106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
winnie #20116 kapható a boltokban. -
kijött dvd-n, osztálytársamnak van meg, ne kérdezd honnan -
Sztem jó volt, bár annyira nem, mint ahogy itt beharangozták egyesek. -
Nem nektek készült... -
Marko002 #20112 Nekem sem tetszett eme "remekmű". Szerintem is egy fosadék. -
North #20111 "a remek zene , no meg a haver szerint a kicsaj felsoteste , nagyon foldobta a hangulatott"
Hát igen, ezek sem elhanyagolható szempontok!
-
Lost in translation...
pisztos mi vagyunk a hulyek mert az imdb-n 8 ponton all ez a film..anyam szerint haverom szerint es en szerintem egy uberfos film!! unalmas es szar!!!!
2/10
-
Hostage - 

Oszinten nekem nagyon teccet. Maga a kepvilag maga a muveszi megalakitas es az a remek zene , no meg a haver szerint a kicsaj felsoteste , nagyon foldobta a hangulatott. Vegig hoppon tartott a film es egy percig sem unatkoztunk.
Mindekinek ajanlaom!
Ket kerdes Bruce W. -vel kapcsolatban :
-Eddig mit nem mentett meg a halaltol/pusztulatso Bruce w.?
-A Hostage film vegen hany headshot sikerult neki?
[szemet] -
szerintem is jo kis film volt. csak akkor kaptam agybajt mikor a buzi amerikai kozonseg elkezdett rohogni bruce fejen mikor "elbogte" magat -
Hihetetlen, hogy a számtech mai elterjedését figyelembe véve, a filmekben még mindig találni olyan baromságokat, mint pl.
-rögzített videokép 1 gombnyomásra való teljes felnagyítása és élesítése, felbontásának 100000000%-os nagyítása.
Örület, hogy képzelik, hogy ezt még mindig etetik nekünk????
15 éve még tán bevettem volna, de most... -
Recept Klub -
winnie #20105 kingdom of heaven. 5/10
böff, ridley scott megint csinált egy gladiátort, csak most orlando bloom-mal. nálam nem nyert, szerintem uncsi, de akik szeretikus az epikus és uncsi real story-kat, azok ruházzanak majd be. (persze a képek szépek, a kevés csatajelenet jó, a zene is keleti, de ez minden nagyszabású filmre igaz, amolyan mentsvár, hogy nehogy azt higgye az ember, hogy 0/10-es a film) -
Az kerem egy minosegi muvi. Egy percig nem lehet unatkozni vaze. Mestermu! -
Nyiri #20103 Ahogy mondod. 
Nekem a Hustle nagyon bejott.
-

fákju :-) -
Egyetértek.
-
Nem sikerült nevetnem rajta, de mondom, tuti az értelmi képességeimmel van gond :-)))))) -
North #20099 -Hostage-
Ez viszont kifejezetten tetszett. Nem voltak benne korszakaltó újítások(azért az eljét nagyon jól megcsinálták), eredeti megoldások, de a rendező kitett magáért. Minden megtalálható benne, ami egy ilyen filmbe kell, nem játszottak semmit túl, és egy kis feszültséget mindig sikerült fenntartaniuk. Bruce Willis ismét egy jó filmhez adta a nevét. Nem hiszem, hogy sokak kedvenc movie-ja lesz, de mindenképp érdemes megnézni. 8/10 -
North #20098 -Szezon-
Nekem nem igazán jött be. Nem volt igazán eleje, befejezése, a közepéről nem is beszélve. :) Néha mondjuk jókat mosolyogtam rajta, de a tempója számomra lassú volt. Igazából nem volt ez olyan rossz, nem bántam meg, hogy megnéztem, de szerencsére jobb magyar filmeket is lehet látni. 5/10 -
Nem csipázod a vígjátékot?
Mer ez az, csak kung fu-köntösben. :O))) -
Pedig az igazi szépsége a felétől kezd kibontakozni, mikor is találkoznak a Beast-tel !!! -
Jajó, Hustle na...
Én ezt asszem nem tökfárattan kezdtem el, mégis elaludtam rajta.
De bevállalom, hogy nem az én műfajom nem tehetek róla, de megtettem mindent! :-D
-
Aha.
És mi az a Hostile?
Egyébként szokott valaki NEM tökfáradtan, ágyból elkezdeni filmet nézni? :D -
Azt hozzátenném, hogy az elején mikor a házinéni kidobja a faszit az ablakon, azon a látványon bámultam rendesen... -
Most tudom, hogy komoly hibát követek el, de a Hostile-on én elaludtam, majd másnap letöröltem, nem voltam képes rávenni magam, hogy folytassam... :-))))
Mondjuk sosem szerettem a kungfu filmeket, akár milyen stílusúak is voltak.
Inkább szamurájoss-kardoss! :-D -
köci nemistudtam hogy van topik kereső :OOOOO -
Már úgy értem, átcsúszik a további oldalakra, így "tűnik el". Persze a kereső ettől még műxik. ;)
-
Írd be alul a keresőbe, hogy hustle, azt kész. :O) -
:O -
Le, többen is, csak a folyamatos offolások miatt ritkán él meg egy napot egy ilyen hozzászólás. :)
-
miről szól?? vagy márleirtátok ide?? -
Június végén mutatják be a hazai mozik a Kung Fu Hustle-t, Pofonok földje címen. Ez elég loál név, a film viszont überloál, vagy még annál is több, mindenkinek ajánlom. -
Ha a Timeline muvirol van szo akkor en eladlutam felenel :D -
akos #20083 Ez érdekelne. Hogyan jutottál hozzá? -
Életvonat
Vívódom azon, hogy vicces vagy fárasztó e a film néhány helyen, de helyreteszi magát azzal, hogy a végén olyan hirtelen kiránt a valóságba. -
Sztem tök jó, hogy SLJ elvállal ilyen béna szerepeket is. :-)
Valahogy látszik, hogy nem egy túl ideges ember. :-D -
defiened=defined -
:-DDDDDDDDD
ráadásul éces :-))) -
"What is REAL? How do you defiened REAL? If you're talkin' about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see they realy simply: electrical signals interpreted by your brain" -
Neki jobban kellett a pénz, elvégre egy szegény néger fiú.
:D