106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na azt hogyan kell? -
Seven
--------------
Megúnhatatlan, überelhetetlen
Kitűnő rendezés, színészek, komor képi világ.
Szvsz a legjobb.
Fincher pedig RULEZ
-
át tudod más FPShez állítani -
Megneztem es a filok 29 FPS-re vannak rakva szal nem tudom ez milyen verzio.
Az extratitles-on talatam mukodo feliratot de csak a 19 tol a 24-es reszig.
Ja es nem szamit ha angol csak mukodne :( -
Nem :( -
Nem jo... -
North #20350 Amiket én küldtem azok nem voltak jók? -
winnie #20349 tess - az xvid-fov-hoz -
Az volt az elso dolgom csak nem megy. -
winnie #20347 sephi. már írtam, hogy feliratok.hu:) -
Ha nem lelek feliratot a 24 masodik evadjara sirok. -
egyszerűbb lenne innen! -
Inquisitor #20344 Nem lehet utánrendelni? -
Ird man le privibe mi tortenik abba az alternativ befelyezesben aj beg yu! -
Emberek!
A Napi ászhoz megjelent Sherlock Holmes VCD-ket keresem megvételre. A ma megjelent kivételével mindet/ha jól tudom 3/... Ajánlatok priviben jöhetnek...
előre is HTX
ja és persze ingyen, vagy ennél olcsóbban... :D -
Sezlony. -
Csak az első sezonnak láttam alternatív befejezését, egy fos az egész, megöli a feelinget, bár ne néztem volna meg.
A 24/1 úgy jó ahogy van, az alternatív befejezés csak elvesz az élményből... -
en inkabb amasodikkal voltam igy ha jol emlexem... -
Kuld mar el nekem a masodik evad feliratait mert en harom felet szedtem le es egyik sem volt jo :(((((((((((((((((
BTw : milyen az az alternativ befejezes???? -
Nyiri #20337 Hetvegen ujra megneztem a Matrix 3-t. Elsore tetszett, de most nagyon nem. Nemtom miert. Prrfi kivitelezes, de a magasroptu dumak melyeknek semmi ertelme es story "mar ha van" is vicces all jopar helyen. -
Hagymafa! -
ízirájder ecsém ! -
Nem nyitom ki a forumot (na PERSZE) amig vegig nem neztem gecieee!!! :DDDD -
North #20333 Én pont tegnap fejeztem be az első szezont. Szvsz ez az egyik legjobb sorozat, amit láttam. Csak az a baj, hogy jön a vizsgaidőszak, és mostanában nem lesz időm megnézni a többit.:( -
De minden hozzászólásomban nyomatok belőle egy-egy sorocskát, idézetet és előbb-utóbb valahol beszopod 4!! HÁHÁ ! :DDDD -
Nem vehecc ra hogy elolvassam!!! Bruhahahaha!!444 -
Én a hétvégén a Kingdom of Heaven után inkább egy másik Ridley Scott filmmel vígasztalódtam, az Alien-nel. :O))) -
Hehe, én meg nem láttam a bemutatót, de így legalább tetszett a film. 
-
A bemutatója tényleg nagyon hatásos volt, de hát ügyibár az nem jelent semmit. -
Sephi, leközöljem az utolsó rész részletes forgatókönyvét, vagy most azonnal megtérsz ?!!
-
:-DDDDDDD
Óvatosba fogalmaztam na :-D -
A joueg aldjon meg tigedet! Mi nem a 3-madik szeszonba??? Ha nekem elspoilerezed levadaszlak!!!! -
Ez a mennyei királyság... barátaimnak tetszett én meg végiguntam.
Vannak(volnának) benne jó karakterek (a báró maga, a germán lovag, a szakállas haláljellemű paplovag), de csak villanásokra, úgyhogy felejtős... PEDIG az első percek alapján lehett volna egy XIII-ik harcos, de nem az lett ! -
pedig milyen jó film volt... -
pedig a bemutatoja mennyire tetszett... -
THE FORGOTTEN
Hát ez olyan nem is tudom...
4/10 -
Jahát igen, ez ultra anyázós tud lenni! :-)
(megjegyzem a sorozat számomra egyetlen negatívuma, Kim kislány folyamatos szarkeverése, csapdába esése, eltűnése, megkerülése, stb. Még jó, hogy a 3 szezonban nem...) -
Meglehet! Ippeg most raboltak el megint Kim-et oszt megyen fel a vernyomasom!
Mar nem feltetlenul aze' hogy elraboltak de mennem kell meloba es nem nezhetem! -
Túlreagálod :-) -
Surgosen le kell lovetni itt par embert mer a vegen bejon ide egy ideges es elfut jol amikor lassa mikru' van itt szo :D