106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • winnie
    kapható a boltokban.
  • magus
    kijött dvd-n, osztálytársamnak van meg, ne kérdezd honnan
  • Bandew
    Sztem jó volt, bár annyira nem, mint ahogy itt beharangozták egyesek.
  • Blasta
    Nem nektek készült...
  • Marko002
    Nekem sem tetszett eme "remekmű". Szerintem is egy fosadék.
  • North
    "a remek zene , no meg a haver szerint a kicsaj felsoteste , nagyon foldobta a hangulatott"

Hát igen, ezek sem elhanyagolható szempontok!
  • CSOCSO
    Lost in translation...
    pisztos mi vagyunk a hulyek mert az imdb-n 8 ponton all ez a film..anyam szerint haverom szerint es en szerintem egy uberfos film!! unalmas es szar!!!!
    2/10
  • Sephi
    Hostage -

Oszinten nekem nagyon teccet. Maga a kepvilag maga a muveszi megalakitas es az a remek zene , no meg a haver szerint a kicsaj felsoteste , nagyon foldobta a hangulatott. Vegig hoppon tartott a film es egy percig sem unatkoztunk.
    Mindekinek ajanlaom!

Ket kerdes Bruce W. -vel kapcsolatban :

-Eddig mit nem mentett meg a halaltol/pusztulatso Bruce w.?
    -A Hostage film vegen hany headshot sikerult neki?

[szemet]
  • CSOCSO
    szerintem is jo kis film volt. csak akkor kaptam agybajt mikor a buzi amerikai kozonseg elkezdett rohogni bruce fejen mikor "elbogte" magat
  • Blasta
    Hihetetlen, hogy a számtech mai elterjedését figyelembe véve, a filmekben még mindig találni olyan baromságokat, mint pl.
    -rögzített videokép 1 gombnyomásra való teljes felnagyítása és élesítése, felbontásának 100000000%-os nagyítása.

Örület, hogy képzelik, hogy ezt még mindig etetik nekünk????
    15 éve még tán bevettem volna, de most...
  • Sephi
    Recept Klub
  • winnie
    kingdom of heaven. 5/10

böff, ridley scott megint csinált egy gladiátort, csak most orlando bloom-mal. nálam nem nyert, szerintem uncsi, de akik szeretikus az epikus és uncsi real story-kat, azok ruházzanak majd be. (persze a képek szépek, a kevés csatajelenet jó, a zene is keleti, de ez minden nagyszabású filmre igaz, amolyan mentsvár, hogy nehogy azt higgye az ember, hogy 0/10-es a film)
  • Sephi
    Az kerem egy minosegi muvi. Egy percig nem lehet unatkozni vaze. Mestermu!
  • Nyiri
    Ahogy mondod.
    Nekem a Hustle nagyon bejott.
  • Blasta

fákju :-)
  • Loál János #20101
    Egyetértek.
  • Blasta
    Nem sikerült nevetnem rajta, de mondom, tuti az értelmi képességeimmel van gond :-))))))
  • North
    -Hostage-
    Ez viszont kifejezetten tetszett. Nem voltak benne korszakaltó újítások(azért az eljét nagyon jól megcsinálták), eredeti megoldások, de a rendező kitett magáért. Minden megtalálható benne, ami egy ilyen filmbe kell, nem játszottak semmit túl, és egy kis feszültséget mindig sikerült fenntartaniuk. Bruce Willis ismét egy jó filmhez adta a nevét. Nem hiszem, hogy sokak kedvenc movie-ja lesz, de mindenképp érdemes megnézni. 8/10
  • North
    -Szezon-
    Nekem nem igazán jött be. Nem volt igazán eleje, befejezése, a közepéről nem is beszélve. :) Néha mondjuk jókat mosolyogtam rajta, de a tempója számomra lassú volt. Igazából nem volt ez olyan rossz, nem bántam meg, hogy megnéztem, de szerencsére jobb magyar filmeket is lehet látni. 5/10
  • Loál János #20097
    Nem csipázod a vígjátékot?
    Mer ez az, csak kung fu-köntösben. :O)))
  • Sir Quno Jedi
    Pedig az igazi szépsége a felétől kezd kibontakozni, mikor is találkoznak a Beast-tel !!!
  • Blasta
    Jajó, Hustle na...

Én ezt asszem nem tökfárattan kezdtem el, mégis elaludtam rajta.
    De bevállalom, hogy nem az én műfajom nem tehetek róla, de megtettem mindent! :-D
  • Loál János #20094
    Aha.
    És mi az a Hostile?

Egyébként szokott valaki NEM tökfáradtan, ágyból elkezdeni filmet nézni? :D
  • Blasta
    Azt hozzátenném, hogy az elején mikor a házinéni kidobja a faszit az ablakon, azon a látványon bámultam rendesen...
  • Blasta
    Most tudom, hogy komoly hibát követek el, de a Hostile-on én elaludtam, majd másnap letöröltem, nem voltam képes rávenni magam, hogy folytassam... :-))))

Mondjuk sosem szerettem a kungfu filmeket, akár milyen stílusúak is voltak.
    Inkább szamurájoss-kardoss! :-D
  • Rafaelo
    köci nemistudtam hogy van topik kereső :OOOOO
  • PetruZ
    Már úgy értem, átcsúszik a további oldalakra, így "tűnik el". Persze a kereső ettől még műxik. ;)
  • Loál János #20089
    Írd be alul a keresőbe, hogy hustle, azt kész. :O)
  • Rafaelo
    :O
  • PetruZ
    Le, többen is, csak a folyamatos offolások miatt ritkán él meg egy napot egy ilyen hozzászólás. :)
  • Rafaelo
    miről szól?? vagy márleirtátok ide??
  • Loál János #20085
    Június végén mutatják be a hazai mozik a Kung Fu Hustle-t, Pofonok földje címen. Ez elég loál név, a film viszont überloál, vagy még annál is több, mindenkinek ajánlom.
  • Sephi
    Ha a Timeline muvirol van szo akkor en eladlutam felenel :D
  • akos
    Ez érdekelne. Hogyan jutottál hozzá?
  • magus
    Életvonat

Vívódom azon, hogy vicces vagy fárasztó e a film néhány helyen, de helyreteszi magát azzal, hogy a végén olyan hirtelen kiránt a valóságba.
  • Bandew
    Sztem tök jó, hogy SLJ elvállal ilyen béna szerepeket is. :-)
    Valahogy látszik, hogy nem egy túl ideges ember. :-D
  • Blasta
    defiened=defined
  • Blasta
    :-DDDDDDDDD

ráadásul éces :-)))
  • Blasta
    "What is REAL? How do you defiened REAL? If you're talkin' about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see they realy simply: electrical signals interpreted by your brain"
  • Loál János #20077
    Neki jobban kellett a pénz, elvégre egy szegény néger fiú.

:D