106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Radiátor is ilyen volt. Mutass nekem még egy római hadvezért aki ilyen fokon hülye -
Trója nagy kaka volt, de az Arthur az még rosszabb
mondjuk Trója 3/10 Arthur -2/10 -
jolvan jolvan.. csak zsirfekan en DAgADT fekat ertek -
Itt azt irja a csako hogy az osszes subtitles marmint ugye a 19-24 -ig 25 FPS-el vannak de nekem az AVI file 29 FPS-et mond magara a filmre... megis megyen. Ezert kerestem 25 FPS-eseket de nem mennek. -
ha most szó szerint fogod értelmezni, és elmagyarázod, hogy zibit valójában nem is zsírfeka akkor szíven szúrom magamat!!!
maradjunk annyiban hogy feka akinek nem megy túlságosan a színészkedés :) -
zsirfeka?? mint xzibit? -
Az a baj hogy meg az ipset sem tudom elerni aki felrakta a 19-24 -ig a mukodoket :( -
Hat mar fel oraja azzal szorakozom de nem tudok rajonni hogy kell :( -
No volt szerencsétlenségem a XXX 2-höz...
Az 1 is röhej volt, ez sem lett jobb. Én Ice Cube-t alapvetően bírom, mint színész, sosem várok tőle sokat, keményfiú szerepre bármikor van olyan mint Vin Diesel... A másik zsírfeka az Xzibit sem túl tehetséges:) maradjon csak a Pimp my ride-nál...
egy estére kellemes akciófilm volt, viszont akkora klisékkel, hogy hihetetlen.
SPOILER:
a gőzkatapultos tankkilövés eredeti ötlet volt az tetszett. a végén az üldözés is jó volt, de a megvalósítás hagy némi kívánnivalót maga után. /alá Vas/
egynek jó volt, de mikor most rányomok a "Mehet!"-re következő dolgom, hogy úgy letörlöm mint a szél... -
A lenyeg hogy a meglevo subtitlet pontosan 29 FPS-hez kene igazitani... -
Szedd le a Subtitle Workshopot, és használd azt felirat időzítésre, ha egyik sem jó a Te verziódhoz. Gyakorlatilag semmi szakértelem nem kell hozzá, pár perc alatt bele lehet jönni. -
Naon szepen koci hogy ekudted de nem volt jo :( -
Még mindig nincs meg? Ehh megpróbálom ma este megszerezni, de ha nem megy akkor legközelebb KEDDEN leszek netközelben!
Szal rajta leszek még ma! -
Johny English -
24
-
Elképzelhető.
De én simán arra hajlok, hogy Ő volt a fő-jelölt.
Ridley már dolgozott vele a Black Hawk Down-ban, és most, hogy tinibugyikat nedvesítő sztár lett rendezett a főszereplésével egy történelmi filmet.
A csajok úgyis megnézik... -
Van egy olyan érzésem, hogy nem Bloom volt az első jelölt erre a szerepre.
Ha pedig igen, akkor már eleve bukásra volt ítélve a film. -
Nem is beszélve Orlando "tinipicsákösszepisilikmagukatanézésétőlmáris" Bloom kiscsávó összesen 4 arcizmát mozgatta meg a filmben. Én nem tudom, hogy képzelte Ridley PONT ŐT a HŐS JERUZSÁLEMVÉDŐ szerepére, de a Trójában a gyáva, Hektor tesója szerep jobban ráillett az tuti. -
Sztem:
-Trója: elmegy, jó szereplők, jó csata, kisebb hibák és történelem hamisítás
-Arthúr király: Jó színészek, érdekes és kellően sötét sztori, hogy ne hálivudi maszlagot nyújtson, amúgy a közepesnél kicsit jobb
-Alexander: nem a megszokott történelmi háborús film, de Stone-tól nem is várhatunk mást. De mindenképpen érdekes
-Mennyei királyság: kiskovácsból--->várvédő népvezér--->királynők szerelme--->anglia királyának éreklődését is felkeltvén személyesen kiskovácsot felkeres...
ANNYIRA GÁÁÁZOS -
Mentol #20377 Szerintem se... -
dede -
troja szvsz annyira nem volt gaz... -
Figyej... a Troya a Alexanderhez es a Artur Kiralyhoz kepest mualkotas... -
mindenki lehuzza a mennyei kiralysagot
igazabol az utobbi 10 monumentalis tortenelmi filmet mindig mindenkilehuzza
ennyire nem lehet az osszes szar -
Mennyei királyság
--------------------
mittom én, kevés/10
Kár volt, még azt a 650Ft-os kedvezményes jegyet se érte meg. Ridley bácsi most mellényúlt erősen. -
hüjepécés ! :DDD -
Arghhhh!!!!!11 -
TV sorozat -
Áááá, semmi sorry. Tán ma. -
Fonok semmi hir a feliratokrol ? :( -
BAZZEEEGG!!!!!!!!!!!!
Ez ultra brutal!!!! -
Nyiri #20365 Mi az a 24? -
Látod, én ezen nem is gondolkoztam, mert nem jáccom (ha netán mégis, akkor is csak a szent PC-men) :-D -
DZSEKKBÁUER RULEEEEEEEEEZ :-D -
Úúúútálom az időre menős gammákat, ez meg azé érdekes lenne, ha nem lenne benne timer... Áááááá... -
Azé Misel jóóóóóóó
-
Ehhh....
Gáz, de várható volt
Azé nem olyan hűderosszak a képek sem ám PS2-höz viszonyítva kép -
És ezért nem szabad megnézni?
-
Szal lol foleg Ramza es Blasta click :D
24 THE GAME
Foleg a kepeket nezetek meg :D -
Ja es haverok alitjak hogy nem szabad megnezni a The Jacket cimu filmet mert alitolag nagyon nehez muvi... alitolag a Mementonal is nehezebb... szal akkor mar jaj :D