBIZONYTALANÍT] -
Ne tedd! Barati jotanacs!
[rendes] -
Na mostan néztem meg a Ray-t. Jó kis film volt, a színész tényleg nagyon jól nyomta, a zenék meg ugyebár alapból jók. :-)
A vágás volt néha kicsit "elkapkodott" de hát gondolom sok mindent kellett belezsúfolni abba a két és fél órába.
7/10 -
ma en is meglesem a white noise-t -
white noise 1/10 :( -
:-)Köszike,én direkt nemreagáltam rá,mert nemakartam semmi esetleges problémát de gondolom egyértelmű volt,hogy 10 ből..X pont.:-) -
Saw Spoiler -
Lol? Eppen most neztek ujra itt melletem es amikor a nigger meg a kinai (japan?) csavo bemennek a gyilkos termebe es az megjelnik akkor egy masodpercig amikor megfordul lehet latni a kis szoke szakallat amit az elejen is lehetett latni amikor ott fekszik :D -
Nem 5 a tízből, hanem tízből öt, ne kötekedj!!!!!!!!!!!!!!!! -
csokker -
Kabinláz.
- Áldozatot mutattak be... Szent ég! Ez nem keresztényi!
-
Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events
Aranyos volt.Kicsit olyan Tim Burton-ös képi világgal.Jim Carrey is hozta a formáját.Érdekes, hogy a szereposztásban Sunnynál(a kislány) két név is volt. Gondolom egy ikerpár, akik felváltva szerepeltek. -
Jó film volt ez a Perlasca, ami az mtv-n ment. -
Én a Fehér Zajt néztem meg a moziba csütörtökön! Annyira NEM tetszett! Voltak benne ilyesztős részek, de amúgy semmi különös...
4/10! -
a pontok 1/x ét értsük? -
Mostanában nézegettem:
Sin City: No comment! 10/10
Constantine: Jobbra számítottam 10/5
Bunshinsaba: Koreai nagyonjó rémisztős. 10/8
Boogeyman:Nemlett annyira izgi,kevés szereplő,meg kicsit idegesített már a főhős görcsölése.10/4
Be cool: Olyan volt nekem mint az előző,elég laposka,csak pár poén voltbenne :10/3 -
White Noise SPOILER!
Plusz még annyi, hogy azokat pusztították el, akik látták mi van "odaát". -
Ez nekem is lejott vaze. En ennek az erdekesegi szintjet nem ertettem. Totalisa kulonal a filmtol. Pahh.