106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Mike at home
    Radiátor is ilyen volt. Mutass nekem még egy római hadvezért aki ilyen fokon hülye
  • Mike at home
    Trója nagy kaka volt, de az Arthur az még rosszabb
    mondjuk Trója 3/10 Arthur -2/10
  • CSOCSO
    jolvan jolvan.. csak zsirfekan en DAgADT fekat ertek
  • Sephi
    Itt azt irja a csako hogy az osszes subtitles marmint ugye a 19-24 -ig 25 FPS-el vannak de nekem az AVI file 29 FPS-et mond magara a filmre... megis megyen. Ezert kerestem 25 FPS-eseket de nem mennek.
  • fifi
    ha most szó szerint fogod értelmezni, és elmagyarázod, hogy zibit valójában nem is zsírfeka akkor szíven szúrom magamat!!!

maradjunk annyiban hogy feka akinek nem megy túlságosan a színészkedés :)
  • CSOCSO
    zsirfeka?? mint xzibit?
  • Sephi
    Az a baj hogy meg az ipset sem tudom elerni aki felrakta a 19-24 -ig a mukodoket :(
  • Sephi
    Hat mar fel oraja azzal szorakozom de nem tudok rajonni hogy kell :(
  • fifi
    No volt szerencsétlenségem a XXX 2-höz...
    Az 1 is röhej volt, ez sem lett jobb. Én Ice Cube-t alapvetően bírom, mint színész, sosem várok tőle sokat, keményfiú szerepre bármikor van olyan mint Vin Diesel... A másik zsírfeka az Xzibit sem túl tehetséges:) maradjon csak a Pimp my ride-nál...
    egy estére kellemes akciófilm volt, viszont akkora klisékkel, hogy hihetetlen.
    SPOILER:
    a gőzkatapultos tankkilövés eredeti ötlet volt az tetszett. a végén az üldözés is jó volt, de a megvalósítás hagy némi kívánnivalót maga után. /alá Vas/
    egynek jó volt, de mikor most rányomok a "Mehet!"-re következő dolgom, hogy úgy letörlöm mint a szél...
  • Sephi
    A lenyeg hogy a meglevo subtitlet pontosan 29 FPS-hez kene igazitani...
  • LezLee
    Szedd le a Subtitle Workshopot, és használd azt felirat időzítésre, ha egyik sem jó a Te verziódhoz. Gyakorlatilag semmi szakértelem nem kell hozzá, pár perc alatt bele lehet jönni.
  • Sephi
    Naon szepen koci hogy ekudted de nem volt jo :(
  • Blasta
    Még mindig nincs meg? Ehh megpróbálom ma este megszerezni, de ha nem megy akkor legközelebb KEDDEN leszek netközelben!
    Szal rajta leszek még ma!
  • STREEX
    Johny English
  • Sephi
    24
  • Blasta
    Elképzelhető.
    De én simán arra hajlok, hogy Ő volt a fő-jelölt.
    Ridley már dolgozott vele a Black Hawk Down-ban, és most, hogy tinibugyikat nedvesítő sztár lett rendezett a főszereplésével egy történelmi filmet.
    A csajok úgyis megnézik...
  • LezLee
    Van egy olyan érzésem, hogy nem Bloom volt az első jelölt erre a szerepre.
    Ha pedig igen, akkor már eleve bukásra volt ítélve a film.
  • Blasta
    Nem is beszélve Orlando "tinipicsákösszepisilikmagukatanézésétőlmáris" Bloom kiscsávó összesen 4 arcizmát mozgatta meg a filmben. Én nem tudom, hogy képzelte Ridley PONT ŐT a HŐS JERUZSÁLEMVÉDŐ szerepére, de a Trójában a gyáva, Hektor tesója szerep jobban ráillett az tuti.
  • Blasta
    Sztem:
    -Trója: elmegy, jó szereplők, jó csata, kisebb hibák és történelem hamisítás
    -Arthúr király: Jó színészek, érdekes és kellően sötét sztori, hogy ne hálivudi maszlagot nyújtson, amúgy a közepesnél kicsit jobb
    -Alexander: nem a megszokott történelmi háborús film, de Stone-tól nem is várhatunk mást. De mindenképpen érdekes
    -Mennyei királyság: kiskovácsból--->várvédő népvezér--->királynők szerelme--->anglia királyának éreklődését is felkeltvén személyesen kiskovácsot felkeres...
    ANNYIRA GÁÁÁZOS
  • Mentol
    Szerintem se...
  • fifi
    dede
  • CSOCSO
    troja szvsz annyira nem volt gaz...
  • Sephi
    Figyej... a Troya a Alexanderhez es a Artur Kiralyhoz kepest mualkotas...
  • magus
    mindenki lehuzza a mennyei kiralysagot

igazabol az utobbi 10 monumentalis tortenelmi filmet mindig mindenkilehuzza

ennyire nem lehet az osszes szar
  • Blasta
    Mennyei királyság
    --------------------

mittom én, kevés/10

Kár volt, még azt a 650Ft-os kedvezményes jegyet se érte meg. Ridley bácsi most mellényúlt erősen.
  • Sir Quno Jedi
    hüjepécés ! :DDD
  • Sephi
    Arghhhh!!!!!11
  • Blasta
    TV sorozat
  • Blasta
    Áááá, semmi sorry. Tán ma.
  • Sephi
    Fonok semmi hir a feliratokrol ? :(
  • Sephi
    BAZZEEEGG!!!!!!!!!!!!
    Ez ultra brutal!!!!
  • Nyiri
    Mi az a 24?
  • Blasta
    Látod, én ezen nem is gondolkoztam, mert nem jáccom (ha netán mégis, akkor is csak a szent PC-men) :-D
  • Blasta
    DZSEKKBÁUER RULEEEEEEEEEZ :-D
  • Sir Quno Jedi
    Úúúútálom az időre menős gammákat, ez meg azé érdekes lenne, ha nem lenne benne timer... Áááááá...
  • Blasta
    Azé Misel jóóóóóóó

• Blasta
    Ehhh....
    Gáz, de várható volt

Azé nem olyan hűderosszak a képek sem ám PS2-höz viszonyítva kép
  • Loál János #20359
    És ezért nem szabad megnézni?
  • Sephi
    Szal lol foleg Ramza es Blasta click :D

24 THE GAME

Foleg a kepeket nezetek meg :D
  • Sephi
    Ja es haverok alitjak hogy nem szabad megnezni a The Jacket cimu filmet mert alitolag nagyon nehez muvi... alitolag a Mementonal is nehezebb... szal akkor mar jaj :D