106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
en 2/10 et adtam ra.. Blasta meg csak felig birta vegigszenvedni:))))))))
szerintem kaki.. de ha nagyon unatkozol.. nezd meg... ertelmes feliratot talalsz hozza a feliratok.hu-n
az enyemet szedd le ha nincs ujabb.. -
Alone in the dark
xar?
holnap nézném meg? -
Félbe hagytam, azóta nem tudtam rávenni magam, hogy folytassam... :-))))
Feleslegesnek érzem :-)
-
nah nah nah?:)))))))))))) -
Asszem a második szezon részei 50percesek -
winnie #20271 egy sorozatrész hossza szerencsére univerzálisan 41-42 perc. -
Ha már erre járok:
House the flying daggers
(Repülő tőrök háza)
Hmm, szép, látványos, még a története is elmegy (bár a vége kissé megvan gyötörve, amitől én idegbajt kaptam, tipikus kínai összeállítás),aztán megfekszi a gyomromat ez a 0 gravitációs misztikus ugrándozás és az eltúlzott táncszerű harcok (itt most nem a Jackie C. félére kell gondolni, hanem amolyan vérkomolyra betanított szép és együttesen mozgó hattyútáncnak...vazz, de tényleg)
Egyszer nézhető.
10 / 5.5 -
ja, nem vazz,. Félrenéztem, az egész második éved ennyi, csak 7 lemez és egybe írták az összjátékidőt :) azé megnézem : -
Uhh, valami csokker összeollózta mind a 24 részét az egyik epizódnak???? :-DDDD -
Megnéztem már ezt a 24 sorozat vagy mi, mondom ,na lehúzok egy részt és ha jó akkor jöhet többi, kiválasztok egyet, utána nézek ,elég érdekesnek tűnik egy kritikából, mondom nosza, király, csak megszokásképpen megnézem a film hosszát: és.... 1017 perc !! egy rész
...ehhh...őőőő...
-
North #20266 -A motoros naplója-
Időközönként ki kell lépni Hollywood világából, s ez a film tökéletes erre. Érdemes megnézni, a hangulata tényleg olyan, mintha egy ember naplóját olvasgatnád. Nem volt rossz. 7/10 -
Voáv, várom is! :D -
Na majd csak azt várd, amit az Ichi animéről fogok írni a jövő hét második felében. :)
-
Loál, tegnap kezdtem lehúzni! :DDd -
Nem szarozok, tisztelgek egy kicsit Dr. Boll látaomása előtt, és megnézem az Alone in the dark-ot, végül is mibajom lehet? :-DDDD -
-
Természetesen a Bad Taste-t akartam mondani, csak ennek a két filmnek van annyi alternatív címe, hogy eltévesztettem. Hamu a fejre, sarokba térdeplés... :)
-
Ma meglesz -
son of the mask
vegigneztem.. ne nezzetek meg!!!!!!!! -
Te vagy már egy értelmetlen ! Fotós cucc az pízkidobás a manapság ! -
Ey! Mi mar neked megvan az egesz 4-es???????????? -
HTX :-D
(holnap sztem elkezdem a negyedik szezont)
DZSEKKBÁUER A ZISTEN :-DDD -
Kitano Babjai?
az jo film -
Du bist ein vadallat!
:DD -
24 - season 3
------------------------------
10/10
eddig a legkeményebb, hibátlan
-
Gyönyörű mocsokságok
Bár ha tudom h megy a Bábok inkább azt nézem, de tetszett, tetszett, hogy egyszersem engedett a csábításnak, hogy belevigyen valami rózsaszínt, és kőkeményen mutatta be az érem alsó oldalát. -
Tökre egyet értek!
[ŐIS ILYEN CÁJGRA GYŰJT MÁ RÉGÓTA]
[DE MINDÉG ELISSZA VAGY ELKÖLTI FOTÓSCUCCOKRA] :-D -
vagy a kedves szűlők feljelentenének -
Hú vazz, belegondoltam, hogy ha az én filmes ízlésemmel gyerekeket traktálnék...
Asszem a normálistól kissé eltérő irányt venne a fejlődésük...
De legalább nem néznének annyit tv-t. -
nem rossz ötlet, mert ezzel kivédhető, hogy a szomszédok hörögjenek a zaj miatt -
Mér ??? Csak a PC-hő kellett pár filléres vacak, meg egy hasznát kivetítő, az kijön 100-bú kéz alatt, havercégénáltalleselejtezvealighasználtan na... :DDD -
Inquisitor #20245 Feliratos filmre kell beülni, valami "érhetetetlen" okból nagyságrendel kevesebb idióta és gyökér szokott bentlenni :) -
Ócsó volt az a kivetítő azé! [KISZÁMOLTA]
Édesapád jól tette (Isten nyugosztalja)!
DTS/DD-m nincs, szal a legalja vagyok, abból is a kisebbség.
HTPC-m se, mert konpletten adom el a használt gépeimet.
A sötét az nem gond.
-
:Dd -
ÉS ha igazi mozifílinget akarsző, hát csak kölcsönkéred a szomszédék kölykeit, meg leugrassz a tecsóba gazdaságos pattkukiért, meg tokakóláé és máris élvezheted ugyanazt... -
Tuti darab. Én nem építek szart (a hi-fi mondjuk az egy vagyon volt, de megvan már vagy 8-10 éve). -
hát nemtom, ez nembiztos, hogy annyira jó, vagy igen? -
2 kilóér vacsi újakat adnak, ami otthoni mozizásra untig elég ! -
jó
gyere érte
csak kicsit kell érte dolgoznod :)) -
Áh, az egészre összesen nem költöttem sokkal többet mint egy százast...
- kivetítő kéz alatt, használt (jó az szegíny drojédnák)
- vásznat még a jó öreg 8mm-es időkben kukázta jóapám (Isten nyugosztalja) aukción
- DTS/DD hi-fi kinek nincs ma már otthon, de egy "fosfaszlét" összedobsz 20 alatt :D
- HTPC az otthon fellelhető hulladék alkatrészekből áll össze, gépápgrédnél mindég marad valami itt-ott, csak a HTPC ház ami igen zsés
- sötét az meg ingyen van, de ha nem, feltalálták már a redőnyt