106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
De akkor még ott a többi cucc, szal.
De ha van 400k-d számomra, akkor köszi, az is valami. :o))))5 -
egy projectort már kapsz 400k körül is -
Millerdorjd! ö -
Vegyetek egy projektort, vásznat, DTS/DD hangicsálót, egy HTPC-t, aztán mehet a mozi otthon is ! Én is így tettem, azóta kímélem az idegeim (és másokét is)... -
minek
amiket letőltök, nem szoktam megnézni
akkor inkább megveszem eredetiben, DVD-n -
inkább töcsd le ingyé :D -
én anno akkor néztem meg mindent, amikor 300 Ft volt egy jegy napközben
most meg azt szoktam, hogy vagy délelőtt megyek, vagy kora délután, vagy éjszaka, akkor sem visngó kiskölykök nincsenek, sem plázatahók -
Nyiri #20229 En a Shrek2-t neztem kolykokkel. Kurvara nem ertettek a poenok 90%-at es akkor nevettek mikor nem is volt poen. Ilyenkor siratom meg a penzt amit elkoltottem a jegyre. -
Jaja vannak pillanatok, amikor én is kikészülök. A legdurvább az volt eddig amikor egy rakás kisgyerek volt és asszem a Gyűrűk urát néztem.
Hát nem sok kellett ahhoz, hogy lecsapjam valamelyiket... -
Nyiri #20227 Jo is az.
En amugy azert szoktam le a mozirol, mert a sok gyoker miatt nem lehet rendesen filmet nezni. Regen rohadt sokat jartam moziba. Volt ugy hogy nem tudtam mit nezzek, mert mindent lattam amit adtak :)
Mikor tehettuk mindig delelott mentunk a haverokkal. Akkor mindig alig voltunk es igy jo filmet nezni.
Estenkent mindig volt valaki aki megzavarta a filmet. Mobilozas (ez alap volt), de volt olyan aki a baratnojenek akart kemenykedni es mindenkit a kornyeken rendszeresen elkuldott a gecibe orditva, de a legjobb amikor valaki aki latta mar folyton mondta a mellette ulonek: "Te figyel, most figyelj... Most jon a jo"
Az ilyenek miatt szoktam le a mozirol. Ha lenne idom delelott menni, akkor tuti jarnek (altalaban olcsobb is :) -
Ok azért túlzás, hogy ordibáltam. :-D
Én is utálom az ilyet, de ez így eléggé személyes volt (kb mintha otthon néztük volna). :-) -
Egyetértek, sajnos a 2 közel sincs az elsőhöz. :/
#20195-tel is. :O))) -
Megnéztem a Rossz nevelést
hát nemtom, én többet vártam ettől a filmtől
ez olyan semmilyen volt
(az is igaz, hogy legalább nem volt unalmas) -
Nyiri #20223 Szerencse hogy nem vagy a haverom. :D
Ha ott ordibalnal mellettem, biztos letolok valami szeklabat a torkodon :P -
Én pl nem hallottam még rossz Howard Shore zenét. -
első rész jó volt második eröltetett lehet hogy csak búval baszot voltam amikor láttam :) -
A mostani vigjatekokhoz kepest pont hogy az egyik legjobb szvsz :D
En sokat rohogtem! Nekem naon szimpatikus volt a szereplogarda! -
meet the fockers 1/10
spoiler
egy jó jelenet van amikor a faszi beint a babának ,de maga a film gyengus :( -
Az nem a Hans Zimmer.... vagy? -
Bogaram aszed nem az volt az elso dolgom? Nekem az a site valamiert nem muxik rendesen itthonrol csak melobol es oszinten vasarnap este 10 orakor nem szivesen mentem volna be :D -
Tegnap már lefeküdtem, nem látam a kommented. Akkor megvan az össezs részhez a felirat? -
Ugyehogy ugye.
Ramza és én is pont emiatt sírtunk itt. :-) -
Azért ne felejtsd el, hogy a 2003-as mezőnyben nem sok ellenfele volt, de szerintem nem csak abban az évben volt az egyik legjobb (az előbb említett ok miatt), hanem egy egész élvezetes alkotás a mai napig. :) A benne lévő "nyúlások" meg inkább poénok, mint ötlettelen koppintások.
A magyar szinkronban meg annyira csúnyán beszélt a rendőrfószer, hogy iszonyat... :D
Egyébként szerintem inkább a Bad Taste-re hasonlít. -
Cvd #20213 Ja. Dehát az összes nagy névnél megfigyelhető hogy 1 nagyon jó munkájukra jut 5-10 teljesen átlagos. Mondjuk nem is lehet mindig ennyire tökéletes munkát végezni, vannak akiknek egyszer sikerült az életben és azóta is abból a hírnévből élnek, említhetném itt pl. John Williams-t. A zseniális Star Warson kívül volt még pár átlagnál jobb munkája, azonkívül semmit se produkált, mégis szeretjük.:) -
son of the mask
ezt meg csak felig lattam de elegge kaki...
kb olyan mint a spy kids:((( szal gagyisztikum... -
SAW
Na ez tényleg nem volt rossz film! Azért furcsáltam, hogy vizuálisan nem volt durva, ellenben a reklámplakátokon, meg ott voltak a csonkított végtagok. :-)
Eléggé tele volt feszültséggel, hogy ne tudjak nyugton maradni, szeretem az ilyet. :-) (mák, hogy mivel a mozi tök üres volt, csak a haverom volt meg én, ezért ordibálhattam is :-D)
Sajna a SAW topikban véletlenül elolvastam a csattanót (nem nagyon volt spoiler), de azért így is volt egy kis csavar benne Zip miatt, amiről nem tudtam. A gyilkos tanítói mondanivalója jó volt, csak kicsit extrémen oldotta meg a helyzeteket. :-D
Ja és nagyon tetszettek a sötét felvételek, mert az tényléeg sötét volt, szal a néző sem látott semmit, ez teljesen elérte a hatást.
7,5/10 -
Hans zimmer munkai:
nem teljes lista csak a jobbak:
Last Samurai
Pearl Harbor
Mission impossible
Gladiator
Egyiptom hercege
Oroszlankiraly
Oroszlankiraly 2
Szikla
Twister ez is nagyon dog foleg mikor jon a a hurrikan. mindig kiraz a hideg..
Rain man
kozrejatszott:
shrek
shrek 2
pirates of caribbean
antz
face/off
meg ilyenek -
Hát azért Horner eléggé alulteljesített Trója ügyileg. -
étem :I -
zeneket csinal.. mesefilmeknek..meg normalis filmeknek.. es eleg jol csapatja..
egyik kedvencem.. -
nah.. en is tevedhetek.. de akkor is uberjo zene!!!
-
kiazahanszimmer ? -
Cvd #20204 "amugy hans zimmer rox!!!szikla zeneje is uber.. nomeg rettenthetetlen es a tobbi:)"
Ekkora szentségtörést!:) A Braveheart zenéjét nem Zimmer szerezte, hanem a ma élő legnagyobb filmzeneszerző, James Horner.:) Ez a munkája + a Titanic zenéje szvsz. a két csúcs nálam filmzenében, nem lebecsülve persze a többi nagy nevet. De a legszebb/legszívbemarkolóbb zenéhez Horner és a skótduda az alap. -
nah.. kijavitottam a feliratot mihezkepest...
szal az alone in the dark felirat letoltheto a szokasos helyekrol:) -
Undead (2003, http://imdb.com/title/tt0339840/)
Az ausztrál filmgyártásról nem sokat hallottunk eddig (azt persze nem mondanám, hogy semmit :) ), inkább színészek és rendezők exportálásában nyomulnak. Az Undead ugyanis ausztrál film, mégpedig először horror, aztán sci-fi, meg a kettő együtt, és sok vonásában emlékeztet egy híres új-zélandi (azaz szomszéd) rendező (Peter Jackson) egy korai munkájára (Braindead).
Különös meteorzápor éri a csendes Berkeley városkát, ami valami idegen fertőzést hordoz és a halottak újra életre kelnek tőle, és ellenállhatatlan ingert éreznek mások (értsd: a még élők) agyának elfogyasztására. A túlélők egy vegyes csapata egy vidéki házban barikádozza el magát, amelynek tulajdonosa általános vélemény szerint totál hibbant, ennek ellenére meglepően jól bánik a fegyverekkel. A zombik támadnak, időnként savas(?) eső esik, ami lemarja a ruháikat - bár furamód beforrasztja a sebeiket is... A kis csapat útrakel egy rozzant furgonnal, de nem sokáig jutnak: a város határában különös, a felhők magasságáig nyújtózó fémfal fogadja őket, éles, kimeredő tüskékkel. Valakik elzárták az egész várost a külvilágtól? De kik? Kik azok a köpenyes, világító testű alakok, akik időnként felbukkannak? Mi ez a fertőzés és mi történik azokkal, akiket időnként különös fénycsóva ragad fel az égbe, a felhők fölé? Csupa kérdés és a válaszok még megdöbbentőbbek...
Hmmm. Nem is tudom, mit írjak. Az első kb. félóra után úgy tűnik, egy Braindead rip-off-fal lesz dolgunk, de aztán a dilis fickó feltűnésével átmegy a film valamiféle "modern" horrorba (értsd: lassítások, pisztolyzsonglőrködés, tripla-shotgun (Evil Dead-nyúlás, csak háromszorozva), estébé), végül pedig az egész egy kicsit zavaros és lagymatag sci-fi lesz, ami kissé rombolja az összhatást. A "nagy csavar" nem valami nagy átütőerejű és a magyarázatok is elég langyosak, de legalább nézhető film.
Van benne pár néni is (nem valami bombázók), meg minimálruházat, de csak azért ne nézze végig valaki, mert melltartóban és bugyiban látható pár percig az egyik főszereplő... Annyit azért nem ér.
Értékelés: 6/10 (pár jó jelenet, ennyi)
-
UWE BOLL RULEZ:)))))))) -
es a felirat hozza uberfos!!! erashubak... szmajlik!!!! nem is egy hanem vagy 3!!!
vagy 10 mondatnyi spanyol szoveg meg ilyenek... LOL -
Alone In the Dark
hat ekkora szart baze!!!!!!!!!!!!!!
tiszta alien koppintas az egesz!!!!
de meg ha nem is onnan jott nekik ez az egesz..sajna nem birtak olyanra csinalni hogy ne annak tunjon..
a kis szazlabu kioperalasa a testbol. maguk a szonyek ahogy nyaladznak ahogy hatulrol addugjak a mizeriakat az emberek fejen ( lekeles)
a hely ahol laknak..(tiszta nyalka) mega kis hasrobbantok akik most a fold alol elobujnak..szal gigamegalol..
az ilyen kis baromsagokat most szova se kene tenni minthogy SOHA senki EGYETLEN egyszer nem cserel tarat!!
szal 2/10.. es az imdb-n is kb ennyin all..
mi volt belol ejo??? tara reid.. meg egy kis alien feeling de annak is keves...
talan egy kisse spoileres.. de akinek ez sok az menjen le hidba... -
winnie #20198 sephi - sok idegeskedést megspórolhatnál, ha elnéznél a feliratok.hu-ra:) (a 2. évad magyar felirata már 9 hónapja, az 1. évadé 7 hónapja, a 3. évadé meg 3 hónapja fent van:)
a 4. évados feliratok persze hetenkáént kerülnek fel (egyelőre 18. résznél járunk) -
jaja.. en is jokat vidultam de a soccer sokkal tobb okorseggel van teli...