106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Maskor tan olvasd el a vegleges kijelentesemet es azutan okoskodjal.
Olyan megnyugtatot erzes hogy az utobbi idoben ilyen sok hozzaerto filmkritikus van ezen a forumon! -
winnie #20435 Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt.
asszem ennél viccesebb dolgot ritkán olvas az ember. vagy nagyon kevés filmet láttál, vagy nem volt szívtévéd, de mondjuk, hogy a boa 3 vagy a rendőrakadémia 7, vagy a pasik, szex, ibiza 2 jobban tetszett mint az alexander, az szerintem téged minősít:))) -
Attól, hogy nem böfögi be ide mindenki, hogy mennyi filmet látott még nem biztos, hogy te láttad a világkerekség legtöbb filmjét:D Mellesleg szerinte jó volt... Én meg nem néztem meg:D -
Final cut 4/10
jobb mint amire számítottam egyszer nézhető -
Oké, akkor horroparódia volt, a Vándormadarak pedig science fiction...
LOL -
Meglestem a 36-ot. Nagyon jó kis film. Végre nem csak fekete és fehér jellem van. Tetszett nagyon. Bár néha kicsit túlcsavarták a történetet.
Az a jelenet mikor temették a kollégájukat is felcsendült a jellegzetes gyász zene, na annál a résznél libabőrös lettem. Jó volt nagyon :) -
tortenelmi? LOL -
ugorj le vmelyik supermarketbe, es vegzel 10 db 999 HUF-os DVD-t talalomra :) -
ja nemrosz film, bár az elején kicsit ördögűző szaga volt, de a vége jó lett...összeségébe poénos kis könnyed
filmecske
-
lattatok mar a Constantine-t??? az halali egy film... nagyon ott van
-
vegulis jo hogy nem ugyanaz tetszik -
Azt en nem mondtam. De eleg sokat lattam.
-
Miért, láttad az összeset? :-) -
Jaj most olvastam csak el amit irtal! Koszonom es letoltottem hatha maskor sugseg leszen rea!
-
jajó így segítsen neked az ember :/ -
Jaj :(
Helyesbitenek!
Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb tortenelmi filmje volt.
-
Óóóó azt imádom, egyik kedvencünk !
-
Akkor te nem láttad a Csendes pusztítót ... -
MEGSZEREZTEM az egesz masodik evadnak a feliratat!
Az a francia gyere kudte el emailben :DDDDD
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
BAUER BAUER BAUER!! DZSEK! -
Mentol #20417 Szerinted... -
Az Alexander egy igazi történelmi film volt, nem pedig kaland. Nekem nagyon is tetszett. -
"Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt"
:O -
Szerintem tobb filmet lattam en mint te. Szerintem van izelesem. Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt.
Szerintem. -
nade a 3d stadion :O -
Mentol #20412 Szerintem meg itt egyeseknek "enyhe" sztárfóbiájuk van...
Ja, és ilyen kijelentést tenni, hogy "Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt." nem vall sok tapasztalatra...
Én speciel örülök, hogy vannak újra történelmi filmek a mozikban, és szerintem a kivitelezésükkel semmi baj nincsen. Beültem rájuk, lenyűgöztek, és azalatt az idő alatt jól szórakoztam(na jó, az Alexander kicsit hosszú lett). -
Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt.
A Troja meg elment bar abba is annyi ver fojt min egy foghuzasnal :D -
Igen és akkor kb 5 perces lett volna a film... -
en olvastam az osszes csaszar eletrajzat csak ugy szorakozasbol, de amugy nem lehet megolni vkit anelkul h ne vetodjon ra a gyanu, es az apjahoz hu emberek mindig ott lettek volna, amugyis, nem korhu hanem latvanyos filmet akartak csinalni -
Tróján bealudtam, Brad Pitt meg nem csinalt semmit
Alexanderben tetszett hogy akart valamit csinalni a filmmel azonkivul h vett 50000 pajzsot meg fakardot es csinalt sztorit egy csata kore
Arthur kiraly a tipikus "megnezemhbonhaleadjak" kategoria...
-
jut eszembe a Jurrasic park 3-nál gondoltam még ilyeneket, amikor drukkoltam a dinóknak, kapják már el a visitozós csajt, és minimum tépjék ketté -
akkor tévedtem
azt hittem Bloom miatt sokan megnézik
ezek szerint nem voltak elegen (nem vittek magukkal még egy embert :) -
vannak kis hibák, és vannak idegesítőek
úgy nem lehet: "mit csinál ez a marha?"
"mérgezd már meg, te hülye"
elsőre idegesített a film
másodszorra már jó volt, mert tudtam mire számíthatok -
De biza, hogy bukás. Amerikában az első 5 nap alatt 23 millió dollár bevételt termelt. A film előállítási költsége 130 milla, és ebben még nincs benne a marketing! (az is egy 30-as minimum) Tehát valszeg amíg megy az amcsi mozikban, max. az 50 millás határt fogja verdesni.... alulról. A legjobb esetben a tengeren túlon majd megkeresi ugyanezt a pénzt, ami még mindig csak 100 milla.
Az Alexander is bukás volt, meg ez is az lesz.
A kétkedőknek ajánlom figyelmébe a boxofficemojo folyamatos figyelemmel kísérését! -
ilyen alapon soha többet filmet ne nézzünk... mert mindben van hiba. -
1. római hadvezér nem mászkál kard nélkül, főleg ha a császár bizalmi embere
ha annyira meg akarja ölni a császárt, kinyiratja a csatában, bőven van rá alkalom
de ez még enyhe dolog
2. tegyük fel ugye, megöli Marcus Aureliust Commodus (persze nem öli meg a a valóságban) aztán meg akarja öletni ugye Maximust, aki tudja ezt ,és nyiltan megvádolja az apagyilkossággal. Maximust meg simán elcsalják a hadserege mellől, nemhogy a hadsereggel a háta mögött igazságot osztana, mert ha hű a császárhoz ez a dolga.
3. másrészt ilyen katonai hatalmat (hadvezér) nem lehet csak úgy telve naivitással megszerezni, akárki nem lehetett az, tehát jó adag becsvágy is van egy ilyen emberben, aki kapva kap az alkalmon
4. Commodus nem hülye hogy az apját az apjához hű katonák közvetlen közelében gyilkolja meg
a rómaiak déli népek, sem nem hülyék, sem nem ostobák, kavarták anno a szart rendesen, mindenki helyezkedett jobbra, balra
persze a Maximus kivégezteti Commodust, akkor ő lett volna a császár, és akkor oda a film pátosza
ja és persze anyuka is simán megmérgezte volna az elős héten Commodust, amikor C. túszként tartotta a fiát -
Én a nemzet aranyát láttam nemrég szerintem nemrossz film nekem tetszett...
10ből 7et adnék
SW trailerek 10ből 20at
-
Time adjuster
letölt feltesz ---> press konvert ---> át írod a 25-29re és jó lesz (ha más gáz nincs :P) -
milyen fokon hülye?
azért a Gladiátor nekem pl máig etalon a tört. filmek ilyesfajta vonulatában. -
miert, nem az? -
szerintem nem lett bukás
financiálisan biztosan nem