106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Most nem akarok gane lenni de van egy eszrevetelem az utobii idok halivudi muvijakrol.

Megfigyeltetek hogy az utobbi idoben hany nigger rapper jaccik mellek esetleg mar foszerepet? Feldollar meg az a Usher meg a Ja Rule...
    Mutasatok mar egy filmet ahol Sting vagy esetleg Robbie Williams a szereplo!:D

Az alapotlet hogy ugye a RMB zene az "ot fekete pasas ing nelkul norol enekel es arrol hogy az milyen sima" es hat valojaban nem tudom megerteni halivudot... ennyire nincs mar fekete boru szereplo hogy ezeket a barom egylemezes faxfejeket be kell rakni a filmben vagy egyszeruen azert teszik hogy a filmet a kis Akos is megnezze aki a tegnap szurt hason egy jarokelot mert a dal ami ment a radioban arrol szolt?

Emez szavakat a Assault on Precinct 13 c. tegnap esti csodafilm keltette eletre amiben ugye Ja Rule baratunk oscardijas alakitasa nagyon feldobott.

Lassan mar mindgyart Majkat is viszontlassuk ha a magyar rendezok peldat akarnak venni :DDD
  • Kandurex
    Sin City
    Nem is tudom..kb...hmm, hmm...olyan 7 - 10, megvalósítás és hangulat zseniális, történetre már döcögősebb.

Hide and Seek
    Még a felénél tartottunk amikor kitaláltam a film csattanóját és teljes történetét, 5 - 10
  • Blasta
    Tű a szénakazalban a TV2-n!!!!!

NÉZZÉTEK PUPÁKOK!
  • Bandew
    HOSSZÚ JEGYESSÉG

Nagyon jó film volt! Györnyörű zene és színek, a színészek is kitettek magukért. Egy szép szerelmes film.
    Néhol sajna talán kicsit túl színes is, bár ezt lehet csak azért érzem, mert mostanában igencsak elterjed ez a módszer, bár Jeunetnél ezt elnézem, hisz ő mindig is ilyen volt.

9/10
  • tomsolo
    Redeye (vagy Jeni,Juno)

minden koreai horror kedvelőnek ajánlom...

(már site-ja is izgi :P)
  • Blasta
    24 - Season 1
    -----------------------
    9.5/10

Nem létezik, hogy ennél jobb TV sorozatot csináltak volna :-)))

Sajna úgy sikerült eddig látnom a filmeket, hogy a második szezonnal kezdtem, így 1-2 fontos dolgot már tudtam előre, nem ért meglepetésként.
    Mindazonáltal szerintem jobb a második szezon ennél, de csak egy paraszthajszálnyival. ;-)

Aki teheti töltse le, izgulja végig...

Lássuk a harmadik szezont :-)))
  • Sephi

Nezz a szemembe...

:DDD
  • magus
    nemtom amúgy miért van ez, hogy mindenki fel van háborodva ezen az sw dolgon... Nyílvánvaló volt, hogy nem olyan lesz mint amilyen x éve volt, ma már kissé feltűnőek az akkroi kedves hibák, a mai technika miatt nem lehet elsunnyogni elvi es kepi hibakon. Az meg egy masik dolog, hogy mennyire bovitheto az sw univerzum azza ami most. Nem annyira mint hittek (lsd swg...). Lucas is máshogy gondolja ma a dolgokat, lehet h nem is igy csinalta volna meg anno ha itt vannak ezek az eszkozok...

amugy meg elhiszem hogy nem divatbol szidjak, ense divatbol tudnek ideggazt dobni amerikara, van okom ra
  • Nyiri
    bee cool: Eric Cartment idezve: Kurva jo kis film volt bazzeg. Az elso az egyik kedvencem, de ez is rohadt jo lett.
  • STREEX
    Én most néztem meg a be cool-t.A sin city után a legjobb film volt amit e hónapban láttam.
  • Rafaelo
    hátnem :I
  • Bandew
    MAN ON FIRE

Megnéztem végre. Hát mint film, elmegy, de adaptációnak borzalmas volt! Egyszerűen nem akartam elhinni. Azt még simány lenyeltem, hogy Mexikóban játszódik és hogy fekete a főszereplő, de hogy a kislányt nem ölik meg azért az erős. Így is elég kegyetlen volt, de a könyv ezerszer túltesz.
    Akkor mint film: nem tom ki hogy van vele, de ezek az állandó villódzások nekem nagyon nem jöttek be. Én elhiszem, hogy ez vkinek tetszik, mert hogy mekkora újítás, de ez engem inkább zavart, elvégre is ez nem egy klip. A színészek jók voltak, de összességében sajna semmi extra.

5/10
  • repro
    mondok még eggyet.
    Midikloriánok...
  • Mike
    hádde
  • Rafaelo
    nemvolt (:+)
  • Sephi
    Maj gad.
  • Mike
    SimCity :D
  • Loál János #20018
    Hmmm, a Sin City az imdb-n 8.3 ponton áll az alltime Top250 104. helyén. Ö
  • Loál János #20017
    Hát a 11 éveseknek tényleg az van! :O)))
  • Mike
    Jano bácsi, kapd be a fütyikém! :D
  • Loál János #20015
    Hát a 11 éveseknek tényleg Jar-jar. :D
  • Mike
    kinek mi tetszik :)
  • akos
    Szerintem siralmas volt...
  • Mike
    EP1-ben Jar-jar azért volt jó, mert legalábbis vicces volt
  • Blasta
    LOÁL :-DDD

János a rohatt téker :-DDDD
  • akos
    Az mindegy. Biztos az bántja a droidot, hogy ő nem vette észre, ezért most vérgőzben fürdő chipjei bosszúért kiáltanak :)))
  • Loál János #20009
    Ja!
    Itt voltál a topikban, nem csak a tékért jöttél be, szal sztem nem kell bümti.
  • akos
    Szerintem engem akar yol elsinkófálni, amiért aljas szándékkal, előre megfontolt módon akartam elkövetni a téket.
  • Loál János #20007
    Vagy hogy gondolod, Robot? Minden kerek számú hozzászólásért büntessenek mindenkit??? D:
  • Loál János #20006
    Nem, mert egyáltalán nem direkt volt. ..C

Nyugi akos! Nem rakom be az aláírásomba!
  • akos
  • Sir Quno Jedi
    Ezér nem jár bünti ?!
  • Loál János #20003
    sry :D
  • akos
    Ááááááááááá!!!!!!!!
  • Loál János #20001
    Ték? ö
  • Loál János #20000
    Azért a 2 messze nem olyan, mint az 1.
    Reméljük a 3 igazán jó lesz.
  • akos
    Egy szép
  • akos
    Például
  • akos
    Mint ebből is...
  • akos
    Hát meglátjuk... én azért bízom benne, hogy lesz ebből valami.